Kako dodati glasbo na svoje WordPress spletno mesto s pomočjo vtičnika

Najboljši glasbeni in avdio vtičniki WordPress

WordPress in glasba gresta z roko v roki. Ali se ne zavedate, da je vsaka večja različica programa WordPress poimenovana po jazzovski legendi? V času pisanja je najnovejša večja različica našega najljubšega CMS-a imenovana “Jaco”, toda vem, da niste tukaj za pouk zgodovine WordPress-a.


Tukaj iščete popoln vtičnik za dodajanje glasbe na svoje WordPress spletno mesto. Če ste to vi, je danes vaš srečen dan, ko bomo osvetlili 10 najboljših glasbenih vtičnikov WordPress.

Vtičniki na tem seznamu bodo koristni, če ste glasbenik, DJ, bend ali kdo drug, ki želi dodati glasbo na WordPress spletno mesto. Vsi so enostavni za uporabo in odlikujejo moderen dizajn, ki je popoln za vaše potrebe.

Današnje postrežba je odlična mešanica brezplačnih in vrhunskih glasbenih vtičnikov WordPress. Ne glede na izbrano pot, izberite in zaženite glasbeni vtičnik, ki je popoln za vaše potrebe. Ta seznam ne sledi točno določenemu vrstnemu redu, saj menimo, da so to nekateri najboljši glasbeni vtičniki WordPress na trgu.

Glede na to, odkrijmo, kaj lahko ponuja WordPress skupnost glede glasbenih vtičnikov (in kaj po našem skromnem mnenju menimo, da je najboljše). Uživajte do konca in delite svoj najljubši glasbeni vtičnik WordPress v komentarjih!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Avdio album

Avdio album brez dodatka

Začnimo s brezplačno različico – neverjetnim vtičem Audio Album, ki je bil prvotno ustvarjen za spletno mesto Davea Draperja. To je izjemen del programske opreme, ki vam pomaga dodati glasbo na svoje WordPress spletno mesto v obliki albuma.

Avdio album privzeto uporablja MediaElement.js to je jedro programa WordPress, zato je popolno za katero koli spletno mesto, ki ga imate v mislih.

To je eden najpreprostejših glasbenih vtičnikov WordPress, ki ga boste kdaj uporabljali, in verjetno zadnji, ki ga boste kdaj potrebovali. Freddy, tako drzen razglas, vendar preden me linčate, preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, zakaj ima zvočni album samo 5 zvezdic in več kot 4,00 aktivnih namestitev, kot govorimo.

Za začetek ta vtičnik za glasbo WordPress ponuja izjemne možnosti za prilagajanje WordPress-a, ki vam omogočajo, da svoje glasbene albume oblikujete kot šef.

Drugič, lahko zvočne albume spustite na katero koli stran vašega spletnega mesta z uporabo 2 kratkih kod. Če to ni dovolj, lahko v bližnjice dodate 20+ parametrov, da ustvarite glasbeni predvajalnik svojih sanj.

Audio Album je preprost dodatek za glasbo WordPress, vendar je vreden njegove teže v soli. Edini način, da ugotovimo, kaj ta lepotica ponuja, je igranje z demo. Oh počakaj, to je brezplačni vtičnik, kar pomeni, da se vam ni treba omejiti na predstavitev; lahko preizkusite vtičnik v svojem polnem sijaju. Vrnite se in delite svoje ugotovitve ��

2. Predvajalnik glasbe za WooCommerce

Predvajalnik glasbe za brezplačni vtičnik WooCommerce

Ali v trgovini WooCommerce prodajate glasbo? Če je odgovor pritrdilen, boste zagotovo vzljubili vtičnik Music Player za WooCommerce.

Ta dodatek za glasbo WordPress bo prodajo glasbe na vašem spletnem mestu popestril, kar ima lep nabor funkcij. Omogoča vam dodajanje predvajalnikov HTML5 v izdelke in shranjevanje strani, ki vsebujejo zvočne datoteke. Tako lahko uporabnik predogleda zvočno datoteko, ne da bi nujno naložil strani izdelkov. Govori o prijatelju.

Druge pomembne funkcije vključujejo več kož predvajalnikov, podporo za 4 formate zvočnih datotek, npr. OGA, MP3, WAV in WMA, podporo večjim brskalnikom in mobilnim napravam, varen način za preprečevanje nepooblaščenega prenosa, združljivost z urejevalnikom Gutenberg, Elementor, Builder strani avtor strani SiteOrigin & Beaver Builder, napredne skrbniške možnosti, integracija Google Drive in pripomoček za dodajanje seznama predvajanja na svojo stransko vrstico med drugimi.

Ste človek, ki ubija prodajo glasbe, podcasta in drugih vrst zvočnih datotek? V tem primeru je pravi vtičnik Music Player za WooCommerce.

3. MP3-jPlayer

MP3-jPlayer Free Plugin

Simon Ward zasede sredino pozornosti z MP3-jPlayer, čudovitim in preprostim glasbenim vtičnikom WordPress, ki bo spremenil način strežbe zvočnih datotek na svojem spletnem mestu.

MP3-jPlayer je učinkovita rešitev za vse, ki si želite ustvariti čudovite zvočne predvajalnike in sezname predvajanja na spletnem mestu WordPress.

Vtičnik lahko na začetku izgleda osnovno, vendar je na voljo z nekaj kul možnostmi, kot so nadzorna enota glasnosti, zložljiv seznam predvajanja, gumb za prenos, čudovita ozadja, skoraj neprekinjeno predvajanje med stranmi in predvajalniki.

Na katero koli stran lahko dodate več zvočnih predvajalnikov in celo prikažete predvajalnike ali ponudite nalaganje selektivno, odvisno od stanja prijavljenega uporabnika..

Poleg tega lahko široko prilagodite barve, pisave, naslove in enostavneje. Poleg tega imate na voljo tudi parametre kratke kode, ki vam nudijo popoln nadzor nad svojimi igralci.

MP3-jPlayer podpira MP3, M4A, MP4, WEBM, OGA, OGG, WAV, Icecast in Shoutcast. Poleg tega je vtičnik združljiv z večjimi brskalniki, pa tudi z mobilnimi napravami in ima nadomestno možnost za starejše brskalnike.

Ta vtičnik za glasbo WordPress se lahko spremeni in podpira CSS po meri, če boste morali prilagoditi modele predvajalnika. Je združljiv z večstranskimi spletnimi mesti in vsebuje dodatke in veliko razvijalcem prijaznih funkcij.

4. Sodoben zvočni predvajalnik (Premium)

sodoben avdio predvajalnik wordpress glasbeni vtičnik

Čas je, da se pojavijo vrhunski glasbeni vtičniki WordPress. Poštene dame in gospodje, pozdravite Tean, elitni avtor v CodeCanyonu, Modern Audio Player.

Modern Audio Player je z veliko nastavljivimi funkcijami močan vtičnik za predvajalnike zvokov, ki deluje kot oglaševano. Vtičnik omogoča ustvarjanje neomejenega števila zvočnih predvajalnikov in seznamov predvajanja. Slednji so lahko kombinacija različnih formatov, od MP3 do SoundCloud, podcast in tako naprej.

Sodobni predvajalnik zvoka za WordPress odlikuje čudovite kože, ki jih lahko preprosto oblikujete z osnovnimi triki CSS. Poleg tega je vtičnik popolnoma odziven, kar pomeni, da bodo vaši igralci videti neverjetno na več napravah.

Druge zanimive funkcije vključujejo fleksibilne položaje predvajalnika, ikone pisave Font, podrobne statistike, shranjevanje v oblaku, neprekinjeno predvajanje, več možnosti predvajanja, prenose in bližnjice na tipkovnici..

5. Sticky HTML5 Music Player (Premium)

lepljiv html5 predvajalnik glasbe

Saj me poznate, ne morem se upirati, da bi za testno vožnjo prevzel vrhunski vtičnik in ta dojenček je prešel z letečimi barvami. In tako kot resnično, se lahko na koncu še nekaj časa igrate z demonstracijami – če ne resnično.

Lep HTML predvajalnik glasbe je tako dober. To je fantastična rešitev za vse avdiofile, zahvaljujoč naboru neverjetnih funkcij, ki bodo konkurenco popolnoma raznesle iz vode.

Ta dodatek za glasbo WordPress je odlična rešitev za dodajanje glasbe v ozadju na vaše WordPress spletno mesto. Vtičnik ima funkcijo neprekinjenega predvajanja, ki zagotavlja, da se bo vaša glasba predvajala od prejšnje minute, ko menjate strani.

Poleg tega je Sticky HTML5 Music Player izjemno enostaven za prilagoditev in slog, kar pomeni, da je idealen za katero koli oblikovanje spletnega mesta.

Po potrebi lahko predvajalnike samodejno naložite iz mape, v kateri so datoteke MP3. In ker je ta slabi fant intuitiven in spretno oblikovan, je združljiv z namiznimi in mobilnimi napravami.

Zahvaljujoč več kot 30 parametrom (lahko pokličete možnosti em) lahko predvajalnik zvoka vklopite, kamor koli želite. Vtičnik se redno posodablja in dobro podpira, kar pomeni, da ste v dobrih rokah.

6. AudioIgniter

AudioIgniter Free Plugin

Če ste že nekaj časa okoli krogov WordPress, ste gotovo slišali nekaj ali dve o ekipi CSSIgniter. Če ste popoln začetnik, ne skrbite, znamko boste kmalu naleteli, zato se počutite kot doma. CSSIgniter so znani po svojih ugodnih temah in vtičnikih WordPress – eden izmed njihovih bolj znanih vtičnikov pa ni nihče drug kot AudiIgniter.

AudioIgniter je brezplačni dodatek za glasbo WordPress, ki omogoča neverjetno enostavno dodajanje predvajalnika glasbe na vaše WordPress spletno mesto. Ima veliko možnosti, ki vam omogočajo, da sestavite zvočni predvajalnik svojih sanj. Ekipa za ta zvezdniški vtičnik je preizkusila AudioIgniter na 150 najbolj priljubljenih brezplačnih tem, kar pomeni, da vas ne skrbijo težave z združljivostjo.

Poleg tega vam AudiIgniter prihrani veliko časa, saj vtičnik poskuša pridobiti metapodatke ID3 skladbe in samodejno poseliti ustrezna polja. Poslovite se od ročnega napolnjevanja teh polj, če imajo datoteke MP3 metapodatke.

Poleg tega lahko ustvarite neomejene sezname predvajanja z neomejenimi skladbami. Vsi vaši igralci in seznami predvajanja bodo videti izjemno lepi v več napravah, saj je vtičnik popolnoma odziven in mrežnica pripravljena. Če uporabljate radio, lahko celo pretakate svojo postajo! Kako prihranite?

7. ZoomSounds (Premium)

povečava za WordPress glasbeni vtičnik

In ravno ko odstopite in mislite, da ste videli vse, kar ponuja WordPress v zvezi z zvočnimi predvajalniki, se prikaže še en najboljši prodajalec.

Najbolje prodajani zvočni predvajalnik valov, glasbeni vtičnik ZoomSounds WordPress, je sila, s katerim se morate spoprijeti. To je vrhunska možnost, ki bo v času pisanja prodala le 20 dolarjev, toda med vami in menoj je cena dobro vredna.

Hiperbole, kaj ponuja ZoomSounds razen imenitno zveneče ime? Za začetek je ZoomSounds popolnoma odziven in pripravljen na mrežnico, kar pomeni, da zvočni predvajalnik deluje in je odličen na več napravah od namizja do mobilnih naprav. Toda vsi glasbeni vtičniki WordPressa na tem seznamu so odzivni, torej kaj še posebej izstopa to lepotico?

Vzorčni podatki

ZoomSounds prihaja z vzorčnimi podatki, kar pomeni, da lahko z urejanjem demonstracijskih primerov udarite v tla. Poleg tega vtičnik podpira SoundCloud, Icecast, Shoutcast radijske postaje in samostojne zvočne datoteke MP4, M4A in WAV.

Druga edinstvena funkcija, ki bi vam utegnila biti, je socialna podpora, ki uporabnikom omogoča interakcijo z vami in drugimi z všečkanjem in komentiranjem. Woah – to je vsekakor funkcija, ki ni na voljo v mnogih drugih glasbenih vtičnikih WordPress.

Poleg tega se ZoomSounds brezhibno integrira z WooCommerce in vam ponuja natanko tisto, kar potrebujete za prodajo zvočnih vsebin, ne da bi pri tem prebili znoj..

Z osmimi valovnimi kožami imate precej solidno izhodišče za ustvarjanje zvočnega predvajalnika, ki ustreza vaši znamki. Če to ni dovolj, se kože 100% urejajo; samo spustite svoje sloge CSS in dobro se boste zabavali na zabavi.

In še več …

Poleg tega ima ZoomSounds preprost priročnik za uporabo, ki je poln vseh možnosti, ki jih potrebujete za prilagajanje zvočnih predvajalnikov glede na vsebino vašega srca. Da ne omenjam, da so CSS3 komponente tega vtičnika zgrajene na vrhu SASS.

Druge funkcije, ki jih morate upoštevati, vključujejo selektivno možnost nalaganja, kodo, prijazno do SEO, vdelane kode, svetlobni okvir ZoomBox, uporabniški vmesnik z dotikom, vseživljenjske posodobitve, tehnike HTML5, generator kratkih kod, možnost zanke, sezname predvajanja, integracijo WPBakery Page Builder, samodejno predvajanje, neprekinjeno predvajanje (pod pogojem, da vaša tema podpira AJAX), polje za dodajanje povezav po meri na iTunes in Amazon, video vadnice, podrobna baza znanja, posodobitve za življenjsko dobo in podpora svetovnega razreda med drugim.

Jasno je, da je ZoomSounds pošastni dodatek za glasbo WordPress, ki bo spremenil način dodajanja glasbe na svoje WordPress spletno mesto.

8. MP3 predvajalnik (Premium)

mp3 lepljiv predvajalnik

Kljub temu se stvari vedno izboljšujejo, še posebej pri MP3 Sticky Player. Ta glasbeni vtičnik WordPress, ki vam ga je prinesel elitni avtor FWDesign, bo spremenil, kako razmišljate o avdio predvajalnikih WordPress.

Navajeni ste na osnovne avdio predvajalnike, ki ne izpolnjujejo vseh vaših potreb. Če temu ni tako, ste seznanjeni z naprednimi rešitvami, ki vas zmedejo in preplavijo z lepljivim dizajnom in funkcijo, ki preprosto ne režejo.

MP3 Lepljivi predvajalnik ne bo imel nobenega od obeh svetov; je odlična kombinacija napredne funkcionalnosti in preprostosti. Z drugimi besedami, vtičnik ima dolg in neverjeten seznam funkcij, medtem ko je še vedno čist in enostaven za uporabo.

Ta dodatek za glasbo WordPress je močan, odziven in izjemno prilagodljiv, saj vam ponuja samo orodje, ki ga potrebujete za dodajanje zvočnih datotek in videoposnetkov (vključno z YouTubom) na svoje WordPress spletno mesto.

Brez prekinitev

Vtičnik je opremljen s pojavnim predvajalnikom, ki omogoča brskanje po spletu med poslušanjem glasbe, zato se poslovite od motenj. Poleg tega MP3 Sticky Player ima gumbe za prenos in nakup, tako da lahko glasbo prodajate, ne da bi si zlomili hrbet.

Zahvaljujoč storitvi Google Analytics si lahko ogledate, kako uspešni so predvajalniki zvoka. Vsi vemo, da so podatki nova valuta digitalnega sveta, v katerem živimo, kar pomeni, da lahko s pravimi podatki ustvarite zmagovalno promocijsko strategijo.

MP3 Lepljivi predvajalnik podpira vrste objav po meri in več vrst seznamov predvajanja, tj. XML, mapo MP3 / MP4, HTML, PLC SoundCloud, podcaste, YouTube in Official.fm.

Nenehno predvajanje nikoli ne razočara na MP3 Sticky Player in generator kratkih kod naredi dodajanje predvajalnika kjer koli na spletnem mestu.

Poleg tega lahko s pomočjo globoke povezave preprosto delite en zvočni posnetek ali celoten seznam predvajanja.

In da bi tatove spremljali, MP3 Sticky Player šifrira poti. Na primer, vsebina / videoposnetki / nekaj-avdio-fle.mp3 postane 7ode890g83C42a95877Ob738fd3b66f2, kar onemogoča krajo datoteke, tudi če nepooblaščeni uporabnik pogleda vir strani.

MP3 Sticky Player ima še več funkcij, vendar bi potrebovali celoten post za vse, zato vas pozivam, da preizkusite vode s predstavitvijo.

9. Predvajalnik glasbe Karma

Karma Music Player Brezplačni vtičnik

Iskanje odličnega vtičnika za glasbo WordPress je težko delo. Večina vtičnikov – naj bodo brezplačni ali premium – sem ugotovila, da so nezdružljivi z najnovejšo različico WordPress-a. Nekateri so bili nazadnje posodobljeni leta 2015, kar je samo žalostno, ker omogočajo odlične vtičnike WordPress.

Ampak tega ne bom imel; Nikoli ne bom priporočil zastarelega vtičnika, tudi če Envato tržnica pokaže, da ima veliko prodaje.

Zakaj?

Ker vas zastareli vtičniki WordPress izpostavljajo težavam s funkcionalnostjo in varnostnimi ranljivostmi. To je eden od razlogov, da sem zelo rad za WordPress izdelke, ki jih uporabljam in potrjujem.

Karma Music Player je odličen vtičnik za WordPress, s katerim lahko dodate glasbo in zvočne datoteke na svoje WordPress spletno mesto. Prejema redne posodobitve, kar pomeni boljšo varnost in funkcije v vsakem trenutku.

Karma Music Player je tako preprost, kot ga dobite, vendar vam ponuja dovolj moči za strežnik zvočnih datotek na vašem spletnem mestu, kot profesionalec. Z 10 barvnimi paletami je ustvarjanje idealnega predvajalnika zvoka za vaše spletno mesto neverjetno preprosto.

Druge funkcije vključujejo pripomočke, združljivost Elementor in WPBakery Page Builder, gumb za prenos, podporo za RTL, odziven dizajn in še veliko več.

10. Kompakten predvajalnik zvoka WP

Kompaktni brezplačni vtičnik za predvajalnik WP Audio Player

Nenazadnje imamo vstavljen Compact WP Audio Player WordPress vtičnik zadaj. Kompaktni WP Audio Player je ročno izdelan z nasveti in triki, odličen vtičnik za glasbo WordPress, ki v zvočne predvajalnike postavi “A”.

Compact WP Audio Player je preprost vtičnik za predvajalnike zvoka, ki podpira samo dva formata; Format datotek MP3 in OGG. Vtičnik je združljiv z vsemi glavnimi brskalniki. Poleg tega je Compact WP Audio Player odziven, kar pomeni, da izgleda in deluje odlično na vseh vrstah naprav.

To je celovita rešitev za samostojne izvajalce, DJ-e, skupine, producente in vse v glasbeni industriji. Če imate na trgu neverjeten dodatek za glasbo WordPress, ne iščite več, saj ima Compact WP Audio Player hrbet.

Druge funkcije vključujejo podporo za podcast, predogled zvoka, kratke kode, samodejno predvajanje in še veliko več. Ko ste pripravljeni, lahko vedno dodate kompaktni predvajalnik zvoka WP kjer koli na svojem spletnem mestu, da poslužujete glasbo in pritegnete več bralcev, še posebej, če uporabljate visokokakovosten material.

Z veliko možnostmi lahko predvajalnike zvoka prilagodite tako, da odražajo vašo blagovno znamko. Z drugimi besedami, Compact WP Audio Player je čudovit vtičnik za glasbo WordPress, ki ne razočara. Konfiguriranje in uporabo je enostavno, če ne pričakujemo, da boste naleteli na kakršne koli težave. Vtičnik je na voljo brezplačno za prenos na WordPress.org.

Še zadnja opomba

Na voljo je kar nekaj WordPress glasbenih vtičnikov, vsak z edinstvenim naborom funkcij in del. Vedno poiščite glasbeni vtičnik WordPress, ki ustreza vašim potrebam, ne glede na to, ali izberete brezplačno ali premijsko možnost.

Kateri je vaš najljubši dodatek za glasbo WordPress? Sporočite nam v komentarjih vaše misli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map