80+ najboljših razširitev in dodatkov za WooCommerce

Najboljše razširitve in dodatki za WooCommerce za WordPress

WooCommerce je eden najbolj znanih in uporabljanih vtičnikov za e-trgovino WordPress. Ne samo, da je povsem prost rešitev za e-trgovino za WordPress, vendar je tudi enostavno za uporabo, vključuje podporo za številne formate izdelkov, ima možnosti za valute in davke, ponuja možnost integracije več načinov pošiljanja in ima vgrajeno podporo za PayPal, ček, bančno nakazilo in gotovino pri dostavi. Precej je super, kaj pa če želite več?


WooCommerce je na svojem samem odličen, toda tisto, kar ga resnično loči nad drugimi vtičniki za e-trgovino, je široka paleta brezplačnih in premium razširitev. Danes delimo nekaj najboljših najboljših razširitev WooCommerce za WordPress. Ti vtičniki dodajo dodatne funkcije, kot so prevodi WPML, napredna pošta, enostavne prilagoditve sloga in več v WooCommerce, tako da lahko zgradite trgovino, ki jo potrebuje vaše spletno mesto.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Contents

1. Sveženj WooCommerce Premium Članstvo

WooCommerce Premium Članstvo paket

Članstva WooCommerce združujejo popoln podaljšek za ustvarjanje lastnega spletnega podjetja s članstvom ali naročnino. Prodajajte mesečno naročnino, ponujajte vrhunsko mesečno podporo strankam spletnega oblikovanja, ustvarite glavno novico o naložbah na teden ali kaj drugega. Ta paket vključuje 19 ključnih dodatkov WooCommerce (ustvaril jih WooCommerce) za dodajanje stopenj članstva, dostop do spletnih strani po meri, izdelke, urnike obračunavanja, več plačilnih procesorjev in še več.

2. WooCustomizer (brezplačno)

Vtičnik WooCustomizer

Prilagodite svoje strani WooCommerce z WooCustomizer. Ta brezplačni vtičnik je poln funkcij, s katerimi bo vaša trgovina še boljša. Uporabite vgrajene možnosti oblikovanja v orodju za prilagajanje v živo, uredite / odstranite zavihke na straneh izdelkov, ustvarite prodajne pasice, prilagodite gumb »Dodaj v košarico«, uredite / odstranite standardne nastavitve izdelka WooCommerce (na primer: SKU, naslov itd.) In več za oblikovanje še boljših strani. WooCustomizer ponuja tudi možnosti urejanja strani vaše košarice, polj za izplačilo blaga in celo statistične podatke o prodaji Admin-a..

Toda za več funkcij, ki jih želite nadgraditi na WooCustomizer pro licenca. Tako boste imeli dostop do kataloškega načina za enostavno brskanje, skoraj takojšnje iskanje po ajax izdelkih, hiter ogled izdelkov, ki pospešujejo pretvorbo, voziček z meniji WooCommerce in celo prilagodljivo stran zahvale. Poleg tega vse profesionalne licence vključujejo leto premium podpore in posodobitve.

3. Razkrivanje podružnic za WooCommerce (brezplačno)

Razkrivanje podružnic za WooCommerce

Ali uporabljate WooCommerce za napajanje svoje podružnice? To je super! Ker WooCommerce podpira zunanje izdelke, je odličen način za dodajanje in promocijo izdelkov iz partnerskih programov, v katerih sodelujete. A kar ni čudovito, je to, da WooCommerce ne ponuja nikakršnega načina, da razkrijete svoja partnerska razmerja privzeto – in tu je to brezplačno prihaja vtičnik. Pridruženo razkritje za WooCommerce vam olajša upoštevanje pravil FTC in dodate obvestilo vsem svojim zunanjim (podružničnim) blagom. Vtičnik celo doda nov razdelek v vaše nastavitve orodja za prilagajanje v živo v programu WooCommerce – tako da lahko uredite besedilo ali umestitev svojega obvestila in si ogledate, kako je videti, preden objavite spremembe na svojem spletnem mestu.

4. OpenPOS – WooCommerce prodajno mesto (POS)

OpenPOS - WooCommerce prodajno mesto (POS)

Iščete način za rast podjetja WooCommerce in povečanje prodaje? Svoje blago prodajajte po spletu in v trgovini z WooCommerce in dodatkom OpenPOS. Ta osupljiv vtičnik olajša prodajo izdelkov neposredno strankam, naj bo to v trgovini z opekami in maltami ali v prodajalni. Z OpenPOS-om lahko procesirate nakupe in sinhronizirate zaloge v realnem času. Potrdilo za stranke lahko celo natisnete na kraju samem. In možnost vračila ali zamenjave olajša zadovoljstvo vaših strank in njihovo vračanje.

Druge čudovite funkcije vključujejo podporo za več prodajnih mest in registrov (z dodeljenimi blagajnami), brezžične zmogljivosti, podporo skenerja črtne kode, popuste in kupone, možnosti plačila po delih, informacije o sejah (glejte prijave, ime blagajne, lokacijo in ip), in še več. Vse to in ni mesečnih pristojbin! OpenPOS je res odlična naložba za številne trgovine WooCommerce.

5. Izdelki – WooCommerce Addons izdelkov

Dodatki za izdelke - Vtičnik za izdelke WooCommerce Addons

Dovolite svojim strankam, da prilagodijo vaše izdelke z dodatkom Product Extras. Ta premium vtičnik vam olajša ponujanje prilagoditev strankam. Ali so to začetnice na brisačah, ali izdelajte svoje lastne darilne škatle, Product Extras olajša. Pri ustvarjanju ali urejanju izdelka WooCommerce preprosto uporabite intuitivne možnosti »Dodatki izdelkov«.

Dodajte potrditvena polja ali spustna mesta za možnosti izdelkov, vključite pogojna pravila za funkcije izdelka, dodajte polje za osebno sporočilo, ponudite zavit darila, prikažite izbirne sličice in še več. Lahko celo prikažete dodatne izdelke (samo ne pozabite jih dodati kot otroške izdelke). Poleg tega se z dodatki izdelkov končna cena izdelka samodejno poveča, ko dodate dodatke (ali zmanjšate, ko jih odstranite). Izdelek je združljiv tudi z naročninami na WooCommerce, rezervacijami za WooCommerce, računi za tiskanje WooCommerce, PDF računi WooCommerce in številnimi drugimi dodatki za WooCommerce (tudi z nekaterimi, ki so omenjeni na tem seznamu).

6. Zapuščena košarica Pro za WordPress

Zapuščena košarica Pro za WordPress

Nehajte izgubljati prodajo s pomočjo zapuščenega vozička Pro. Ta močan vtičniki vam pomagajo obdržati stranke in obnoviti izgubljene vozičke. Omogočite nastavitve za opomnike v vozičkih po e-pošti, besedilu ali celo Facebookovem Messengerju. Najboljše od vsega – nastavitev je enostavna. Preprosto namestite vtičnik, oblikujte pojavno okno v košarici, izberite predlogo za e-pošto, nastavite zamudo opomnika in že ste pripravljeni na to. Z nadzorne plošče vtičnikov lahko upravljate opuščene in obnovljene naročila ter si ogledate analitiko in statistiko (skupaj z grafi in stopnjo konverzije).

7. Beeketing WooCommerce Marketing Automatizacija (brezplačno)

Beeketing WooCommerce Avtomatizacija trženja Prosti WordPress Vtičnik

Iščete orodja za avtomatizacijo vašega trženjskega procesa? Potem je ta za vas. Izdelana za brezhibno integracijo z WooCommerce, je Beeketing paket razširitev WooCommerce trženja za lastnike spletnih trgovin. Pomaga vam nastaviti nastavitev prodajnega toka in samodejno vzpodbuditi stopnjo konverzije brez nenehnega ročnega posredovanja. Paket Beeketing lahko uporabite za promocijo izdelkov s ponudbami za prodajo in navzkrižno prodajo, prilagodljivimi popusti na podlagi nakupov košaric, ciljnimi popusti za izstopne namene, prilagojenimi priporočili izdelkov in načinom več. To je hiter in preprost način za izboljšanje vašega trženja in stopnje konverzije.

8. Čarovnik za pregled blaga WooCommerce MultiStep Checkout

WooCommerce MultiStep Checkout Wizard Premium Addon

Info & DownloadView Demo

Čarovnik za pregled blaga WooCommerce MultiStep je odličen vtičnik, ki vaše stranke vodi skozi postopek nakupa. Z delitvijo in čiščenjem standardne strani za prodajo WooCommerce lahko ustvarite privlačen, profesionalen in enostaven postopek, ki ga lahko razume vsaka stranka..

9. Skupni popust WooCommerce (brezplačno)

WooCommerce brezplačni vtičnik za WordPress

Vtičnik za množične popuste WooCommerce ponuja številne funkcije, s katerimi lahko svojim najboljšim strankam ponudite popuste na izdelke ali naročila. S tem vtičnikom lahko preprosto dodate spodbude za vaše stranke, da kupujejo več. Ponudite fiksne popuste (na primer popust v znesku 5 USD pri nakupu 5 ali več artiklov), odstotne popuste (kot je 20% popust pri nakupu 20 ali več artiklov) ali posebne posebne popuste (bolj tradicionalne množične cene, na primer 5% popusta 10, 10% od 20 ali 15% od 30 ali več). Možnosti so neskončne in zagotovo vplivate na vaše stranke, da kupijo več!

10. Škatle izdelkov po meri WooCommerce

Paket različnih izdelkov (škatle po meri izdelkov) za WooCommerce

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Želite strankam ponuditi posebne cene za ustvarjanje lastnega svežnja blaga? Prav za to so bile izdelane škatle izdelkov po meri! Ta čudovit vtičnik vam omogoča, da ustvarite paketne ponudbe za svojo trgovino WooCommerce, kjer lahko kupci izbirajo med številnimi izdelki (na primer 12 različnih piškotov za 12 dolarjev, darilno košarico za vgradnjo ali lastno ponudbo paketov storitev za razvijalce WordPress razvijalca) ).

11. YITH WooCommerce Povečava (brezplačno)

YITH WooCommerce Povečava Brezplačen vtičnik WordPress

Če slike izdelka prikazujejo vaš izdelek v sobi (kot stol za prodajo, ki je postavljen v vzorčni dnevni sobi), so vaši izdelki podrobno podrobni (na primer nežno podplaten nakit) ali želite pokazati kakovost materialov, ki se uporabljajo za ustvarite svoje blago (kot iz fine usnjene torbice), potem je brezplačen vtičnik YITH WooCommerce Zoom Lupa za vas. S pomočjo tega vtičnika lahko stranke povečate slike izdelkov – samo prenesite kakovostne fotografije.

12. Stripe za WooCommerce (brezplačno)

Stripe za brezplačni vtičnik WooCommerce

Ta uradni vtičnik WooCommerce razširja WooCommerce in vključuje podporo za plačilni prehod Stripe. Ne potrebujete veljavnega SSL potrdila, če želite dodati Stripe in sprejeti plačila s kreditno kartico, vendar je dobro vložiti dodatne napore, saj bodo vaše stranke imele možnost uporabe svojih kartic Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB in Diners Club. kartico za nakupe.

13. WooCommerce podružnice Amazon

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Info & DownloadView Demo

Ali želite stranke na vašem spletnem mestu napotiti na izdelke Amazon, ki jim bodo všeč? Potem je to vtičnik za vas! Vtičnik WooCommerce Amazon Affiliates omogoča enostavno dodajanje izdelkov Amazon v trgovino WooCommerce s partnerskimi povezavami. Obstaja celo vgrajen modul za samodejni uvoz novih elementov iz Amazona na podlagi ključne besede. Druge funkcije vključujejo vgrajeno poročanje za spremljanje prodaje napotnic, možnosti oblikovanja po meri, enostavne kratke kode in še veliko več!

14. Gateway za plačilo WooCommerce Stripe (Brezplačno)

Brezplačni WordPress vtičnik WooCommerce Stripe Payment Gateway

Z brezplačnim WordPress vtičnikom WooCommerce Stripe Payment Gateway lahko sprejemate plačila prek Stripe. Stripe omogoča, da sprejmete glavne kreditne kartice, vključno z Visa, MasterCard, American Express in še več, pa tudi Bitcoin. Za Stripe ni nobenih pristojbin za nastavitev, tako da lahko začnete takoj sprejemati plačila (bodite pozorni, da vam bomo zaračunali, ko se plačila ali povračila obdelujejo).

15. Vodja za odnose s strankami WooCommerce

WooCommerce Vodnik za odnose s strankami Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Vtičnik za upravljanje odnosov s strankami WooCommerce vam daje možnosti napredka za sledenje strankam. Ta vtičnik olajša dodajanje in urejanje strank, določanje statusa strank, uvoz in izvoz seznamov strank, sledenje in pošiljanje e-poštnih sporočil, klice v mestu in dnevniku, ogled dejavnosti nakupa in še veliko več.

16. YITH neskončno drsenje za WooCommerce (brezplačno)

YITH Neskončno drsenje za WooCommerce Free WordPress Vtičnik

Vtičnik YITH Infinite Scrolling deluje z WooCommerce, tako da lahko svojo trgovino pokažete z neskončnim drsenjem. Tako lahko stranke brskajo po vašem celotnem inventarju z glavne strani trgovine. Čeprav to ni najbolj optimalno za trgovine z več sto izdelki, ima veliko smisla, če vaša trgovina ni tako velika.

17. FacetWP Napredno filtriranje

Napredno filtriranje FacetWP za WordPress

FacetWP je močno orodje za iskanje WooCommerce in WordPress na splošno. S FacetWP lahko vaše stranke določijo iskanje izdelkov z različnimi vidiki, kot so kategorije, oznake itd. Vtičnik temelji na ajaxu, zato se rezultati iskanja hitro naložijo na stran, tako da vaše stranke ne bodo čakale.

18. Večjezična integracija WPML WooCommerce (brezplačno)

WooCommerce večjezična integracija WPML Brezplačni vtičnik WordPress

Morate prevesti svojo trgovino WooCommerce v več jezikov? Z vtičnikom za večjezično integracijo WooCommerce lahko preprosto uporabite WPML za prevajanje strani in izdelkov vaše trgovine v trgovini WooCommerce, tako kot ostala spletna stran WordPress. Opomba: za ta vtičnik morate imeti svojo kopijo premium WPML vtičnika.

19. WooChimp – WooCommerce MailChimp Integracija

WooChimp WooCommerce MailChimp Integration Premium Vtičnik

Info & DownloadView Demo

WooChimp je vrhunska integracija MailChimp za WooCommerce, ki olajša vaše dodajanje naročnikov MailChimp, ko se prijavijo ob nakupu in tako zaključijo nakup WooCommerce. Poleg tega lahko z WooChimp ustvarite tudi naročniške skupine, vstavite obrazce na katero koli stran z vključenim pripomočkom in kratko kodo in uporabite ciljanje oglaševalskih akcij in napredna poročila za optimizacijo stopnje konverzije..

20. Sledenje konverzijam WooCommerce (brezplačno)

Sledenje konverzijam WooCommerce Free WordPress Vtičnik

Vtičnik za sledenje konverzijam WooCommerce olajša sledenje in spremljanje oglaševalskih kampanj za vašo trgovino WooCommerce. Vtičnik doda kode za sledenje v vašo košarico, registracijo uporabnikov in strani o uspehu pri nakupu, nato ustvari dragocena poročila, ki jih lahko uporabite za spremljanje konverzij.

21. Primerjaj YITH WooCommerce (brezplačno)

YITH WooCommerce Primerjajte brezplačni vtičnik WordPress

Iščete način, kako strankam omogočiti primerjavo cen med podobnimi izdelki v vaši trgovini? Poskusite vtičnik YITH WooCommerce Compare. Ta brezplačni vtičnik doda možnosti gumba Primerjaj na straneh artiklov, da lahko uporabniki vidijo vnaprej določeno primerjalno tabelo izdelkov, ki so jih ustvarili, ali dodate pripomoček za primerjavo, tako da lahko kupci izberejo, katere izdelke želijo videti v primerjavi.

22. Cene WooCommerce po vlogi uporabnika

WooCommerce Cene vtičnika WordPress Premium za uporabnika

Informacije in prenos

Če želite ponuditi dinamične cene različnim skupinam strank, boste potrebovali vtičnik, WooCommerce Cene po uporabniških vlogah pa je le vtičnik za razširitev WooCommerce za vas. Ta vtičnik vam omogoča ustvarjanje cen na podlagi uporabniških vlog, pa tudi popuste po meri, ki so značilni za vsako skupino. Druge priročne funkcije vključujejo možnost skrivanja cen in gumba »Dodaj v košarico« neregistriranih uporabnikov, prikazovanje odstotka prihranka za določene uporabniške vloge, ustvarjanje pribitkov izdelka in še več.

23. WooCommerce seznami želja

WooCommerce seznami želja Premium WordPress Vtičnik

Želite v svojo spletno trgovino dodati seznam želja? Brez problema! Vrhunski dodatek WooCommerce Wishlists strankam olajša ustvarjanje neomejenega števila seznamov želja, ki jih lahko javno objavijo s prijatelji (na primer poročni register ali božični seznam za Božička) ali zasebne. Seznami želja podpirajo vse različice izdelkov, vključno s skupinami, in jih lahko celo delite v družabne medije.

24. WooCommerce povrne zapuščeno košarico

WooCommerce povrne opuščeni vtičnik Premium WordPress vtičnik

Kupci se zaradi različnih razlogov odpovedo nakupovalnim vozičkom – nakupovanju oken, zaprtem brskalniku, odhodu od računalnika itd. Kaj menite, da bi to pomenilo za vaše spletno podjetje, če bi lahko vsakega potencialnega kupca pretvorili v plačljivega kupca? Kaj misliš, da bi se zgodilo, če nihče ne bi zapustil vozička? Pomenilo bi več denarja in srečnejše stranke za vaše podjetje.

Če jih želite vrniti, poskusite uporabiti vtičnik WooCommerce Recover Apuinted Cart. Deluje tako, da zazna, ko je bil voziček zapuščen, po spremljanju stranke s pošiljanjem e-pošte s povezavo nakupovalnega vozička. Uporabnika lahko celo zavedete tako, da v nadaljnja e-poštna sporočila dodate kupon. Če bo vse v redu, bo kupec kliknil povezavo in dokončal nakup.

25. Brezplačni dodatek za integracijo ShipStation za WooCommerce

Integracija ShipStation za WooCommerce

Integracija ShipStation je uradni vtičnik WooCommerce za poenostavitev postopka izpolnjevanja vašega naročila. ShipStation se lahko sinhronizira z naročili, tako da lahko spremljate celoten postopek od naročila, do ustvarjanja nalepk in komunikacije s strankami. Poleg tega obstaja veliko možnosti za preslikavo storitev pošiljanja, pravila naročil po meri, nalepke za vračilo, poročanje in drugo (opomba: za ta vtičnik je potreben mesečni načrt ShipStation).

26. Zahtevajte dodatek za ponudbo za WooCommerce

Zahtevajte dodatek QuoteUp Premium za WooCommerce

Zahtevaj ponudbo je vodja ponudb za ponudbe in ponudbe za WooCommerce. Ta vtičnik doda funkcije, tako da lahko v svojo trgovino WooCommerce vključite »Zahtevaj ponudbo«. To je super, če prodajate v velikem obsegu ali če vaša trgovina ponuja popolnoma prilagodljive izdelke (kot so spletna mesta, prilagoditve avtomobilov, prenova doma – dobite zamisel). Prednost v tem, da vtičnik uporabnikom izredno enostavno daje zahteve, vi pa jih upravljate in odgovarjate prav prek WordPress-a, s čimer je celoten postopek bolj učinkovit in učinkovit.

27. WooCommerce Customizer (brezplačno)

Brezplačni WordPress vtičnik WooCommerce Customizer

Vtičnik WooCommerce Customizer omogoča prilagajanje besedila gumba vozička, nalepk, izdelkov na stran, slik mest, nadomestitvenih mest, besedila blagajne in še več super enostavnega zahvaljujoč plošči za prilagajanje, ki jo je dodal WooCommerce. Uporablja filtre PHP, vgrajene v WooCommerce, tako da lahko spreminjate, ne da bi vedeli nobeno kodo.

28. Oblikovalec izdelkov WooCommerce Fancy

WooCommerce Fancy Design Designer Product Premium WordPress Vtičnik

Fancy Product Designer je vrhunski vtičnik za dodajanje zmogljivih možnosti prilagajanja izdelkov na vaše spletno mesto. Tako lahko z enostavnim predogledom ponudite popolnoma prilagodljive izdelke z barvami, besedilom, velikostmi, slikami in drugim, tako da stranke vedo, kaj dobijo (na primer Zazzle ali TeeSpring). Poleg tega lahko dodate spremenljive cene, tako da če za ustvarjanje določenega sloga stane več, lahko zanj dodate tudi doplačilo.

29. WooCommerce Checkout Manager (brezplačno)

WooCommerce Checkout Manager Brezplačni vtičnik WordPress

Prilagodite svojo stran za odjava na WooCommerce z brezplačnim vtičnikom WooCommerce Checkout Manager. Ta priročen vtičnik doda možnosti za razširitev (ali skrivanje) polj na vaši strani za odjava, pa tudi za to, da so potrebna polja, omeji polja na podlagi vloge uporabnika, obdrži podatke za določena polja, doda izbirnik datuma, nastavi privzeto stanje, ustvari pogojna polja in veliko več. To je izjemno orodje, če morate zbrati dodatne podatke o strankah za državne ali davke na DDV, če želite, da kupci registrirajo nakup ob nakupu (na primer za premijske teme ali vtičnike) ali če želite dodati določena polja za popust za nekatere stranke (glede na njihovo uporabniško vlogo).

30. Prodajno mesto WooCommerce

WooCommerce prodajno mesto Premium WordPress Vtičnik

Informacije in prenos

Želite izdelke prodati strankam osebno, iz oči v oči, v svoji resnični trgovini? Brez problema. Z vtičnikom WooCommerce Point of Sale (POS) lahko v svoji fizični trgovini prodajate prek storitve WooCommerce, kar potrebujete le internetna povezava in način sprejema plačila. Vtičnik vključuje tudi podporo za dodajanje lokalnih davkov, spremenljive izdelke, prejšnja naročila, podporo črtne kode, opombe o naročilu, popuste / kupone, potrdila o e-pošti in na koncu dneva lahko celo vidite poročilo o registru..

31. Izboljšana e-trgovina Google Analytics (brezplačno)

Izboljšana e-trgovina Prosti dodatek Google Analytics za WooCommerce

Želite videti svojo storitev Google Analytics za vašo trgovino WooCommerce z dodano funkcijo izboljšane e-trgovine? Poskusite ta vtičnik. Vtičnik za izboljšano e-trgovino Google Analytics doda štiri poročila: nakupovalno vedenje, obnašanje blagajne, uspešnost izdelka in uspešnost prodaje. S tem lahko optimizirate svoje strani izdelkov, taktike prodaje in še več.

32. Klarna za WooCommerce (Brezplačno)

Klarna za WooCommerce brezplačni vtičnik WordPress

Klarna za WooCommerce doda nov način plačila za kupca. Ta uradna razširitev za Klarna WooCommerce nadomešča privzeto blagajno za WooCommerce s strankami družbe Klarna in nakupuje z njihovo e-pošto in poštno številko. Klarna kupcem omogoča nakupovanje na različnih spletnih mestih, odjava in nato plačilo vseh nakupov na enem mesečnem računu.

33. Voziček z menijem WooCommerce (brezplačno)

WooCommerce Menu Cart Brezplačni vtičnik WordPress

Košarica z meniji WooCommerce naredi samo tisto, kar piše – doda glavni nakupovalni voziček WooCommerce v glavni navigacijski meni vaše teme. Obstajajo možnosti za dodajanje ikone, števila artiklov in skupnega števila košaric, pa tudi za lebdenje košarice levo ali desno. Obliko lahko prilagodite tudi z malo CSS-ja po meri, saj bo ta prevzel privzeto obliko trenutnega menija.

34. Dinamične cene in popusti pri WooCommerce

Dinamične cene in popusti WooCommerce Premium WordPress Vtičnik

Informacije in prenos

Dinamične cene in popusti pri WooCommerce vam omogočajo dodajanje cen po meri in spodbude, s katerimi boste prepričali kupce, da kupujejo več. Ta vtičnik vam omogoča celovit nadzor nad cenami na vašem spletnem mestu in vam omogoča izvajanje številnih pravila za razveljavitev privzetih cen. To vam omogoča, da ponudite popuste za počitnice ali skupne nakupe ali podarite strankam promocijske cene za življenjsko porabo. Uporabite možnosti za količinske popuste, posebne ponudbe, ujemajoče se artikle, ponavljajoče se posebne ponudbe, odstotne popuste, pogojno promocijsko aplikacijo in še veliko več.

To dosežemo s konfiguriranjem strategij pogojnih cen, ki omogočajo nastavitev natančnih cen na videz neomejenega števila scenarijev. Na primer, lahko nastavite pravila, ki določajo, kdaj se aktivira strategija določanja cen na podlagi datuma, skupne porabe in ali so določeni predmeti v kupčevi košarici. Ta pravila lahko zložite tudi za vedno bolj izpopolnjene strategije cen. Če želite omejiti eno promocijsko ceno na naročilo, lahko svoja pravila določanja cen uvrstite v hierarhijo. Če je aktiviran zgornji, pravil nadaljnjega navzdol po seznamu ne more biti. Končno lahko izberete, ali se popusti uporabljajo pred obdavčitvijo ali po njej.

Cene lahko močno vplivajo na znesek, ki ga prodajate, in če želite impresivno izpopolnjeno rešitev za ravnanje z vsemi svojimi strategijami določanja cen, ne iščite več kot vtičnik WooCommerce Dynamic Pricing & Popusti..

35. Integracija Google Analytics Google Analytics (brezplačno)

WooCommerce Google Analytics Integracija brezplačnega vtičnika WordPress

Google Analytics je močno orodje za analizo vedenja bralcev, priljubljene vsebine in virov prometa za vaše spletno mesto. Toda s pomočjo vtičnika za integracijo storitve Google Analytics za Google WooCommerce lahko vidite vse te informacije in več za svojo trgovino WooCommerce. Vtičnik vam omogoča, da vidite, kako stranke iščejo vaše izdelke, ki so bolj priljubljeni in lahko celo integrirate, da vidite, katere reference se pretvorijo v prodajo.

36. YITH WooCommerce Hitri ogled (brezplačno)

YITH WooCommerce Hitri ogled brezplačnega vtičnika WordPress

Ste že kdaj obiskali spletno trgovino s hitrim ogledom, da odprete svetlobno polje za predmet, tako da si lahko ogledate podrobnosti predmeta, dodatne fotografije in ga celo dodate v košarico, ne da bi morali zapustiti stran? To je tisto, kar YITH WooCommerce Quick View doda WooCommerce. Namestitev in nastavitev je enostavna in bo nakupovalno izkušnjo strankam bistveno olajšala.

37. sledenje WooCommerce sledenje (brezplačno)

AfterShip WooCommerce sledenje brezplačnim vtičnikom WordPress

Vtičnik AfterShip WooCommerce sledenje je preprost način za upravljanje lokacije vašega blaga in se prepričajte, da je dobavljena pravočasno in na pravo mesto. Vtičnik doda polja za sledilno številko in ponudnika na vašo skrbniško ploščo, tako da takoj, ko oddate naročilo, preprosto vtipkate podatke, tako da jih lahko stranka vidi na strani z zgodovino naročil. Podprtih je več kot 200 prevoznikov po vsem svetu in lahko sledite vsem vašim pošiljkam.

38. Prikažite izdelek z več postavitvami za WooCommerce

Prikaz izdelka z več postavitvami za vtičnik WooCommerce Premium WordPress

Prikaz izdelka z več postavitvami za WooCommerce je hiter in enostaven način za dodajanje možnosti prikaza izdelkov v vašo WordPress temo, če že ne podpira WooCommerce. Vtičnik doda možnosti WooCommerce za nastavitev strani, oblikovanje gumbov, barvne možnosti, besedilo gumba po meri, postavitev mreže, postavitev tabel, vrtiljake, filtre in drugo.

39. PDF računi WooCommerce (brezplačno)

WooCommerce PDF računi Brezplačni vtičnik WordPress

Z brezplačnim vložkom WooCommerce PDF Free WordPress vtičnik lahko ustvarite preproste račune PDF za vse svoje prodajne storitve WooCommerce. Vtičnik sam ustvari račun, ga pripiše e-poštnemu sporočilu kupcu ali ga pošlje na račun Dropbox, Google Drive, OneDrive ali Egnyte.

40. Integracija paketov WooCommerce vse v enem paketu SEO (brezplačno)

WooCommerce Vse-v-enem-SEO-integracija brezplačnega vtičnika

Vtičnik za integracijo paketov WooCommerce All-In-One-SEO Pack je brezplačen in preprost način za dodajanje možnosti SEO iz Paket za vse v enem paketu SEO vtičnik v vašo trgovino WooCommerce (opomba: za delovanje tega vtičnika morate imeti nameščen All-In-One-SEO). Na strani izdelkov doda meta podrobnosti za naslov, opis, ključne besede, naslov menija, atribute naslova in možnost onemogočanja izdelka.

41. Filter izdelkov YITH WooCommerce Ajax (brezplačno)

YITH WooCommerce Ajax filter za izdelke Free WordPress Vtičnik

Brezplačen filter izdelka YITH WooCommerce Ajax strankam hitro in enostavno filtrira izdelke iz trgovine, ne da bi morali zapustiti stran. Stranke lahko filtrirajo po nalepkah, seznamih, barvah in spustnem meniju, da vidijo, kateri od vaših izdelkov ustreza njihovim natančnim potrebam.

42. Stikalo valut WooCommerce

WooCommerce Valver Switcher Premium WordPress Vtičnik

Če imate trgovino, ki ponuja več držav, boste morda želeli, da svoje cene prikažete v lokalnih valutah. Preklopnik valut WooCommerce naredi to zelo enostavno! Preprosto namestite in konfigurirajte svoje valute, da jih pretvorijo Google, ECB ali ročno. Na voljo sta tudi pripomoček in koda za dodajanje konverzij valut, za katere menite, da se jim bodo stranke zdele najbolj uporabne. Bonus: lahko poskusite tudi brezplačna različica (ki ima manj funkcij in možnosti) tega vtičnika, da preverite, ali je pravi za vas.

43. Booster za WooCommerce (brezplačno)

Ojačevalec za WooCommerce Free WordPress Vtičnik

Želite v WooCommerce dodati ogromno funkcij v enem kliku? Samo namestite Booster za WooCommerce. Ta brezplačni, a močan vtičnik vključuje presenetljivo količino dodatkov WooCommerce, vključno z valutami, menjalnimi tečaji, cenovnimi formati, navedite svojo cenovno ceno, veleprodajne cene, gumbe po meri in oznake cen, podporo za rezervacije, crowdfunding, avtomatizirane SKU-je, mini nakupovalni voziček, po meri plačilni prehodi, dodatna skrbniška orodja, ojačevalnik prevodov WPML, orodja za izvoz WooCommerce in še veliko več. Precej super.

44. WooCommerce zaporedne številke naročil (brezplačno)

WooCommerce zaporedne številke naročil Brezplačni WordPress vtičnik

Želite, da so vaša naročila ustvarjena v številčnem vrstnem redu? Brez skrbi – za to je brezplačen vtičnik WooCommerce Sequtial Order Numbers. Ko je ta WordPress vtičnik nameščen, zagotavlja, da so vaša naročila v dobrem redu. Če že imate obstoječa naročila, se bo vtičnik začel od vaše najvišje številke in nadaljeval zaporedno. Če nimate naročil, se bo začelo pri 1. Enostavno in učinkovito!

45. WooCommerce Enostavne dražbe

WooCommerce Enostavne dražbe Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

WooCommerce se je z avkcijami le izboljšal – preprosto namestite vtičnik WooCommerce Simple Auctions in razširite WooCommerce, da postane resnična rešitev na dražbi. Z uporabo te razširitve za WooCommerce lahko preprosto ustvarite spletno mesto za dražbe ali naredite klon Ebay z rednimi, obratnimi in zapečatenimi dražbami ter običajnimi izdelki.

Vtičnik WooCommerce Simple Auctions vsebuje močna orodja wp-admin, na primer stran z vsemi avkcijskimi aktivnostmi, zgodovino dražb, kjer lahko upravljate ponudbe, nastavite samodejni seznam objav ali ročno objavite predmete na dražbi. Vaši ponudniki bodo o stanju svojih dražb obveščeni z e-poštnimi obvestili (z urejenimi predlogi), uporabniki pa si lahko dražbe ogledajo tudi tako, da preverijo svojo stran na dražbah ali stran o njihovih dražbah..

Številne vključene kratke kode in gradnike omogočajo lepo nastavitev spletnega mesta na dražbi WooCommerce. Vtičnik vsebuje tudi napredno razvrščanje, povezano z dražbami – dražbe lahko razvrstite po končnem datumu, trenutni ponudbi, dejavnosti, končanem najhitrejšem in kupite zdaj ceno. Poleg tega, če omogočite ajax preverjanje ponudb v živo, si lahko ogledajo, kako se dražbe spreminjajo v živo, ne da bi morali znova naložiti stran dražbe, vtičnik samodejno osveži trenutno tabelo ponudb in zgodovino dražb.

Z WooCommerce Simple Auctions dobite enostavno, a zmogljivo avkcijsko rešitev, ki jo je enostavno nastaviti in vzdrževati – spletno mesto za dražbe lahko pripravite v manj kot 30 minutah. Pripravite svoje spletno mesto za dražbe WordPress še danes – in se prepričajte, da imate na voljo več funkcij vtičnikov spodaj!

46. ​​YITH WooCommerce Featured Video (Brezplačno)

YITH WooCommerce predstavljeni video brezplačni vtičnik WordPress

Vtičnik YITH WooCommerce Featured Video naredi samo tisto, kar piše – dodaja vam možnost, da uporabite predstavljeni video v izdelkih WooCommerce. Enostavno prilepite v URL, da v svoje izdelke dodate video predstavitev YouTube ali Vimeo, da pokažete, kako deluje vaš izdelek (kar bo upal, da bo prišlo do več konverzij).

47. Naročnina – Naročnine na WooCommerce

Subscriptio - WooCommerce Naročnine Premium WordPress Vtičnik

Informacije in prenos

Naročnine naročnin na WooCommerce omogočajo prodajo naročnin svojim strankam. Ta vtičnik doda ponavljajoča se plačila z možnostmi pristojbine za namestitev, brezplačno preizkusno različico in datumom poteka, ki vam bo pomagal upravljati ponudbe za naročnino. Naročnine vključujejo možnosti za zaustavitev, več naročnin, enkratne pristojbine in več.

48. Način spletnega kataloga WITHCommerce (brezplačno)

Prenesite način YITH WooCommerce Katalog Prosti WordPress Vtičnik

Prosti WordPress vtičnik YITH WooCommerce Katalog brez uporabe WordPress sestavi celoten zalog trgovine WooCommerce v lahko berljiv kataloški format. To je zelo koristen vtičnik, še posebej v primerih, ko boste morda morali malo pospraviti trgovino brez povezave za redno vzdrževanje ali posodobitve spletnega mesta. V tem primeru, čeprav vaša glavna trgovina kupcem ni na voljo, si lahko še vedno ogledajo vaš spletni katalog in vas kontaktirajo z vprašanji ali naročilom.

49. Tabela hitrosti dostave WooCommerce

Tabela hitrosti dostave za WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Tabela hitrosti dostave za WooCommerce je vrhunski WordPress vtičnik, ki vam omogoča, da v svojo trgovino WooCommerce dodate več možnosti hitrosti pošiljanja. To je odličen način, da potrošnikom ponudite več možnosti pošiljanja ob nakupu.

Kdo ne ljubi nakupovanja prek spleta? To je enostavno in lahko najdete skoraj vse, kar želite. Svojim pogostim kupcem olajšajte življenje tako, da dodate paketno ceno za WooCommerce. S tem osupljivim vtičnikom lahko svojim rednim ponudnikom ponudite brezplačno pošiljanje v določeni količini, izbiro med standardnim ali dvodnevnim pošiljanjem, posebnimi cenami glede na težo ali dimenzije in še veliko več. Tabela hitrosti pošiljanja za WooCommerce olajša dodajanje koristnih možnosti pošiljanja za vaše stranke.

Poleg tega, da lahko ob nakupu dodate tone možnosti pošiljanja, lahko določite tudi, katere možnosti so na voljo na podlagi naročila uporabnika ali na podlagi artiklov v njihovi košarici. To je odličen način za izvajanje posebne ugodnosti s popustom na predstavljene izdelke, brezplačno dostavo za velika naročila in več. Za nastavitve pravil glede na težo, količino, dimenzije, namembni kraj in seveda ceno lahko uporabite tudi možnosti tablične dostave za vtičnike WooCommerce..

50. Dodatne možnosti izdelka za WooCommerce

Možnosti dodatnih izdelkov WooCommerce Premium WordPress Vtičnik

Informacije in prenos

Vtičnik Dodatne možnosti izdelka WooCommerce je vsestranski ustvarjalec izdelkov za WooCommerce. S tem vtičnikom lahko sestavite strani izdelkov, ki vključujejo pogojne različice izdelkov, prilagodljive možnosti določanja cen in prilagoditve strani izdelka. Vtičnik doda WooCommerce množico možnosti, vključno s potrditvenimi polji, leno nalaganjem slik, fiksnim in odstotnim zvišanjem cen, oblikovalcem polj obrazcev in še veliko več.

51. YIKES Kartice izdelkov po meri za WooCommerce (Brezplačno)

YIKES Kartice izdelkov po meri za brezplačni vtičnik WooCommerce

Zavihki izdelkov YIKES po meri za WooCommerce so odlično orodje za razširitev osnovnega vtičnika WooCommerce in vključitev dodatnih zavihkov po meri na straneh izdelkov. S zaslona za urejanje izdelka lahko skrbniki dodajo zavihke (na izdelek), preuredijo zavihke in jih seveda izbrišejo. To je priročno, če želite dodati kartico lokacije po meri z Google Zemljevidom, posebno s tabelo dodatnih informacij o izdelku ali celo zavihek z navodili za uporabo izdelka.

52. Drsnik izdelkov WooCommerce (brezplačen)

Drsnik za izdelek WooCommerce Free WordPress Vtičnik

Vtičnik drsnika WooCommerce Product drsnik je preprost način, da na svoje spletno mesto dodate odziven drsnik in vrtiljak izdelka WooCommerce. Preprosto namestite vtičnik in uporabite priloženo kratko kodo in pripomoček, da dodate drsnike in vrtičke na izdelke v katero koli pripravljeno območje, stran ali gradnik.

53. YITH Essential Kit za WooCommerce # 1: Paket brezplačnih dodatkov

Yith Essential Kit za WooCommerce # 1: Paket brezplačnih dodatkov

Všeč vam je Yith paket brezplačnih razširitev WooCommerce, vendar jih ne želite namestiti vsi drug za drugim? Pridobite jim BREZPLAČEN paket vtičnikov! YITH Essential Kit # 1 trenutno vključuje dodatke za iskanje po ajaxu, filtre izdelkov, spremembe barv / nalepk, primerjave izdelkov, povečavo slike izdelka, hiter ogled WooCommerce, neskončno drsenje, sezname želja, ponudbe, čakalni seznam, kataloški način, napredne ocene in ton več.

54. Popusti za srečna kolesa WooCommerce

WooCommerce Lucky Wheel Popusti Premium WordPress Vtičnik

Dodajte zabaven nov način, s katerim lahko stranke varčujejo v vaši trgovini (poleg tega dodajo občutek nujnosti kupca), če želite osvojiti kupon ali popust. Vrhunski vtičnik Lucky Wheel za WooCommerce vključuje enostavne možnosti, da na svoje spletno mesto dodate „kolo“ kupona – vsi kupci se morajo naročiti na svoj e-poštni naslov in vtičnik bo ustvaril edinstveno kodo, ki jim jo bo poslal. Najboljše od sinhronizacije vtičnikov s MailChimp-om, tako da boste razvili seznam biltenov in nove stranke prihranile nekaj denarja – to je zmaga.

55. Trg za WooCommerce (brezplačno)

Trg za brezplačni vtičnik WordPress za WooCommerce

Sprejmite plačila za svoje izdelke v spletu in shranite z dodatkom Square. S kvadratom lahko hitreje rastete svoje podjetje in lahko sprejemate plačila kadar koli in kjer koli. Poleg tega, ker se vtičnik integrira z vašim zalogom, boste takoj videli kvadratne spremembe izdelkov v kvadratu, tako da vedno veste trenutno ime, ceno, številko zaloge itd..

56. Več prodajalec WordPress WooCommerce

, vsak s svojim lastnim profilom prodaje in možnostjo upravljanja z wn pošiljko. Vi (kot skrbnik) boste še vedno imeli popoln nadzor nad celotno trgovino, ki jo poganja WooCOmmerce, in možnostjo odobritve prodajalcev, določitve provizijskih stopenj in omogočanja samodejnega objavljanja za zaupanja vredne prodajalce.

Informacije in prenos

Začnite svojo tržnico z WordPressom in vtičnikom Multi Vendor za WooCommerce. Ta močan vtičnik za tržno tržišče vam omogoča, da v svojo trgovino WooCommerce dodate več prodajalcev, vsak s svojim lastnim profilom prodaje in možnostjo upravljanja lastne pošiljke. Vi (kot skrbnik) boste še vedno imeli popoln nadzor nad celotno trgovino, ki jo poganja WooCommerce, ter možnost odobritve prodajalcev, določitev cen provizij in omogočanje samodejnega objavljanja za zaupanja vredne prodajalce.

57. Rezervacija koledarja in dogodkov WooEvents

Koledar in dogodki WooEvents Rezervacija Premium WordPress Vtičnik

Ustvarite koledar svojih prihajajočih dogodkov in prodajajte vstopnice prek spleta z WooEvents. Vtičnik doda uporabne možnosti za vaš koledar, vključno z datumom dogodka, lokacijo, zvočniki, urnikom, Google Zemljevidom, slikami, družabnim deležem in integracijo s koledarskimi aplikacijami (kot sta Google Koledar ali iCal). Najpomembneje pa je, da z WooCommerceom določite ceno in prodajate vstopnice. To je odličen način za upravljanje vstopnic za prireditve v skupnosti, karnevale, zbiranje sredstev, koncerte in drugo.

58. WooCommerce plačajte z Amazonom (brezplačno)

Plačajte z Amazonom za WooCommerce

Ta brezplačni vtičnik združuje Amazon Payments z vašo namestitvijo WordPress. S tem pluginjem lahko kupci uporabijo Amazon za dokončanje naročila. Postopek odjave še vedno poteka na vašem spletnem mestu, vendar je dodatna prednost oglasa za zaščito pred goljufijami Amazon Payment ter vgrajena optimizacija za mobilne naprave.

59. YITH WooCommerce Ajax iskanje (brezplačno)

YITH WooCommerce Ajax Search Free WordPress Vtičnik

Brezplačni vtičnik za iskanje WooCommerce Ajax svojim strankam olajša iskanje v trgovini WooCommerce in ogled trenutnih rezultatov. Če dodate takšno “iskanje v živo”, je kupcem veliko lažje iskati po vašem trenutnem zalogu, še posebej, če ima vaša trgovina na stotine ali tisoče izdelkov.

60. WooCommerce Social Login

WooCommerce Social Login Premium WordPress Vtičnik

Hitreje boste zajeli podrobnosti svojega kupca, boljša bo izkušnja in hitrejša blagajna. Kakšen boljši način za pospešitev nakupa kot dovoljenje uporabnikom, da ustvarijo račune, se prijavijo in odjavijo prek svojih priljubljenih socialnih omrežij?

Podpiranje večjih socialnih omrežij, prilagojeni naslovi za preusmeritev po meri, samodejna integracija, registracija z enkratnim klikom, vlečenje in spuščanje uporabniškega vmesnika, več primerkov prijave in tortni grafikoni za sledenje registracijskih aktivnosti, WooCommerce Social Login plugin je zanesljivo orodje, ki vam pomaga doseči veliko malo napora. Vtičnik ima veliko podporo, popolno dokumentacijo, vaje in ima skoraj popolno oceno kupca.

61. WooCommerce Checkout za dodatek za digitalno blago

WooCommerce Checkout za digitalno blago

WooCommerce Checkout za digitalno blago vam omogoča, da preskočite nepotrebna polja in tako lahko hitreje zaključite posel. Navsezadnje je prošnja za fizični naslov, da pošljete e-knjigo po e-pošti, preprosto nepotrebno. Če prodajate digitalne izdelke, ki jih lahko naložite, kupci pričakujejo, da bodo izdelek dobili čim hitreje. Ta vtičnik ne potrebuje nikakršne konfiguracije za poenostavitev strani za odjava – samo namestite in predvajajte!

62. Način kataloga WooCommerce

Način WooCommerce Katalog Premium WordPress Vtičnik

Na internetu, kjer je konkurenca le en klik. Izstopanje šteje več, kot želite verjeti. Dodajte funkcionalnost in se ločite z načinom kataloga WooCommerce, ki nadomešča privzeto trgovino WooCommerce s trgovino za ogled kataloga.

V kataloškem načinu se gumb “Dodaj v košarico” odstrani in na svojem mestu lahko izberete ceno ali karkoli želite. Kataloški način vam bo omogočil prikaz več izdelkov in zajemanje samo zainteresiranih potencialnih strank. Ker potencialni ne morejo dodati izdelkov v košarico, bodo namesto vas stopili v stik z vami (ali storili vse, kar želite).

63. Razširitev spletnih oblikovalcev izdelkov WooCommerce

Oblikovalec spletnih izdelkov WooCommerce

Informacije in prenos

Dajte svojim strankam možnost, da pred odhodom enostavno prilagodijo modele izdelkov. Po namestitvi (enostavna in preprosta) lahko z dizajnerjem izdelkov WooCommerce izdelkov ustvarite svoje lastne modele po meri, zgrabite slike iz družbenih omrežij, kot je Instagram ali izkoristite neomejeno grafiko in tudi pisave po meri.

Stranka lahko ustvari super modele tako, da izbere svoje prednastavljene predloge, naloži svoje lastne modele ali naredi unikatne modele iz prazne plošče. Vtičnik WooCommerce Products Designer podpira tudi več jezikov in vključuje vrhunsko podporo.

64. Galaxy Funder WooCommerce sistem množičnega financiranja

Galaxy Funder - WooCommerce Crowdfunding System

Še en super dodatek iz FantasticPlugins, Galaxy Funder, je orodje, ki ga potrebujete za napajanje spletnega mesta za financiranje množice. Ponuja vam vse možnosti, ki jih potrebujete, da svojo trgovino WooCommerce spremenite v močan portal za financiranje množice.

Nastavitev in uporaba je enostavna. Na primer, ustvarjanje oglaševalske akcije je tako kot ustvarjanje izdelkov v WooCommerce, zato bi se morali zelo zabavati. Galaxy Funder ima nekaj odličnih funkcij, kot so generator kratkih kod, sistem nagrad / perk, prilagodljiv dizajn (z uporabo CSS), popolnoma odziven, pripravljen za prevajanje in združljivost WPML med drugimi.

65. Izbiralnik časa dostave WooCommerce za odpremo

Woocommerce Izbirni čas za pošiljanje

Trženje se ne konča, ko kupec pride v vašo e-trgovino. Ko opravijo nakup, se ne konča. Storitev za stranke, ki jo ponujate svojim kupcem, je velik del vašega trženja in ta vtičnik vam pomaga, da poprodajno storitev za stranke popeljete na naslednjo raven!

Ta dodatek za WooCommerce vašim strankam omogoča, da na strani blagajne izberejo datum in čas dostave svojih izdelkov. Ti lahko “… Omeji datum in časovno obdobje za pošiljanje…“, Zato ne skrbite za stranke, ki zahtevajo pošiljanje v prazničnih dneh, vikendih ali drugem času, ki jih ne morete dostaviti.

66. WPB WooCommerce Drsnik brez drsnika

WPB WooCommerce Drsnik brez drsnika

Drsnik WPB WooCommerce je preprost način za odziven drsnik do vaše trgovine. Izbirate lahko med predstavljenimi izdelki, najnovejšimi dodatki, določeno kategorijo, oznakami ali ustvarite seznam izdelkov po meri. Lahko celo prikažete oceno, ceno in dodate v gumb za košarico. Uporabite kratko kodo, da drsnike vstavite na katero koli objavo ali stran. Vtičnik je tudi prevod in RTL pripravljen.

67. Upravljavec značk izdelka WooCommerce

Premium Plugin WooCommerce Product Badge Manager

V trgovino dodajte značke po meri z upraviteljem značk izdelka WooCommerce. S tem vtičnikom lahko oblikujete svoje lastne značke za kategorije, atribute izdelkov, priljubljenost, prodajo itd. Ko jih ustvarite, jih prikažete na straneh izdelkov, arhivih ali celo filtrih.

68. Drsnik galerije izdelkov za WooCommerce – Twist

Drsnik galerije izdelkov za WooCommerce - dodatek Twist Premium

Drsnik Galerije izdelkov Twist je preprost način za posodobitev strani izdelkov. Samo vstavite vtičnik in omogočite vodoravne ali navpične drsnike galerije za svoje predmete. Samo dodajte veliko slik izdelka! Vtičnik podpira tudi videoposnetke, samodejno predvajanje in vključuje možnosti prilagajanja svetlobne plošče.

69. Filter izdelkov WooCommerce

Premium vtičnik za filter izdelka WooCommerce

Potencialne stranke bi morale imeti možnost, da takoj najdejo želene izdelke – če ne morejo, ne pričakujte, da bodo za iskanje porabile več kot nekaj sekund. Glede na to vas lahko zamašena trgovina resno proda. To je pogost glavobol za vse, ki vodijo spletno trgovino z veliko e-trgovine.

Dobra novica: Vtičnik za filtriranje izdelkov WooCommerce lahko pomaga rešiti to težavo. Vtičnik v vašo trgovino doda uporabniku prijazen filter, ki obiskovalcem omogoča, da z nekaj preprostimi kliki pritisnejo na izdelke, ki jih želijo. Filtri vtičnikov so pravzaprav precej izpopolnjeni: obiskovalci lahko s filtrom poiščejo izdelke v določenih kategorijah, med določenimi cenami in tudi najdejo razlike v velikosti / barvi.

Filtriranje izdelkov WooCommerce ponuja impresivno paleto možnosti za oblikovanje, ki omogoča nastavitev želenega filtra za vašo trgovino. Sem sodijo filtri v okrožju, zidani filtri in filtri za gradnike. Izbirate lahko tudi med spustnimi meniji, izbirnimi gumbi in potrditvenimi polji. Če želite olajšati brskanje po trgovini e-trgovine, je vtičnik za filter izdelka WooCommerce resnično nujen.

70. WooCommerce Vtičnik za skupno urejanje

WooCommerce skupno urejanje

Informacije in prenos

Če imate v svoji trgovini e-trgovine veliko zalog, je upravljanje z njimi lahko težko. Predstavljajte si, da morate ročno skozi več kot 1000 izdelkov, da prilagodite cene. Gotovo je boljši način?

Pa obstaja! WooCommerce Advanced Bulk Edit z lahkoto upravlja ogromne količine izdelkov. Vtičnik doda osnovno preglednico v zaledje vašega spletnega mesta. Vse spremembe elementov v tej preglednici se bodo odražale na različici v živo na vašem spletnem mestu.

Vtičnik podpira 44 polj, ki jih je mogoče urejati. Recimo, da proizvajalec posodobi enega od modelov, ki jih imate na zalogi. V nekaj sekundah lahko najdete izdelek, uredite ime, opis in ceno, ne da bi kdaj kliknili na stran izdelka. Tako lahko prihranite veliko časa. Vtičnik podpira močan sistem filtrov, kar vam omogoča enostavno iskanje izdelkov, ki ustrezajo vašim določenim kriterijem.

Če se čez celotno porast cen spopadate, lahko večino dneva posodobite vse cene ročno, tudi če uporabljate priročno preglednico. Z WooCommerce Advanced Bulk Edit lahko nastavite cene na veliko v celotni paleti izdelkov – to je lahko sprememba cene s fiksno vrednostjo ali sprememba cen na osnovi odstotka. Svoje prodajne cene lahko celo nastavite na ta način.

71. Posebne cene za stranke WISDM

Posebne cene za WISDM

Info & DownloadView Demo

Kot lastnik trgovine WooCommerce boste morda želeli določiti različne cene za različne stranke. Znižane cene lahko delajo čudeže za posebne vloge, kot je prispevalec ali vodja trgovine. Morda imate tudi skupine VIP ali platinskih kupcev, za katere želite določiti cene po meri. Zvestoba kupcev navsezadnje pomeni le več prodaje.

Kako dosežete vse to, ne da bi morali kodo WooCommerce obrniti navznoter? Razširitev cen za stranke za WooCommerce.

Posebne cene za stranke so razširitev za WooCommerce, ki skrbniku trgovine omogoča, da določi različne cene za posamezne stranke, vloge (naročnik, stranke itd.) In skupine. Pomagal vam bo prikazati kupcu, vlogi ali skupini samo cene, ki so bile določene zanje, in ne WooCommerce prodajnih ali rednih cen.

Poleg tega vam omogoča tudi uvoz in izvoz vseh podatkov o strankah. Lahko izvozite .csv datoteko svojih strank, strankam, vlogam ali skupinam dodelite prilagojene cene in jih uvozite, tako da lahko na veliko določite cene za vsakega kupca, vlogo ali skupino, ne da bi vam bilo treba to storiti ročno, kar zamudno.

V najnovejšem dodatku k široki paleti funkcij je vtičnik prejel posodobitev, ki je predstavila upravitelja cen. Ta posebnost omogoča, da skrbnik trgovine lahko določi cene po meri za določene stranke, vloge ali skupine za en ali več izdelkov hkrati iz enega okna.

72. Slike izdelka WooThumbs

WooThumbs super fotografije posnetkov izdelka

WooThumbs je vrhunska razširitev WooCommerce, ki dodaja možnosti galerije izdelkov v vašo trgovino. S tem priročnim vtičnikom lahko v svoje izdelke WooCommerce dodate galerije in različice.

WooThumbs je odlična rešitev za optimizacijo slik izdelka WooCommerce. Vaše stranke bodo vaše izdelke lahko doživele kot še nikoli prej. Zoom slike, več slik na različico, galerije slik na celotnem zaslonu in videoposnetki o izdelku so le nekatere od fantastičnih funkcij. Preprosto lahko naredite, da se WooThumbs ujemajo s slogom in postavitvijo svoje teme z množico možnosti za oblikovanje.

Odziven je tudi WooThumbs. Postavitev lahko prilagodite na določenem prelomnem mestu, tako da je videti popolna na kateri koli napravi. Strankam dajte, kar želijo. Naj si vaše izdelke ogledajo v vsem svojem sijaju. Naj poživijo lastništvo z izboljšanjem posnetkov izdelka z WooThumbs.

73. WISDM Scheduler

WordPress vtičnik WooCommerce Scheduler Scheduler

Info & DownloadView Demo

Povečajte prodajo na vašem WooStore z WooCommerce Schedulerjem! Predstavitev unikatnih izdelkov za omejen čas je eden najbolj zanesljivih načinov za dvig prodaje v trgovini WooCommerce. Kljub temu, da je najbolj priljubljena platforma za e-trgovino za spletna mesta po vsem svetu, WooCommerce nima vgrajene nastavitve za to funkcionalnost.

Premagovanje te pomanjkljivosti je vtičnik WooCommerce Scheduler, ki vam omogoča, da za omejeno obdobje dodajate in prodajate izdelke v svoji spletni trgovini. Vtičnik lahko uporabite za dodajanje omejitev časa prodaje obstoječim in novim izdelkom, tako da preprosto izberete datume med urejanjem izdelka..

Ko so določeni datumi in časi, se v bližini izdelka prikaže odštevalni čas, ki v glavah strank ustvari občutek pomanjkanja. To spodbudi nujnost nakupa izdelka in posledično pridobitev izdelka čim prej, kar vodi k nakupu 7-krat od 10!

Ustvarjanje izdelkov z omejeno izdajo je odličen način predstavitve novosti, ki se razlikujejo od običajne cene v trgovini WooCommerce. To pa ne samo, da ima na kupčevi psihi posedovanje unikatnega izdelka, ki je na voljo za kratek čas, ampak tudi kupce na ograjo potiska k nakupu, saj so prepričani, da ti izdelki po določeni količini ne bodo več na voljo. časa.

Po mnenju stranke je pomanjkanje enako privlačnosti, kar je preizkušen način trženja. Vse vtičnik WooCommerce Scheduler zagotavlja, da je pot do nastavitve teh izdelkov hitra, neboleča in enostavna.

74. TI seznam želja WooCommerce

Vtičnik za seznam želja WooCommerce

TI WooCommerce Seznam želja je močna, a preprosta rešitev za vašo trgovino WooCommerce. Uporaba seznama želja WooCommerce je odličen način za krepitev zvestobe spletnemu mestu trgovine, povečanje občinstva in razumevanje potreb vaših strank.

Seznam želja TI WooCommerce vam bo že od prvih korakov pomagal, če vas bo sprejel s čarovnikom za nastavitev. V nekaj klikih boste popolnoma nastavljeni. Če pa potrebujete še nekaj dodatnih prilagoditev, vtičnik ima veliko možnosti. Sloge gumbov lahko prilagodite ločeno za trgovino in stran izdelka, vsak element v tabeli strani z željami, možnosti prijave in obdelave itd.

Ko dokončate namestitev, bo seznam želja začel spremljati vedenje strank v seznamih želja in vam zagotavljal analitiko. Ogledali si boste lahko prodajo priljubljenosti izdelkov in drugih pomembnih statističnih podatkov.

Kupci radi delijo svoj seznam želja s prijatelji in družino. Zaradi tega je vtičnik TI opremljen s funkcijo socialnih skupnih deležev. Toda z izključno funkcijo »Sledite« lahko sledijo drug drugemu (ali kateri koli drugi javni) seznamu želja in ostanejo obveščeni o vseh spremembah seznamov želja. Vtičnik vključuje nedavne / priljubljene kratke kode in seznam pripomočkov, s katerimi boste pridobili dodatno pozornost na javnih seznamih želja.

Ko pridobite podatke o potencialnih kupcih in analitičnih podatkih, lahko pošljete promocijske e-poštne sporočil vsem ali določenim strankam z vnaprej določenimi predlogi e-pošte. Na primer, lahko pošljete popust vsem strankam, ki so na svoje sezname želja dodale določen izdelek. V samo enem kliku!

Seznam želja TI WooCommerce je odziven, pripravljen za prevod in dobro deluje s številnimi priljubljenimi vtičniki WordPress. To vključuje WPML, WP Super Cache, WP Rocket, W3 Total Cache in WooCommerce – Gravity Forms Add-Ons. Toda to je le nekaj funkcij tega močnega vtičnika, preverite spodaj celoten seznam.

75. Woo Krediti

Woo Credits

Woo Credits je odlična razširitev za WooCommerce, ki lastnikom trgovin WooCommerce omogoča enostavno ustvarjanje, prodajo in sprejemanje kreditov v svoji trgovini, ki jo poganja WooCommerce. Woo Credits Platinum deluje s proizvodi preproste, spremenljive in naročnine.

Skrbniki trgovin preprosto ustvarijo kreditne svežnje in imajo nato možnost, da vsakemu izdelku dodelijo edinstveno “kreditno” ceno. Funkcionalnost je zelo podobna iStockPhoto ali drugim kreditnim mestom. Kupci najprej kupijo kredite v velikem obsegu, nato pa jih unovčijo za izdelke v trgovini. Woo Credits odlično sodeluje tudi z izdelki „Virtual“ in „Naložljivi“, kar daje lastnikom trgovin WooCommerce še večjo prožnost za zaslužek in ponavljajoče se obiskovalce v svojih trgovinah.

Poleg teh odličnih funkcij se lahko skrbniki WooCommerce odločijo za vodenje trgovine samo s krediti. Preprosto izberite možnost v nastavitvah vtičnika. Če imate samo prodajno trgovino, bodo skrite vse cene valut, kupci pa bodo dovolili samo preverjanje s svojim kreditnim stanjem. Možnost valute se bo nato ponovno pojavila, ko bodo stranke napolnile svoje kredite. Skrbniki WooCommerce lahko tržijo in prodajajo svoje kreditne svežnje z uporabo kode “buy_credits” na kateri koli strani ali objavi..

WooCredits ponuja tudi dodatke za predloge Visual Composer, ki so na voljo za nakup, ki so vnaprej oblikovani bloki, s katerimi boste lahko tržili svoje kreditne svežnje. Druge razpoložljive kratke kode vključujejo “user_credits”, ki prikazuje kreditno stanje uporabnikov, ki so prijavljeni. Admini imajo tudi možnost, da se kreditni datumi iztečejo in lahko pokažejo, kako dolgo so dobri krediti z uporabo neobveznega parametra “show_expiry = yes” v koda “buy_credits”.

76. WooCommerce Manager Feed Product Product

WooCommerce Vodnik za upravljanje izdelkov

WooCommerce Product Feed Manager ustvari vir izdelka, da sinhronizira vaše izdelke z vašim trgovskim centrom – vključno z Google Shopping, Amazon Product Ads, Pricegrabber.com, Become, itd. Iz izdelka WooCommerce lahko hitro dodate vse svoje izdelke (brez omejitev). prodajalne WooCommerce Product Feed Manager ima nastavitve, ki ustrezajo zahtevam različnih trgovskih trgovin.

Vtičnik je združljiv z najnovejšimi različicami WooCommerce. Ta vtičnik podpira tudi katero koli temo WooCommerce, ki je na voljo na trgu. Ta vtičnik ne bo imel težav, ko želite oblikovati svoje spletno mesto. Lahko prilagodite vsebino vsakega polja in tako povečate svoj prihodek od svojih izdelkov v trgovskih trgovinah. Dobili boste možnost, da ustvarite vir po meri, dodate dinamične atribute, kolikor potrebujete, in dodate statične vrednosti polja v vir izdelka, kadar je to potrebno.

Prav tako imate možnost kartiranja kategorij in svobodo, da kategorijo svoje trgovine v celoti združite s kategorijo trgovskih trgovin. Naslov lahko spremenite tudi glede na kategorijo vašega trgovca.

77. WooCommerce Primerjajte izdelke

WooCommerce Primerjajte izdelke

Primerjajte izdelke v trgovini WooCommerce, ne da bi kdaj zapustili stran. Ustvarite skupine za primerjavo, da organizirate izdelke, in nato nastavite seznam podkategorij in funkcij, kot želite, da se prikažejo. Funkcije so lahko sestavljene iz vnaprej določenih atributov WooCommerce ali prilagojene vsebine, vključno s HTML. Stran z dodatnimi nastavitvami vam omogoča nadzor številnih funkcij vtičnika. Vključno z velikostjo sličic, lokacijo košare za predogled in primerjavo povezav, kako je tabela videti in tako veliko več.

Ko je namestitev končana, lahko kupci za primerjavo izberejo izdelke, ki jih izberejo sami. Med brskanjem po zalog je na dnu brskalnika vidna košara za predogled. Odločite se lahko tudi, da bo predogled prikazan kot pripomoček v stranski vrstici ali vdelan v vsebino na vrhu ali dnu arhiva trgovine. Ko je pripravljen, lahko kupec klikne gumb »Primerjaj« in se usmeri na stran za primerjavo ali prikaže tabelo v pojavnem vsebniku..

Ne glede na to, kako gledate tabelo, se bo prilagodila glede na velikost zaslona in širino tabele. To pomeni, da se bo ustrezno pomaknilo, če imate primerjanih več predmetov. Ali če si seznam ogledate na manjši mobilni napravi. Sestavljen je iz funkcij in (neobvezno) kategorij ob nastavitvi, vendar jih je mogoče zožiti, da prikažejo samo različne vrstice. Stranke lahko izbrani izdelek tudi neposredno dodajo v košarico neposredno iz primerjalne tabele.

78. Dokan Multivendor

Dokan WooCommerce Multivendor Marketplace

Dokan ni le rešitev e-trgovine za WordPress. To je vsestranska rešitev Multivendor za podjetnike, ki iščejo končno ponudbo! Začnite svoje odlično spletno mesto za e-trgovino z neomejenim številom prodajalcev in ustvarite katero koli vrsto izdelkov, tudi z omejenim proračunom. Dokan te na vse načine pokriva! Potrebno je le nekaj minut, da začnete in ustvarite nekaj čarobnega.

Dokan je bil ustvarjen za enostavno uporabo, v mislih so novi podjetniki in mala podjetja. Ugotovili boste, da je upravljanje plačil in naročnin pravzaprav tako enostavno kot ABC! Intuitivno oblikovanje in vmesnik naredijo stvari brezhibne za začetnike v e-trgovini.

Dokan ima tudi napredne funkcije na trgu, ki omogočajo neovirano upravljanje samega sebe. Vaši prodajalci bodo imeli podrobne posamične nadzorne plošče, osebne strani trgovin in možnost, da sami upravljajo vse. In opraviti boste morali le minimalno pregledovanje naročil. Predstavljajte si, koliko časa in energije vam prihrani!

Nastavite prožne stopnje provizij in samodejne delitve prihodkov za vse prodajalce. Vaši prodajalci bodo absolutno vzljubili vse neverjetne lastnosti.

Mogoče želite ustvariti nekaj, kot je eBay? Dokan Simple Auction vam omogoča ustvarjanje trgovin z dražbenimi izdelki. Z Dokaninimi ekskluzivnimi funkcijami lahko ustvarite tudi uporabne izdelke, kot so hoteli, letovišča, taksiji in drugo, ki jih lahko stranke rezervirajo po svojih željah.

Vas skrbi, da ne boste mogli prodati občinstvu, ki ne govori angleško? Dokan je večjezični pripravljen. Naj bo vaša sanjska tržnica ne glede na to, kje živite! Kaj je več! Dokan prihaja z brezplačno temo, da začnete takoj.

79. Izvoz izdelkov WooCommerce ExportFeed

WooCommerce Export ExportFeed

Zagon spletnega mesta za e-trgovino z WordPressom je razmeroma enostaven v primerjavi z dejansko vodenjem vašega podjetja. Pomeni, da dosežete potencialne kupce za vaše izdelke in da jih kupite. Če ste torej začetnik na področju e-trgovine

Pomembno je, da več ko boste prodajni kanal dodali v svoj prodajni tok, več kupcev boste imeli. Če pa dodate vse svoje izdelke na enega ali več teh kanalov, boste imeli težaven čas. Če svoje izdelke uvrščate ročno, bo to dolgotrajen in težaven postopek, skupaj z možnostmi napak, ki jih lahko storite, in posledicami le-teh. Tudi upravljanje vira izdelka in posodabljanje informacij o izdelku bosta neprijetna.

Namesto tega lahko uporabite orodja, kot je ExportFeed, da vam pomagajo ustvariti vir izdelka za vse svoje izdelke. Ali pa izbrali nekatere izdelke na podlagi ključnih besed, cene, kategorije ali podobnega. Ker je ExportFeed vnaprej naložil vse predloge za določanje vira za priljubljene iskalnike, boste prihranili čas za ustvarjanje vira in zagotovili sprejemanje izdelkov pri trgovcih, kot so Google Shopping, Amazon, Facebook Shop, eBay, Pricefalls in številni drugi.

80. Moodle Integration

Integracija Moodle WooCommerce

Uporabite moč WooCommerce s tem vtičnikom za integracijo Moodle-WooCommerce! Moodle je zagotovo eden najbolj priljubljenih sistemov za upravljanje učenja. Toda uporabniki Moodla so se pogosto borili, da bi našli dobro rešitev za svoje e-poslovanje. Ta vtičnik združuje Moodle z WooCommerce in tako omogoča, da uporabniki Moodle izkoristijo prednosti ene od vodilnih platform za e-trgovino – WooCommerce.

Kar vtičnik v bistvu počne, je, da sinhronizirate svoje tečaje Moodle na WooCommerce kot izdelke. Kot skrbnik Moodle lahko te izdelke plačate in določite ceno za vsak tečaj. Zainteresirani študenti se lahko ob nakupu na tečaj prijavijo na tečaj.

Uporabite funkcije WooCommerce, kot so prodajne cene, kode za popust ali kuponi, ali pa lahko ta vtičnik enostavno povežete z drugimi plačilnimi prehodi, optimizacijo iskalnikov ali trženjskimi vtičniki, da povečate prodajo tečajev. Zmogljiva funkcija vtičnika je možnost nadaljnje prodaje s pomočjo funkcije povezovanja. Namesto, da povežete en tečaj na izdelek, lahko združite dva ali več tečajev in jih prodajate kot en izdelek po znižani ceni.

Kategorije tečajev v Moodlu se lahko sinhronizirajo tudi kot kategorije izdelkov v WooCommerce. Kategorije izdelkov lahko ročno ustvarite in dodelite izdelkom. Poleg tega, ko študent kupi predmet in se prijavi na WordPress, se v Moodle samodejno ustvari študentski račun. Z enakimi pooblastili – in študent je vpisan za kupljeni predmet. Izdelke za naročnino lahko ustvarite s pomočjo razširitve za naročnino WooCommerce. S to razširitvijo se tečaji lahko prodajajo na podlagi naročnine.

81. Aplikacija IcyMobi

IcyMobi - rešitev za vse aplikacije v e-trgovini

IcyMobi, ki ga je izdelala Inspius, vodilna agencija za razvoj spletnih in mobilnih aplikacij v Singapurju, je bila predstavljena avgusta 2016. Izdelana na platformi Ionic, IcyMobi lahko pomaga uporabnikom, da svoja spletna mesta za e-trgovino hitro preoblikujejo v aplikacije za M-commerce tako v iOS kot Android in brez predhodnega programskega jezika. Vizija je zgraditi ekosistem okoli IcyMobi, tako da bodo oblikovalci in koderji lahko zgradili nove modele in vtičnike za IcyMobi ter zaslužili za svoje delo.

Od lansiranja je bilo narejenih veliko izdaj in posodobitev, ki so jih najbolj navdihnile zahteve uporabnikov. IcyMobi zdaj podpira večja plačilna vrata v geografskih regijah, kot so PayPal, Stripe, Mollie in Omise. Potisno obveščanje pomaga lastnikom trgovin pri obveščanju potrošnikov o najnovejših novicah, privlačnih popustih in velikih akcijah za nakup.

82. Genesis Connect za WooCommerce (brezplačno)

Genesis Connect za WooCommerce brezplačni vtičnik WordPress

Ljubite svojo temo Genesis, vendar želite, da se vaša trgovina WooCommerce ujema? Z Genesis Connect za WooCommerce so vse vgrajene predloge trgovin, ki so priložene WooCommerceu, nadomeščene z različicami, ki jih podpira Genesis. Poleg tega vtičnik deluje tudi z jedilniki Genesis Simple Sidebars & Genesis Simple, da so združljivi tudi z WooCommerce..

83. Precej e-poštni naslovi WooCommerce

WooCommerce Pretty Emails Premium WordPress Vtičnik

Informacije in prenos

Prilagodite e-poštna sporočila v trgovini s pomočjo vtičnika WooCommerce Pretty Emails. Ustvarite predloge e-pošte, ki se ujemajo z ostalim podjetjem, tako da prilagodite pisave, barve, velikost besedila, pasice, širino, naslove, obrobe, sličice izdelkov, socialne povezave in drugo. Tako bodo kupci, ki kupujejo, vedeli vaša e-poštna sporočila, ko jih bodo videli!

Preklapljanje najboljših razširitev in dodatkov za WooCommerce

Upajmo, da ste našli vsaj enega ali dva dodatka, s pomočjo katerih bo vaša trgovina WooCommerce še bolj zmogljiva. Našteli smo najboljše brezplačne in vrhunske vtičnike, ki smo jih lahko našli, če pa menite, da smo enega zamudili, samo pustite komentar. In če poskusite katerega od teh vtičnikov, nas obvestite, kako deluje, in delite svoje izkušnje z drugimi bralci!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me