5 razlogov Uporabniki WordPressa naj preidejo na Facebook komentarje

Ko obiskovalcem dovolite, da komentirajo vaše objave v WordPressu, povečujete angažiranost, negovanje pogovorov, skušnjavo ljudi, da se vrnejo, in druge spodbudijo, da ustvarijo piske o vašem spletnem mestu. Vse to je odlična novica, če želite ustvariti spletno spremljanje.


Na srečo WordPress ponuja več vtičnikov, ki komentirajo enostavno. Z le nekaj kliki miške ste lahko na poti k ustvarjanju virtualnega hladilnika vode, kjer ljudje delijo svoje misli.

Kljub temu so razdelki komentarjev glavna tarča zlorab. Ljudje objavljajo neželeno vsebino, groteskne žalitve in celo grožnje z nasiljem v razdelku za komentarje različnih blogov. Čeprav ni rešitve za rešitev, ki bi ta potencial popolnoma odpravila, obstaja način, da ga dramatično zmanjšate: kot rešitev uporabite Facebook komentarje. V tem članku bomo preučili, kako komentarji koristijo vašemu spletnemu mestu, in razložili, zakaj so Facebook komentarji najboljša možnost.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Kako komentarji koristijo vašemu mestu WordPress

Če imate kakršen koli blog, verjetno želite ustvariti spletno skupnost. Ciljate na isto misleče ljudi, ki delijo interese, poudarjene z vsebino na vašem spletnem mestu. To je obojestransko koristen odnos: obiskovalci dobijo informacije, ki se jim zdijo koristne, ko obiščejo vaše spletno mesto, vi pa ustvarite občinstvo.

Prav tako pa je dobra ideja, da obiskovalcem omogočite interakcijo med seboj. Eden najboljših načinov za to je razdelek s komentarji, ki vam omogoča, da vam ne pustijo samo povratnih informacij o svoji vsebini, temveč tudi medsebojno interakcijo. Tukaj je nekaj koristi, ki jih lahko pričakujete v razdelku s komentarji.

Izboljšano sodelovanje

Vsak digitalni tržnik išče sodelovanje. To je začetni kalček, ki sčasoma ustvari virusnost. To je tisto, kar spremeni vašo vsebino iz le še enega članka v kibernetskem prostoru v obvezno prebran del, ki ga ljudje delijo s svojimi prijatelji.

Komentarji spodbujajo sodelovanje, saj obiskovalcem omogočajo, da delijo svoje misli o vaši vsebini. Vendar komentarji segajo dlje, saj ljudem omogočajo, da izrazijo svoje mnenje na isti strani kot vaša vsebina. Ko ljudje članek delijo ali cvrlijo vaš članek, lahko ponudijo nekaj svojih komentarjev, vendar je viden le njihovim prijateljem in sledilcem. Vendar pa razdelek s komentarji omogoča, da svoje misli delijo tik pod sam članek. To je odličen način za izgradnjo skupnosti, v kateri se ljudje počutijo kot da se njihov glas sliši.

Socialna skupnost

Oddelek za komentarje ne samo poveča angažiranost, ampak tudi poveča verjetnost za izgradnjo socialne skupnosti. Če na svoje spletno mesto gledate kot navidezni kavč, kjer se stari prijatelji lahko zrušijo, ko se pojavijo od nikoder, potem želite vzpostaviti občutek pripadnosti.

V razdelku za komentarje se bodo ljudje med seboj vračali naprej in nazaj. Članek bodo obravnavali nad odsekom komentarjev. Govorili bodo o svojih najljubših krajih za jesti. Spominjali se bodo starih časov. In ja, včasih se bodo celo prepirali naprej in nazaj.

Kaj to naredi za vašo spletno stran? Ustvari spletno skupnost, ki je verjetno ne bodo mogli najti vaši obiskovalci nikjer drugje. Zaradi te skupnosti je vaš blog edinstven in ohranja veliko povpraševanja.

Ponovite obiskovalce

Kaj se zgodi, ko se ljudje pogovarjajo drug z drugim? Odgovoriti morajo na to, kar reče druga oseba. Ko ljudje sodelujejo v razpravah v razdelku za komentarje, bodo želeli odgovoriti. Da bi to naredili, se bodo morali vrniti na vaše spletno mesto, da se to zgodi. To pomeni več klikov za vas, kar pomeni več prikazov oglasa in več prihodka. Vsi zmagajo.

Dejstvo je, da je oddelek za komentarje eden najboljših načinov, kako narediti spletno mesto “lepljivo”. Če se vaši obiskovalci začnejo pogovarjati in se pogovarjati drug z drugim, se bodo še naprej vračali. Zgradili boste zvesto skupnost, ki je ni mogoče najti nikjer drugje.

Predstavljamo Facebook komentarje

Facebook Comments WordPress Vtičnik

Kako torej dodate komentarje Facebooka na vaše spletno mesto, ki ga vprašate? Enostavno – s pluginom seveda in a prost enega ob tem. Facebook komentarji WordPress, kot pove že ime, je vtičnik za komentar WordPress, ki je integriran s Facebookom.

Ta rešitev je takoj opazna, da ljudje, ki nimajo Facebook računov, ne bodo mogli komentirati komentarjev. Neposredni odgovor na ta ugovor je: Kdo ne imate Facebook račun? Facebook skupnost se ponaša z več sto milijoni uporabnikov po vsem svetu. Zagotovo boste lahko ustvarili svojo spletno subkulturo od uporabnikov Facebooka.

Facebook Comments ponuja odlično rešitev s komentarji z navojem, ki je integrirana s priljubljenim spletnim mestom o družbenih medijih. V resnici je morda najboljša rešitev za komentar za vaš blog.

Nameščanje vtičnika

Če ste že predhodno namestili vtičnik, bo ta postopek zelo znan. samo pojdite na Vtičniki> Dodaj novo na nadzorni plošči WordPress. Samo poiščite “Facebook komentarje.”

Namestite Facebook Comments WordPress Vtičnik

To bi moral biti prvi vtičnik na seznamu. Če pa iz nekega razloga, se pomaknite po strani, dokler ne najdete vtičnikov Facebook Comments z zelenim logotipom komentarjev in 40k + namestitvami. Preprosto kliknite gumb za namestitev in nato aktivirajte vtičnik.

Konfiguriranje vtičnika

Ko je aktivirano, morate opaziti novo nadzorno ploščo za “FB Comments.” Kliknite nanj, da vnesete svoje nastavitve komentarjev. Obstaja veliko kul nastavitev pisav, barv besedila in še več, vendar priporočamo, da jih oblikujete tako, da ustrezajo ostalim temam. Toda dva najpomembnejša sta tista ID aplikacije (s Facebooka) in Prikaži komentarje vklopljeno (nastavite, kje želite, da se privzeto prikažejo komentarji Facebooka).

Facebook Comments WordPress Plugin Settings

Preden začnete uporabljati svoje nastavitve, boste najprej morali ustvariti svoj ID aplikacije Facebook, da bo Facebook sinhroniziral s svojim spletnim mestom. Kliknite to povezavo do ustvarite aplikacijo za obravnavo vaših komentarjev. Tako boste prišli do Facebooka, kjer boste videli možnost postati Facebook Developer. Kliknite zeleni gumb za registracijo in sledite navodilom na zaslonu.

register-fb-dev

Ko se registrirate, bi moral vaš zaslon prikazati zeleni gumb »+ Dodaj novo aplikacijo«, kot je ta spodaj. Za začetek kliknite nanjo.

dodaj-novo-fb-app

Nato boste izbrali vrsto aplikacije. Ker bomo to uporabljali za komentar na svojem mestu WordPress, izberite možnost WWW: website.

Izberite vrsto aplikacije

Po izbiri bi se moral prikazati zaslon za zagon strani aplikacije na spletnem mestu, a ker to resnično počnemo samo za ID aplikacije, kliknite desne možnosti, da preskočite nastavitev in ustvarite ID aplikacije.

skip-fb-setup app

Zdaj morate ustvariti svojo ID! Samo dodajte prikazno ime in imenik, ki se ga boste spomnili, izberite kategorijo in kliknite modri gumb, da ustvarite ID.

create-the-app-id

Ok, zdaj imate Facebook App ID! Prekopirajte ga in se vrnite na nadzorno ploščo WordPress, da ga prilepite.

Facebook Comments WordPress Plugin Settings

S tem lahko nadaljujete in dodate svoje nastavitve FB komentarjev. Ko končate, kliknite »Shrani« – to je to!

S tem vtičnikom imate tudi možnost onemogočiti samodejno vključitev Facebook komentarjev na vsako objavo / stran in namesto tega uporabiti priročen kratek kode Dandy. Tako lahko Facebook komentarje vključite samo na določene strani ali predloge strani, ki jih ustvarite.

Opomba: Seveda lahko nadgradite tudi na program Pro za dostop do barvnih shem (temno / svetlo), prilagodljivih ozadij, animacijskih učinkov 39+ in več licenc za vtičnike za uporabo na več mestih in premijsko podporo. Čeprav je vse, kar želite, narediti nekaj barv, je verjetno nekaj, kar lahko ugotovite s hitrim iskanjem po Googlu in minimalnim CSS>

Zakaj bi morali uporabljati Facebook komentarje

Obstaja veliko razlogov, da bi Facebook komentarje sprejeli kot svojo izbiro (ne glede na to, ali gre za vtičnik FB Comments WordPress ali ne), in nadaljevali bi lahko še naprej. Tukaj je le pet najboljših pet, samo za začetek:

1. Zmanjšan Trolling

Z nekaj izjemami ljudje na Facebooku uporabljajo svoje resnične identitete. To je v nasprotju z drugimi rešitvami za komentiranje, kot sta Disqus in Livefyre, v katerih lahko ljudje ustvarijo račun s katerim koli imenom ali ročajem. Facebook od ljudi zahteva, da navedejo veljavne podatke o identiteti.

To močno zmanjšuje trolling, saj spletni troli ljubijo anonimnost. Če želijo ljudje z žaljivko na mladoletnika trgati na svojega kolega, bodo to morali uporabiti s svojim pravim imenom (in verjetno sliko) z rešitvijo Facebook komentarjev.

Da, kot že omenjeno, vedno obstajajo ljudje, ki se naučijo premagati sistem. Vendar pa ljudje ponavadi ne uidejo, da bi ustvarili ponarejen Facebook račun samo zato, da bi lahko prek spleta užalili ljudi..

Resničnost je taka, da trolinga nikoli ne moreš odpraviti, vendar ga lahko močno zmanjšaš tako, da prisiliš ljudi, da komentirajo resnično identiteto. Zaradi tega so Facebook komentarji takoj boljši od drugih rešitev.

2. Zmanjšanje neželene vsebine

Kot smo videli, strokovnjaki za SEO, ki so podlegli temni strani, uporabljajo razdelke komentarjev blogov za namene neželene vsebine. Preprosto povedano, to je težje storiti s komentarji na Facebooku, zaradi česar je odličen način za dodajanje na seznam načinov za preprečevanje neželene pošte WordPress.

To je zato, ker bo Facebook takoj prepovedal vsak račun, za katerega obstaja sum zlorabe. Torej bodo morale črne sovražnice skozi težaven postopek ustvarjanja novega Facebookovega računa, skupaj z identiteto, ki zavede podjetje, da misli, da je oseba resnična, preden začne znova začeti svoja prizadevanja za neželeno pošto..

3. Povečati socialno angažiranost

Facebook je še vedno najbolj priljubljeno spletno mesto za družbene medije na planetu. Če imate sistem komentiranja, ki je vezan na Facebook, ste pravkar odprli povsem novo priložnost za povečanje sodelovanja.

S komentarji na Facebooku dobite najboljše iz obeh svetov. Iz komentarjev se vključite in tudi dodatno izpostavite, ker so ti komentarji vezani na Facebook. Ljudje, ki morda niso obiskali vašega spletnega mesta, vendar so opazili, da je eden od njihovih prijateljev komentiral članek na vašem spletnem dnevniku, bi lahko poskusil preveriti, kaj ste objavili. Lahko bi končal z novim zvestim obiskovalcem.

4. Najbolj všeč komentarji Pojdi na vrh

Drug način, kako Facebook Comments zmanjšuje nezaželeno, je to, da na vrh postavi najbolj “všečkov” komentarje. Tako je prva stvar, ki jo obiskovalci vidijo na vrhu razdelka s komentarji, komentar, ki je bil najbolj cenjen. To (običajno) ne bo neželena pošta.

Če dodate najbolj všeč komentarje na vrh, prav tako na dno postavijo neumne, žaljive in drugače nesmiselne komentarje, kjer jih je manj verjetno. To preprečuje hranjenje trolov.

5. Izboljšana verodostojnost

Ko na forumu za razprave vidite komentar “xyzzy2122”, kako resno jemljete to? To bi lahko bil kdorkoli. Vendar bodo s komentarji na Facebooku ljudje ponujali komentarje pod pravimi imeni in profili. To bo povečalo njihovo verodostojnost, kar posledično izboljšuje kakovost celotne razprave.

Zavijanje

Če povzamemo, naj bi komentarji na Facebooku zagotovo predstavljali vašo rešitev za “komentarje”. Zmanjšala bo število trolov, pomagala odpraviti neželeno pošto, povezala vas z obsežnim socialnim omrežjem in izboljšala celovitost razprav na vaši spletni strani. Katera je vaša najljubša rešitev za komentarje na vašem spletnem mestu? V spodnjih komentarjih vas prosimo, da se oglasite, dovolj primerno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map