7 najboljših vtičnikov WordPress za predvajanje leta 2020

Ko gre za pospešitev vašega spletnega mesta WordPress, imate samo en strel. Prikažite strani s počasnim nalaganjem svojim občinstvom in ne boste vedeli, kaj je doseglo spodnjo črto. \ Priporočamo uporabo vtičnika za predpomnjenje WordPress, da se izognete pohujšanju počasnih strani.


Kakšen je končni rezultat? Povečali boste hitrost nalaganja strani, razveselili svoje uporabnike in obilno pobrali po cesti.

Zakaj strežiti strani, ki se hitro nalagajo? Predvsem zato, ker ljudje in iskalniki ne marajo počasnih spletnih mest. Ja, počasno spletno mesto pomeni, da nimate ničesar vrednega in iskalniki ne bodo oklevali poslati svojega ljubljenega spletnega mesta v pozabo.

Pokažite svojim bralcem nekaj ljubezni s super hitrimi stranmi in vzljubili vas bodo do lune in nazaj. Med vami in menoj vem, da tudi vi sovražite počasno nalaganje strani. Če rečem, morate biti vedno v načinu zveri, ko gre za hitrost vašega spletnega mesta.

Čim večja hitrost, tem hitreje bodo ljudje (in iskalniki) prišli do vaše vsebine, tem bolje. V nasprotnem primeru boste svoje kupce kot potnika čakali na avtobusnem postajališču – težava je le, da ne bodo prišli, za razliko od avtobusa.

Torej, ne bodite sami v tleh s počasnim spletnim mestom. Ne dajte ljubezni tej počasni množici strani; pridobite vtičnik za predpomnilnik WordPress in se hitro zasvojite.

Če se vam zdi, da ne morete upočasniti, ste na pravem mestu, saj v tej objavi prikazujemo 7 najboljših WordPress predpomnilnih vtičnikov za pospešitev vašega spletnega mesta v letu 2019 in pozneje.

Če ne najdete svojega najljubšega vtičnika za predpomnjenje, ne bodite razočarani. Namesto tega pripeljite boj v razdelek za komentar na koncu objave. Ali pa si oglejte naš celotni vodič o tem, kako pospešiti WordPress.

Kratka opomba o predpomnjenju WordPressa

Torej, za kaj gre pri tem predpomnjenju? Sovražim podvojeno vsebino, ker je slaba za vaše SEO prizadevanja, zato bom spustila citat iz preteklega članka, ki vam pokaže, kako očistiti predpomnilnik WordPressa kot profesionalce. Tukaj je:

V splošnem izračunu je predpomnjenje preprosto shranjevanje podatkov v začasni pomnilnik v nasprotju z glavnim pomnilnikom. Predpomnilnik (izgovorjena gotovina) je tehnologija, s katero del strojne ali programske opreme shrani začasne podatke, ki so hitrejši za iskanje, ko jih drugič potrebujete..

Predvajanje je namenjeno povečanju hitrosti nalaganja strani na spletnem mestu. Imamo štiri glavne vrste predpomnjenja, in sicer:

 • Predpomnilnik brskalnika, ki je predpomnjenje vgrajeno v brskalnike, kot so Chrome, Mozilla Firefox in tako naprej
 • Predpomnjenje strežnika, ki se zgodi na strani strežnika. Običajno ga vzdržuje vaš spletni gostitelj
 • Predpomnjenje tretjih oseb, ki ga nudijo tretje osebe, kot so mreže za pošiljanje vsebine (CDN). Primeri priljubljenih CDN vključujejo CloudFlare in KeyCDN
 • Predpomnilnik vtičnikov, vrsta, ki jo ponujajo predpomnilniki WordPress za predpomnjenje, in tudi glavna tema tega članka

V naslednjem razdelku smo zajeli tako brezplačne kot tudi vrhunske WordPress predpomnilnike. Ne glede na to, ali greš za brezplačni ali premium premium WP predpomnilnik, izberite, ki je primeren za vaše spletno mesto. Brez dodatnega aduta se lotimo poslovanja.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj predpomnilnik W3

Wordpress predpomnilniki - w3 skupnega predpomnilnika

Z več kot milijonom aktivnih namestitev je W3 Total Cache eden najbolj priljubljenih WordPress predpomnilnih vtičnikov na planetu.

Vtičnik je priljubljen zahvaljujoč neverjetnemu naboru predpomnilnih funkcij, s pomočjo katerih lahko pospešite svoje spletno mesto kot šef. W3 Total Cache pospeši vaše spletno mesto WordPress s funkcijami, kot so:

 • Predpomnilnik brskalnika, ki je še posebej primeren za ponavljajoče se poglede strani
 • Zmožnost minimiziranja in stiskanja HTML, CSS, JavaScript in virov prihrani do 80% pasovne širine
 • Združljivost s skupnim, virtualnim zasebnim in namenskim gostovanjem (strežniki)
 • Integracija brezšivnega omrežja za dostavo vsebin (CDN)
 • Mobilna podpora, vključno s samodejnim preklopom tem
 • Predpomnjenje strani, vključno s stranmi z rezultati iskanja
 • Predpomnjenje predmetov, vključno s predmeti baze podatkov
 • Podpora za WP_CLI za čiščenje predpomnilnika in še več
 • Statistični podatki o predpomnjenju, tako da lahko vidite, kako se vaša prizadevanja za predpomnjenje ujemajo
 • Povratna integracija proxyja prek Varnish ali Nginx
 • Podpora za Googlove pospešene strani za mobilne naprave (AMP)
 • In še toliko več

Ogromno število funkcij tega vtičnika WordPress cache lahko zmede popolnega začetnika. Vendar, ko ste se odločili za to, je W3 Total Cache izjemna rešitev za predpomnjenje WordPress.

Za brezplačni vtičnik za predpomnjenje WordPress bo W3 Total Cache izničil vaše nogavice. Z drugimi besedami, spraševali se boste, zakaj je vtičnik za predpomnjenje te narave sploh prost.

2. Raketa WP

WP Rocket WordPress predpomnilni vtičniki

Če se W3 Total Cache težko konfigurira, boste morda potrebovali manj zapleten vtičnik WordPress za predpomnjenje. Dame in gospodje, pozdravite WP Rocket, enega najboljših vrhunskih WordPress predpomnilnih vtičnikov.

Če imate nekaj denarja za vlaganje v svoje spletno mesto, je WP Rocket verjetno edini premium vtičnik za predpomnjenje, ki ga boste kdaj potrebovali.

Za začetek je WP Rocket neverjetno enostavno konfigurirati, tudi z milijonom in eno funkcijo. Ko aktivirate vtičnik, WP Rocket takoj začne predpomniti spletno mesto. Tako je, ne potrebujete neskončnega seznama nastavitev za predpomnjenje vašega spletnega mesta WordPress; preprosto namestite vtičnik, pritisnite tipko za vklop in preklopite na hitrejše spletne strani.

In čeprav je WP Rocket prijazen za začetnike, ima veliko kavljev, ki razvijalcem pomagajo znatno razširiti funkcionalnost vtičnika.

Kako pa vtičnik poveča vaše hitrosti nalaganja WordPressa? WP Rocket minimizira datoteke HTML, JavaScript in CSS. Če to ni dovolj, ima WP Rocket prednaložitev predpomnilnika, kar takoj izboljša indeksiranje vašega spletnega mesta s strani iskalnikov. To pomeni, da vtičnik podpira brskalnik in predpomnilnik strani.

Poleg tega WP Rocket ima leno nalaganje. Zaradi tega se slike na vašem spletnem mestu naložijo le, ko se obiskovalec pomakne po strani.

Facebook in YouTube med drugimi pomembnejšimi spletnimi mesti so še posebej všeč tej tehniki. Zahvaljujoč WP Rocket tudi vi lahko leno nalaganje uporabite v svojo korist. Poleg tega je vtičnik sestavljen v skladu z najboljšimi praksami programa WordPress, kar pomeni, da je čist, komentiran in dobro dokumentiran.

Podjetje, ki stoji za WP Rocketom, vam ponuja tri cenovne pakete Enoposteljna (49 USD)Plus (99 USD) in Neskončno (249 USD). Naše priporočilo je, da vedno poiščete paket, ki je primeren za vaše podjetje. Ponujajo tudi 14-dnevno 100-odstotno garancijo denarja, kar pomeni, da lahko preizkusite WP Rocket brez tveganja.

3. WP Super predpomnilnik

Wordpress predpomnilniki - wp super cache posnetek zaslona

Drug vreden kandidat v tem krogu predpomnilnikov WP je WP Super Cache by Automattic, isti fantje, ki so vam med druge vrhunske izdelke prinesli Jetpack, Akismet in WordPress.com..

WP Super Cache ima več kot 2 milijona aktivnih namestitev, kar pomeni, da je priljubljen vtičnik za predpomnjenje pri številnih založnikih in spletnih razvijalcih.

Za pospešitev vašega spletnega mesta WP Super Cache ustvari statične datoteke HTML iz vaše dinamične WordPress vsebine. Namesto da bi uporabljal težke skripte PHP, bo vaš spletni strežnik stregel lažje datoteke HTML, kar prihrani tono pasovne širine in zmanjša čas nalaganja strani.

Vtičnik služi statičnim datotekam HTML 99% vaših spletnih obiskovalcev, vključno z uporabniki, ki so se prijavili ali komentirali. WP Super Cache, razen stiskanja strani, samodejno očisti predpomnilniške datoteke, ki so zastarele in zastarele. Poleg tega lahko vnaprej naložite toliko objav, če omogočite »Način prednastavitve«.

Poleg tega WP Super Cache ponuja podporo za CDN, vključno z možnostjo ustvarjanja CDN na poddomeni vaše domene.

Poleg tega dobite končne točke REST API, ki so vam pri roki, če želite dostopati do nastavitev tega ugodnega vtičnika. Spojite to s kavlji, ki so na voljo v vtičniku in lahko ustvarite predpomnilne procese po meri, da ustrezajo vašim potrebam.

Če želite začeti predpomniti spletno mesto brez kolcanja, razvijalci priporočajo, da aktivirate naslednje nastavitve:

 • Preprosto predpomnjenje
 • Obnovite predpomnilnik
 • Stisnite strani
 • Ne predpomnite strani za znane uporabnike
 • Podpora za CDN
 • Dodatni pregledi domače strani

Vtičnik je priložen podrobno dokumentacijo, če boste kdaj potrebovali več informacij.

4. Hitra izvedba

hitri vtičnik wordpress vtičnik

Swift Performance je več kot le WordPress predpomnilni vtičnik. Gre za neverjeten optimizator uspešnosti onstran zgolj predpomnjenje, kot ga poznate.

Razvijalci so tega slabega fantka do konca pospravili z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za povečanje zmogljivosti in hitrosti vašega čudovitega spletnega mesta WordPress, ne da bi pri tem zlomili znoj.

Za začetek predpomnjenje strani deluje izven polja (ali takoj, ko vklopite vtičnik). Če se sprašujete, je predpomnjenje strani med drugimi združljivo z Cloudflare, bbPress, WooCommerce in Varnish..

Drugič, lahko optimizirate dobavo statičnih virov s pomočjo minifikacije. Tako je, CSS in JavaScript lahko kombinirate ali spremenite z enim klikom. Zahvaljujoč funkciji, imenovani Async Execute, lahko skripte zaženete posamično, ko se naložijo, kar izboljša hitrost vašega spletnega mesta, ocene SEO in uporabniško izkušnjo.

Tretjič, Swift Performance je na voljo z najsodobnejšim optimizatorjem baz podatkov. Optimizator čisti podvojene metapodatke, preteče prehodne, sirote in neželene komentarje. In če še niste vedeli, lahko načrtujete optimizacijo baze podatkov (s profesionalno različico), kar vam prihrani veliko časa.

Poleg tega dobite organizator vtičnikov, ki vam pomaga, da omogočite / onemogočite vtičnike na določenih straneh. Ker se vtičniki izvajajo samo tam, kjer je to potrebno, lahko zmanjšate velikost strani in zmanjšate konflikte, ki povzročajo težave z uspešnostjo.

Druge pomembne funkcije vključujejo:

 • Sposobnost samodejnega ustvarjanja kritičnega CSS-ja
 • GZIP stiskanje
 • Leno nalaganje
 • Predpomnjenje brskalnika
 • Mobilno odkrivanje
 • Združljivost z več mesti
 • Podpora za WPML
 • Nadzor srčnega utripa
 • In še toliko več

5. LiteSpeed ​​predpomnilnik (LSCache)

litespeed predpomnilnik je eden najboljših vtičnikov za predpomnjenje wordpressa

Če obstaja vtičnik, zaradi katerega je predpomnjenje zabavno (vemo, da je dolgočasno in naporno), mora to biti LiteSpeed ​​Cache. Ta vtičnik WordPress za predpomnjenje ima dva sklopa funkcij, in sicer:

 • Splošne značilnosti, ki so primerni za kateri koli spletni strežnik, kot so LiteSpeed, Nginx, Apache in tako naprej
 • LiteSpeed ​​ekskluzivne funkcije, ki zahtevajo OpenLiteSpeed, komercialni LiteSpeed ​​izdelki, ali Gostovanje, ki ga poganja LiteSpeed

Splošne značilnosti vključujejo predpomnilnik predmetov, večkratno podporo CDN, optimizacijo slike z izgubo / brez izgub, predpomnilnik brskalnika, predpomnilnik OPcode, potiskanje HTTP / 2 za CSS / JS, prednastavitev DNS, API Cloudflare, podporo večstranskih mest in nadzor srčnega utripa.

Poleg tega lahko spremenite CSS, JavaScript in HTML, vključno z vgrajenimi CSS in JavaScript, pa tudi samodejno generirate kritični CSS.

Poleg tega lahko slike / iframe shranite in asinhrono naložite CSS / JS. Poleg tega dobite še orodje za optimiziranje baz podatkov, podporo formatu slike WebP, nastavitve uvoza / izvoza, osnovni / napredni pogled nastavitev in optimizacijo rezultatov PageSpeed..

Vse te odlične nastavitve dobite v privlačnem in lahko razumljivem skrbniškem vmesniku.

Ekskluzivne funkcije LiteSpeed ​​vključujejo samodejno predpomnjenje in čiščenje strani, zasebni predpomnilnik za prijavljene uporabnike, predpomnilnik API WordPress REST, predvajanje mobilnih naprav, predvajanje predpomnilnika, podporo WP CLI in še veliko več.

LiteSpeed ​​Cache ima veliko dokumentacijo, forum za podporo in skupnost Slack. Združljiv je s širokim naborom vtičnikov in tem. Ponujajo tudi API za vtičnike in teme, ki niso združljive z LSCache. To je dolg seznam funkcij za hitrost vašega spletnega mesta na naslednjo raven.

6. Najhitrejši predpomnilnik WP

wp najhitrejši predpomnilnik

WP Najhitrejši predpomnilnik je še en priljubljen vtičnik WordPress za predpomnjenje, kar je z več kot 900.000 aktivnimi namestitvami v času pisanja. Z impresivnim seznamom funkcij in rednimi posodobitvami lahko računate, da bo WP najhitrejši predpomnilnik pospešil vaše priljubljeno spletno mesto WP.

Za povečanje hitrosti strani in zmanjšanje nalaganja na strežniku WP Najhitrejši predpomnilnik ustvari statične datoteke iz vaše dinamične WordPress vsebine.

Vtičnik je tako preprost za uporabo, da za začetek ne potrebujete nobenega tehničnega znanja. Poleg tega se večina predpomnilnega postopka zgodi samodejno. WP najhitrejši predpomnilnik se ponaša s funkcijami, kot so:

 • Odlična (in enostavna za uporabo) skrbniška plošča
 • Kombinacija HTML in CSS
 • GZIP stiskanje
 • Predpomnjenje strani
 • Predpomnjenje brskalnika
 • Sposobnost kombiniranja CSS / JS
 • Funkcije emoji inline CSS in wp-emoji-release.min.js lahko onemogočite
 • Podpora za več jezikov
 • Podpora za CDN
 • Podpora za SSL
 • Preteklost predpomnilnika
 • Prednaloži predpomnilnik
 • In veliko več

WP Fastest Cache je enostavna, a zmogljiva predpomnilna rešitev za začetnike in razvijalce. Poleg tega obstaja premium različica, ki ima več funkcij, kot jih boste kdaj potrebovali.

7. Samodejno optimizirajte

samodejno optimizirajte predpomnilnik besedila in vtičnik za uspešnost

Nenazadnje imamo vtičnik Autoptimize WordPress. Vtičnik je popoln, če iščete lahko rešitev, s katero bi hitrost spletnega mesta znatno povečali. Na tem seznamu nima zvončkov in žvižgov drugih vtičnikov, zaradi česar je lahek in enostaven za uporabo.

Namesto da se osredotoča na področja, kot sta predpomnilnik brskalnika in strani, vtičnik optimizira vaše skripte. Natančno, samodejno optimiziranje lahko združi, spremeni in predpomni skripte, skripte premakne v nogo ali glavo strani in stisne HTML.

Vtičnik ponuja dodatne možnosti za odstranitev osrednjega emojija, WordPress, optimizacijo slik in Googlovih pisav ter med drugim async ne-agregirani JavaScript. Razvijalec priporoča uporabo katerega koli od drugih predpomnilnikov WordPress na tem seznamu za predpomnjenje strani.


WordPress predpomnilni vtičniki vam pomagajo povečati zmogljivost in hitrost vašega spletnega mesta WordPress, ne da bi pri tem prebili znoj. To, že veste. Brez predpomnilnikov morate vse narediti ročno, kar bi verjetno prepražilo vaše možgane.

Upamo, da vas naša objava usmeri v pravo smer, kar se tiče izbire pravega predpomnilnika WordPress za predpomnjenje. Ali smo pogrešali vaš najljubši vtičnik za predpomnjenje WordPress? Sporočite nam v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map