6 najboljših SEO alternativa za WordPress spletna mesta

Najboljše možnosti za SEO SEO

Ko gre za WordPress in SEO, je Yoast SEO Vtičnik je rešitev, ki je namenjena mnogim od nas. In zakaj ne? Konec koncev je ta priljubljen vtičnik aktiven na 5+ milijonov WordPress spletnih strani, poleg tega je Yoast SEO enostavno nastaviti, nove funkcije pa se redno dodajajo. Ponuja vse bistvene funkcije za brezplačno optimizacijo WordPress SEO (čeprav toplo priporočamo Yoast Premium, če ste resni glede svojega spletnega mesta).


Toda to nas ne bi smelo preprečiti, da bi preverili konkurenco za najboljše Yoast SEO alternative. In to je tisto, kar je v tej objavi – iskanje najboljših alternativ Yoast SEO. Morda ste želeli poskusiti nov SEO vtičnik ali pa ste samo radovedni. Ne glede na to – tukaj so naši najboljši izbranci.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Vse v enem SEO

Vse v enem SEO vtičnik

Vse v enem je SEO precej prvak pri komunikaciji z iskalniki. Vaše spletne strani, vključno s kartami spletnih strani, pošlje iskalnikom in jih samodejno posodobi ob vseh spremembah na vaših spletnih mestih. Začetniki lahko začnejo s tem vtičnikom, ne da bi preveč pozorni na nastavitve. Kar zadeva razvijalce, lahko natančno prilagodijo nastavitve za optimizacijo SEO in razširitev funkcij prek vgrajenega API-ja.

Čeprav je SEO vse v enem prvo ime, ki je nastalo pri razmišljanju o alternativah Yoast SEO, morate vedeti, da se njegove funkcije za analizo strani ne ujemajo z Yoastom. Ključnim besedam ali berljivosti ne daje preveč pomembnosti. Vendar se lahko povsem ujema z Yoast SEO pri optimizaciji naslovov, ustvarjanju meta oznak in odkrivanju podvojene vsebine na vašem spletnem mestu.

Ena izmed področij, v kateri vse v enem dosega več drugih SEO možnosti, je podpora za Google Analytics in SEO integracijo za spletna mesta za e-trgovino, vključno z WooCommerce.

Vtičnik je na voljo brezplačno. Ampak obstaja premium različica preveč, kar se začne pri 97 USD na leto za posamezno spletno mesto. To vam daje pravico do vrhunske podpore, dodatnih možnosti storitve Google Analytics, video SEO modula in integracije družbenih medijev.

Za tiste, ki spremljajo uspešnost spletnega mesta, boste veseli, da ima vse v enem modularno strukturo. Tako lahko izklopite funkcije, ki jih ne potrebujete, in preprečite nepotrebno vlečenje zmogljivosti. Prav tako boste imeli več nadzora nad tehničnimi podrobnostmi, tako da prosite iskalnike, da ne indeksirajo ali sledijo ali izključijo nekaterih območij iz spletnega mesta.

2. Premium SEO Pack (Lite)

Premium Seo Pack - lahka različica

Premium SEO Pack je na voljo s funkcijami v 24+ modulih, tako za SEO kot za socialno optimizacijo. V brezplačni različici niso vsi moduli, vendar je v pomoč množična optimizacija. Masovna optimizacija vam omogoča, da zaznate ključne besede ostrenja za vse vaše objave in strani ter jih naenkrat optimizirate. In ne samo ene ključne besede, temveč ključne besede z več osredotočitvami do 25 ključnih besed (Pro). Masovna optimizacija je mogoča tudi za meta naslove, meta opise, meta ključne besede in slug optimizacijo.

Tako kot Yoast SEO tudi ta vključuje optimizacijo na strani in zemljevide XML. Poleg tega vključuje tudi sledenje SERP, konkurenčno analizo, optimizacijo slike, povezovanje profilov in analizo hitrosti strani. Družbene funkcije vključujejo bogate odrezke, Twitter kartice, Facebook načrtovalski modul in socialno statistiko.

Ko enkrat vstavite kratko kodo lokalnega podjetja, ustvari zemljevid spletnega mesta in obvesti iskalnike. Svoje spletno mesto boste lahko dodali v različne imenike spletnih mest.

Premium SEO Pack je pozoren tudi na optimizacijo izven strani z notranjim ustvarjalcem povezav, preusmeritvijo povezav in monitorjem 404. Napredne nastavitve vključujejo W3C Validator, SEO Insert Code in Minify JS / CSS.

A redna licenca je mogoče kupiti za 44 dolarjev na leto / spletno mesto in vam daje pravico do prihodnjih posodobitev in dodatnih funkcij.

3. SEO orodja BAVOKO

BAVOKO Brezplačni vtičnik WordPress

BAVOKO SEO Tools pakira v vseh običajnih funkcijah vtičnika SEO in nato še nekaj. V polju so standardne funkcije za SEO strani na strani, kot so zemljevidi XML, meta naslovi, opisi in optimizacija ključnih besed. Za vsako objavo in stran boste imeli številne možnosti za optimizacijo vsebine. Poleg tega lahko za Facebook in Twitter uporabite naslove odsekov, opis in sliko. Predogled delčka vam natančno prikazuje, kako bi vaša objava izgledala na družbenih medijih. Glede na nabor funkcij, ki jih ponuja vtičnik, je morda primeren za spletna mesta, ki imajo veliko vsebine za spremljanje in vzdrževanje uspešnosti SEO.

Začnete lahko z brezplačno preizkusno različico, toda če želite v celoti doživeti celoten niz funkcij, ki jih ta vtičnik ponuja, morate plačati za premium vtičnik. Paketi se začnejo pri 19,99 USD na mesec. Z aktivnim vtičnikom boste lahko spremljali promet po državah in napravah. Prav tako boste lahko spremljali povratne povezave in odstranili katero koli domeno, optimizirali in spremljali uspešnost. Zbira podatke SEO iz Google Search Console (brezplačno), Google Analytics in BAVOKO API (Pro) in jih skupaj postavi na en zaslon, da vam omogoči poročilo o SEO zdravju za vso vsebino na vašem spletnem mestu.

Poleg tega BAVOKO zasije v izboljšanju SEO dela. Urejevalnik meta napak je pravi prihranek časa. Omogoča vam, da izberete posamezne objave in jih popravite eno za drugo, pa tudi v velikem obsegu jih urejate. Prav tako lahko v samo nekaj klikih spremenite SEO opise vseh objav in strani na vašem spletnem mestu.

Druga koristna funkcija je spremljanje ključnih besed. S tem boste lahko izvedeli zgodovino razvrščanja ključnih besed in zgodovino razvrščanja ključnih besed za določene strani in objave.

Poleg tega lahko iz tega vtičnika odkrijete nove ključne besede z raziskovanjem ključnih besed. Poleg tega predlaga nove notranje povezave glede na vašo vsebino, pa tudi seznam vseh dohodnih in odhodnih povezav za to stran ali objavo. Naredili smo podroben pregled vtičnika BAVOKO SEO in poiščite ga, če želite izvedeti več.

4. Uvrstite matematiko

Rank Math WordPress SEO vtičnik

Rank Math je popolnoma brezplačen (za zdaj) in obsežen SEO vtičnik. Za 9 dolarjev na leto boste prejeli tudi podporo za vtičnik.

Na voljo je v velikem naboru funkcij (65+ funkcij) in ima pametne funkcije za avtomatizacijo. Hkrati je lažji od večine drugih vtičnikov in ga je enostavno nastaviti za WordPress. Privzete nastavitve bodo za večino uporabnikov v redu, čeprav jih lahko spremenite, če želite.

Tako kot Yoast SEO, RankMath na strani ponuja SEO z enostavnimi možnostmi, s katerimi lahko izboljšate svojo vsebino. Sem spadajo nasveti za ključne besede o fokusu, nadzor dolžine vsebine, ocena stalne povezave in še več. Poleg tega vam omogoča, da vključite bogate delčke, optimizirate vsako objavo za največ 5 ključnih besed, integrira orodje za ključne besede LSI, da predlaga več različic ključne besede o fokusu in potegne Googlove predloge za ključne besede..

Podobno kot BAVOKO, tudi v njem je vgrajena iskalna konzola Google. To vam pomaga slediti statistiko in uspešnost spletnega mesta neposredno na nadzorni plošči WordPress. Poleg tega pakira v napredna orodja za SEO, da opravi SEO revizijo vašega spletnega mesta in izvede kar 70 podrobnih SEO testov, da pripravi strokovna priporočila. Odprite podporo lokalnim SEO in WooCommerce in tu imate precej zmagovalca.

Druge funkcije vtičnikov vključujejo sledenje SERP, prekrivanje GIF ali ikono videa na socialnih sličicah, SEO optimizirane drobtine, Googlovo spremljanje napak pri pajkanju, kontekstualne namizje, avtomatizirane slike SEO možnosti, XML generator zemljevidov spletnih strani in še več. Našli boste tudi 404 upravitelja monitorjev in preusmeritev ter predloge za notranjo povezavo. In končno vam omogoča, da z enim klikom uvozite vse svoje podatke SEO iz Yoast in All-in-One SEO.

5. SEOPress

SEOPress WordPress SEO vtičnik

SEOPress omogoča enostavno ostajanje na vrhu s svojim SEO. Manalizirajte svoje metas (naslove, opis, Open Graph, Twitter Card, meta robote…) iz vseh objav ali po vsem svetu, ustvarite svoje zemljevide spletnih mest za XML, da izboljšate iskanje po botu v Googlu, sledite svojim obiskovalcem s storitvijo Google Analytics (sledenje prenosov, partnerske povezave in drugo) , naredite preusmeritve, uredite svoj kanonični URL in še več.

SEOPress omogoča spremljanje vseh 404 URL-jev. Takoj, ko obiskovalec zahteva naslov z vašega spletnega mesta, ki ne obstaja (ali ga ne obstaja več), se samodejno shrani v vašo WordPress administracijo. Če URL že obstaja, se števec obiskovalcev na slednjem poveča. Tako lahko analizirate izgube v prometu, težave z uporabniško izkušnjo, ustvarite preusmeritve itd. SEOPress vas lahko tudi po e-pošti opozori na napake.

Bnepovezane povezave lahko zelo škodijo vašim obiskovalcem, pa tudi indeksiranje robotov. V nekaj sekundah jih robot SEOPress našteje, tako da lahko nato vidite izvorni URL, ki vsebuje prekinjeno povezavo, ga spremenite in popravite. Tako se zmanjšajo vaše 404 napake v Google Search Console.

SEOPress podpira Google Local Business. Z izpolnjevanjem geografskih koordinat, odpiralnega časa, e-pošte in telefona povečate svojo vidnost v rezultatih iskanja s prikazom v desnem stolpcu. Več vidnosti, več prometa in več prodaje!

Vtičnik podpira tudi WooCommerce! Hitro onemogočite neuporabne strani za iskalnike, kot so košarica, blagajna in strani mojega računa, dodajte valuto in ceno Open Graph, da izboljšate delitev v Facebooku in pridobite večjo prodajo. V različici PRO so na voljo številne druge funkcije.

6. SEO orodja iz Jetpacka

Vtičnik JetPack

Zadnji na našem seznamu vrednih alternativ za Yoast SEO je SEO orodja iz Jetpacka. Kot vedo vsi uporabniki WordPressa, je Jetpack večnamenski vtičnik podjetja Automattic, ekipe, ki stoji za WordPressom. Večina funkcij Jetpacka je na voljo brezplačno, čeprav so orodja SEO plačana možnost, ki so na voljo s premijskimi in profesionalnimi načrti.

Jetpack samodejno ustvari zemljevid spletnega mesta XML za vas in lahko prenese vse osnovne zahteve za SEO optimizacijo. Pomaga pri prilagajanju videza naslovov vsebine in pisanju meta opisov, ki spodbujajo SERP. Ta orodja pomagajo tudi pri optimizaciji vsebine za socialne forume in povezavi do vašega računa Google Analytics.

Funkcije zasebnosti so privzeto izklopljene, vendar bodo premijski načrti omogočili, da jih aktivirate. Na spletnih iskalnikih boste lahko videli tudi predogleda v živo, kako bodo izgledale domača stran in objave na vašem spletnem mestu.


SEO optimizacija igra ogromno vlogo pri pridobivanju strani vašega spletnega mesta na vrhu rezultatov iskalnikov. In čeprav se Yoast na splošno odlično obnese, je vedno dobro vedeti, kakšne so vaše možnosti. Ta zapis o alternativah Yoast SEO vam lahko pomaga raziskovati možnosti SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map