Najboljše poročne teme WordPress

Najboljše poročne teme za WordPress

Poroka je tista priložnost, ko se dva partnerja združita skozi svoje duhove na boljše in slabše, dokler jih smrt ne loči. Takšna veličanstvena priložnost si zasluži enako veličasten izraz. V naši dobi digitalnih medijev osebni dotik še ni popolnoma izgubljen. Našteli smo nekaj najboljših tem poročnih poročnih WordPress, s pomočjo katerih boste lahko stopili v stik z vsemi v internetu, hkrati pa ohranili nedotaknjeno osebno noto.


Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Meridian poroka

Meridian poroka - odziven WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Meridian Wedding vsebuje vse, kar potrebujete, na eni elegantno oblikovani strani. Vključeni so vsi pomembni elementi – urnik, s katerim boste goste seznanili s časom in lokacijo dogodkov, ki vodijo do, in na vaš veliki dan, modul RSVP, da se bodo vaši gostje takoj odzvali na vaše povabilo in lahko tudi pustite vaši gostje vedo, kje ste registrirani, zato lahko preprosto izberejo odlično darilo.

Meridian Poroka vsebuje tudi blog, tako da lahko s celotnim seznamom gostov delite pomembne zgodbe, kot je vaša zgodba o zaročanju, in tako ustvarite pričakovanje. Prav tako lahko delite svoje fotografije, video posnetke in predstavite svojo poročno zabavo. Nobeno poročno mesto ne bi bilo resnično popolno, ne da bi ga lahko prilagodili temi vašega posebnega dne. S pomočjo Meridian Styler je skoraj vsak element popolnoma prilagodljiv, vključno s tipografijo, barvo, ozadjem in še več.

2. Medeni mesec

Medeni mesec - Poročno odzivna tema

Info & DownloadView Demo

Medena tedna, ki ima odzivno poročno temo, odlikuje zelo eleganten in robusten dizajn, skrbno oblikovan s čudovito postavitvijo, ki obljublja, da bo izstopala. Tema je zelo enostavna za prilagajanje in enostavno nastavitev. Tema vključuje obrazec RSPV, knjigo gostov, odštevalnik časa, koledar dogodkov, celozaslonski drsnik revolucije z mnogimi učinki 3D, blog in sfero Twitterja in še veliko več.

3. Poročni dogodek Everline

Poročni dogodek - Everline WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Čista in lepo odzivna poročna tema ima Everline pet domačih strani, drsnik Revolution, vizualni skladatelj za enostavno prilagoditev (z 9 vnaprej določenimi barvnimi shemami), Mega meni, ki na enem mestu vključuje vse vaše posebnosti, koledar prireditev, odštevalnik, podrobna dokumentacija. Če vam je všeč, da je vse organizirano odlično, potem je Everline vsekakor vredno razmisliti.

4. Poročni dan

DAN VEDENJA - ZAVAROVANJE TIMA DELA

Info & DownloadView Demo

Poročno drzno in stilsko odzivno poročno temo. Na levi strani ima edinstveno navigacijsko podokno, z modernimi dizajni in čudovito postavitvijo pa dopolnjuje edinstveno temo teme. Vključuje koledar prireditev, obrazec RSPV, galerijo fotografij, blog in še veliko več. Če sta po vašem okusu minimalizem in drznost, je to vsekakor vredno pogledati.

5. Zveza

Union - Poroka in dogodek WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Enostavna, elegantna in odzivna tematika poroke na eni strani, Union ni samo čista in enostavna za uporabo, ampak je tudi v vašem brskalniku zelo enostavna. Njegove funkcije vključujejo – 4 edinstvene glave, ločene odseke za različne namene, 2 obrazca RSPV, živo Instagram galerijo, prilagojene logotipe, ikone pripravljene za mrežnice, otroško temo, 600+ Googlovih pisav in še veliko več.

6. PorokaEngine

PorokaEngine

Info & DownloadView Demo

WeddingEngine je vrhunska tematika Wedding WordPress kot nalašč za ustvarjanje pravljičnega spletnega mesta o vašem velikem dnevu. To je tema, ki jo želite uporabiti za izdelavo poročne strani za skupno rabo s prijatelji in družino.

Uporabite vključen drsnik in možnosti videoposnetkov in slik teme, da dodate slike srečnega para, otroške fotografije, videoposnetek s predlogi in še več. Nato dodajte pomembne datume iz vajinih odnosov, na primer, ko ste se spoznali, prvi poljub, ko ste se skupaj selili, ko ste se zaročili in še kaj drugega s funkcijo časovnice. Oh, in WeddingEngine ima tudi odlično možnost za družino in prijatelje, da vam na vaši poročni strani pustijo tople želje.

Dodate lahko tudi vse svoje poročne dogodke, modul RSVP, odštevalnik časa do velikega dne in še več. Poleg tega obstajajo možnosti za prilagoditev postavitve, barv in drugih možnosti v celotni temi.

7. Zasluga

Zasluge - Odzivna poročna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Z dobro organizirano, sodobno in lepo odzivno poročno tematiko Merit omogoča spreminjanje barv in tipografije neposredno iz njihovih tematskih možnosti – ki jih poganja močan Redux Framework. Z naprednimi tipografskimi možnostmi, obrazci RSPV, otroškimi temami in še veliko več, zaslug ne gre spregledati, saj nam daje veliko za iskati.

8. Poročni dan

Odzivna tema poročnega dne

Info & DownloadView Demo

Poročni dan ima vse, kar potrebujete, da se vaši poročni dogodki organizirajo že od samega začetka. Za hitro in enostavno nastavitev spletnega mesta uporabite vključene 4 vnaprej določene barvne kože, predloge 15+ strani, generator kratkih kod, pripomočke po meri in oblike objave po meri. Dodajte zgodbo o tem, kako sta se spoznala, videoposnetek predloga ali celo galerijo slik vaših zaročnih fotografij – Poročni dan olajša.

To, kar resnično naredi to temo tako veliko, je, kako popolna je. Prihaja kmalu predloga, ki jo lahko uporabite med postavljanjem spletnega mesta. Tema vključuje koristen odsek RSVP, tako da gost lahko sporoči, da prihajajo, lahko pa ga dodate tudi v svoj register, da bo lahko nakupoval predčasno. Za sam dan lahko dodate vse podrobnosti o dogodku, poročni zabavi in ​​opombe o vsem drugem. Če imate gosta kakršna koli vprašanja, obstaja uporabna stran za stike z več kraji, ki jih je mogoče preslikati, tako da vas lahko obvladajo. Končno – ti vključujejo čudovito galerijo, v katero lahko dodate slike z vaših bachelor / zabave, poroke in medenih tednov, da jih delite s svojimi gosti.

Tema ima veliko drugih odličnih funkcij poročnega dne, ki jih zagotovo imate radi. Na voljo je luštno odštevanje, ki prikazuje čas do vašega velikega dne, čudovita knjiga gostov, v kateri lahko ljubljeni zapustijo dobre želje, integracija darilnega registra, da bi gostom olajšali nakupovanje in še veliko več.

9. Samo poročena

Pravkar poročena tema

Info & DownloadView Demo

Tema Just Married Wedding WordPress je kot nalašč za spletne strani za poroko ali osebni blog. Ta čudovita poročna tema je polna funkcij in sladkih podrobnosti. Glavno območje vsebine je oblikovano kot vabilo s podrobnostmi o šivanju, z imenom in datumom dogodka spredaj in v sredini. Tema vključuje celotno galerijo fotografij o zarokih, prosojnih spustnic, rubriko blog in strani za poročno zabavo in namestitev.

Prilagodite videz teme tako, da se ujema z osebnim slogom para. Izbirate lahko med 4 prednastavljenimi barvnimi shemami: bež / turkizna, zelena / rdeča, modra / roza ali vijolična / oranžna. Nato uporabite katerega od vključenih vzorcev ozadja (filigranski vzorec ali diamantno mrežo z vzorcem cvetov) ali naložite svojo sliko.

Tema vključuje tudi poročne posebnosti. Poseben modul RSVP gostom omogoča, da takoj potrdijo svojo udeležbo. Stran registra nato gostom olajša iskanje popolnega darila, tako da na enem mestu navedejo povezave do vseh svojih registrov daril.

10. Neeqah

Neeqah - Odzivna poročna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Preprosto osupljiv, vizualno lep, neverjetno enostaven za delo. To odlično opisuje Neeqah, odzivno poročno temo. S tako neverjetnimi funkcijami, kot so neomejene barvne palate, napredne možnosti za tipo in tipografijo, obrazci RSPV, podrobna dokumentacija in še veliko več, je Neeqah zagotovo tema, o kateri boste dolgo razmišljali, da bi predstavljal vaš zelo poseben dan.

11. XOXO

XOXO - čudovito elegantna poročna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Preprosta, a hkrati elegantna enoodvisna popolnoma odzivna poročna tema, XOXO ponuja veliko možnosti prilagajanja, na stotine Googlovih pisav, urejanje barv, postavitev strani v celotni širini ali škatlasto postavitev, galerijo, obrazec RSPV, koledar dogodkov in še veliko več. Če je vaša izbira živahna in odprta, je to tema, ki jo je treba resno razmisliti.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - odzivna poročna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Čisto in prefinjeno odzivno poročno temo, Lovey Dovey je preprost za uporabo, enostaven za prilagajanje in je narejen na Bootstrapu 3, zelo zanesljiv. Njegove funkcije vključujejo možnosti tematike, obrazce RSPV, galerijo fotografij, knjigo gostov, vrste objav na dogodkih in še veliko več. Ima vse, kar potrebujete, da ustvarite super spletno stran za poroko za vaš prav poseben dan.

13. Poroka

Poroka - Odzivna poročna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Poroka je klasična, izpopolnjena poročna tema z belim ovratnikom, Poroka je preprosta, enostavna za uporabo z različnimi tematskimi možnostmi, ki ponuja prilagajanje barv in pisav ter urejevalnik postavitve s kratkim kodom. Ta tema morda ni tako fajn kot ostale, a tudi takrat klasika vedno pritegne določeno vrsto publike.

14. Maja

Maja - pametna in zmogljiva WP tema

Info & DownloadView Demo

Pameten in krasen otrok izvirne teme MAYA, ki je popolnoma odziven in ponuja eno zgibano in večstransko delovanje. S funkcijami, kot so celozaslonsko območje slik na ciljni strani, učinek paralakse, postavitev bloga, galerija fotografij in še veliko več. Če je vaš okus nekoliko vrhunski in eleganten, vam bo to morda všeč.

15. večnost

Večnost - odzivna poročna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Čista, lepa in odmevna enodelna odzivna poročna tema, Eternity se ponaša z edinstveno postavitvijo z navigacijskim stolpcem na levi strani. Tema vsebuje odštevalni čas, galerijo fotografij, razdelke zgodb, darilne registre, obrazec RSPV, blog in še veliko več. Če iščete nekaj lahkega za oči in hkrati upoštevate pomen dneva, poskusite to.

16. Črpalka

Pump - Odzivna poročna in večnamenska tema

Info & DownloadView Demo

Pump je dobro kategoriziran in sodoben večnamenski odzivni poročni tematiki, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi, kolikor je na voljo s tematskimi možnostmi, neomejeno barvno paleto, premijskim drsnikom, kratkimi kodami, pripravljenostjo za mrežnico, vizualnim skladateljem, galerijo in še veliko več. Če vam je všeč, da je vse popolnoma organizirano in da ima vse svoje mesto, hkrati pa ohranja lepo, ne poglejte več.

Ta tema je pripravljena na vse vaše poročne dneve! Pump vključuje odlične module za gradnjo strani, zahvaljujoč odličnemu vtičniku Visual Composer od WPBakery. Druga velika značilnost Pump je podpora zunanjim vtičnikom. Tema podpira bbPress, če želite dodati forum za udeležence, da bi se družili v spletu in se pogovarjali o svojih prihajajočih vadbah. Lahko pa uporabite WPML (ki ga podpira tudi tema), da temo v celoti prevedete v več jezikov, tako da lahko vsi vaši sorodniki, ne glede na to, od kod prihajajo, pripravite, da vaš poročni blog ostane na tekočem.

Druge čudovite teme vključujejo stran s pričevanji za izmenjavo zgodb družinskega člana o srečnem paru, stran z ljudmi, ki bodo dodale bios o poročni zabavi, stran z galerijami za izmenjavo fotografij o zaroki in dogodkih in še veliko več. Pump je odlična tematika poroke, ki zagotovo ugaja kateri koli bridezilli.

17. Kukavica ljubezen

CuckooLove - Poroka WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Eden najboljših vidikov CuckooLove je slika ozadja na vsaki strani – čudovita je! Vrste objav po meri vključujejo fotografije (za strani s portfelji, video / foto albumi), goste, knjigo gostov in dogodke. Več postavitev blogov in strani omogoča natančen videz, ki ga želite, in več kot 14 strani, ki jih ponuja, ponuja to čudovito temo. Uporabite ustvarjalnik domače strani za specializirano postavitev in izberite med 4 različnimi slikovnimi / video drsniki na domači strani ali kjer koli na spletnem mestu! Tema ima 2 vnaprej določena sloga, ki delujeta brez težav, tako da lahko takoj začnete z vključevanjem vsebine!

18. Medsebojno

Qaween - odzivna poročna tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Qaween ima vse, kar potrebujete za enostavno ustvarjanje spletnega mesta in bloga za svojo poroko. Tema vključuje odlično domačo stran z drsnikom za celozaslonski sliki, podporo za ozadje razdelka in še več. S spletnim blogom lahko delite s prijatelji in družino, da bodo lahko prebrali vse o vaši zavzetosti, lokaciji ali kakšnih načrtih za prihodnost. Poleg tega je razdelek za dogodke kot nalašč za izmenjavo podrobnosti o zaročni zabavi, dekliščinah in dekliščinah, urniku dogodkov na poročni dan in če želite, lahko celo dodate podrobnosti o svojih medenih tednih. Nazadnje se na super strani galerije sprašujejo slike vaših prstanov, vaših zabav in seveda vaše poroke.

V Qaween je vgrajenih še veliko drugih uporabnih funkcij, zaradi česar je to odlična tema za bloganje na splošno in ne le za poroke. Tema vključuje vrste objav po meri, da dodajanje drsnika na domačo stran, slike galerije in dogodke zelo enostavno. Poleg tega kratke kode vključujejo preprosto dodajanje okraskov v objave in strani (vključno s seznami, delilniki, videoposnetki, narekovaji, vrtiljaki, gumbi in še veliko več)

19. GeekLove

GeekLove - odzivna tematika za poroko WordPress

Info & DownloadView Demo

Geek Love je prefinjen, minimalističen in čudovit dizajn v celoti odziven tematska poroka. Je zelo prilagodljiv, in ker je widgetized, je tudi zelo enostavno ustvariti svoj izraz teme. Njegove funkcije vključujejo upravitelja dogodkov, obrazec RSPV, knjigo gostov, kratke kode, zaslon mrežnice in še veliko več. Če je po vašem okusu nekaj res lepega in minimalističnega, ste spoznali svoje popolno ujemanje.

20. Skupaj

poročena tema poroke wordpress

Info & DownloadView Demo

Skupaj je daleč najpomembnejša tema, in kot smo že povedali že velikokrat, preden lahko resnično karkoli zgradite z njo. To vključuje poročne teme in ustvarili smo čudovit demo teme Total Wedding WordPress z lokalnim drsenjem, ki vam bo pomagal začeti. Uporabite besedilne module, da dodate informacije o svojem dogodku, dodate pisave po meri in barve pisav, da se ujemajo s poročno temo, vstavite galerije ali nedavne objave v spletnem dnevniku o vašem dogodku in vključite obrazec rsvp ali celo pripomoček za glasilo (če se ljubite s svojim poročni dogodki). Dodajte poljubne module, skupaj ima več kot 90+ in tema je popolnoma odzivna. Z ustvarjalnikom strani povleci in spusti lahko ustvarite edinstveno spletno mesto, ki vas resnično predstavlja kot par in dogodke, ki prihajajo!

Vezava vozla (er, prekrivanje)

In tam ga imate! Zbirka nekaterih najlepših, navdušujočih in ganljivih tematik besedila. Poroka je tista sveta vez, kjer dve duši vstopata in odideta kot ena. Takšno intimno vez je treba proslaviti z osebnim pridihom in s tem s kotacijo! Če menite, da smo zamudili temo, ki si je zaslužila priznanje ali vrste, ne oklevajte in nam sporočite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map