Najboljše fotografije WordPress teme v letu 2020

Najboljše teme WordPress fotografije za fotografe in oblikovalce

Tam je veliko dobro zasnovanih tem WordPress. Služi veliko različnih namenov. Obstajajo celo nekateri, ki lahko precej sami nosijo zasnovo spletnega mesta. Toda kot fotograf, oblikovalec ali vizualni umetnik ne potrebujete teme, ki bi izstopala za vas, potrebujete temo, ki omogoča, da vaše delo govori, ne da bi vam bilo v napoto.


Vse teme v tej objavi bodo deležne te ključne kakovosti. To pomeni, da bodo številne teme, priporočene tukaj, videti podobne, vendar se bodo razlikovale po funkcionalnosti in občutku ter tipografiji in drugih načinih. Kakor koli že, tukaj je 35+ najboljših tem WordPress za fotografa leta 2019.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Vega

vegafotografija

Z Vego lahko znova izberete, kako želite videti svojo domačo stran iz več različnih dobro zasnovanih predlog. Vključuje 11 različnih predlog za postavitev galerije in tudi filtrabilno funkcionalnost portfelja. Obstaja tudi ustvarjalec vsebine, ki vam omogoča ustvarjalni nadzor nad načinom sestavljanja vaše galerije ali portfelja.

2. Skupaj

Skupaj WordPress portfelj

Info & DownloadView Demo

Čeprav je Total tehnično večnamenska tema, ima vgrajen napreden in prilagodljiv portfelj. Tema podpira najpogostejše medijske formate (slike, galerije, zvok, video), postavitve strani pa so popolnoma prilagodljive zahvaljujoč vključenemu ustvarjalcu sprednjih strani. Ustvarite svoj dizajn z drsniki, oblački, gumbi, grafi, galerijami, zemljevidi in drugo.

Tema Total vključuje celo 40+ predstavitve za hitro zagon, oblikovalec zaglavlja in podnožja, premijske drsnike, na stotine možnosti za prilagajanje, SEO prijazno kodo in podporo za priljubljene vtičnike… vključno z WooCommerce, tako da, če želite prodati svojo fotografijo, lahko!

3. Pronto (brezplačno)

Pronto zidarska galerija WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Pronto je brezplačna WordPress tema, namenjena fotografom, oblikovalcem in drugim ustvarjalcem, da hitro ustvarijo preprost portfelj (pronto!). Tema vključuje enostavne možnosti za dodajanje objav, nalaganje logotipa po meri, vstavljanje galerij in spreminjanje barv teme (samo spremenite naglasno barvo v živo temo Customizer).

4. INA foto zgodbe

INA Photo Stories WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Oblikovanje vašega osebnega spletnega mesta je kot Ina brez težav. Popolnoma ustreza potrebam foto blogerjev, Ina je mogoče enostavno namestiti in prilagoditi glede na uporabnikove zahteve. Sodoben in eleganten videz te teme WordPress vsebuje 10+ različnih postavitev blogov, 3 sloge glavic in 5 območij s widgeti, če omenimo le nekaj funkcij. Plošča s temami z možnostmi je zmogljiva in enostavna za uporabo s čudovitim dizajnom, barvami, logotipom in možnostmi po meri postavitve.

Z Ino lahko pišete odlične vsebine na različne teme, kot so hrana, oblačila, moda, življenjski slog in osebne izkušnje. Uporabniki lahko uvozijo predstavitveno spletno mesto v samo enem kliku in uporabijo orodje za prilagajanje WordPress Live, da spremenijo postavitev, barvo, oblikovanje ali pisave, potem ko spletno mesto postane funkcionalno. Uporabniki lahko tudi zelo enostavno uvozijo vzorčno vsebino teme WordPress prek nadzorne plošče Wp.

Ina ima eno samo postavitev objave s polno širino in stransko vrstico. Ta tema WordPressa ni samo hitra, saj je SEO prijazna do SEO in ima dostop do 600+ Googlovih pisav. Na strani avtorja je 10 različnih postavitev blogov, med katerimi lahko izbirate in pišete podrobnosti o svojem blogerskem potovanju. Vključena je tudi Otroška tema in ikone socialnih medijev omogočajo uporabnikom, da se povežejo z želenimi platformami socialnih medijev. Ina je dobro dokumentirano in prevodno pripravljeno spletno mesto s stalno podporno podporo, ki uporabnike vodi v postopkih namestitve in uporabe. Do spletnega mesta lahko dostopate z različnih naprav, naložite fotografije ali video posnetke in pišete zgodbe, tudi ko ste v teku.

5. Artefakt (brezplačno)

Artefact WordPress tema

Artifact je simpatična tema v ravnem slogu in tema premije WordPress portfelja. Ta sodobna tema je čista, preprosta in kot nalašč za deljenje dela s svojimi sledilci in strankami. Artifact vključuje minimalne funkcije za izdelavo uporabnega spletnega mesta za fotografije. Če odstranite temo, se hitreje naloži, da sprejme vse vaše super fotografije. Poleg tega je čisti, mrežni portfelj pixel idealen za predstavitev vašega dela.

Ta tema vključuje številne odlične funkcije za prilagoditve. To je pomembno, saj želite, da se tema ujema z vašim osebnim okusom in slogom. Orodje za prilagajanje tem olajša spreminjanje barv ali nalaganje logotipa, pripomočki po meri pa dodajo na noge in stranske vrstice na tone odličnih funkcij (vir Flickr, družabne povezave itd.). Plus Artifact je tudi združljiv z WPML za enostavne prevode in se v celoti združi s kontaktnim obrazcem 7 za uporabne kontaktne obrazce.

6. Temna soba

temna sobnafotografija

To je tema na celotnem zaslonu, namenjena fotografom. Ponuja elegantno domačo stran, ki vaše izbrane slike resnično postavi v središče celotnega spletnega mesta. Izbirate lahko med nekaj različnimi predlogi domače strani; eno sliko, drsnik, vrtiljake in videoposnetek lahko celo nastavite kot svoje ozadje. Izberite videoposnetek v YouTubu ali Vimeo ali video datoteko z lastnim gostovanjem, ki bo prikazana kot ozadje celotnega zaslona vašega spletnega mesta. Oblika portfelja teme je elegantna in zelo vsebinsko usmerjena. Tukaj vam ne bo ničesar oviral.

7. Poročna fotografija Luminis

Luminisova poročna fotografija WordPress tema

Luminis, profesionalna tema WordPress fotografije, je odlična izbira za umetnike, ki vodijo foto studie, foto agencije in druge ustvarjalne podvige. Če se ukvarjate s fotografijo in iščete temo, s katero bi predstavili svoj portfelj za poroke, potovanja in druge dogodke, je Luminis odlična platforma. To je minimalistična tema, ki zagotavlja elegantne postavitve in elegantne oblike, tako da lahko svojo najboljšo kreativno nogo postavite naprej.

Za prilagoditev spletnega portfelja lahko izbirate med različnimi oblikami šablon, barvami, pisavami in spletnimi dnevniki. Tema je popolnoma odzivna in jo lahko upravljate iz širokega nabora naprav, ki zagotavljajo prav prijetno uporabniško izkušnjo. Uporabniki lahko izberejo katero koli možnost od 5 modelov portfelja in 3 postavitve spletnega dnevnika, da oblikujejo SEO prijazno spletno mesto, ki vas bo med rezultati iskanja uvrstilo visoko. Poleg tega ima Luminis odlično podporo za namestitev in redne posodobitve.

Uporabniki imajo na voljo tudi več kot 700 Googlovih pisav, tematski program za prilagajanje pa vam omogoča, da spremenite videz spletnega mesta tudi potem, ko greste v živo. Do svoje ciljne publike lahko pridete tudi tako, da se z njimi povežete prek vseh omrežij družbenih medijev z uporabo ikon, ki so na voljo v postavitvah spletnega dnevnika. Predstavite svoj najnovejši profesionalni portfelj fotografij s pomočjo Instagram footer-a. Luminis je spletno mesto za prevajanje, na katerem lahko spletno mesto prevedete v izbrani jezik.

8. Kameron

Fotografski portfelj Kameron

Za edinstveno postavitev portfelja poskusite Kameron. Vzorčna izjava o vodoravni drsni strani je impresivna. Za hiter začetek uporabite demo uvoznik z enim klikom. Nato ustvarite neomejeno število portfeljev in strani galerije z vgrajenimi možnostmi teme.

9. Portfelj palcev (brezplačno)

Thumbs Portfolio Brezplačna tema

To je še ena tema v slogu mreže, ki deluje na enak način. Razlika je v tem, da je portfelj Thumbs nekoliko bolj minimalističen, morda z malo več poudarka na vizualno vsebino zahvaljujoč čisti mreži galerije.

10. Objektiv

lesttem

Privzeta domača stran Objektiva je galerija v mozaičnem slogu na celotni strani z menijem na levi strani. Lahko pa se odločite za drsnik, drsnik na celotnem zaslonu, portfelj, eno sliko v polni širini in še več. Prav tako lahko spremenite barvne teme in prilagodite druge podrobnosti oblikovanja v možnostih teme.

Stvar, zaradi katere Lens izstopa od konkurence, je ta, da ima vgrajene animirane prehode. Ko torej krmarite po spletnem mestu, namesto da vidite le beli zaslon, ko kliknete povezavo, preden se karkoli naloži, pride do privlačnega vizualnega prehoda.

Prav tako je združljiv z WooCommerce, kar vam omogoča, da na svojem spletnem mestu integrirate trgovino za slike, odtise ali druge stvari, ki jih upravljate na nadzorni plošči WordPress..

11. Zyra

zyratheme

Zyra je tema fotografije na celotnem zaslonu, privzeta domača stran je drsnik z menijem na levi strani. Za razliko od mnogih drugih tem Zyra ne ponuja nešteto različnih predlog za domače strani, če pa je standard tako lep, kot je, zakaj bi ga želeli spremeniti?

Barvna shema je popolnoma prilagodljiva znotraj možnosti teme, na vseh straneh pa je na voljo tudi video podpora. Pomeni, da bi lahko video posnetek naredil prvi del na drsniku ali galeriji vaše domače strani. Zyra podpira tudi WooCommerce, zato je ponovno ustvarjanje spletne trgovine možnost s to temo.

12. Twinkle (brezplačno)

Twinkle WordPress tema

Precej minimalistična tema s celotnim odsekom nedavnih objav na domači strani in preprostim, a elegantnim osrednjim postavitvam objav. Prav tako odvzame slike iz predstavljenih slik in se samodejno poveže na objave, kar je še ena dobra izbira za fotoblogerje, s katerimi lahko kaj povem..

13. ePix

epikstrem

ePix je ena najbolje prodajanih tem fotografij na celotnem zaslonu. Privzeta domača stran je drsnik na celotnem zaslonu, na levi strani pa se skriva menijska vrstica. Vgrajena je lena obremenitev, zaradi česar se vidni del spletnega mesta hitreje naloži, saj fotografij in drugih medijev ne naložite na dele spletnega mesta, ki še niso vidni v oknu brskalnika.

Na voljo je veliko različnih barvnih shem, 6 galerijskih predlog in ustvarjalec strani (vizualni skladatelj). To pomeni, da imate veliko kreativnega nadzora nad tem, kako bo izgledalo vaše spletno mesto, tudi če ne poznate niti ene vrstice kode. Podpira tudi Woo Commerce, zato je ponovno ustvarjanje spletne trgovine možnost s to temo.

14. dk

dktheme

dk je še ena zelo priljubljena alternativa. Privzeta domača stran ima drsnik na celotnem zaslonu z rahlim učinkom piksela na slikah. Kot tudi možnost glasbe v ozadju, dodate še en sloj izkušenj obiskovalcev, s katerimi lahko eksperimentirate za tiste, ki jih zanima. Ponuja 10 različnih predlog strani, več predlog galerije in podporo za video posnetke.

15. Ananas (brezplačno)

Tema brez WordPress brez ananasa

Info & DownloadView Demo

Če želite minimalistično oblikovanje spletnega mesta, potem je Ananas popolna brezplačna tema za vas. Ananas je preprost blog, ki ga lahko uporabimo kot galerijo, saj je glavna značilnost zasnove tematike predstavljene slike vaših objav. Ananas podpira tudi formate video, zvoka in citatov, tako da lahko dodate vsa svoja ustvarjalna dela.

16. Stativ

tripodtem

Druga priljubljena izbira, Tripod ponuja oblikovalnik postavitve z vlečenjem in spuščanjem, ki olajša izdelavo domače strani v slogu mreže, ki se dobro igra z izbranimi slikami. Ena od stvari, ki izstopajo pri tej temi, so vgrajeni učinki animacije, ki dodajo nekaj jasnosti v meniju z nizkimi tipkami. Podpira tudi WooCommerce, zato je ponovno ustvarjanje spletne trgovine možnost tudi s to temo.

17. Izražanje

izraz

Druga uspešnica Expression uporabnikom ponuja veliko možnosti prilagajanja. Ne le da lahko izbirate med različnimi vnaprej pripravljenimi predlogi, lahko ustvarite tudi svoje od spodaj navzgor, spreminjate vse, od barvnih shem do postavitve, do tipografije. Tema ima tudi vgrajeno funkcijo delnega nalaganja slike za pomoč pri hitrosti nalaganja strani.

18. Skladbe (brezplačno)

trackstheme

Skladbe je lepa brezplačna tema, ki je idealna za foto bloganje. Če radi pripovedujete zgodbe ali dodate poezijo slikam, ki jih delite, je to odlična izbira. Preprosto uporabite vgrajene možnosti za stolpce, nastavitve orodja za prilagajanje, avtorski widget in drugo.

19. Armada

armada

Zmogljiva tema z mnogimi prilagoditvami, brez ogrožanja hitrosti strani. Privzeta domača stran ima čudovit animirani drsnik za celozaslonski način. Poleg drugih vključenih predlog Armada ponuja tudi program za ustvarjanje povleci in spusti, s pomočjo katerega lahko ustvarite lasten dizajn. Armada podpira tudi WooCommerce, zato je ponovno ustvarjanje spletne trgovine možnost s to temo.

20. Nikko Portfolio (brezplačno)

Tema Nikko Portfolio

Nikko je tema brezplačnega portfelja, ki je popolna za začetek lastnega foto bloga ali za izgradnjo portfelja v spletu. Če želite začeti hitro (in brezplačno), uporabite možnosti za ozadja po meri, lasten logotip in preproste možnosti galerije..

21. jedro

coreminimalistfotografija

Najboljša prodajana tema o temi Themeforest. Na voljo so tri različne predloge za domače strani in če želite, lahko dodate glasbo v ozadju. Na voljo je 4 različne sloge portfelja in nekaj ključnih animiranih učinkov, ki spletnemu mestu dodajo določen pretok in občutek. Bistvo prodajnega programa Core je minimalističen pristop, kako se tematika umakne in vsebino prepusti težkemu dvigu.

22. Fluxus

fluxustheme

Druga minimalistična tema, privzeta domača stran tukaj je drsnik z diskretnim zgornjim menijem. Odlikuje ga prilagodljiva postavitev portfelja mrež, ki se prilagaja dimenzijam slik, ki jih izberete. Video podpora v portfelju in drugod. Kot tudi številne možnosti prilagajanja med drugim.

23. Okvir fotokratov

fotokrati

Info & DownloadView Demo

Fotocrati je namesto prodaje posamezne teme za fotografe bolj okvirni pristop, podoben Elegantnim temam, osredotočen samo na fotografe. Za eno ceno dobite glavni okvir in dostop do številnih različnih predlog, med katerimi lahko izbirate. Ustvarjeno je bilo posebej za fotografe, da bi na spletu prikazali svoje osebne in profesionalne portfelje.

Photocrati ni le tema WordPressa, temveč okvir. To je 15 tem za WordPress fotografij in na tone funkcij, ki so vse zavite v eno. Trenutno lahko izbirate med 15 edinstvenimi temami fotografiranja. Poleg tega je na izbiro skupno 60 postavitev domačih strani, 4 slogi galerije domačih strani in 5 postavitev galerije. Poleg tega lahko ustvarite neomejeno število objav in strani, da zagotovite, da na svojo spletno stran vključite vsako fotografijo.

To je tematski okvir vse v enem, zato je Photocrati za vas celo integriral možnosti e-trgovine. To je prav – lahko prodajate svoje izvirne umetnine in odtise neposredno na svojem spletnem mestu, ne da bi morali deliti dobiček s tretjo osebo. Možnosti za PayPal, davke, pošiljanje in ravnanje so vključene v okvir.

Vse teme Photocrati so prilagodljive, vključujejo sijajno upravljanje galerije, čudovite bloge in vključujejo številne druge fantastične funkcije! Na primer vgrajeno e-poslovanje. Če se ukvarjate s prodajo tiskovin ali drugih stvari in želite to premakniti po spletu, Photocrati olajša.

24. Meja

bordertheme

Z edinstvenim in zelo elegantnim dizajnom Border izstopa iz kupa. Namesto da bi bil meni na eni strani, zgoraj ali spodaj, ima Border okoli slike tanko belo obrobo, kjer sta možnosti glave in menija enakomerno razporejena..

Imam lepe animirane prehode za meni in ko se odločite za novo stran. Po potrebi se lahko odločite, da animirano besedilo prekrivate na slikah. Ima tudi strani projektov, ki bi bile popolne za prikazovanje posameznih projektov, video podporo in številne možnosti prilagajanja.

25. Andra

Andra - Portfolio fotografij WordPress Ajax Tema

Andra je minimalna tematika portfelja s podporo mrežnice in nočnim načinom, da bolje predstavite svoje delo v temi. Preprosto naložite svoje slike za ustvarjanje galerij, oblikovalskih strani z ustvarjalnikom, nastavite barvne možnosti, dodajte prehode strani Ajax in še več, da ustvarite svoje spletno mesto.

26. Ostrige

ostrige

Privzeta domača stran je drsnik na celotnem zaslonu z menijem na vrhu. Obstajajo tudi druge možnosti predloge, skupaj s svetlo in temno kožo. Izbirate lahko med več dizajni za portfelje in galerije ter ima funkcijo samodejnega nalaganja za obiskovalce, ki se pomikajo po vaših galerijah. Ima ustvarjalnik strani za povleci in spusti in celo funkcijo strani, ki prihaja kmalu

27. Evoke

Evoke Foto Zgodbe WordPress Blog Tema

Evoke je dinamična odzivna tema programa WordPress, ki ima številne funkcije, kot je widgetized domača stran, 7 postavitev za prikazovanje člankov, prilagajanje v živo, neomejene možnosti barv itd. Poleg tega je združljiv z vsemi večjimi brskalniki in napravami. Tako se lahko bolj osredotočite na ustvarjanje čudovite kakovostne vsebine. To je čudovita WordPress tema, posebej ustvarjena za ljudi z umetniškim vohom, ki želijo z besedami deliti svoje izkušnje.

Popolnoma odzivna postavitev in druge dodatne funkcije uporabniku omogočajo nalaganje zapisov in slik celo s svojih področnih področij. Temo lahko prilagodite s pomočjo WordPress teme Customizer v samo nekaj klikih in si ogledate predogled v realnem času. Na ekskluzivni avtorski strani bodo shranjeni vsi vaši podatki, ki jih bodo gledalci lahko prebrali in stopili v stik z vami.

Evoke je pripravljen za otroke s popolno podporo za vaše prevode. Prilagojevalnik v živo je bogat s funkcijami in lahko urejate postavitve, slog, barvo in oblikovanje tudi po tem, ko se začne v živo. Izrazite se tako, da skupaj s prenosi fotografij napišete zavidljive članke s čudovito tipografijo, ki jih lahko preberete na celozaslonski sliki.

28. Gridsby (Brezplačno)

Brezplačna tema Gridsby

Gridsby je preprosta tema v slogu mreže, s katero si lahko fotografirate svoje fotografije. Na domači strani so prikazane slike objav, zato je to idealna tema za tiste, ki želijo prikazati svoje delo (in samo svoje delo) spredaj in na sredini. Tema je tudi mrežnica in odziven, tako da so vaše slike vedno videti super.

29. Opeka + zidar

Tema zidaka + zidar

Brick + Mason je tema fotografije in portfelja, namenjena fotografom in oblikovalskim studiem. Tema vključuje čisto (in odzivno) postavitev zidane plošče, drsno stransko vrstico, neskončno možnost drsenja, enostavne možnosti teme prek uporabnika za prilagajanje v živo, prilagojene Googlove pisave in še več.

30. CleanPortfolio (brezplačno)

CleanPortfolio Brezplačna tema

Brezplačna tema CleanPortfolio je čisto zasnovana tema portfelja. Na voljo so preproste možnosti za ustvarjanje vašega portfelja, dodajanje povezav do družbenih medijev, vključno z besedilom v medijih z glavo in še več. To je hiter in preprost način za hitro prikazovanje fotografij.

31. Mira

Mira Foto Zgodbe Blog WordPress Tema

Mira je zanimiva tema serije WordPress za blogerje, pisce, oblikovalce, fotografe in popotnike. Ta čista in popolnoma odzivna tema ima na voljo več kot 15 postavitev člankov. Če želite popolnoma prilagojeno spletno mesto, kot je blog potopisnega dnevnika, revija, blog fotografij, portfelj ali blog o hrani, lahko izberete iz zbirke neverjetnih funkcij in vaše spletno mesto je narejeno v samo nekaj klikih.

Customer Live Preview omogoča uporabnikom, da v celoti prevzamejo odgovornost za svoje spletno mesto, ko gre v živo. Lahko spremenite barve, tipografijo, logotip ali kakršne koli pomanjkljivosti, ki postanejo vidne po tem, ko spletno mesto postane funkcionalno. Ta neverjetna WordPress tema ponuja močne funkcije povezovanja, tako da lahko preprosto objavljate svoje objave v vseh omrežjih družbenih medijev. Uporabniki lahko na plošči z možnostmi teme izberejo postavitve, glave in sloge po meri, da postanejo njihova spletna mesta privlačna, produktivna in uporabniku prijazna.

Odzivna postavitev in brezhibna uporabniška izkušnja potegne občinstvo nazaj na vaše spletno mesto. Do bloga lahko dostopajo z različnih naprav in brskajo po njem s popolno lahkoto. Namestitveni program za demo vsebino zagotavlja vse funkcije pomoči, ki uporabniku omogočajo nemoteno namestitev spletnega mesta v samo nekaj minutah. Poleg tega je na voljo zanesljiva podpora za stranke, da odgovori na vsa vprašanja uporabnikov. Upravljalna plošča je opremljena z dinamičnimi funkcijami, ki vam omogočajo popoln nadzor in omogočajo enostavno upravljanje spletnega mesta, vse pod eno samo nadzorno ploščo. SEO prijazna Mira ima dostop do 700+ Googlovih pisav resnično veseli blogerje.

32. Ichiban

Ichiban elegantna fotografija WordPress tema

Ichiban je elegantna in izpopolnjena tema premium WordPress. Z edinstveno postavitvijo na razdeljenem zaslonu je zanesljiv način, kako navdušiti potencialno stranko. Pokažite svoj portfelj na način, ki je enako kreativen, kot ste z Ichibanom. Ta ljubka majhna tema ima edinstveno razporeditev zaslona, ​​ki vam omogoča, da resnično prikažete tisto, kar je pomembno – svojo fotografijo.

Ta tema ima odlične funkcije, kot so prilagodljive galerije (lahko izberete velikosti slike), več zaslonov glave (v ozadje lahko dodate celo slike, videoposnetke in drsnike) in številne oblike objav. To vam daje možnost, da svoje spletno mesto nastavite tako, kot želite.

Ichiban je res odličen tudi za nove uporabnike WordPressa, saj je opremljen z veliko dokumentacijo – celo videoposnetke lahko preprosto spremljate, da boste lažje začeli. Če imate še kakšna vprašanja, lahko izkoristite tudi vključeno podporo.

33. Rokophoto

Rokophoto Fotografija WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Rokophoto je čista in moderna tematska tema WordPress za fotografijo iz Themeisle. Ta tema je popoln način za prikaz fotografij fotografij s svojimi sledilci v spletu.

Po vsaki fotografiji imate najbrž na tone čudovitih slik, ki jih želite deliti. Toda uporaba Instagrama ali celo Flickr ni najboljša pot. Zakaj ne bi zagnali lastnega spletnega mesta, da boste lahko prevzeli zasluge za svoje delo? Rokophoto je odlična tema, ki vam pomaga pri začetku.

Ena najboljših lastnosti te teme je čist in minimalen dizajn. Preprosta postavitev ene strani z lokalnim drsenjem bralcem olajša, da vidijo, kaj nameravate, in potencialnim strankam, da brskajo po vašem portfelju in se obrnejo na službo. Oh, in brskalnik po celozaslonski sliki z belim ozadjem omogoča bralcem, da se resnično vključijo v svoje delo.

Druge odlične lastnosti Rokophoto vključujejo popolnoma odziven dizajn, neomejene barvne možnosti, ozadja po meri (tudi slike), elegantne lebdnje slike za vaš portfelj in še več.

34. Inspiro

Inspiro WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Inspiro je odziven WordPress tema za celozaslonsko fotografijo s celozaslonsko fotografijo, ki jo je razvil WPZoom. Ta ljubka in minimalna tema je kot nalašč za vsak spletni portfelj ali galerijo. Tema je hiter in enostaven način za ustvarjanje osebnega spletnega mesta za skupno rabo fotografij in celo prodajo teme v spletu. Samo namestite temo in uporabite vgrajene funkcije in predloge strani, da spletno mesto dokončno končate v nobenem trenutku.

Ker je to tema fotografije, ima seveda odlične možnosti slike. Tema vsebuje osupljiv drsnik za celozaslonski zaslon domače strani, s katerim lahko prelistate svoje najljubše slike. Poleg tega obstaja čudovita celotna galerija, kamor lahko dodate vse svoje slike iz fotografij, dogodkov v živo ali telefona.

Druge odlične funkcije Inspiro vključujejo družabni pripomoček, da lahko vaši bralci tvitnejo in vam sledijo, podpora logotipa in podobe slike, da bo tema bolj prilagojena, celoten blog za izmenjavo vaših najnovejših novic in koristnih nasvetov in še veliko več.

35. Fotoreaktivno

WordPress tema za fotoreaktivno fotografijo

Photoreactive je tema programa WordPress na vrhu celotnega zaslona za fotografijo, ki je na voljo na spletni strani ThemeForest. Ta osupljiva tema naredi čudovit spletni portfelj ali galerijo za fotografe, oblikovalce in druge ustvarjalce.

Ta tema je bila zasnovana tako, da prikazuje veliko slik, zato je enostavno vključiti celotno delo ali samo vzorčenje – karkoli deluje za vas. Na katero koli stran dodajte ogromen drsnik za celozaslonsko domačo stran, ozadje za celozaslonske slike in ustvarite čudovite portfelje, s katerimi boste predstavili svoja dela. Poleg tega obstajajo številne možnosti portfelja za stolpce, filtre, postavitev omrežja, AJAX in še več.

Tema je tudi e-trgovina pripravljena. Photoreactive vključuje podporo in oblikovanje priljubljenega vtičnika WooCommerce. Elegantne in minimalne strani trgovin in izdelkov izgledajo odlično z ozadji po meri, ki jih podpira tema. Photoreactive je združljiv tudi z večjezičnim vtičnikom WPML, zato lahko naenkrat dodate možnosti prevajanja na celotno spletno mesto (portfelj, blog, trgovino in vse druge strani)..

36. Fotograf

Tema fotografa WordPress

Info & DownloadView Demo

Tema Fotografa WordPress je vrhunska tema, ki jo je ustvarila Organic Themes in ima popolnoma odzivno postavitev, ki ni primerna samo za izmenjavo digitalnih fotografij, ampak tudi za prodajo vaših fotografij. Na voljo je s podporo za WooCommerce, tako da lahko fotografije prodajate prek spleta s pomočjo vtičnika, možnosti po meri glave, možnosti ozadja po meri, predstavljene slike / videoposnetke, več postavitev domačih strani, oblikovanje gravitacijske oblike in še več!

Ustvarjena s fotografom v mislih Fotograf, vam bo ta tema omogočila nastavitev portfelja z uporabo različnih možnosti predloge (1,2 ali 3 možnosti stolpcev), obstaja več možnosti za spreminjanje barv, tako da lahko temo prilagodite tako, da ustreza vaši blagovni znamki in njeni odzivi. bo videti dobro, ne glede na velikost zaslona vašega uporabnika in seveda zaradi minimalne zasnove je idealen za skupno rabo fotografij.

Zaključek

Obstajajo trije glavni pristopi k temam vizualnega portfelja; prikazovanje nekaj izbranih fotografij z diskretnimi povezavami do nadaljnjih slik / informacij ali predstavitev posamezne fotografije (ali videoposnetka ali drugega dela vizualnega umetniškega dela) na domači strani ali drsnik na domači strani za prikaz enega dela naenkrat. Katera od teh vam je ljubša, lahko narekuje vašo izbiro teme … vendar imajo številne teme na tem seznamu vse tri možnosti kot možnosti, ne glede na privzeto.

Če ste opazili oblikovanje, ki vam je všeč, vendar bi raje imelo mrežo ali domačo stran v celozaslonskem slogu, preverite funkcije. Morda je to tema, ki ste jo iskali.

Ali smo jih kaj pogrešali? Katera je vaša najljubša tema leta 2019 doslej? Sporočite nam v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map