Menijski vtičniki, ki so odzivni na mobilne naprave, da bi vaše spletno mesto WordPress naredili bolj prijazno do mobilnih naprav

Mobilegeddon je morda bil in ni več. Kljub temu, da je vaše spletno mesto še vedno preživelo to najnovejšo Googlovo posodobitev, je vedno več naj se vaši mobilni obiskovalci počutijo kot doma na vašem spletnem mestu.


Odzivna ali celo prva tema WordPress za mobilne naprave je odličen način za sprejemanje vse večjega števila uporabnikov interneta, ki dostopajo do spletnih vsebin na pametnih telefonih in tabličnih napravah. Kljub temu, da je vaše spletno mesto prilagojeno mobilnim napravam, je nekaj opravkov, ki jih lahko izvedete.

Posebno področje vašega spletnega mesta, ki lahko zmede obiskovalce, ki dostopajo do njega na majhnem zaslonu, je njegovo navigacijski meniji. Če ste že kdaj poskušali dostopati do različnih strani spletnega mesta na svojem pametnem telefonu prek neprijetnega spustnega menija ali prenaseljenega navigacijskega sistema glave, bi se morali imeti možnost povezati s to bolečino.

Da bi zagotovili, da vaše spletno mesto ne dela te temeljne napake, in raziskovali poskuse vaših obiskovalcev, da bi dosegli notranje strani vašega spletnega mesta, si bomo ogledali nekaj vtičnikov, ki vam bodo pomagali ustvariti menije po meri za uporabnike mobilnih naprav, ki se tudi brez težav integrirajo s preostankom vašega spletnega mesta. Ogledali si bomo tudi nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri zagotavljanju vaši meniji so čim bolj prijazni za mobilne naprave.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Nasvet za pripravo menijev spletnega mesta za mobilnike

Preden se lotimo dejanskih orodij, ki vam lahko pomagajo, da bodo obiskovalci mobilnih telefonov bolj uporabni, si oglejmo nekaj nasvetov o uporabnosti za boljšo oskrbo uporabnikov mobilnih naprav:

 • Zmanjšajte število elementov v meniju: za boljšo namestitev naprav z majhnim zaslonom poskusite odstraniti nepomembne elemente iz menijev samo za mobilne naprave.
 • Postavite najbolj želene povezave spredaj in na sredino: glede na namen vaše spletne strani obstaja dobra priložnost mobilni uporabniki iščejo določeno stran – to je lahko vaš naslov, delovni čas ali kontaktni podatki – pomagajte jim, če te povezave postavijo na viden položaj.
 • Zmanjšajte potrebno količino klikov: večina obiskovalcev mobilnih telefonov želi dostop do informacij, ki jih išče v samo enem ali dveh klikih, zato poskusite omejiti plasti svojih menijev.
 • Povečajte nepremičnine na zaslonu: ugnezdeni ali razširjeni in pogodbeni spustni meniji so odličen način, da preprečite, da bi vaši meniji zavzeli preveč prostora na zaslonu. Uporabite univerzalno tri vrsticno ikono „nav burger“ za prikaz lokacije menija ali še bolje, uporabite a kontekstno občutljiva vrstica zavihkov.

Leta 2012 je 55% vprašanih v a anketa Google navedel, da je slaba izkušnja spletnega mesta na mobilni napravi bi škodilo njihovemu dojemanju blagovne znamke; Torej, če ne počnete vsega, kar je, da bi vaše spletno mesto v letu 2015 postalo dobrodošlo uporabnikom mobilnih naprav, kdo ve, kakšno škodo bi lahko naredili danes.

Najboljši mobilni odzivni vtičniki za WordPress

Upajmo, da lahko zdaj vidite pomen, kako narediti menije spletnega mesta bolj prijazne za mobilnike. Z uporabo zdrave pameti in zgornjih nasvetov lahko zagotovite, da ne odlagate mobilnih uporabnikov in svojim obiskovalcem namesto tega zagotavljate pozitivno uporabniško izkušnjo.

Z uporabo enega od teh brezplačnih ali premijskih vtičnikov lahko navigacijski sistem vašega spletnega mesta naredite uporabniku prijaznejšega in enostavnejšega za uporabo.

Odziven meni Brezplačni vtičnik WordPress

Odziven meni

Ta brezplačni vtičnik vam omogoča, da spremenite številne vidike mobilnega navigacijskega menija vašega spletnega mesta in s tem omogočite uporabnikom pametne telefone in tablične računalnike. Vaš prvotni meni spletnega mesta ostane nedotaknjen in dostopen tudi od uporabnikov, ki niso mobilni.

Seznam možnosti prilagajanja menija je zelo obsežen. Z omogočenim vtičnikom lahko urejate naslove, barve, velikost, položaj, vrstni red in številne druge atribute v svojem meniju, da postanete bolj prijazni za mobilne naprave.

Odzivni meni vtičnik tudi olajša skrij svoj meni dokler uporabnik ne klikne ikone, da jo razkrije. Lahko uporabite standardni tri vrstice, nav burger meni ali naložite ikono po svoji izbiri. Izberete lahko tudi smer izvlečenja v meniju, da zagotovite boljšo združljivost z zasnovo vašega spletnega mesta. Če iščete prilagodljivo možnost, je ta priljubljen in dobro cenjen vtičnik dobra izbira.

WP odziven meni Brezplačni vtičnik WordPress

WP odziven meni

WP Respovable Menu je še ena brezplačna možnost za dodajanje menijev, prijaznih mobilnim napravam, na vaše WordPress spletno mesto. Čeprav bo ta vtičnik brez težav deloval s katero koli temo ali okvirom, lahko njegov izgled prilagodite tako, da bolje ustreza oblikovanju vašega spletnega mesta.

S pomočjo nastavitev lahko v svoj meni dodate tudi svoj logotip, izberete smer izvlečenja in skriti nepotrebne elemente menija od uporabnikov mobilnih naprav. Prav tako imate možnost omogočiti ali onemogočiti ščepec za povečavo menijev, odvisno od vaših želja. Na voljo je tudi premium tega vtičnika, če želite imeti dostop do dodatnih funkcij.

UberMenu Premium Mobile Menu WordPress Vtičnik

UberMenu

Vrhunski vtičnik Uber Menu vam omogoča nekaj lepega neverjetne stvari z meniji spletnega mesta WordPress. Celo obiskovalci namiznega računalnika in drugi uporabniki ne bodo imeli koristi od funkcij tega vtičnika.

S tem orodjem, nameščenim na vaših spletnih mestih, lahko vaši meniji zdaj vsebujejo vrsto različnih vrst vsebine, vključno s slikami, obrazci, zemljevidi in ikonami. Vsak vidik vaših menijev je mogoče prilagoditi s tem vtičnikom in jih iz preprostih navigacijskih sistemov pretvoriti v prilagojeno razširitev spletnega mesta.

Posebej lepa značilnost tega vtičnega vtičnika za izdelavo menijev je, da se vsa osebnostna menija odvija prek orodja za prilagajanje WordPress. Tako dobite predogled svojega dela v živo in prihranite tako čas in trud.

Čeprav so meniji UberMenu privzeto odzivni in mobilno optimizirani, dobite veliko dodatnega nadzora nad tem, kako bodo uporabniki vašega pametnega telefona in tabličnih računalnikov doživljali vaše navigacijske sisteme. To vključuje nastavljive točke preloma, izboljšano podporo na dotik za uporabnike Android, iOS in Windows 8 ter predmete, ki so skriti, odvisno od velikosti zaslona.

UberMenu je odličen vtičnik za oblikovanje premijskih menijev, s pomočjo katerega lahko navigacijo po vašem spletnem mestu popeljete na naslednjo raven (poleg tega je na voljo vrhunska raven dokumentacije, podpore in rednih posodobitev, ki jih ne zagotavljajo zgornje brezplačne možnosti).

Zaključek

Kot lahko vidite, je dodajanje mobilnega odzivnega menija na vaše WordPress spletno mesto ali nadgradnja obstoječega menija zelo enostavna. Z uporabo enega od zgornjih vtičnikov lahko to nalogo opravite ne da bi morali urejati nobeno kodo, spremenite svojo WordPress temo ali neposredno spremenite njen način delovanja.

Čeprav je vaše spletno mesto pripravljeno za mobilne naprave kot le optimizacija menija, je to odličen kraj za začetek. Navigacijski sistem vašega spletnega mesta je morda njegova najpomembnejša lastnost, zato je zagotovitev, da je primeren za vse večje število mobilnih uporabnikov.

Če želite več nasvetov o zaradi česar je vaše spletno mesto mobilno prijazno, oglejte si ta članek o nasvetih za optimizacijo mobilnih naprav za WordPress ali ta o temah in vtičnikih, pripravljenih za mobilne naprave.

Kaj vas najbolj moti pri uporabi menijev spletnih strani na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku? Katere funkcije bi radi videli v vtičniku za mobilni odziv? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map