Najboljše teme in predloge WordPress v letu 2020

Najboljše teme in predloge za WordPress

Pri iskanju nove teme WordPress je lahko pretirano, vendar tega ni treba. Zato smo vam olajšali in zbrali najboljše teme WordPress v letu 2019 (po našem skromnem mnenju), da vam pomagamo nadgraditi svoj spletni dizajn.


Izgledali smo visoko in nizko, primerjali funkcije in prebrali resnične ocene strank, da smo prepričani, da priporočamo le najboljše teme WordPressa. Ne pozabite, da si nobene dve temi nista podobni – potrudili smo se, da vključimo različne sloge oblikovanja, značilnosti in niše. Ne glede na to, ali iščete novo temo za bloganje ali celostno predlogo za e-trgovino, smo našli vse najboljše WordPress teme za vaše potrebe. Samo preberite opis teme in preverite, ali je tema popolnoma primerna.

Torej, ne da bi več zavzemali vaš čas, pojdite na naš osebni seznam, kaj menimo, da so najboljše teme WordPress v letu 2019!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj

Skupna odzivna večnamenska tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Tema Total Drag & Drop WordPress je prilagodljiva večnamenska tema, zasnovana za katero koli vrsto spletnega mesta. Vsak element teme se brez napora prilagodi tako, da je videti izvrstno na kateri koli napravi. Poleg tega lahko z več kot 40 različicami predstavitev izbirate med svojimi spletnimi mesti.

Skupaj res je skupni paket. Tema vključuje vgrajene možnosti za portfelje, osebje, pričevanja in drugo. Poleg tega obstaja več sto možnosti za prilagajanje splošnega sloga in postavitve spletnega mesta s strani WordPress Customizer. Izbirate lahko med stotimi Googlovih pisav, širino spletnega mesta po meri, barvo poudarjanja teme, oblikovanje vrst objav itd. Tema je tudi v kompletu s Slider Revolution in Layer Slider – dvema najboljšima vtičnima drsnikoma, ki sta na voljo.

Ker je bila tema tudi ustvarjena s polno podporo za WPBakery Visual Page Builder, lahko oblikujete katero koli objavo ali postavitev strani, ki jo želite. Izbirate lahko med 100+ elementi ustvarjalca strani, vključno z ikonami, gumbi, mrežami portfelja, grafikoni, pasovi spretnosti, socialnimi povezavami, kontaktnimi obrazci, nedavnimi objavami z bogami, animiranimi drsniki, razdelki paralaksa, slikami in drugimi slikami. Lahko celo sestavite glavo in nogo po meri preveč! Poleg tega je tema popolnoma združljiva z vtičniki, bogatimi s funkcijami, kot so e-trgovina WooCommerce, forumi bbPress, prevod WPML, koledar dogodkov Pro, socialni tokovi Flow Flow in večina drugih priljubljenih vtičnikov.

Želite resnično prilagoditi svojo temo? Skupaj je izjemno prijazen do razvijalcev, saj ponuja na voljo številne uporabne kljuke, filtre in odrezke po meri, s katerimi bo ustvarjanje spletnih mest po meri še enostavnejše.

2. Divi

Najboljše WordPress teme: Divi WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Divi je vodilna večnamenska tema ElegantTheme in verjetno ste jo že videli (je na skoraj vsakem seznamu najboljših tem WordPress na spletu). Ta resnično elegantna tema je prilagodljiva v številnih panogah, saj obstaja veliko vgrajenih funkcij in podpora za priljubljene vtičnike, da bi spletna mesta z Divijem olajšala razvoj.

Ustvarjeno z Divi Page Builderjem lahko oblikujete poljubno postavitev strani z uporabo vključenih elementov strani, kot so harmonike, gumbi, galerije, obrazci za izbiro e-pošte, drsniki za objave, socialne povezave, pričevanja, videoposnetki in drugo (izbirate lahko med 46 elementi od). Ali pa izberite med 20 in vnaprej izdelanimi postavitvami strani, da začnete celo hitro. Samo pokažite in kliknite, če želite urediti vsebino vzorca. Najboljše od vsega, kar lahko vse to storite v realnem času s pomočjo urejevalnika v sprednjem delu v živo.

Tema je prevajanje in pripravljen na RTL, vključuje po meri orodje za ločeno testiranje. Poleg tega boste ob nakupu licence imeli tudi dostop do preostalih vrhunskih tem in vtičnikov WordPress ElegantThemes..

3. Villagio (Najem počitnic in gostoljubje)

Villagio Počitniški najem in gostinstvo WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Villagio tema MotoPress je daleč ena najboljših tem, ki jih lahko najdete za svoje podjetje. Z izjemno zmogljivostmi za najem lastnosti, preslikavo lokacij, spremenljivimi cenami in več je ta tema brez zadržkov, ne glede na to, ali se šele ukvarjate s podjetjem ali če ste skrbnik upravitelja nepremičnin z leti pod pasom.

Pri izdelavi spletnega mesta za najem hotela ali nepremičnin obstaja nekaj ključnih funkcij, ki jih morate iskati v temi WordPress. Sem spadajo enostavni rezervacijski sistem ali vtičnik za rezervacijo hotelov, iskanje razpoložljivosti sobe ali nepremičnine v realnem času, obdelava plačil na liniji (in izven nje), variabilne cene glede na zasedenost, dodatni dodatki za storitve ali paketi sob (za dogodke, kot so “vikend” beg “ali” medeni mesec “) in seveda integracija obvestil po e-pošti, tako da boste (in vaše stranke) prejeli potrditve rezervacije in posodobitve rezervacije. V kolikor niste uganili – vse to so glavne značilnosti Villagija!

Zabava se tu ne ustavi, tema Villagio vključuje tudi možnosti postavitve, osupljiv drsnik drsnika, skrbniški upravitelj koledarja, eleganten blog in popolno podporo za WooCommerce (tako da lahko enostavno prodajate počitniške dodatke ali blagovno znamko merch neposredno s svojega spletnega mesta) . Tema ima tudi posodobitve za vse življenje in celoletno podporo MotoPressove ekipe strokovnjakov za WordPress, s čimer je to velika naložba za vaše rastoče podjetje.

4. Most

Bridge WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Morda je ena najbolj znanih tem na našem seznamu, Bridge je zagotovo odlična izbira za vašo spletno stran. Z več kot 350 različicami predstavitvenih programov, za začetek katerih je v vaši niši zagotovo več vzorčnih mest. To je skupaj z intuitivnim ustvarjalcem strani, podporo za e-trgovino in dodano funkcijo po meri za sezname, novice, restavracije in prijavo v sprednjem delu, kar lahko ustvarite s Bridge.

Seveda je enostavno začeti z enim od številnih vključenih predstavitev, vendar lahko tudi sami oblikujete svoje spletno mesto po meri s temo. Prilagodite glavo, ustvarite mega meni (ali izberite levo, celozaslonski ali lepljivi) in prilagodite oblikovanje postavitve na stran s pomočjo WP Bakery Page Builder. Izbirate lahko med številnimi elementi, kot so stilski portfelji, strani paralaksa, interaktivni grafikoni in vrstice, celozaslonski razdelki, navpična razdelitev strani, več stranskih vrstic in še več. Poleg tega lahko vedno dodate svoje lastne sloge s pomočjo polja CSS na plošči z možnostmi.

Druge pomembne teme vključujejo podporo za RTL, pripravljen je prevod, združljiv z WPML, 3 paketi ikon, 600+ Googlovih pisav, neomejene barvne možnosti, zaslon mrežnice, gladko drsenje in seveda strokovna podpora.

5. Mimify

Najboljše teme WordPress: Themefy Ultra WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ultra je najmočnejša tema Themifyja doslej, zato menimo, da si zasluži prvo mesto kot ena najboljših WordPress tem v spletu. Z veliko možnostmi za spreminjanje zasnove teme in postavitve je hiter način, da svojemu WordPressu zagotovite čudovit videz.

Ultra olajša ustvarjanje vašega spletnega mesta zahvaljujoč kožam in predstavitvam. Uporabite predstavitve, da začnete s predhodno izdelanimi postavitvami in kožami, da takoj oblikujete svoje spletno mesto. Ali pa ustvarite svoje lastne postavitve po meri s pomočjo vključenega graditelja in dodatkov za odštevanje, vrstice napredka, module WooCommerce, vtipkajte animirano besedilo, tabele s cenami in drugo.

Ultra ponuja tudi podporo za menije menije, postavitev arhivskih strani, animirano premikanje barv ozadja, filtre po meri, čudovit portfelj, prilagojene Googlove pisave in združljivost WooCommerce & WPML.

6. Zelle Pro

Najboljše teme WordPress: Zerif Pro WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Zerif Lite je ena izmed najbolj prenašanih brezplačnih tem na WordPress.org, zato je smiselno le, da je njegov kolega Zelle Pro eden izmed naših izbir za najboljše teme WordPress. Ta modularna tema ene strani je polna zmogljivih premijskih funkcij, ki so kot nalašč za ustvarjanje vašega osebnega spletnega mesta.

Zelle Pro ponuja prilagajalnik v živo z enostavnimi možnostmi za spreminjanje barv in oblikovalskih funkcij v celotni temi v realnem času. Poleg tega je tema združljiva z najbolj priljubljenimi ustvarjalci strani, vključno z izvirnikom spletnega mesta in elementom, tako da lahko izberete ustvarjalca strani, ki vam je najbolj všeč. Tema vključuje tudi podporo menija za napredno navigacijo in tone pripomočkov po meri za uporabo v stranskih vrsticah, nogah in drugih področjih.

Več funkcij teme vključuje demo vsebino za hitro nastavitev teme, podporo prevajanja in RTL, tako da lahko spletno mesto ustvarite v svojem jeziku, čisto in kodo, pripravljeno za SEO, ter posodobitve z enim klikom. Zelle Pro ima na voljo tudi številne video vadnice, ki jih je enostavno razumeti, tako da se boste lahko v nobenem trenutku naučili novosti in teme.

7. Imenik

Najboljše teme WordPress: Imenik WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ko gre za najboljše teme programa WordPress za spletna mesta v imeniku in oglasih, ne morete narobe s temo Imenik, ki jo ponuja Templatic. Ta mega tema deluje kot okvir, kar pomeni, da lahko uporabite temo Imenik in ima čudovite funkcije samih ali pa lahko namestite nadrejeno temo, da dodate prilagoditve. Trenutno obstaja 19+ edinstvenih otroških tem iz Imenika iz Templatic (do katerih boste že imeli dostop, če izberete članstvo v klubu).

Ustvarite lasten lokalni poslovni imenik, dodajte hotele, razstavne avtomobile za prodajo, preglejte restavracije in drugo s temo Imenik. Zasnovan je z zmogljivimi funkcijami za vnose v seznam, oglaševanjem, uporabniškimi in poslovnimi profili ter zemljevidi po meri in preprosto je ustvariti lasten spletni imenik. Tema vključuje tudi enostavne možnosti prilagajanja prek urejevalnika sprednjega dela in generatorja kože za barve in sloge.

Tema Imenika je tudi popolnoma združljiva s priljubljenimi vtičniki, ki jih lahko uporabite za razširitev funkcionalnosti svojega spletnega mesta. Želite dodati obrazce za stike, da bodo uporabniki lahko dosegli vprašanja? Poskusite obrazec za kontakt 7, Gravity ali Ninja. Morate vključiti blagajno za premium sezname? Uporabite WooCommerce. Ali čutite potrebo po hitrosti spletnega mesta? Tema se odlično obnese s predpomnilnikom W3, skupaj s tonami drugih vtičnikov.

8. Trgovec

Tema prodajalca WordPress

Info & DownloadView Demo

Če iščete hiter in enostaven način za izdelavo spletnega mesta za vaše podjetje v trgovini, potem si oglejte temo WordPress Shopkeeper eCommerce. Ta elegantna in profesionalna tema vključuje preproste predloge strani in nastavitve stiliranja, tako da boste lahko hitro imeli nastavitev trgovine, ki jo poganja WordPress.

Zaradi tega je Shopkeeper tako velik, da je enostavna uporaba. Vgrajene so v nastavitvah orodja za prilagajanje, da ustvarite glavo (barve, ozadja, besedilo glave itd.), Ustvarite svojo trgovino WooCommerce (postavitve izdelkov, YouTube video podpora v galerijah izdelkov, povečanje galerije in svetlobna plošča) in ustvarite svoj blog, kar pomeni, da lahko več časa porabite za vodenje poslovanja in manj pri spletnem oblikovanju. Trgovec je večino dela opravil za vas. Obstajajo možnosti za prilagajanje barv, možnosti povlečevanja in spuščanja strani, strnjevanje strani (ali neskončno drsenje ali nalaganje več). Poleg tega so vsi zelo preprosti in enostavni za uporabo.

Želite dodati predogled izdelkov, preden bodo na voljo za nakup? Brez problema. Preprosto omogočite edinstven način kataloga ShopKeeper za prikaz izdelkov brez gumbov za dodajanje v košarico. Toda to še ni vse – Shopkeeper je združljiv tudi z najbolj priljubljenimi vtičniki, zato je enostavno dodati kratke kode, prevajalce, kontaktne obrazce ali kar koli drugega.

9. FreeEngine

Najboljše teme WordPress: FreeEngine WordPress tema

Info & DownloadView Demo

FreelanceEngine je tema sloga trga in delovne plošče, in če nimate teme, izdelane po meri za vašo delovno desko, je to najboljše od najboljših tem WordPress, ki bi jih lahko uporabili za ta namen. Ta tema je edinstveno zasnovana za vaše podjetje za gradnjo podjetja, ki pomaga drugim, da rastejo svoje. Oblikujte tablo za delo po meri, prodajajte premium liste, povežite samostojne strokovnjake z agencijami in še več.

FreelanceEngine vključuje orodja po meri, ki jih ne boste našli v večini drugih tem, da bi olajšali delovanje svoje delovne plošče. Dovoli samostojnim podjetjem in podjetjem, da ustvarijo profile (ime, življenjepis, portfelj itd.) Za objavo razpoložljivih delovnih mest in se prijavijo na njih. Poleg tega lahko omogočite oblikovanje projektov in zbiranje ponudb, tako da delodajalci prejmejo različne ponudbe. Nato uporabite vgrajena orodja za dohodek za zaračunavanje premij ali predstavljenih vnosov, oglasov na strani in celo prevzem provizij za končana opravila.

FreeEngine poleg nišnih funkcij vključuje veliko funkcij, s katerimi lahko osrečite katerega koli spletnega skrbnika. Tema je odzivna in mobilna, združljiva z Yoast SEO za popolno optimizacijo spletnega mesta, vključuje koristna poročila (prihodki, projekti itd.), Ponuja stranske vrstice, pripravljene za gradnike, in ponuja združljivost s številnimi drugimi brezplačnimi in premium vtičniki.

10. Prisotnost

Najboljše teme WordPressa: Prisotna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Prisotnost je vsestransko uporabna večnamenska tema WordPress, ki je odlična za vaše spletno mesto. Ali je vaše spletno mesto blog ali spletna trgovina. Tema vključuje vse, kar potrebujete za izdelavo lastnega spletnega mesta.

Ko gre za oblikovanje, obstaja veliko možnosti za izdelavo vašega popolnega spletnega mesta. Na voljo so nastavitve za škatle ali celotne postavitve, 6 barvnih kož in prilagodljivih barvnih možnosti, oblikovalec strani s povlekom in spustom, slogi drsnikov, Googlove pisave, oblikovanje zaglavja, identiteto spletnega mesta / trženje blagovne znamke, portfelje Jetpack in druge nastavitve v temo v živo.

Tema vključuje celo 10 predhodno oblikovanih predstavitev (trgovina, revija, blog, glasba, nepremičnine, agencija itd.) Z vzorčnimi podatki in prilagojenimi funkcijami za različne niše. Uporabite sezname, strani zastopnikov in podporo IDX za vaše spletno mesto z nepremičninami. Ali pa dodajte svoj portfelj in izjave strank na svoje spletno mesto za fotografije. Ker je Prisotnost združljiva z WooCommerce, lahko celo zgradite svoje spletno mesto za prodajo izdelkov in storitev.

11. Ustvari 2.0

Najboljše teme WordPress: Ustvarite WordPress temo z ThemeTrust

Info & DownloadView Demo

Tema Ustvari 2.0 iz ThemeTrust je prilagodljiva večnamenska tema, ki se lahko uporablja za kateri koli projekt spletnega oblikovanja. Ta simpatična tema je zasnovana na strani za izdelavo strani SiteOrigin, tako da lahko ustvarite postavitve po meri, poleg tega pa vključuje vrhunsko drsno revolucijo za brez težav animacije na kateri koli strani.

Kot rečeno, je Ustvari 2.0 večnamenski. Z vgrajenim portfeljem, video ozadji, prilagodljivimi Googlovimi pisavami, paralaksom, cenami cen, več postavitvami bloga, neomejenimi območji pripomočkov, barvami po meri, kontaktnimi obrazci, mega meniji in še več. Želite spremeniti glavo? Vključene so štiri postavitve glave. Potrebujete zemljevid? Google Zemljevidi so integrirani. In dodajanje trgovine sploh ni problem. Ustvari 2.0 je združljiv z WooCommerce, da olajša gradnjo lastne trgovine za e-trgovino.

Druga koristna funkcija je vključena demo vsebina. Samo kliknite, če želite uvoziti, da bo vaše spletno mesto videti podobno kot predstavitvena tema. Od tam lahko urejate postavitve strani, spreminjate barve in najpomembneje dodajate svojo vsebino in medije. Z dokončanim dizajnom je ostalo le še promocija vašega spletnega mesta.

12. Okvir geneze

Najboljše teme WordPressa: Genesis WordPress Theme Framework

Info & DownloadView Demo

Genesis je tema WordPressa, vendar se nekoliko razlikuje od drugih, ki smo jih omenili v našem okrožju o najboljših temah WordPressa. Genesis je tematski okvir WordPress. Seveda lahko Genesis vse uporabljate sami, če iščete čisto in minimalno zasnovo spletnega mesta. Vendar je dodajanje novega sloga in celo novih funkcij tako enostavno kot namestitev otroške teme. Opomba: otroške teme Genesis ne morete uporabljati sami – morali bi imeti nameščen tudi Genesis.

Genesis sam ponuja vgrajene možnosti prilagoditve, 1-3 stolpce, levo ali desno stransko vrstico, ozadja po meri, prilagodljivo glavo, meni, oblikovanje v celotni širini, predloge strani (privzeto, arhiv, blog) in seveda mobilno / odzivno podporo . Vse to so odlične funkcije, ki jih lahko najdete v številnih temah. Toda kjer Genesis resnično sije, je z obilico otroških tem, ki so na voljo za okvir. Če želite ustvariti spletni portfelj, si oglejte otroško temo Ambiance Pro. Želite deliti ali prodati lastne spletne tečaje? Obstaja otroška tema Academy Pro. In otroška tema Outfitter Pro je za WooCommerce popolnoma razkrita. Olajšanje dela in stila.

Seveda je to le nekaj več kot 60 uradnih otroških tematik Genesis, ki jih najdete na StudioPress. Genesis je odlično orodje za razvijalce, saj okvir olajša ustvarjanje lastnih otroških tem za stranke. Tako lahko stranke redno posodabljajo svojo osnovno temo Genesis, ne da bi to vplivalo na prilagoditve, ki jih najdete v otroški temi. To je zelo super orodje!

Katere so po vašem mnenju najboljše teme WordPressa?

To je naš trenutni seznam najboljših tem WordPress v letu 2019, vendar želimo vedeti, kaj mislite. Ste že preizkusili katero od teh tem? Ali iščete nekaj konkretnega, ki ga nismo vključili? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje. Če uporabljate temo, ki je še ni na našem seznamu, vendar menite, da je to ena najboljših tem WordPress v letu 2019, bi radi vedeli, kaj je. Mogoče ga lahko dodamo na naš seznam, da ga delimo z drugimi bralci!

Ne pozabite obiskati tudi naš blog, če želite izvedeti več o SEO WordPress za povečanje prometa na svojem spletnem mestu, kako pospešiti WordPress, da se obiskovalci nenehno vračajo, enostavni nasveti za varnost WordPress, da bo vaše spletno mesto varno, in več WordPress nasvetov na našem blogu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map