Najboljše teme WordPress za video v letu 2018

Najboljše premium WordPress video teme

Video je danes najbolj privlačna vrsta vsebine na spletu, če pa želite ustvariti uspešno spletno mesto, ki je osredotočeno na video, mora biti za vaše obiskovalce intuitivno in privlačno..


Na srečo ste uporabnik WordPress-a in na voljo je ogromno tem teme WordPress, ki olajšajo ustvarjanje in upravljanje visokokakovostnega video spletnega mesta. Ne glede na to, ali prikazujete svoj najnovejši celovečerni film, ustvarjate video blog ali zaženete svoj mini-YouTube, ima WordPress na voljo temo, ki bo prikazala.

Glede na zgoraj navedeno ta članek razkriva deset najboljših vrhunskih WordPress video tem, ki so danes na voljo, in to v določenem zaporedju. Naj se pokvarijo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Pravi mag

Prava tema Mag
True Mag je zelo prilagodljiva tema spletnega mesta, ki jo je mogoče uporabiti za video blog, video portfelj ali video revijo. Na voljo je z več postavitvami domačih strani in različnimi video drsniki, tako da lahko svoje videoposnetke predstavite na več načinov.

True Mag odlikuje zmogljiva video funkcionalnost – vključno z video oglasi, samodejno predvajanje videoposnetkov in oddajami sprednjih videoposnetkov -, ki vam omogočajo, da ustvarite svoje spletno mesto v slogu YouTube. Video vire lahko integrirate z YouTuba in z lahkoto prikažete samostojne videoposnetke.

True Mag je pripravljen za vas, da ustvarite polno video skupnost in se integrira s priljubljenimi vtičniki, vključno z BuddyPress, bbPress, WooCommerce in članstvom iz WPMU DEV.

2. VideoTube

Tema VideoTube
VideoTube je še ena prilagodljiva in zmogljiva tema, ki vam pomaga pri ustvarjanju lastnega video spletnega mesta. Ne glede na to, ali želite vdelati videoposnetke iz YouTuba, Vimea, Dailymotion ali Hulu ali gostiti svoje videoposnetke, je VideoTube lahko vaša platforma.

Ta čista, moderna tema je popolnoma prilagodljiva, z različnimi pripomočki na domači strani, ki vam omogočajo prikazovanje videoposnetkov, kot želite. Druge zmogljive funkcije vključujejo vgrajen sistem “kot” za povratne informacije in oddajanje videoposnetkov spredaj. Samodejne sličice videoposnetkov pomagajo, da vam VideoTube olajša začetek delitve svoje video zbirke.

3. VideoTouch

Tema VideoTouch
VideoTouch je še vedno v domeni fleksibilnih tem spletnih strani lepa tema, zasnovana za predstavitev vaše video zbirke. Velike galerije video sličic to temo veselijo brskanje.

VideoTouch je napolnjen z zmogljivim oblikovalcem postavitev, ki vam omogoča, da popolnoma prilagodite prikaz svojih videoposnetkov. Videoposnetke lahko vdelate od katerega koli večjega ponudnika in naložite video datoteke MP4. Uporabniki lahko tudi pošljejo svoje video povezave ali datoteke prek sprednjega dela, kar vam olajša rast repozitorija.

4. Skupaj

Gamer Vlog by Total WordPress

Gamer Vlog je lepa video tema, ustvarjena s temo Total WordPress. Ta tema je zasnovana z velikimi predstavljenimi videoposnetki in je popolna, če želite predstaviti video portfelj ali če vodite video blog.

Številne možnosti teme, prilagodljivi pripomočki, ustvarjalci glave in noge, več menijskih možnosti in seveda močan Visual Composer vam omogočajo, da ustvarite spletno mesto, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Tema je SEO prijazna in odzivna, kar vam omogoča, da ustvarite spletno mesto, ki ga obiskovalci preprosto najdejo in uporabljajo.

5. eVid

tema eVid
eVid, ki so ga razvili naši prijatelji v Elegant Themes, je zasnovan za video blogerje. Združuje se z glavnimi gostitelji videov (vključno z YouTube, Vimeo, Veoh in MetaCafe) in ima video vmesnik po meri za prikazovanje vaših videoposnetkov.

Možnosti polnih tem omogočajo popolno prilagoditev spletnega mesta, ne da bi se dotaknili vrstice kode. Prilagodljiv oblikovalec postavitve deluje s kratkimi kodami, tako da lahko ustvarite katero koli postavitev, ki si jo zamislite.

Ta tema ni tako lepa kot nekateri, ki smo si jo ogledali, vendar je trdna tema, ki bi lahko delovala dobro za preprost video blog.

6. VideoZoom

Tema VideoZoom
VideoZoom je močna video tema, ki vam pomaga pri prikazovanju videov z vsega spleta. Prilagodljiv drsnik na domači strani, opremljen z možnostmi konfiguracije, vam omogoča enostavno predstavitev najboljše vsebine na vašem spletnem mestu.

Vdelate lahko videoposnetke vseh večjih ponudnikov videoposnetkov ali naložite svoje lastne videoposnetke. Napredne možnosti teme omogočajo prilagajanje videza spletnega mesta glede na vaše potrebe. VideoZoom je tudi odziven na mobilne naprave in zagotavlja, da bodo vaši videoposnetki videti neverjetno v kateri koli napravi.

7. Serija

Tema serije
Serija je še ena tema iz vrst ljudi na Press75. Ta se nekoliko razlikuje od svojega brata, saj je zasnovan za prikazovanje spletnih serij.

Postavitev omogoča gledalcem, da si enostavno ogledajo epizode spletne serije in brskajo po razpoložljivih oddajah. Poleg tega odziven dizajn in integrirane možnosti družbenih medijev gledalcem olajšajo ogled in skupno rabo vaših videoposnetkov v kateri koli napravi.

8. Video

Tema videa
Video je tema programa Templatic, ki je zasnovana tako, da vam pomaga ustvariti svoj YouTube. Lahko objavljate in delite videoposnetke z vseh večjih ponudnikov videoposnetkov ali naložite svoje lastne videoposnetke. Ta tema tudi vašim uporabnikom omogoča, da pošljejo svoje video povezave in datoteke prek sprednjega dela.

Tema Video je popolnoma prilagodljiva in ima široko paleto nastavljivih pripomočkov, tako da lahko ustvarite katero koli postavitev, ki jo želite prikazati. Strani kategorij po meri in z njimi povezani videoposnetki vam omogočajo, da ustvarite popolno video izkušnjo za svoje uporabnike in jih tako brskajo.

9. Video vozlišče

Tema video vozlišča
Iz programa RichWP prihaja Video Hub, odzivna video tema, zasnovana za prikaz video knjižnice na prvi strani. Svojo najboljšo vsebino lahko predstavite s pomočjo pripomočkov po meri in jo zaslužite z oglasi.

Medtem ko je Video Hub zasnovan za prikazovanje videov, deluje z vsemi oblikami objav v WordPress-u, zato lahko to temo uporabite za blog, bogat z vsebino. Ni tako prilagodljiv kot nekatere druge teme, ki smo si jih ogledali, vendar je dobra izbira za enostavno spletno mesto za video.

10. Mehke platnice

mehka platnica-video-tema

Zadnji na našem seznamu je Array, ki je Paperback, močna tema, ki vam omogoča, da postavite popolnoma funkcionalno spletno mesto z novicami in video posnetke. Vi in vaši uporabniki lahko vdelate videoposnetke večjih ponudnikov ali naložite videoposnetke neposredno na spletno mesto.

Prilagodite lahko barve, tipografijo, dodate predstavljen vrtiljak in še več. Videoposnetke lahko enostavno kategorizirate (skupaj s katero koli drugo galerijo, zvokom ali tradicionalnimi članki, ki jih objavite) in ustvarite svoje lastne nišne vnose..


Za privabljanje in zadrževanje pozornosti obiskovalcev mora izstopati video spletno mesto. Tako potrebujete temo WordPress, ki bo na privlačen in intuitiven način predstavila vaše video posnetke in uporabnike spodbudila, da ne samo gledajo vašo vsebino, temveč se na njej držijo in vrni se za več v prihodnosti.

Za vas smo opravili delo z mnogimi razpoložljivimi temami za prepoznavanje smetane video teme. Na našem zgornjem seznamu bi morali najti popolno temo za ustvarjanje uspešnega video spletnega mesta, zato izberite eno in začnite danes!

Zdaj je konec za vas – radi bi izvedeli več o ambicijah vašega spletnega videoposnetka, zato prosimo, da delite svoje izkušnje z ustvarjanjem video spletnega mesta v WordPressu v razdelku s komentarji spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map