Dodajte ankete in ankete WordPressu s temi super dodatki

Dodajte ankete in ankete v WordPress

Večina podjetij uporablja podatke za sprejemanje premišljenih odločitev. Sposobnost zbiranja podatkov, ki jih je mogoče uporabiti za izboljšanje ustvarjanja prihodkov in pretvorbe prodaje, je neprecenljiva prednost vsakega podjetja. Voditelji podjetij in podjetniki se pri sprejemanju odločitev močno zanašajo na vpogled v podatke. Narava teh informacij je postala elektronska šele v zadnjem desetletju. In za razliko od preteklosti, informacije lahko zbirate malo ali brez stroškov.


Ankete in ankete lahko pomagajo povečati interakcijo z vašimi bralci in občinstvom. V tem članku bom obravnaval nekaj najboljših WordPress vtičnikov in storitev, s katerimi lahko pridobite mnenje svojih bralcev in strank na spletnih straneh WordPressa.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Modal anketa

Modal Survey je vrhunski anketni program za WordPress, ki ga lahko uporabimo za ustvarjanje koristnih anket, anket, zagotavljanje prenosov in celo zaklepanje vsebine. Izbirate lahko med različnimi slogi (pojavno okno, klik, stran), integrirajte glasilo (podpora 13 glavnim ponudnikom pošte, vključno s MailChimpom, stalnim stikom in nadzornikom oglaševalskih akcij), dodajte neomejena vprašanja, vključite svoje socialne povezave, ustvarite animacije po meri s sproščanjem jQueryja, omejite prikaz ankete / ankete na enkrat na uporabnika in vključite rezultate kot barvite grafikone, grafi ali besedilo.

Toda tisto, kar Modal Survey tako olajša, je intuitivni Visual Builder. Lahko oblikujete vprašanja in si ogledate predogled v živo, ko delate! Tako kot ta primer:

Modal Survey Vtičnik WordPress

Modal Survey je tudi lokaliziran in pripravljen za prevod, vključuje možnosti za dodajanje pogojnih vprašanj, možnosti za določitev ankete na eno stran ali globalno prikazovanje, možnost enostavnega izvoza in pripravljen je GDPR (izjemno pomembna funkcija, potrebna za spletna mesta s sedežem v EU).

Ankete v živo si lahko ogledate in izveste več o tem Modal anketa na njihovi demo strani. Tam si lahko ogledate 11 različnih formatov ankete, 4 različice stilov, različne možnosti grafikona rezultatov in hiter uvodni video. Ali pa vzemite kopijo tega močnega vtičnika za anketo in anketo za samo 35 USD.

Pridobite modal anketo

2. Polldaddy

Zmogljiv urejevalnik ankete z 19 vrstami vprašanj, ki zagotavljajo osrednjo vsebino ankete, je Polldaddy odlična možnost za anketiranje s pomočjo freemia. Povabila za ankete lahko pošljete prek e-poštnih sporočil, poleg tega vtičnik deluje v več jezikih in zbira odgovore v vseh napravah. Razvili so tudi aplikacijo samo za naprave Apple.

Poleg samo dodajanja vprašanj lahko s pomočjo logike preskoka in razvejevanja ustvarite zapletene ankete brez kakršnih koli omejitev. Naj bodo vaše ankete domišljijske z urejanjem pisave, barve in velikosti. Za začetek imate 15 tem in lahko spremenite CSS tudi nekoliko dlje. Prav tako lahko dodate vsebino iz YouTuba, Flickr in Google Maps. To je lahko koristno za zbiranje mnenj o določenih temah, za katere je potreben video povzetek teme, preden odgovorite na vprašanja.

Ankete

Podatke iz rezultatov katere koli raziskave je mogoče videti z več filtri, surove podatke pa je mogoče izvoziti tudi v formate Excel, Pdf, Google Docs in XML. Tako lahko rezultate preprosto delite s sodelavci in lahko začnete spreminjati svoje spletno mesto, da boste bolje služili svoji stranki.

Vtičnik je tudi SSL združljiv za dodatno varnost, prav tako lahko zaščitite IP in geslo, da zaščitite dostop do ankete. Ankete lahko zaprete tudi glede na datum ali posebne kvote za število odgovorov, vse zgoraj omenjene funkcije pa lahko ponovite z ocenjevalnimi sistemi, kvizi in anketami. Freemiumova struktura Polldaddyja vključuje brezplačni načrt, omejen na 200 odgovorov na anketo na mesec, njihov načrt pa se začne pri 200 USD / leto za do 5000 odzivov na mesec.

Pojdi Polldaddy

3. TotalPollPro

Z TotalPollPro lahko ustvarite ankete, optimizirane za spletne strani, ki so prilagojene iskalnikom in jih lahko označite. Dostop do 30+ edinstvenih funkcij za ustvarjanje prave ankete za vaše WordPress spletno mesto.

TotalpollPro

Oglejte si 25 demo različic tega vtičnika, da boste spoznali njegove lastnosti. Velik poudarek je na zaščiti pred goljufijami, vtičniki spremljajo seje, uporabljajo piškotke in captcha, omejujejo določene IP in obsege IP. Ankete lahko omogočite tudi samo registriranim članom spletnega mesta.

TotalPollPro uporabniku omogoča, da določi anketo blizu, odvisno od izpolnjevanja določenih kvot in datumov. Če postavljate občutljiva vprašanja, lahko rezultate ankete hranite kot zasebne. Druge zanimive funkcije vključujejo možnost premestitve odgovorov, uporabo RTL-ja in vodenje anket v sedmih jezikih, vsega le 26 USD.

Pridobite TotalPollPro

4. Odzivna anketa

Všeč mi je 7 animiranih grafikonov, ki so na voljo z vtičnikom Respovable Poll – pita, grafikon avtomobilov, krofna, linijska lestvica, radarski grafikon, polarni grafikon in vrstice napredka zagona. Poglejte jih spodaj!

odzivni vtičnik wordpress plugin

Mogoče nekoliko pristransko, toda kdo ne mara podatkov v grafični obliki? Veliko lažje razlaga. Za dostop do rezultatov lahko dodate tudi različna dovoljenja. Vedno prikažite rezultate pred glasovanjem ali pa lahko uporabniku omogočite klic. Lahko pa omogočite dostop do rezultatov samo uporabnikom, ki so glasovali, ali pa jih sploh ne želite razkriti (če izberete to, lahko rezultate shranite za veliko razkritje pozneje).

Sem velik ljubitelj nogometa in zelo rad vidim statistiko igralcev z radarskimi kartami. Tako dobite popolno sliko njegovih prispevkov. Če imate spletno mesto, ki objavlja veliko statističnih podatkov in želite voditi anketo, bi to bil odličen dodatek za vaše spletno mesto WordPress. In samo 16 $, kaj vas ustavlja?

Pridobite odzivno anketo

5. Ankete Yop

Yop je brezplačni volilni vtičnik, ki lahko ustvari ankete in ankete. Enostavno jih dodajte v svoje objave na blogu in strani na vašem spletnem mestu. Prejšnje ankete lahko klonirate in uredite, da prihranite nekaj časa.

Sami anketi ponujajo veliko izbiro v zvezi s časovnim razporedom, prikazovanjem anket z osebnimi številkami in več vrstami odgovorov na ankete, ki si jih je mogoče ogledati po abecednem vrstnem redu ali po številu glasov. Z rezultati ankete jih lahko prikažete po številu glasov ali odstotkih. Rezultati se lahko razkrijejo po / pred glasovanjem ali določenim uporabnikom ali na določen datum. Predloge anket lahko prilagodite in jih klonirate za več ločenih anket.

Yoptemplate

Kar zadeva varnost, lahko Yop Poll prepove uporabnike po e-pošti, IP ali uporabniškem imenu. Gre za precej odličen vtičnik za anketo in anketo, še posebej, če menite, da je popolnoma brezplačen in nima omejitve glede števila anket, ki jih je mogoče izvajati hkrati.

Pridobite anketo Yop

6. Ankete po mnenju

Izbral sem ta vtičnik, ker se mu zdi, da ima zelo močan socialni vidik. Ankete po mnenju so odličen dodatek, če želite, da se vaše ankete delijo po družbenih omrežjih. Lahko anketirate ljudi z njihovo socialno identiteto ali anonimno.

S socialnimi profili dobite tudi dostop do veliko več podatkov v obliki lokacije, spola in drugih demografskih filtrov. S tem prihranite tudi na času ankete, saj vam na začetku vsake ankete ali ankete ni treba postavljati rutinskih vprašanj..

OpiStage

Ta vtičnik se zdi odlično orodje za izboljšanje družbene prepoznavnosti vašega spletnega mesta. Lahko izvajate nagradne igre in druge natečaje, ki bodo pritegnili več prometa iz družbenih omrežij. Vtičnik Anketa po mnenju Stage podpira 30 jezikov in bi bil odličen za številne spletne strani po vsem svetu. Nadomestna možnost, ki še ni imela preveč prenosov, je Socialne ankete spletnega mesta Wedgies.com – enako brezplačen in funkcijsko bogat vtičnik iz skladišča WordPress.

Pridobite ankete po mnenju

7. Poller mojster

Poller Master je še en celovit sistem anketiranja za WordPress spletna mesta. Ustvarite ankete in uporabite poljubno število v katerem koli delu vašega spletnega mesta.

PollerMaster

V anketo lahko dodate video, slike, drsnike, karte in Google Zemljevide. Poleg običajne možnosti načrtovanja ankete glede na začetne in končne datume lahko uporabite tudi odštevalce števcev za anketo, da v naglici prepovete več glasov.

Možnosti, ki so na voljo s tem vtičnikom, so precej obsežne. To vključuje 40+ posebej zasnovanih slogov potrditvenih polj in radijskih vhodov, 85+ učinkov za prikaz rezultatov, sporočil o napakah in uspehu. In poseben sledilnik piškotkov, ki temelji na IP, bo vaše rezultate ankete pošteno spremljal. Za samo 19 dolarjev dobite cel kup volilnih funkcij!

Pridobite mojster Poller

Zavijanje

Ankete in ankete so zanimiva stvar, vendar bodo ob pravilnem zaposlovanju zagotovo dodale vrednost vašemu spletnemu mestu. Če ste preizkusili vtičnik, bi rad slišal vaše misli v spodnjih komentarjih! Upam, da je bil članek koristen. Za več tega se naročite na WpExplorer Blog!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me