8 najboljših tem WordPress za spletna mesta zunanjega oblikovanja in arhitekture

Najboljše teme WordPress o arhitekturi

Zunanjost je eno najbolj kreativnih področij dela, ki zahteva najbolj eleganten dotik. Da bi razvili svoje podjetje v danes starost, ti boš moram ustvarite spletno prisotnost, da predstavite svoje delo – zgradite svoj portfelj. Na srečo ste se pravilno odločili (za svoj CMS izbrali WordPress) in prišli na pravo mesto za iskanje tem!


Sestavili smo seznam nekaterih najzanimivejših tem in predloge WordPress zunanjega oblikovanja, s katerimi lahko predstavite delo svoje agencije ali agencije. Začnimo.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. OBLIKOV

1 CROFTS - Arhitektura, agencija WordPress Tema

CROFTS je večnamenska, popolnoma odzivna tema WordPressa z zaslonom, pripravljenim za mrežnico, skupaj z vtičem Visual Composer, povleci in spusti. Ta tema je zasnovana posebej za arhitekturne oblikovalske namene, kot so notranji in zunanji portfelji.

Ta tema ima tudi več postavitev portfelja, vključno z (a) prikazom več stolpcev – z možnostjo izbire iz 2, 3, 4 ali 5 stolpcev; in (b) tri različne postavitve posameznega portfelja.

2. Zunanja zasnova

2 Zunanja zasnova WordPress tema

Ta tema ima drsnik polne širine, ki opozarja na slike glave, ki se uporabljajo na spletnem mestu. To je popoln način, da pokažete svoje najboljše delo in pridobite kupca, preden bo imel možnost premisliti.

Tema ima integracijo Google Fonts, demo vsebino, 80+ kode in je tudi združljiva z WPML, kar pomeni, da se lahko osvobodite regionalnih in jezikovnih ovir ter prevedete svoje spletno mesto v več jezikov. Tema ima tudi vgrajen avdio in video predvajalnik in ima 4 vrste objav po meri, vključno Naša ekipa, portfelj, storitve in Pričevanja.

Končno temo poganja TemplateMonster’s Cherry Framework, ki vam omogoča, da prilagodite več vidikov teme, vključno z možnostmi tipografije, položaja stranske vrstice, postavitve strani, nastavitvami drsnika slike in še več.

3. Artcore

3 Artcore - Gradbena arhitektura WordPress tema

Artcore je čista in odzivna tema programa WordPress, ki ima drzen in sodoben dizajn, zaradi česar je primeren za kreativne agencije, notranje in zunanje oblikovanje ter arhitekturna spletna mesta. Tema ima tudi možnost namenske skrbniške plošče za enostavno upravljanje projektov. Napaja ga lahkoten vtičnik za ustvarjanje strani in ima tri postavitve domačih strani. Osebno mislim, da je Artcore ena najboljših možnosti, če potrebujete temo WordPress, značilno za zunanjo zasnovo.

4. Exdesimo

4 Exdesimo zunanja oblika WordPress tema

Glede na živo zelenje, prikazano na ciljni strani te teme, mislim, da bi bilo to zelo primerno za oblikovanje zunanjih prostorov z veliko odprto pokrajino – vrtovi, sprednja veranda, dvorišča na travnikih itd. Tema ima celozaslonsko sliko in video ozadje in meni za odstranjevanje, da bi dobili eleganten videz. S tehničnega vidika ima ta tema omogočeno leno nalaganje slik, kar bi prihranilo tudi nekaj pasovne širine! Ta tema temelji tudi na Cherry Framework, ki vam daje neomejene možnosti prilagajanja in redne posodobitve, da ostanete združljivi z najnovejšo revizijo WordPress-a.

5. Matisse

5 Matisse - kreativna in elegantna tema

Zabavno dejstvo – ime teme (mislim, da) je izposojeno Henri Matisse ki je bil priznani francoski slikar in kipar ter vodilna figura fauvizma.

Tema vam ponuja številne možnosti prilagajanja s štirimi menijskimi ureditvami (privzeto, statično, desno in celozaslonskim zaslonom), 12 predlogo za postavitev strani, 6 portfeljskih mrež, a predstavljena dela drsnik, 4 pripomočke po meri, 2 vrsta portfelja in edinstven študija primera in drsna predstavitev.

Demo vsebina je vključena, tako da z nekaj kliki lahko ponovitev the natančno temo, ki ste jo videli v demonstraciji na spletnem mestu ThemeForest, preden jo kupite! ��

V temo je vključena tudi Googlova pisava, pripravljen je prevod, ki temelji na noro močnem okviru Bootstrap 3. Na voljo je z zmogljivo opcijsko ploščo s prilagodljivimi nastavitvami glave in noge, svetlo in temno kožo teme ter izbirnikom barve z enim klikom blagovne znamke!

6. Obvladanje zunanjega oblikovanja

6 Zunanjost Oblikovanje Teme WordPress

Tematika mojstrstva zunanjega oblikovanja je popolnoma odzivna tema za WordPress, pripravljena za mrežnico, ki je naložena s funkcijami. Ta tema ima vgrajen okvir Cherry in ima vgrajeno orodje za prilagajanje tem in možnosti tipografije po zaslugi integracije Google Font, filtrirnega učinka drsenja paralakse v portfelju in naprednih drsnikov z uporabo Drsnik TM Nivo vključiti. Tema podpira tudi integracijo avdio in video predvajalnika.

7. Arhitektura

7 Arhitektura - WordPress tema 2

Tema Arhitektura je bila prvotno objavljena pred tremi leti decembra 2012. Danes je ena izmed najbolj priljubljenih tem v gozdu Themeforest z več kot 2400 prodajo! Tema je opremljena z zmogljivo skrbniško ploščo z ustvarjalcem strani in upraviteljem drsnikov, možnostjo lokalizacije, neomejenimi barvnimi možnostmi (skupaj z živo izmenjavo barv), vgrajenimi bližnjicami, tabelami cen in integracijo Google Fonts. Poleg teh možnosti prilagajanja tema podpira tudi 5 vrst objav po meri, 6 postavitev podnožja in nalaganje pisave, logotipa in ozadja.

8. Zunanji oblikovalni biro

8 Zunanji oblikovalni urad WordPress tema

Zadnja tema na našem seznamu, tema Bureau Exterior Design WordPress, temelji na Cherry Framework, ki ga je razvil TemplateMonster. Tema je zasnovana na vsemogočnem okviru Bootstrap 3 in se ponaša z živimi barvami, ki dajejo osvežujoč občutek zelenja. Poleg tega ima tema omogočeno drsenje po paralaksu, ima vgrajeno podporo za ikone pisav in Google Fonts.

Skrbniška plošča ponuja več možnosti postavitve teme in stolpcev, možnosti samodejne nadgradnje in druge napredne možnosti prilagajanja. Kot bonus funkcija ima tema namenjen modul za spletni klepet, tako da lahko komunicirate s strankami (ki vam, ko ste brez povezave, lahko pustijo sporočila brez povezave) in s tem izboljšate uporabniško izkušnjo spletnega mesta.

Zaključek

V spletu sem težko iskal predloge za zunanje oblikovalske predloge – večina je bila zastarelih ali zelo običajnega oblikovanja. Polovica tem s tega seznama boste opazili iz TemplateMonster. Rad bi opozoril na nekatere tržnice.

TemplateMonster nudi dobro podporo strankam – vključno z namestitvijo in konfiguracijo kupljene teme (seveda po ceni). Gumb za plačilo na stranski vrstici vsebuje nekaj dodatkov z oglaševano visoko diskontno stopnjo.

opozorilni predlogo

Priporočam, da teh dodatkov ne kupujete

Večina je vtičnikov, ki jih ne boste uporabljali. Če bi se stvari še poslabšale, bi ti “obvezni” vtičniki lahko upočasnili vaše WordPress spletno mesto, če ne bi v celoti povzročili konflikta med temami in vtičniki. Vedno se prepričajte, da svojega ponudnika gostovanja kupite posebej, brez sodelovanja tretje osebe (v tem primeru TemplateMonster).

To je nekaj pasti, ki se jih morate zavedati. Na WPExplorerju imamo na voljo veliko vadnic, kjer se lahko naučite, kaj morate storiti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map