5 najboljših vtičnikov za sprejemanje donacij s programom WordPress

5 najboljših vtičnikov za sprejemanje donacij s programom WordPress

Včasih boste morda morali postaviti prehod za plačilo, da boste prek spleta plačali s priložnostnim plačilom ali donacijo. Brez uporabe vtičnika celotni postopek plačevanja prek spleta v WordPressu ni enostaven. Na področju digitalne tehnologije je večina izdelkov brezplačno na voljo na spletu. Torej, če bi nagrado in navdih dali sodelavcem teh izdelkov, bi lahko bila donacija odličen način za njihovo podporo.


Poleg tega je večina neprofitnih organizacij, dobrodelnih organizacij, razvijalcev in blogerjev plačana z donacijo iz različnih virov. WordPress privzeto ne sprejema nobenega plačila, vendar vgrajevanje kakovostnega plačilnega vtičnika lahko v tem pogledu veliko stori.

Zakaj sprejemati donacije?

Obstajajo različni razlogi za plačilo z donacijo. Dodajanje gumba za donacijo je lahko odličen vir za zbiranje sredstev za različne neprofitne organizacije, dobrodelne organizacije, blogerje in razvijalce. In to je dobra alternativa množičnemu financiranju WordPress-a.

Recimo, da če vodite dobrodelno ali nepridobitno organizacijo, morate zbrati sklad za izvajanje različnih projektov. Če ste razvijalec in ponujate brezplačne izdelke, lahko svoj denar zberete z gumbom za donacijo na svojem spletnem mestu, če želite dobiti več stvari ali če ste bloger in imate več spletnih mest, ki ponujajo brezplačne stvari, v zvezi s tem lahko tudi storijo.

Včasih donatorji raje darujejo prek spleta, namesto da bi pošiljali čeke po pošti ali v gotovini. Plačevanje darovanja prek spleta nekako brez težav, naravnost in hitro, zato raje plačujejo prek spleta. Poleg tega lahko spletna donacija zmanjša stroške zbiranja sredstev, ki privabijo več podpornikov. V teh dneh si hitro, varno in priročno donacijo želijo vsi. Zato je WordPress vtičnik za donacijo vzpostavljen za zapolnitev vrzeli.

Izbira vtičnika za donacijo WordPress

Kot sem že povedal, WordPress ne ponuja privzete možnosti za prejem plačil. Tukaj pridejo vtičniki. Ko ustvarite svoj spletni dnevnik, poslovno ali neprofitno spletno mesto, morate vse, kar potrebujete, namestiti vtičnik, da na svoje spletno mesto dodate obrazce za donacijo. WordPress donacijske vtičnike je mogoče enostavno namestiti in uporabiti za prejemanje plačil donatorjev. Toda težava nastane, ko želite izbrati pravi vtičnik za svoje namene.

Na trgu je na voljo množica vtičnikov WordPress za donacije, zelo težko je izbrati enega od ostalih. V tem članku bom zajel 5 najboljših vtičnikov WordPress za donacije. Upajmo, da vam bo ta povzetek funkcij pomagal izbrati pravega.

Večina spodnjih vtičnikov uporablja PayPal za sprejem donacij, zato si pred začetkom vzemite čas za izobraževanje o tem, kako PayPal za neprofitne organizacije deluje (v tem priročniku JotForm je vse, kar morate vedeti).

Če želite dobiti postopek brez težav, lahko uporabite enega od vtičnikov s spodnjega seznama. Poglejmo zdaj!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. WPPayForm

Vtičnik WPPayForm Pro

WPPayForm je brezplačen plačilni vtičnik WordPress, ki sprejema donacije, ki jih je razvil WPManageNinja. To je super dodatek, ki prejema donacije prek več plačilnih prehodov. S pomočjo tega neverjetnega vtičnika lahko sprejmete kakršno koli donacijo. The brezplačna različica vtičnika omogoča uporabo plačilnega prehoda Stripe, pro različica pa vam omogoča dodatno uporabo PayPal. Ta vtičnik za donacijo, ki temelji na povleci in spusti, vam ponuja tudi vse osnovne značilnosti oblikovanja obrazcev. Uporabniki lahko zbirajo ponavljajoča se plačila s pomočjo vtičnika zahvaljujoč podpori plačilnih prehodov Stripe in PayPal. WPPayForm se začne pri 49 USD na leto in vam omogoča enostavno uporabo razširjene dokumentacije v spletu. In seveda vključuje odlično podporo ekipe WPManageNinja.

2. GiveWP

Dajte donacijski vtičnik

Info & DownloadView Demo

GiveWP je eden najbolj osupljivih donacijskih vtičnikov za WordPress uporabnike, ki sta ga razvila Matt Cromwell in Devin Walker. S tem vtičnikom zlahka sprejemate donacije v WordPressu. The brezplačna različica tega vtičnika vam omogoča sprejemanje donacij prek plačilnega prehoda PayPal. Čeprav so na voljo dodatni dodatki, ki bodo vašim donacijam dodali dodatne funkcionalnosti. To vključuje dodatna prehodna plačila (kot so Stipe, Authorize.net, Mollie itd.), Ponavljajoče se donacije, menjalnik valut in drugo. Nakup vtičnika vas bo stal veliko denarja. Cene načrta AddWP Basic Add-ons se začnejo pri 20 USD / mesec.

3. Dobrodelno (brezplačno)

Dobrodelni donacijski vtičnik

Dobrodelnost je še en dodatek za donacije, ki vam omogoča, da zbirate donacije, ne da bi se soočali s kakšnimi težavami. To je brezplačni vtičnik, ki se uporablja za plačilo in sprejem donacije. S pomočjo Dobrodelne organizacije imate lahko pripravljeno akcijo zbiranja sredstev v manj kot 5 minutah. Poleg tega je brezplačna različica vtičnika opremljena s funkcijami. Ustvarite neomejeno število kampanj za zbiranje sredstev, dodajte cilje, določite časovne okvire, prilagodite obrazce za donacije (zneski, obvezna polja itd.), Sprejemajte plačila prek PayPala, pošljite nadaljnja e-poštna sporočila o donacijah ali potrdila in drugo. Pro različica vtičnika začne svojo ceno 49 dolarjev za celoten sveženj. Prav tako lahko plačate minimalno 19 evrov.

4. Donacijski termometer (brezplačen)

Donacijski termometer vtič

Donacijski termometer je pametni donacijski vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da izračunamo donacije in prejemate plačila brez večjih naporov. Kot že ime pove, lahko z možnostmi vtičnika dodate sliko termometra po meri na svoje spletno mesto. Na zabaven način je prikazati znesek zbranih donacij in donatorji videti, kako blizu so doseganju svojega cilja. Čeprav je to preprost vtičnik za donacije, lahko kljub temu izpolnite vse svoje osnovne potrebe. Eden najpomembnejših vidikov vtičnika je, da ga lahko uporabljate brez povezave. Poleg tega je vtičnik večinoma prilagodljiv za uporabo in prijazen do kratke kode.

5. Brezšivne donacije (brezplačne)

Brezšivni vtičnik za donacije

Brezšivna donacija je še ena dobra možnost za sprejem donacij s programom WordPress. S pomočjo tega vtičnika na svojem spletnem mestu lahko zbirate sredstva in upravljate svoje donacije. Ta vtičnik omogoča sprejemanje plačil s PayPalom in zagotavlja potrditveno zahvalo, ko je donacija končana. Obstaja nekaj neverjetnih in edinstvenih lastnosti vtičnika. Na primer, donacije lahko sprejmete anonimno. Poleg tega lahko povabite tudi uporabnike, da se pridružijo vašemu seznamu e-pošte – odličen način za ustvarjanje občinstva za prihodnost.

Nazaj k tebi

Zbiranje sredstev z donacijo ni lahka naloga, saj WordPress nima privzetih možnosti. Toda to funkcijo lahko preprosto dodate s pomočjo vtičnika za sprejem plačil donatorjev. Vsi vtičniki, našteti tukaj, so bili pred kratkim posodobljeni in vključujejo nekoliko drugačne funkcije za vaše spletno mesto. Poskusite in preizkusite njihove lastnosti, da bodo našli popolno za vaše donacijske namene.

Če bi moral izbrati kakšen poseben vtičnik, bi priporočal uporabo WPPayForm saj vam omogoča več prehodov. S tem osupljivim vtičnikom, kot je ustvarjanje osnovnega obrazca, lahko povlečete veliko osebja, hkrati uporabljate Stripe in PayPal. A res so našteti vtičniki vse odlične možnosti! Ponudite ponudbe z doplačanimi premijskimi dodatki, dobrodelna pa bi lahko bila odlična možnost za plačila brez povezave.

Če se vam je članek zdel zanimiv in želite deliti nekaj o kontekstu, mi sporočite svojo skrb v spodnjem komentarju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map