8 najboljših tem za usposabljanje WordPress

Najboljše trenerske teme WordPress

Vodenje podjetja za usposabljanje je lahko izpolnjujoče, vendar zamudno. Če ste že razmišljali o izboljšanju ali uvedbi spletnega mesta za svoje podjetje, se vam lahko zdi projekt prevelik. Tudi če ste pregledali a vodnik po spletnem mestu za treniranje vaši naslednji koraki bodo morda še vedno nejasni.


Na srečo je izbira teme WordPress dobro mesto za začetek. Poleg tega je iskanje tega s funkcijami, ki lahko koristijo vašemu trenerskemu poslu, precej enostaven! Priljubljenost in odprtokodno jedro programa WordPress pomenita, da lahko izbirate veliko kakovostnih tem.

V tem članku bomo prikazali seznam pomembnih elementov, ki jih je treba iskati v temi spletnega mesta za treniranje. Nato bomo pregledali osem najboljših tem za spletno mesto za usposabljanje za WordPress. To imaš!

Zakaj vašemu trenerskemu podjetju potrebuje spletno mesto (in česa ne smete zapustiti)

Trg osebnega trenerstva v zadnjih nekaj letih beleži stalno rast. Pravzaprav naj bi njegova tržna vrednost dosegla 1,34 milijarde do 2022. To pomeni, da ne manjka konkurence. Posledično bo vaše spletno mesto za trenerje moralo izstopati bolj kot kdaj koli prej.

Pri izdelavi spletnega mesta za treniranje je nekaj, kar morate upoštevati, narava odnosa med trenerji. Vzpostavitev zaupanja s strankami na spletu bo morda zahtevala drugačen pristop k predstavitvi resnične predstavitve vaše osebnosti. To pomeni, da boste želeli uporabiti videoposnetke in podcaste kot način, kako pustiti svojo osebnost.

Zunaj ustvarjanja veliko kakovostne vsebine, ki prikazuje vaše strokovno znanje, boste želeli vključiti čim več optimizacije iskalnikov (SEO). Če se vaše spletno mesto ne prikaže v rezultatih iskanja, nihče ne bo vedel, kaj lahko ponudite! Vključitev močnega poziva k dejanju (CTA) na vaši glavni strani je tudi najboljša praksa.

Kaj morate iskati v temi spletnega mesta za treniranje

Zdaj imate občutek, kakšno vsebino želite vključiti na svoje spletno mesto za treniranje, morali boste razmisliti, kako se boste oblačili. Iskanje teme za vaše spletno mesto je lahko nekoliko zastrašujoče, saj je med njimi na izbiro toliko.

Na srečo lahko možnosti omejite tako, da poiščete teme z določenimi funkcijami, na primer:

 • Združljivost videoposnetkov in več možnosti prikaza
 • Vgrajene SEO funkcije, kot je prijazen do Schema.org
 • Optimizacija za hitrost in prikaz na majhnem zaslonu
 • Strani predloge za CTA ali ciljne strani
 • Po vrstah po meri za organizacijo vsebine in edinstvene možnosti postavitve

Ne glede na izbrano temo, je dobro prebrati ocene strank in ugotoviti, ali je ponujena raven podpore. To je nekaj, kar morate upoštevati, če niste novi pri WordPressu, saj nekatere teme zahtevajo več nastavitev kot druge.

Ker je okno za vašo vsebino in kaj bodo potencialne stranke najprej videli, je vaša tema precej pomembna. Kot tak smo za vas pripravili seznam osmih tem. Verjetno boste našli enega, ki bo ustrezal vaši popolni mešanici oblike in funkcije.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Zdravstveni trener

Tema zdravja trenerja

Health Coach je tematska niša, ki je bila zasnovana za pomoč vašim strankam. Kot zdravstveni trener morate biti ves čas podporni, zato je ta tematika namenjena nenehnemu spremljanju. Za lažje vzdrževanje teh standardov boste poleg dodatka za vgradnjo strani za izdelavo strani Visual Composer, ki je v paketu, vlečen in spuščen, dobili strokovno podporo 24/7.

Ključne funkcije:

 • Združljivost več brskalnikov
 • Odziven dizajn, ki ustreza velikosti zaslona
 • Ikone FontAwesome, vključenih skupaj z več kot 800 Googlovih pisav
 • Vključuje priljubljen vtičnik Slider Revolution
 • Omogoča WooCommerce funkcionalnost

2. Trener cvetov (brezplačno)

Tema trenerja Blossom

Tema Blossom Coach resnično sije, ko gre za mobilno optimizacijo. To je brezplačna tema, ki je primerna za shemo, in vam pomaga pri uvrstitvi na iskalnikih. Privzeta domača stran je tudi polna priložnosti za zaposlitev – obstajajo skoraj vsi razdelki, ki jih boste potrebovali za svoje trenersko podjetje, vključno z živahnim oddelkom CTA.

Ključne funkcije:

 • Mimo Googlov test za mobilnike
 • Optimizirano za hitrejše nalaganje strani
 • Brezplačna različica je na voljo z devetimi prilagodljivimi razdelki domačih strani
 • Možnost prilagoditve postavitve glave
 • Dostop do funkcije video banner

3. Colead

Tema poučevanja o so-vodenju

Tema Colead je zasnovana tako, da vam pomaga pri zagotavljanju storitev, predavanj in govorov po svetu. Če nameravate ponuditi pouk na spletu ali delavnice, ima Colead veliko odličnih izobraževalnih funkcij. Ti vključujejo vtičnik LearnPress LMS in veliko vrhunskih dodatkov.

Ključne funkcije:

 • Možnosti oblikovanja Parallax, da prinesete 3D učinek na svoje drsno mesto
 • Prihaja z ustvarjalcem strani povleci in spusti SiteOrigin
 • Vključuje dinamične funkcije ‘predstavitvenega polja’ za privlačno izkušnjo CTA
 • Vgrajen sistem za upravljanje dogodkov

4. LifeGuide

Tema LifeGuide

LIfeGuide ponuja veliko dinamičnih elementov, ki jih lahko prilagodite. Ne samo da lahko urejate izvirne oblikovalske datoteke po svojih zahtevah, ampak je tudi tema zasnovana tako, da vam omogoča skoraj neskončno paleto barv. Kot popolnoma odzivno temo vam ne bo nikoli treba skrbeti, če bodo uporabniki mobilnih naprav zadovoljivi.

Ključne funkcije:

 • Prihaja z ustvarjalnikom strani povleci in spusti Unyson
 • Veliko možnosti prilagoditve
 • Za prenos so vključene oblikovalske datoteke programa Photoshop v temi
 • Vtičnik Booked je vključen za upravljanje sestankov

5. Coacher

Tema trenerja

Če želite bolj poglobljeno testno vožnjo pred nakupom teme, Coacher ponuja ogled funkcije, zaščiten z geslom. To vključuje možnost, da pokukate skozi armaturno ploščo in preizkusite funkcije, preden brizgate denar. Na splošno bo ta tema odlična za hitro vstajanje in tek.

Ključne funkcije:

 • Tema z oceno s petimi zvezdicami
 • Izbirate lahko med tremi predlogi domačih strani in široko paleto strani s posebnostmi
 • Hitre možnosti oblikovanja s predlogi trgovine za e-trgovino in vnaprej izdelanimi stranmi s tečaji
 • Vključuje gradnik strani WP Bakery in vtičnike Slider Revolution

6. Življenjski trener

Tema življenjskega trenerja

Tema Life Coach ima enega najboljših popisov predlog strani in vrst objav po meri, na katere smo naleteli. To pomeni, da boste pripravljeni in pripravljeni na ustvarjanje edinstvene vsebine, kot so podcasti in dogodki, brez težav pri spopadanju s potrebnimi konfiguracijami.

Ključne funkcije:

 • Vsebuje sedem vrst objav po meri
 • Številne kratke kode po meri za ustvarjanje zelo prilagodljive vsebine strani
 • Vključuje vtičnik Visual Composer
 • Dostop do več kot 1500 ikon

7. ZDRAVSTVENI ZDRAVNIK – Zdravstveni trener

HEALTHFLEX - Tema o zdravstvenem trenerju

HEALTHFLEX – HealthCoach ponuja več različic zdravstvene teme, ki je posebej zasnovana za potrebe spletnega zdravstvenega trenerja. Tema vsebuje tudi več koristnih funkcij e-trgovine, ki vam bodo pomagale nastaviti tudi trgovino.

Ključne funkcije:

 • Ecwid nakupovalni voziček je vtičnik za zelo prilagodljivo izkušnjo z vozički
 • Funkcije na kartici Dodatne nastavitve za novo ustvarjene Vrste po meri po meri
 • Neomejene barvne variacije
 • Pripravljeni za hitro nastavitev več koristnih vtičnikov, kot so WooCommerce, MailChimp in še več

8. Celeste

Trenerska tema Celeste

Celeste je posebej zasnovan tako, da zadovolji potrebe življenjskega trenerja in ima več predlog, ki so prilagojene tako, da prikazujejo različne življenjske vadbe in terapevtske storitve. Demo vsebino lahko naložite tudi z enim klikom in imate v celoti delujoče spletno mesto, pripravljeno za prilagajanje.

Ključne funkcije:

 • Ponuja priljubljen pristop na eni strani
 • Združljivo z več spletnimi mesti
 • Priloženi so vtičniki Bold Builder in Contact Form 7
 • Elementi dinamičnega oblikovanja, kot so jezički, harmonike, drsniki in meniji po meri

Kako začeti vašo spletno stran za treniranje

Če vas zažene novo spletno mesto, se vam ne zamerimo! Vendar pa je nekaj stvari, ki jih je treba odjaviti, preden začnete resnično razvijati vsebino.

Če želite svoje spletno mesto zagnati, se obrnite na vodnik spletnega mesta za treniranje in upoštevajte nekaj najboljših praks:

 1. Izberite načrt spletnega gostovanja od priporočenega spletnega gostitelja WordPress.
 2. Izberite in registrirajte spominsko ime domene, ki predstavlja vaše podjetje.
 3. Svoje spletno mesto zavarujte s certifikatom Secure Sockets Layer (SSL).
 4. Namestite in konfigurirajte WordPress.

Ko boste prek spletnega gostitelja zajeli osnovno namestitev in nastavitev, se lahko lotite namestitve izbrane teme in prilagodite svoje novo spletno mesto za usposabljanje!


Zdaj ste pregledali več visokokakovostnih tem za spletno mesto za usposabljanje za WordPress, ki bi morali biti pripravljeni, da se potopite vanj in sprostite svoje spletno mesto. Upoštevajte nekatere tematske funkcije, ki smo jih priporočili na začetku, in začeli boste.

Na primer, izbira teme s predhodno izdelanimi predlogi ciljne strani je lahko koristna za začetek trženjskega toka. Preverite tudi, ali je izbrana tema optimizirana za mobilne naprave in bo odzivna na različne velikosti zaslona. Dober vodnik po spletnem mestu za treniranje, V kombinaciji s temi funkcijami vam bodo pomagali sestaviti popolno spletno mesto za vaše trenerstvo!

Imate še kakšna vprašanja o zagonu svojega spletnega mesta za treniranje? Delite svoje misli z nami v spodnjem delu komentarjev!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map