50 bistvenih vtičnikov WordPress, ki jih mora poznati vsak Blogger

Bistveni vtičniki WordPress, ki jih mora poznati vsak Blogger

Skoraj sredi leta 2016 je bilo za WordPress navdušence veliko leto. Ste pripravljeni preizkusiti svoj žargon WordPress vtičnika? Na ta seznam pomislite kot na vmesni test znanja o vtičnikih WordPress.


Približno 40% vtičnikov na tem seznamu so zelo pogosti – vsi, ki so nekaj mesecev porabili WordPress, bi slišali zanje. Kar nekaj jih je usmerjenih v digitalne tržnike – in imamo tudi vtičnike za pomoč lokalnim podjetjem.

Vsak vtičnik smo poskušali opisati čim krajše. Za nekaj primerov smo omenili tudi nekaj pomembnih drugih možnosti, ki jih morate vedeti. Zato se usedite nazaj, sprostite in uživajte v tem pol stoletja seznamu vtičnikov.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Enostaven upravitelj posodobitev

01 enostaven posodobitev upravitelja wordpress vtičnika 2016 wpexplorer

Ta vtičnik pomaga odstraniti kaos pri posodabljanju WordPressa in njegovih komponent (beri: teme in vtičniki). Konfiguracijo nadgradnje lahko natančno prilagodite z večjimi / manjšimi / posodobitvami za razvoj, posodobitvami tem in / ali vtičnikov ter njihovimi kombinacijami. Oh in podpira tudi Multisite!

2. Disqus

02 disqus sistem za komentiranje wordpress plugin 2016 wpexplorer

Disqus in Livefyre sta najbolj priljubljeni spletni storitvi upravljanja komentarjev, ki delujeta tudi v WordPressu. Vključujejo skupnost privržencev, družabne medije in učinkovite ukrepe za preprečevanje neželene pošte za preprosto komentiranje v realnem času. Disqus se lepo igra tudi z WordPressom – to stori tako, da pusti kopijo vse komentarji na pravih mestih (tj. v pravilnih tabelah) znotraj WordPress baze podatkov.

3. Onemogoči komentarje

03 onemogoči komentarje wordpress plugin 2016 wpexplorer

Medtem ko lahko posamezne objave ali strani v WordPressu posamezno onemogočite komentarje – to zagotovo lahko traja veliko časa, če imate spletno mesto z več kot 1000 objavami. Tu je koristni vtičnik. Omogoča vam, da iz ene same možnosti onemogočite komentarje za katero koli vrsto objave (tj. Objavo, stran ali katero koli uporabniško določeno vrsto objave). Podpira tudi WordPress multisite, zaradi česar je izredno učinkovito orodje za založnike omrežnih blogov.

4. Prekinjeno preverjanje povezav

04 Broken Link Checker wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Po prekinitvi povezav so se poškodovale vaše ocene SEO. Obiskovalcu tudi pove, da ste neprevidni ali da vam ni vseeno za njih – tudi če to globoko počnete. Edino naravne pa so pretrgane vezi volja se ustvarjajo sčasoma in si jih ne morete privoščiti. Zato s pomočjo tega vtičnika rešite svoje WordPress spletno mesto in vsako prekinjeno povezavo. Lahko preverja objave, strani, komentarje, vključno z vrstami objav po meri. Parametri iskanja so zelo nastavljivi in ​​lahko vam pošljejo tudi po e-pošti, ko najdete prekinjene povezave.

5. Preverjanje teme

05 tema preverite wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Medtem ko večina tem, ki jih prenesete iz, ustreza priporočenim standardom in najboljšim praksam, je pomembno, da preverite vse teme, še posebej, če jih kupite v zunanjih tematskih trgovinah, kot je Themeforest.

6. Omejite vsebino Pro

06 omeji vsebino pro wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Brezplačna različica vtičnika Omejitev vsebine, ki jo je razvil veteran WordPress Pippin Williamson, bo prikazala vsebino samo registriranim ali prijavljenim uporabnikom. Resnična moč je v premium različici Pro vtičnika, s katero dobite kickass funkcije, kot so – PayPal integracija, kode za popust, generiranje poročil in še veliko več.

7. Razmnoževalec

07 duplikator wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Ta eleganten mali vtičnik rešuje stres zaradi selitve WordPress spletnega mesta z ene lokacije na drugo. Omogoča vam enostavno kopiranje, prenos ali kloniranje obstoječega spletnega mesta WordPress na drugo lokacijo.

8. BJ Lazy Load

08 bj leni load WordPress plugin 2016 wpexplorer

To je eden tistih, ki mora imeti vtičnike za izboljšanje učinkovitosti. Slike v bistvu naloži le, če so vidne v vidnem polju obiskovalca, tako da slike zamenja z nadomestnim mestom. Z drugimi besedami, vtičnik naloži slike le, če se obiskovalec pomakne navzdol, da jih vidi. To izboljša čas nalaganja in prihrani pasovno širino za obe strani.

9. WP Smush – optimizacija slike

09 wp smush image optimization wordpress plugin 2016 wpexplorer

Čeprav je odlaganje postopka nalaganja slike dobra ideja – verjetno je boljša ideja, da slike predhodno optimizirate in stisnete – in ravno to počne ta vtičnik. Ima tudi možnost paketne obdelave, pri kateri optimizira vse stare (morda ne optimizirane) slike (plus različica Pro ponuja še več možnosti za optimizacijo).

10. Še en povezan post vtičnik

10 yaarp wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

YARRP prikazuje sorodno vsebino s spletnega mesta WordPress pod vsebnikom ali na stranski vrstici. Ta dejavnost nedvomno zmanjšuje stopnjo obiskov spletnega mesta. V teh krajih lahko tudi promovirate svoje storitve ali prikazujete oglase. Vendar je to (in veliko več funkcij) na voljo v komercialna različica vtičnika.

11. Članstvo

11 članstvo 2 WordPress vtičnik 2016 wpexplorer

Razvila ga je ekipa priznanih razvijalcev WordPressa WPMU Dev, to je eden najboljših vtičnikov za ustvarjanje polno razširjenega spletnega mesta s pomočjo WordPressa. Ustvarite lahko več vrst članstva, kot so – gostje, kapljajoča se vsebina, premium itd. In zaklenete vsebino za obrambnim zidom. Vtičnik podpira več plačilnih prehodov, medtem ko premium različica vključuje sistem kuponov, napredno zaščito medijev in še več.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

WooCommerce je uradno pridobljen s strani podjetja Automattic (ljudje, ki stojijo za WordPressom) najbolj zaupanja vredno in splošno sprejeto rešitev za e-trgovino za WordPress. WooCommerce vam omogoča, da v nekaj minutah ustvarite bogato funkcijsko spletno trgovino. Zmogljivosti lahko še razširite tako, da izkoristite moč premium dodatkov.

13. Imenovanja+

13 terminov + wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Ste si kdaj želeli, da bi s WordPressom ustvarili sistem za rezervacijo sestankov? No, vaša želja se je uresničila s tem bogatim funkcijo vtičnika, ki vam omogoča, da sprejmete, nastavite in upravljate svoje rezervacije neposredno s svojega mesta WordPress. Če želite več funkcij, kot so neomejeno število zaposlenih, bios uporabnikov, poenostavljeno načrtovanje in možnosti prilagajanja dizajna, upoštevajte Appointments + premium.

14. Ultimate Branding

14 ultimate branding wordpress plugin 2016 wpexplorer

To je vrhunski vtičnik, ki ga je razvil WPMU Dev in ki ni na voljo brezplačno v skladišču WordPress. Ta vtičnik vam omogoča, da WordPress pobelite tako, da ustreza zahtevam vaše stranke. To stori tako, da z prijavnega zaslona in nadzorne plošče odstrani vse primere logotipa in besedila WordPress in jih nadomesti z vizualnimi znaki vaše blagovne znamke.

15. Zaklepanje prijave

15 prijava zaklepanje wordpress plugin 2016 wpexplorer

To je več kot obvezen varnostni vtičnik za WordPress in je privzeto nameščen v namestitvenih napravah WordPress Softaculous. V bistvu beleži število neuspelih poskusov prijave iz določenega naslova IP in jih blokira pri treh zaporednih rdečih zastavah.

16. WordFence

16 wordfence varnost wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Medtem ko je Lockdown za prijavo vtičnik, ki jih je “prikopal”, je WordFence “preprečevanje boljše od zdravljenja in penicilina za vsak primer”. Vtičnik se poveže s spletno storitvijo, ki zagotavlja zaščito vašega podjetja na mestu WordPress, vključno s proaktivnim skeniranjem in vrsto drugih obrambnih funkcij. Če se na spletnem mestu WordPress ukvarjate s finančnimi transakcijami, je bolje, da s tem vtičnikom.

17. Google XML zemljevidi spletnih mest

17 google xml sitemaps wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Ta vtičnik sestavi zemljevid XML za vaše spletno mesto, ki pomaga hitrejšim brskanjem po vašem spletnem mestu. Če je resno, če želite, da se vaše spletno mesto uvrsti v SERP, je to vtičnik, ki ga morate namestiti in aktivirati.

18. Akismet

18 akismet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Akismet je brezplačen, podjetje-razred rešitev proti neželeni elektronski pošti za WordPress, ki so jo razvili isti ljudje, ki so zgradili WordPress – Automattic. CleanTalk je še ena vrhunska rešitev v oblaku, ki temelji na preprečevanju neželene pošte, ki je v zadnjem času pridobila veliko oprijema.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress plugin 2016 wpexplorer

Lahko nadaljujem s tem neverjetnim vtičnikom, zaradi katerega je WordPress še veliko boljši. Vsaka funkcija je na voljo modulov, ki jih je mogoče neodvisno aktivirati. Vključuje brezplačen CDN, optimizacijo slike, mobilni način, nadzor delovanja spletnega mesta in nadzor prometa ter številne druge neverjetne funkcije.

20. Raketa WP

19 wprocket wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Predvajanje podatkov je eden glavnih načinov za pospešitev počasnega spletnega mesta WordPress. W3TC in WP Super predpomnilnik sta dva najbolj priljubljena vtičnika za predpomnjenje za WordPress. Obstaja nov (premium) vtičnik pod isto zvrstjo, imenovano WP-raketa, ki trdi, da je kompleksnost izvzela iz predpomnjenja WordPress – zaradi česar je zanimiva možnost.

21. Organizator prireditev

21 organizator dogodkov wordpress plugin 2016 wpexplorer

Odličen vtičnik za ustvarjanje, gostovanje in upravljanje dogodkov v WordPressu. Idealno za podjetja za upravljanje dogodkov ali praktično vsakogar, ki želi ustvariti spletni dogodek. Pro različica vključuje funkcije, kot so prehod za plačilo Stripe, kuponi za popust, sinhronizacija iCal in še več.

22. Relevanssi

22 pomembnssi wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Če ste uporabljali funkcijo iskanja WordPress-a, se strinjate, da ni najboljše. Relevanssi je odlična alternativa iskalnega vtičnika za WordPress. Funkcije vključujejo natančno ujemanje fraze, tipkarske predloge in poudarjene iskalne ključne besede. SearchWP je še en pomemben premium vtičnik v tej zvrsti.

23. Neilo A / B testiranje

23 ab split testiranje vtičnik za WordPress WordPress plugin 2016 wpexplorer

Testiranje po delih ali A / B testiranje naslovov, tem, tipografije in drugih komponent je močno orodje za povečanje konverzij. Ta brezplačni vtičnik vam omogoča to.

24. NazajWPUp

24 backwpup wordpress plugin 2016 wpexplorer

Odličen brezplačni vtičnik za varnostno kopiranje podatkov spletnega mesta WordPress (medijske datoteke in baze podatkov) v oblačne storitve, kot so Dropox, FTP, Amazon S3 itd. Podpira inkrementalne varnostne kopije (za varčevanje prostora) in omogoča načrtovanje varnostnih kopij s samodejnimi obvestili. BackupBuddy ($ 49 / yr) s strani iThemes in VaultPress avtor Automattic (5 USD / mesec) so druge pomembne omembe.

25. SumoMe

25 sumome wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

SumoMe je a komplet odličnih brezplačnih marketinških vtičnikov za generiranje svinec WordPress, zadrževanje občinstva in analitiko. Noah Kagan, človek za SumoMe je nekoliko superzvezdnik in njegova zgodba je odličen vir navdiha.

26. WP-Optimizirajte

26 wp-optimizirati WordPress vtičnik 2016 wpexplorer

WordPress raste počasi z dolgotrajno uporabo, ko je nameščenih več tem in vtičnikov, napolnjenih s funkcijami, ali ob točki vstopa neželenih komentarjev. WP-Optimize očisti vašo bazo podatkov WordPress in pospeši vaše spletno mesto. Kot strojno olje v vašem vozilu.

27. Ocene Google Mesta

27 google mesta mnenja wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ta brezplačni vtičnik, ki vam omogoča prikazovanje Googlovih pregledov na vašem spletnem mestu WordPress. Googlove ocene lahko samodejno potegne in jih prikaže kjer koli na vašem spletnem mestu. Ponuja vam številne možnosti za prikazovanje pregledov, vključno z možnostjo filtriranja negativnih povratnih informacij. Prednost prikazovanja teh pregledov, ki jih ustvarijo uporabniki neposredno na vašem spletnem mestu, je, da zagotavljajo bistvenega pomena družbeni dokaz, ki vzpostavlja verodostojnost vašega podjetja.

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

OptinMonster je eden najboljših premija svinec generacije vtičnikov s tonami prilagodljivih funkcij. Njegova najbolj zanimiva funkcija prikaže polje za naročnino po e-pošti, ko uporabnik zapre okno brskalnika. Ta funkcija se imenuje izstopna namera tehnologijo in je drastično spodbudila menjalni tečaj za vsako spletno mesto, ki ga je uporabljalo. Bloom je alternativa, ki je še en vtičnik za socialne medije, ki ga je razvil ElegantThemes.

29. Lektorska knjiga

28 proofread bot wordpress plugin 2016 wpexplorer

Angleščina ni prvi jezik za številne blogerje in slovnica je lahko včasih prava bolečina. Ta vtičnik se poveže z a brezplačna spletna lektorska storitev zasnovan za pomoč pri vaših slovničnih težavah.

Druge pomembne alternative vključujejo Jetpack lektorski modul (ki se mora ločeno aktivirati po namestitvi vtičnika Jetpack). Slovnična je še ena odlična alternativa brez vtičnika WordPress, ki lahko deluje prek močnega vtičnika Chrome.

30. Plavajoči socialni odvetnik

30 plavajoči socialni bar wordpress plugin 2016 wpexplorer

Internetni tržniki vedno predstavljajo nove načine za preusmeritev pozornosti uporabnika na CTA. Ta vtičnik prikazuje plavajočo vrstico za skupno rabo družbenih medijev ob strani objave. Ta bar ostane fiksno na obeh straneh, tudi če uporabnik pomakne članek navzdol – od tod tudi izraz “plavajoči”. Vtičnik naloži skripte družbenih medijev samo, ko uporabnik premakne miško nad njimi. To omogoča hitrejše obremenitve z bolj gladkimi zmogljivostmi.

31. Kliknite na Tweet

31 kliknite za tweet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Če ste oseba, ki rada uporablja citate v svojih člankih – vam bo ta vtičnik všeč. Ponudbe lahko zavijete v kratko kodo in vtičnik bo ustvaril polje CTA s klikom na Tweet desno na sredini objave. Če imate enoosebno linijo, bi bil ta lahko odlično orodje v vašem marketinškem arzenalu.

32. Način kavča WP

32 wp kavč način wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Ta vtičnik doda možnost, da si ogledate besedilo in sliko brez vsebine – samo različico svoje objave – podobno kot aplikacije, kot sta Instapaper ali Pocket.

33. WP-Markdown

33 wp markdown editor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ljubezen Markdown? No, ta vtičnik doda Markdown podporo privzetemu urejevalniku WordPress! PS: V Jetpacku lahko aktivirate tudi Markdown modul.

34. Postmatično

34 postmatic wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Postmatic omogoča bralcem, da se naročijo po e-pošti, ko pustijo komentar. Tu je najbolj neverjeten del vtičnika – ljudje, ki se naročijo na komentarje vašega spletnega dnevnika, lahko odgovarjajo po e-pošti – ne da bi morali zapustiti mapo »Prejeto« ali obiskati vaše spletno mesto.

Osebno sem vzljubil ta vtičnik, saj mi je omogočil, da sem vodil dolgo razpravo (ki mi je na koncu prisodila stranko) prav iz aplikacije mojega telefona, medtem ko sem se obtičal na območju s skoraj nič sprejemanjem celice!

35. Motor Aesop Story

35 ezopov zgodba motor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ta vtičnik vsebuje na tone modulov, ki vam omogočajo oblikovanje edinstvenih, interaktivnih tem, pripovedovanja tem za dolgo obliko za WordPress.

36. P3 (Profiler Performance Plugin)

36 p3 performance plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Nameščanje preveč vtičnikov ni dobra ideja. Verjetno zato, ker razplamti vaše spletno mesto in poveča čas nalaganja. S tem vtičnikom lahko merite vpliv.

Vtičnik P3 zajema informacije o vseh vtičnikih, nameščenih na vašem spletnem mestu WordPress, nato pa meri in vizualno predstavi njihov vpliv na čas nalaganja vašega spletnega mesta. Govorite o dieti za WordPress vtičnike! ��

37. Uporabniški vmesnik vrste pošte

37 custom post ui wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Vrste objav po meri so tiste male nebesne blagoslove, ki vam omogočajo, da WordPress spremenite v sistem celovitega upravljanja knjižnice, rešitev za e-trgovino ali rešitev za izdajo vozovnic. Preprosto povedano, lahko ustvarite tipe podatkov po meri, kot so “knjige” ali “dogodki”, ki so kombinacija elementov vrste podatkov, kot so besedilo, podatki, numerične vrednosti itd. Zveni zmedeno? No, ta vtičnik vam omogoča, da jih ustvarite z lahkoto.

38. Napredna polja po meri

38 naprednih polj po meri wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ta vtičnik vam omogoča, da dodate več datotek po meri, ko ustvarite ali uredite objavo ali stran. Polja lahko določite s kombinacijo različnih vrst podatkov.

39. Prikažite gradnike

39 prikazovanja pripomočkov plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ali ne bi bilo čudovito, če bi lahko onemogočili enega ali več pripomočkov samo za določene strani? Zagotovo bi se lahko in se lahko zahvalimo temu vtičniku!

40. Hitri varen kontaktni obrazec

40 hitrih varnih kontaktnih obrazcev wordpress plugin 2016 wpexplorer

Kontaktni obrazec 7 je obrazec za stik za WordPress. Vendar je ta tesni konkurent z učinkovitimi funkcijami za preprečevanje neželene pošte.

41. Rich Snippets Schema.org All-in-One

41 Vse v enem Schema.org Rich Snippets wordpress plugin 2016 wpexplorer

Rich Snippets so tisti dodatni majhni podatki, ki ustvarjajo veliko razliko v vašem SEO. Ta vtičnik vam pomaga vključiti specifikacije Schema.org na svoje mesto WordPress.

42. Drsnik revolucije

42 drsnik revolucija wordpress plugin 2016 wpexplorer

To je eden najuspešnejših premijskih vtičnikov WordPress, ki so jih kdaj koli razvili. Ta vtičnik je ob pisanju tega članka napolnil z več funkcijami za izboljšanje ciljne strani spletnih strani in uporabniškega vmesnika..

43. WP Mail SMTP

38 wp mail smtp wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Ta vtičnik vam nudi napredne možnosti za pošiljanje e-poštnih sporočil prek WordPressa. To vključuje možnosti za pošiljanje pošte prek SMTP ali PHP, šifriranje SSL, overjanje in še več.

44. Uredi tok

44 uredi protok wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Pomislite, da bo s svojim uredniškim timom sodelovalo s funkcijami, kot so uredniški koledar, komentarji, proračuni, statuse člankov in obvestila.

45. Namizni pritisk

45 namiznih tiskalnikov za WordPress plugin vtičnik 2016 wpexplorer

TablePress omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje čudovitih tabel v Wordu. Tabele lahko vdelate v objave, strani ali besedilne gradnike s preprostim kode.

46. ​​WP Job Manager

46 wp upravitelj opravil wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Ta vtičnik omogoča seznam in upravljanje opravil neposredno na nadzorni plošči WordPress. Vključuje iskanje, ki ga poganja AJAX, in nekaj plačljivih dodatkov, kot so Resume Manager in Job Alerts.

47. Preusmeritev

47 preusmeritev wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dokaj preprost vtičnik ogromne moči. Uporablja se za upravljanje 301 preusmeritev in sledenje 404 napakam. Ta vtičnik je še posebej uporaben, ko migrirate s starega spletnega mesta WordPress ali spreminjate imenik svoje namestitve WordPress..

48. Hitra in enostavna vprašanja

47 quck in enostavno faqs wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ta vtičnik je zelo koristen, če želite ustvariti preprosto stran s pogostimi vprašanji za svoj izdelek ali storitev. Pogosta vprašanja so konfigurirana kot vrsta objave po meri, kar vaši skupini olajša njihovo dodajanje / spreminjanje.

49. Pripomoček pripomoček

49 pričevanja wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dodajanje pričevanj je odličen način za pridobitev zaupanja in verodostojnosti. Vendar pa je za izdelavo enega pogosto potrebno spreminjanje tem in veliko drugih puhastih. S tem vtičnikom lahko hitro dodate drsna pričevanja v svoje pripomočke ali objavo ali stran s pomočjo kratke kode.

50. Max Mega Menu

50 max mega menu wordpress vtičnik 2016 wpexplorer

Ta brezplačni vtičnik vsebuje ustvarjalnik menijev s povleci in spušča, ki vam omogoča ustvarjanje večstopenjskih, kategoriziranih menijev z odzivnim zasnovo in pripravljenostjo na mrežnico. Z več kot 100 možnostmi prilagajanja vam ta vtičnik omogoča tudi dodajanje WordPress gradnikov v meni!

Zaključek

S tem zaključujemo naš seznam. Koliko novih ste se danes naučili? Ali poznate vtičnik, ki bi moral biti na tem seznamu? Radi bi slišali vaše misli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me