Najboljše teme za e-trgovino WordPress za spletne trgovine

25+ najboljših e-trgovinskih besedil WordPress za spletne trgovine

Razpoložljivost prilagodljivih in brezplačnih sistemov CMS, kot je WordPress, pomeni, da nikoli ni bilo lažje postaviti svojega stojnice kot kreativnega podjetnika in spodbuditi prodajo izdelkov in novo poslovanje na svojem spletnem mestu. Kot ustvarjalni podjetnik potrebujete več kot le temo e-trgovine, optimizirano za mobilne naprave. Za izjemno uporabniško izkušnjo potrebujete eno najboljših tem o e-trgovini WordPress.


Zakaj izbrati vrhunsko temo WooCommerce? Preprosto. Najprej lahko pričakujete, da boste našli višjo skupno raven kakovost, eleganca in prožnost skupaj s široko paleto funkcionalnost ni mogoče najti v večini brezplačnih tem. Ponujajo tudi večino vrhunskih tem vrhunska podpora Če imate vprašanje, lahko postavite razvijalca teme, namesto da se zanašate na brezplačne forume.

Obseg specifičnih podjetij, v katerih lahko sodelujejo ustvarjalni podjetniki, je ogromen, vendar smo sestavili trden seznam najboljših tem za e-trgovino WordPress, ki bi morale biti sposobne obravnavati vse primere uporabe. Naj se pokvarijo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj

Skupaj Glitz & Glam Ecommerce WordPress Demo

Info & DownloadView Demo

Naša najboljša izbira za premijsko temo je ena najbolj znanih tematik WordPress premium na trgu (ali vsaj tukaj na WPExplorerju) in vsebuje več kot dovolj ubijalnih funkcij, da bodo zadovoljni tudi najzahtevnejši kreativni podjetniki. Naša lastna tema Total WordPress je rešitev, ki je narejena z odličnimi funkcijami, kot pa enostavno ustvarjanje spletnega mesta za e-trgovino!

Total je popolnoma združljiv s storitvijo WooCommerce in hiter pogled na predstavitvene teme bi moral dobro razumeti raven moči in prilagodljivosti, ki jo tema ponuja na voljo. Izdelovalec strani z vlečenjem in spuščanjem vas nadzoruje nad vsemi vidiki oblikovanja strani, s sprožilcem za vgradnjo v turbo polnjenje. Več kot 100 modulov vsebine je tudi na dosegu roke (ko aktivirate WooCommerce), vključno z mehkimi možnostmi za drsnike, izjave, dogodke in drugo.

Kot bi pričakovali, je tema privzeto popolnoma odzivna, poleg tega pa vam omogoča neposreden nadzor nad ujemanjem obstoječe blagovne znamke z ogromno paleto dobro integriranih možnosti prilagajanja, za katere se ne potrebujete, da se potopite v CSS. Večino možnosti je mogoče priročno predogledati v živo, kar vam omogoča, da eksperimentirate z zaupanjem.

2. eLab

eLab - Trgovina elektronike WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Pri iskanju odlične teme o e-trgovini je treba upoštevati nekaj ključnih lastnosti: odziven izgled, prilagodljiv dizajn, enostaven za uporabo strani za ustvarjanje strani in seveda združljivost z WooCommerce (ali podpora za še en močan vtičnik za e-trgovino). Tako se zgodi, da tema eLab vključuje vse te funkcije – kot odzivnost in podporo mrežnice, prilagojene postavitve prek StylemixThemes X-Builderja, na tone možnosti za prilagajanje v živo in nato še nekaj.

S temo eLab lahko ustvarite spletno mesto za e-trgovino, ki pretvori. Ustvarite svojo trgovino in omogočite možnosti, kot je kataloški način za enostavno brskanje, mega meniji, da dodate še bolj koristne navigacijske povezave, promocijske pojavne skupine za boljšo promocijo prodaje ali novih izdelkov, napredno iskanje izdelkov (pa tudi filtre) in primerjave izdelkov. Tema je tudi združljiva s številnimi priljubljenimi vtičniki, vključno z (vendar ne omejeno na) WPML za enostavne prevode, Slider Revolution, YITH WooCommerce Wislists in WooCompare primerjava izdelkov, kot tudi vtičnik Woo Login Redirect za pošiljanje uporabnikov na določene strani pri prijavi.

In če potrebujete kakršno koli pomoč, ekipa v StylemixThemes ponuja odlično podporo in vseživljenjske posodobitve tem, tako da bo vaše spletno mesto vedno v vrhunski formi.

3. StoreFront (brezplačno)

WordPress tema e-trgovine v trgovini

Storefront je BREZPLAČNA vodilna tema WooCommerce, zato je začeti z brezplačno možnostjo povsem v redu. Odlikuje ga preprosta in preprosta postavitev trgovine z enostavnimi možnostmi WooCommerce za kategorije, nove izdelke in še več.

Če pa res želite, da temo e-trgovine prevzamete na naslednjo raven, razmislite o nadgradnji na eno od teh premij Otroške teme trgovine. WooCommerce ponuja 14 čudovitih otroških tem, ki dodajo styling, postavitve, možnosti in več, ki so vse kodirane po enakih standardih kot sam osrednji vtičnik WooCommerce.

4. ShopKeeper

Tema prodajalca WordPress

Info & DownloadView Demo

Trgovina je cenovno ugodna in elegantna možnost, ki je posebej zasnovana za delo z WooCommerce. Demo različica prikazuje obseg kombinacij strani in menijev, ki so na voljo za igranje. Izdelovalci tematike so vložili dodatne napore pri zagotavljanju celotnega nabora možnosti za prilagoditev glave in postavitve portfeljske mreže, da bi resnično zapečatili posel v smislu prodaje svojih izdelkov.

Trgovec ponuja brezplačno različico vtičnika Revolution Slider, poleg tega pa se ponaša z obsežno dokumentacijo, vključno s celotnim priročnikom za nastavitev trgovine.

5. Tyche (brezplačno)

Tyche Brezplačna e-trgovina WordPress tema

Tyche je simpatična brezplačna tema e-trgovine, ki vključuje enostavne možnosti sloga in celotno podporo za WooCommerce. S priloženimi pripomočki lahko oblikujete svojo edinstveno domačo stran z drsnikom, kategorijami trgovin, oglasi, spletnimi objavami na spletnem dnevniku, prodajnimi predmeti in še več. Na voljo so tudi številne možnosti vizualnega oblikovanja, ki so na voljo prek programa Customizer v živo.

6. Woostroid

Preprosti nasveti za WooCommerce: Woostroid sploščen meni

Če si ogledujete najboljše teme za WordPress za e-trgovino, se morate za Woostroid odpraviti pri TemplateMonster. Ta zmogljiva večnamenska tema WooCommerce & Ecwid vključuje 10+ že pripravljenih predstavitev trgovin, ustvarjalca strani povleci in spusti Elementor in vrhunske vtičnike Jet. Natančneje, Jetelements za dodajanje funkcij, enostavni moduli za Jetmenu vsebine v menijih in Jetwoobuilder za dodajanje odličnih widgetov WooCommerce.

Ostale značilnosti teme vključujejo štiri sloge glave, nastavitve v živo, prilagajanje uporabnikom in oblikovanje mrežnice, primerjajte funkcionalnost izdelkov, napredni lebdeči prikaz miške izdelka, seznam želja, možnosti pisave, ikone, podpora bbPress in BuddyPress, socialna integracija in podpora 24/7.

7. Tokoo

WooCommerce tema Tokoo Electronics Store

Info & DownloadView Demo

Če so večnamenske teme kot noži švicarske vojske, potem je Tokoo kot kuharjev nož. Zgrajena je z enim samim namenom – ponuditi spletno mesto za e-trgovino klasičnega videza za spletna mesta za podružnice, dropshipping ali več prodajalcev. Tema je lahka in se ob uporabi strežnikov za predpomnjenje in optimizacijo naloži strele. Domače strani so izdelane s pomočjo vključenih predlog strani ali s pomočjo primerljivih ustvarjalcev strani, kot sta Elementor ali King Composer.

Druge pomembne lastnosti teme vključujejo 5 različnih domačih strani, različne glave, noge in ekskluzivno mobilno glavo. Tema se tudi enostavno integrira s priljubljenimi vtičniki WooCommerce brez dodatnih zahtev za združljivost. Na voljo so tudi nekatere skupne funkcije teme, kot so megamenu, demonstracija uvoza z enim klikom, uporabniško določena osnovna barva itd.

8. WooPress

WooPress e-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

WooPress je z dvema ducatoma postavitve, ki jo lahko izbirate, elegantna tema, ki jo podpira WooCommerce in je namenjena lažjemu premikanju resnih količin izdelka. Ta bogata funkcija ima vse, kar potrebujete za izdelavo spletne trgovine danes, da začnete prodajati izdelke!

Najprej WooPress uporablja priljubljeni in brezplačni vtičnik WordPress za e-trgovino WooCommerce, da lahko sestavite čudovito spletno trgovino. Dodajte izdelke, sorodne izdelke, spremenljive izdelke (kot so predmeti v več velikostih ali barvah), kupone, cene dostave in drugo. WooCommerce si močno prizadeva pri ustvarjanju e-trgovine. Plus WooPress je oblikoval vse, da je videti moderno in elegantno.

Druga odlična lastnost je več stilov tem. Preprosto izberite eno od tematskih različic in tako nemudoma dodate nov videz svojega spletnega mesta. Izberite med privzeto, polno širino, levo stransko vrstico, paralaks, eno stran ali knjigo iskalnikov. Vsak slog je edinstven in je bil ustvarjen tako, da vaši izdelki izstopajo.

Tema je združljiva z WPML, bbPress in Visual Composer (vključena s temo), zato ste zajeti v nekaterih skupnih možnostih integracije. EightTheme trenutno ponuja tudi brezplačno namestitveno storitev, ki jo lahko izkoristite kot manj izkušen lastnik spletnega mesta.

WooPress je popolnoma odziven, mrežnica je pripravljena in je na voljo s popolnoma urejenimi šablonami Photoshopa, če želite resnično umazati roke glede oblikovanja. Prav tako združuje dopolnilne vtičnike, kot so Mojster drsnik, Drsna revolucija in esencialna mreža.

9. New York (Blog in trgovina)

New York Blog & Shop WordPress tema

Info & DownloadView Demo

New York je osupljiva tema WordPressa za bloganje in e-trgovino, zasnovana posebej za modne in lepotne blogerje. Z Newyorško temo WordPress lahko svoj blog enostavno zaslužite z vključeno podporo za WooCommerce.

Tema ponuja številne odlične funkcije za drsnik z objavami na domači strani, socialne integracije, različne postavitve domačih strani, Instagram footer in še več. Najpomembneje pa je, da tema ponuja osupljivo integracijo WooCommerce. Želite sploh začeti s svojim blogom WOrdPress in nakupovati? Tema je tudi enostavnih vzorčnih podatkov, ki jih lahko uvozite, da bo vaše spletno mesto videti podobno kot predstavitveno!

10. Ushop (brezplačno)

Ushop Brezplačna trgovina s spletnimi trgovinami WooCommerce

Tema brezplačne e-trgovine WordPress WordPress je preprosta in čista možnost spletne trgovine. Ker ta tematika poenostavi stvari, ko gre za oblikovanje, je zelo prilagodljiva tema. Obstajajo vgrajene možnosti za slog glave, barve, drobtine, nastavitve izdelka in še več. Ko pa je seznanjen z brezplačnim ustvarjalcem, kot je Elementor, lahko tematske strani prilagodite potrebam vaše trgovine. Ushop je pripravljen tudi za prevod, zato je odlična možnost za shranjevanje po vsem svetu.

11. Neto

Neto eCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Želite zgraditi super spletno mesto za e-trgovino in imeti dostop do TONS drugih vrhunskih tem? Naročilo Neto od CSSIgniter. Ta čudovita tema WooCommerce je slikovno slikovna pika za katero koli spletno mesto trgovine.

Njegova čista in minimalna postavitev bo navigacijo polepšala za vaše obiskovalce in jim omogočila, da se osredotočijo na tisto, kar je najbolj pomembno, vaše izdelke. Sama stran trgovine vsebuje več postavitev, vključno s postavitvijo celotne širine s filtrirnim območjem zunaj mesta ali drugo levo / desno stransko vrstico. Ne gradite spletnega mesta za e-trgovino, ampak želite samo predstaviti svoje delo ali izdelke? Brez težav je Neto opremljen s kataloškim načinom, s klikom gumba pa skrijete vse cene in funkcionalnost vozička na spletnem mestu.

Tema vključuje na stotine možnosti barv, pisav, ozadij, elementov strani in več, da lahko resnično ustvarite želeno trgovino. Vse možnosti teme so vgrajene v orodje za prilagajanje WordPress-a, ki vam omogoča popoln nadzor nad različnimi tematskimi področji, tako da vam ponuja več kot 100 možnosti. Poleg tega so na voljo preprosto enostavne kratke kode za vstavljanje izdelkov, seznamov in vrtiljakov na katero koli stran. Kot tudi dvanajst pripomočkov po meri, vgrajenih v temo, da ustvarite edinstvene postavitve za vaše objave in izdelke na prvi strani ali katere koli druge widgetized. Tema je tudi združljiva z različnimi vtičniki za ustvarjanje strani, ponuja popolno integracijo z Visual skladateljem, Divijem, Elementorjem in Builderjem strani SiteOrigin.

Ljubite več kot eno temo s strani CSSIgniter? Izberite tematski klub na blagajni! S tematskim klubom CSSIgniter boste imeli dostop do vseh njihovih neverjetnih tem WordPress, in če se boste udeležili vseživljenjskega članstva, boste dobili večno temo WordPressa, HTML predlogo, datoteko PSD in vsako posodobitev za vedno (ter stalno podporo). To je stvar, ki je res ne bi smeli sprejeti.

12. Setwood

Setwood eCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Setwood je sodobna in čista blog tema za WordPress, ki je popolnoma združljiva z vtičnikom za e-trgovino WooCommerce. Tema ponuja čist dizajn, ki je odziven, optimiziran za delovanje, SEO prijazen in (seveda) združljiv z WooCommerce. The tema ima tudi na tone odličnih funkcij in enostavne možnosti. V tej temi je uporabnik WordPress Customizer v živo, da olajša izbiro svojih možnosti. Izbirate lahko med možnostmi postavitve spletnega mesta po meri, barv in ozadij po meri, Googlovih pisav po meri (na izbiro je več kot 700 +) in drugih.

Plus dodajanje vsebine je enostavno. Vgrajene so v formatih za objave, tako da dodate citate, avdio, video in galerije, ki se lepo oblikujejo. Posebni formati celo prikazujejo luštno ikono na svojih vnosih (na primer ikona predvajanja, prikazana pri vnosih v video objave). Setwood je tudi popolnoma združljiv s priljubljenim vtičnikom za e-trgovino WooCommerce za WordPress. To pomeni, da lahko prodajate svoje izdelke in storitve ali uporabite sposobnost WooCommerce za povezavo do povezanih izdelkov. V kombinaciji s pripomočkom Setwood’s Ad Banner, ki zasluži vaš blog, je enostavno! Druge značilnosti teme vključujejo podporo namenske teme, koristno dokumentacijo in vseživljenjske posodobitve.

Želite, da se tema ujema z vašo blagovno znamko? Za prilagoditev funkcij uporabite vgrajene možnosti Setwooda za barve, pisave in drugo v orodju za prilagajanje tem. Ali pa dodajte vtičnik tretje osebe, kot je Rumeni svinčnik, da svoje prilagoditve še olajšate.

13. šik

Chic WordPress Blog & trgovina tema

Info & DownloadView Demo

Tema Chic WordPress je čudovita možnost za ustvarjanje vašega spletnega dnevnika WordPress in njegovo unovčevanje. Uporabite vgrajene možnosti spletnega dnevnika za drsnik za domačo stran, stolpce po meri in širino spletnega mesta, tri različne sloge naslovov, na stotine Googlovih pisav, neomejene možnosti barv (z izbirami barv), prilagojene pripomočke, razdelek o zadnjih nogah izdelkov in drugo in ustvarite svoj popoln blog. Nato unovčite svoje spletno mesto z WooCommerce.

Tema vsebuje številne možnosti za dodajanje vaših posameznih, spremenljivih, naložljivih in pridruženih izdelkov WooCommerce. Nato uporabite razdelek Noge po meri WooCommerce za predstavljene izdelke, dodajte svoje izdelke na stranske vrstice s pomočjo pripomočkov WooCommerce in celo vstavite zbirke izdelkov v objave ali strani z vključenimi kraticami WooCommerce..

14. WP Beauty

WP Beauty WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Če želite zgraditi trgovino za e-trgovino za svoje lepotno podjetje, potem ne glejte več kot Beauty WP. Ta simpatična tema je imela na voljo številne možnosti za izdelavo spletnega mesta za vaše podjetje in prodajo izdelkov in storitev z WooCommerce.

Beauty WP je kot nalašč za zdravilišča, kozmetična podjetja, fitnes studie, salone in celo blogerje, ki so podružnice drugih podjetij. Tema vključuje enostaven za uporabo strani za ustvarjanje strani, premijski vtičnik za drsnik, uporaben vtičnik za rezervacijo sestankov, uporabniške pripomočke, združljivost prevodov WPML, prilagojene Googlove pisave, barvne možnosti, podporo slike mrežnice in drugo. In seveda, Beauty WP je popolnoma združljiv z vtičnikom za e-trgovino WooCommerce, tako da lahko hitro zgradite svojo trgovino v spletu.

15. Shoppe

Shoppe WooCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Shoppe by Themify je odlična izbira za profesionalce, ki bodo izdelali svojo spletno trgovino. Tema vključuje priljubljenega ustvarjalca strani Themify, tako da lahko iz nič ustvarite enovrstne objave in strani, skupaj z odličnimi možnostmi, kot so voziček Ajax, svetlobne plošče, hitro iskanje, seznam želja in ustvarjalno povečavo slike galerije, ki bo zagotovo navdušila vaše stranke.

Toda funkcije se tu ne ustavijo. Tema Shoppe vključuje 14 vnaprej izdelanih postavitev zaglavja, 9 modelov arhivskih strani, 6 slogov podnožij, povezave v skupni rabi izdelkov, ajax hitro iskanje, podporo mega menija in več kot 100 dolarjev dodatnih dodatkov! Najboljše od vsega, če kupite članstvo v klubu Themify, boste imeli dostop do Shoppeja, pa tudi do vseh drugih tem in vtičnikov, ki jih je ustvaril Themify. Kaj ni ljubiti?

16. Flatsome

Všečna večnamenska WooCommerce tema

Info & DownloadView Demo

Flatsome je ena izmed najbolj prodajanih tem WordPress za spletna mesta za e-trgovino z razlogom. Ta tema trgovine vsebuje posebne funkcije WooCommerce za sezname želja, hitri ogled izdelka, platno ali spustni voziček, kataloški način, ustvarjalec izdelkov po meri. Vključuje tudi knjižnico Flatsome Studio z več kot 300+ vnaprej določenimi postavitvami strani in ustvarjalec strani, če želite ustvariti spletno mesto, ki je 100% po vašem lastnem oblikovanju. Preprosto vstavite elemente za portfelj, zemljevide, video, gumbe, vrstice, izdelke stolpcev itd. Nato prilagodite barve, prekrivke, položaj, pisave in drugo z uporabo vgrajenih elementov elementov. Flatsome je pripravljen tudi za prevod, uporablja leno nalaganje, združljivo s kontaktnim obrazcem 7,

17. Tržišče

Označi temo za digitalno tržnico WordPress

Info & DownloadView Demo

Za podjetnike, ki želijo ustanoviti svojo spletno tržnico, je tema Marketify odlična možnost. Ta tema e-trgovine WordPress za več prodajalcev je bila zasnovana za delo s paketom razširitev Easy Digital Downloads Marketplace (kupljeno posebej). Z vgrajenimi predlogi strani Marketify, pripomočki po meri in registracijo uporabnikov lahko hitro začnete z delom in trženjem tržnice z EDD..

18. Sever

Severno odzivna tema WooCommerce

Info & DownloadView Demo

North je čista in minimalna tema WooCommerce, ki je nalašč za ustvarjanje ljubke spletne trgovine z majhnim vzdrževanjem. Tema vključuje preproste predloge, s katerimi lahko ustvarite svojo klasično trgovino, iskalno knjigo, ciljno stran izdelka, mrežne trgovine in še več. S 5 edinstvenih slogov strani izdelkov lahko preprosto razstavite svoje predmete. Plus več stilov vnosov s filtri in nakladanjem Ajax strankam olajša nakupovanje. Druge edinstvene funkcije vključujejo hitro stransko vrstico v trgovini, napredno iskanje izdelkov, izklopljene platnene filtre, možnosti strani, strani slogov in premium vtičnike (ustvarjalec strani, drsniki, dinamično določanje cen, izdajanje računov v pdf-ju in več).

19. Stocky (PhotoStock Shop)

Stocky - Tema za tržnico fotografij

Info & DownloadView Demo

Imate fotografije, ki jih ne veste, kaj bi počeli? Ali pa kakšen fotograf fotograf s svojimi zalogami fotografij? Stocky je odličen način za lansiranje lastnega trga fotografij. Popolnoma integriran z razširitvami tržnice EDD, Stocky vam omogoča (in drugim ustvarjalcem) prodajanje fotografij v spletu. Prodajalci lahko ustvarijo račun, naložijo avatar in dodajo svoj portfelj. Stocky podpira tudi galerije izdelkov, če želite ponuditi paket fotografij. Druge teme vključujejo podporo mrežnice, barvne možnosti, izbirni prikaz podatkov EXIF ​​za slike, združljivost razširitev slikovnih vodnih žigov, integracijo družbenih medijev in še več.

20. Modus

Modus modernega pohištva WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Zgradite spletni razstavni prostor za svojo trgovino s pohištvom s temo Modus WooCommerce. Tema Modus, ustvarjena s trgovinami pohištva, vključuje uporabne funkcije trgovine, kot so 12+ postavitve domačih strani, hitri uvoz demonstracije, skrbniška plošča Arrowpress, močan ustvarjalec strani, neomejene možnosti barv in ??? Poleg tega tema vključuje posebne značilnosti trgovine WooCommerce za izračun cene, Instagram trgovino in dinamične predstavljene slike. Tema je celo GDPR pripravljena, zato je odlična možnost, zlasti za tiste v Veliki Britaniji.

21. Organik

Tema organske, kmetijske in pekarne Organik WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Tema Organik WooCommerce je odličen začetek vseh trgovin z ekološko pridelano hrano, pekarne ali celo kmetov. Tema vključuje 6 predhodno oblikovanih domačih strani z možnostmi filtriranja po ceni, seznamu ali omrežnem prikazu, primerjava izdelkov, hitri ogled izdelkov, seznami želja, nedavni in sorodni izdelki. Lahko celo določite, kako dolgo je izdelek označen kot “nov” in dodate prilagodljive pojavne okne za svoje promocije. Tako je ustvarjanje sezonske prodaje enostavno! Organik vključuje tudi vizualni sestavitelj strani za ustvarjanje strani in vtičnike Slider Revolution za enostavno in odzivno oblikovanje spletnega mesta.

22. Zass (ročno izdelani izdelki)

Zass WooCommerce tema za ročno izdelano blago

Info & DownloadView Demo

Zass je ljubka in edinstvena tema WooCommerce, ustvarjena za obrtnike. Ustvarite svoj tržni trg za več prodajalcev v stilu Etsy z Zassovim ustvarjalcem strani in WC Marketplace (z dodano združljivostjo teme za WC Vendors Pro in Dokan Multivendor). Podrobnosti, kot so obdelovanje surovega papirja na odsekih, omejena funkcija sklenitve posla / kupona in enostavne možnosti za oblikovanje tem, postanejo Zass zmagovalni. Tudi tema je pripravljena na WPML in RTL, tako da lahko svoje tržnico ponudite strankam v skoraj vseh regijah.

23. Knjižne uspešnice

Založništvo knjig in založba WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Na spletu prodajte knjige ali druge publikacije s temo Booklovers WordPress. Tema je odlična možnost za založbe in knjigarne. Združljivost z WooCommerce omogoča enostavno prodajo zalog po spletu. Samo oblikujte spletno mesto za e-trgovino s pomočjo vključenih PO Composer, ustvarjalca strani Visual Composer, upravitelja medijskih vsebin, premijskih drsnikov, kratkih kod in prilagojenih nastavitev plošče z možnostmi teme. Tudi knjižne uspešnice so pripravljene za Gutenberg in GDPR.

24. Welldone

Welldone WordPress tema trgovine za šport, fitnes in prehrano

Info & DownloadView Demo

Z Welldone oblikujte edinstveno spletno trgovino za vašo športno prehrano ali fitnes. Ta tema, pripravljena na WooCommerce, je odlična možnost, saj je že pripravljena na GDPR – zato imate na voljo vsa orodja, ki so potrebna za zagotovitev skladnosti vašega spletnega mesta. Tema Welldone vključuje 9 postavitev domačih strani, galerije, popoln blog in vnaprej izdelane strani po meri za izdelke, o nas, ekipi, storitvah in taksonomijah. Vendar to še ni vse – tema ima na voljo številne enostavne možnosti, ki jih zagotovo imate radi. Kot so lepljivi meniji, podpora mrežnice, video drsnik, ikone Fontello, kratke kode, ustvarjalec strani povleci in spusti in še več.

25. KIDZ

Tema za otroške in otroške trgovine KIDZ WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Če iščete eno najboljših tem o e-trgovini WordPress za otroško trgovino z oblačili ali trgovino z igračami, je to lahko tema za vas. Kidz je bil razvit za igriv dizajn z enostavnimi možnostmi za gradnjo vaše trgovine. Hitro začnite s katero od njihovih 6 trgovin z vsemi funkcijami. Nato prilagodite postavitve strani (ali ustvarite svojo) z vizualnim ustvarjalnikom FrontPage. Tema Kidz vključuje tudi dve postavitvi izdelkov, 3 sloge seznamov, menije menijev, barvni filter, iskanje po Ajaxu, hiter ogled izdelkov in seznam želja, podporo za RTL in prevajanje WPML.

26. Trgovina za hišne ljubljenčke

Tema trgovine za hišne ljubljenčke WooCommerce WordPress

Info & DownloadView Demo

Teme Pet Store WordPress je natanko tako, kot zveni – tema WooCommerce za Pet trgovine. S pomočjo graditelja strani SiteOrigin lahko ustvarite poljubno postavitev ali prilagodite tematske pisave in barve s programom WordPress Customizer. Pet trgovina vključuje 10+ pripomočkov po meri, drsnike za glavo, podporo za prevajanje, stranske vrstice po meri, mrežne izdelke, predstavljene ali prodajne module, izdelke blagovne znamke in še več. Imate vprašanje o temi? Razvijalci teme imajo video vadnice, s pomočjo katerih lahko začnete.

27. Drone

Drone - en sam izdelek WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Samo prodajate en izdelek? Drone je osupljiv en sam izdelek WooCommerce, namenjen predstavitvi in ​​promociji vaših izdelkov. Možnosti ciljne strani izdelka so skupaj s priljubljenim ustvarjalcem strani Visual Composer in Slider Revolution neskončne. Izbirate lahko med 3 postavitvami glave, 500+ Googlovih pisav, neomejenimi barvnimi možnostmi, širino spletnega mesta in stranskimi vrsticami po meri. Plus Drone vključuje funkcije WooCommerce za sezname želja, hiter ogled in nakupovalni voziček Ajax.

28. ShopIsle Pro

ShopIsle Pro e-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

ShopIsle je super večnamenska tema za spletna mesta za e-trgovino. Na voljo je z zelo elegantnim in privlačnim videzom, ki ustreza ljudem, ki jim je veliko mar za njihovo spletno prisotnost. Tema izgleda moderno in ima drsnik za celozaslonski animirani drsnik, video trakove, čist oddelek trgovine in vgrajen sistem pregledovanja izdelkov. Drsenje je elegantno izvedeno z učinkom gladkega paralakse. Na splošno je zelo elegantna tema z osupljivim in uporabnikom prijaznim dizajnom, ki omogoča lažje in prijetnejše brskanje po vaših kupcih..

Kar zadeva funkcije, vam ShopIsle Pro prinaša odličen paket. Ima odziven dizajn, kar pomeni, da je bil narejen tako, da ustreza zaslonu mobilnih telefonov. Tema je združljiva z WooCommerce, tako da enostavno in hitro prodajate svoje izdelke neposredno s svojega spletnega mesta. Prav tako vam omogoča, da ustvarite svojo vsebino z možnostmi povleci in spusti (popolnoma je združljiv s vtičnikom SiteOrigin Page Builder). Poleg tega je ShopIsle optimiziran za hitrost in SEO, prihaja z mega meniji, widgetized footer in je prevod pripravljen.

Nenazadnje tema ponuja nekaj možnosti za prilagajanje, tako da lahko vaše spletno mesto izgleda tako, kot želite. Vse prilagoditve lahko izvedete prek orodja za prilagajanje v živo, ki vam omogoča, da vidite spremembe v realnem času.

29. Luksuz

Luksuzna WordPress tema za spletno trgovino WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Luksuz je sodobna tema WordPress za WordPress za e-trgovino WooCommerce s področja Templatic. Ta tema je hiter način za ustvarjanje spletne trgovine po meri za prodajo vaših izdelkov ali storitev.

Ustvarjanje spletne trgovine ne bi smelo biti naporno, z Luksuzom pa ne bo. Ta tema vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje čudovite spletne trgovine, optimizirane za konverzije. Tema vključuje osupljivo domačo stran, dopolnjeno z drsnikom v polni širini, najnovejšimi izdelki, oglasnimi spoti (odlično za vse akcije, ki jih prikažete), predstavljeno blago in še več. Luksuz vključuje tudi stilske strani arhiva in izdelkov, tako da je vaše spletno mesto videti brezhibno povezano.

Luksuz je popolnoma integriran z brezplačnim vtičnikom WordPress za e-trgovino WooCommerce. In s tem lahko ustvarite napredne strani izdelkov s standardnimi izdelki, spremenljivim blagom (kjer se spreminjajo cene glede na možnosti, ki jih izbere uporabnik), navzkrižno promociranimi izdelki, trgovino za priporočene podružnične izdelke itd. Vse v trgovini je v strokovnem slogu da ustrezajo temi – ocene, gumbi, drobtine, prodajni trakovi, pripomočki in vse. Druge možnosti teme, ki jih zagotovo imate radi, so barvne možnosti, pisave po meri, pripomočki WooCommerce, združljivost WPML, posodobitve in podpora temam in še več.

30. Flatshop

Tema FlatShop WordPress

Info & DownloadView Demo

FlatShop je tema e-trgovine WordPress za paralaks, ki jo je ustvaril Themify. Ta tema je edinstven način, kako svoje izdelke deliti s potencialnimi strankami. Ta odzivna tema je odličen način za izgradnjo vaše spletne trgovine. Ustvarite osupljivo domačo stran z zloženimi razdelki paralaksov za različne izdelke, ustvarite zidane animirane trgovine z 2-4 stolpci in na strani izdelkov dodajte še slike paralaksa. Poleg tega lahko glavni navigaciji dodate ikono zabavne nakupovalne košarice. Tako lahko ustvarite resnično edinstveno trgovino, ki bo izstopala med vašimi konkurenti.

FlatShop podpira WooCommerce, eno najbolj priljubljenih rešitev za e-trgovino za spletna mesta WordPress. Strani izdelkov, košarica, blagajna in celo gradniki WooCommerce so oblikovani tako, da ustrezajo minimalnemu dizajnu teme.

Tema vključuje tudi možnost diapozitiva v meniju. Namesto da prikažete navigacijski meni na vrhu strani, lahko le ikono. Ko bralci kliknejo ikono menija, se bo meni odprlo desno, skupaj s socialnimi povezavami in filtriranim iskanjem. Druge teme vključujejo osupljiv ustvarjalec strani Themify Drag & Drop, Google Zemljevide, podporo za neskončno drsenje in še več.

31. Flavia

Flavia odziven WooCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Iščete odzivno temo WordPress za svojo spletno trgovino, ki je opremljena z najnovejšimi zmogljivimi orodji za upravljanje vseh niš v nakupovanju? Flavia ponuja 8+ nišnih postavitev doma, ponuja veliko edinstvenih stilov objav za upravljanje različnih vrst izdelkov na istem spletnem mestu. Prav tako lahko upravljate kategorije, blagovne znamke, ekipo, zabavna dejstva, pričevanja, storitve in vse druge stvari, povezane s spletno trgovino. Ponuja vam možnosti za lepo upravljanje in organiziranje kategorij izdelkov s pomočjo razdelka z zavihki.

Uporabniku prijazen sistem spletnega nakupovanja vključuje vse funkcije nakupovanja, nakupov in upravljanja računa. Zaradi lažjega dela poglavje vsebuje naslov vozička, podprt s pojavnim pogledom vsebine vozička. Stranke s pripomočkom za filtriranje izdelkov po izdelkih lahko s klikom dosežejo izdelek po svoji izbiri. Medtem, obstaja 6+ slogov objave in zasnove pridruženega izdelka.

Na enotno stran s podrobnostmi o izdelku lahko vključite informacije, kot so razpoložljivost, številna mnenja, splošna ocena, cena, koda izdelka, kratek opis, določitev količine in gumbi, kot so seznam želja in dodaj v košarico. Možna je tudi predstavitev videoposnetkov, kategorij in oznak. Kar se tiče strani prilagajanja, ima Flavia zmogljivo podporno ploščo, ki vsebuje na stotine možnosti prilagajanja, poleg tega pa omogoča vlečenje in spuščanje ustvarjalca strani Visual Composer. Tako je neverjetno enostavno prilagoditi zasnovo, postavitev in vsebinske elemente.

Kot nepogrešljiva značilnost skoraj vseh vrst spletnih strani je vključen tudi sistem upravljanja blogov, ki ga lahko uporabite za promocijo izdelkov ali objavljanje novic in pregledov. Vnaprej določene postavitve spletnega dnevnika so za en ali več stolpcev blog z ali brez stranske vrstice levo ali desno. Uporabite lahko tudi različice spletnega dnevnika YouTube in Sound Cloud.

32. Ducan

Ducan Spletna trgovina WooCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema trgovine Ducan premium WordPress se lahko uporablja za ustvarjanje skoraj vseh vrst spletnih strani, od zgodb za moške in ženske do otrok in kuharskih izdelkov. Obstajajo tudi posebne postavitve za trgovino z hišnimi ljubljenčki, trgovino s knjigami, trgovino s čistili, trgovino s športno opremo, trgovino igrač, prodajalno kozmetike, trgovino z elektroniko, trgovino za mobilne / prenosne računalnike, spletno trgovino s pohištvom in oblikovalcem notranjosti itd. Tema zahteva minimalno osebno prizadevanje z vaše strani. Predvsem zato, ker obstaja približno dva ducata nišnih postavitev domačih strani kot vgrajena funkcija teme. Izberite primeren dizajn in ga uporabite takoj po personalizaciji vsebine.

Vendar to še ni vse – imate več kot tri desetine pripravljenih kratkih kod. Uporabite te gradnike strani s pomočjo vizualnega ustvarjalca strani, da ustvarite sveže domače postavitve z nekaj kliki v nekaj sekundah. Na voljo so vse napredne in uporabniku prijazne funkcije nakupovanja, vključno s funkcijo Add to Cart, ki temelji na Ajaxu, Oglejte si pojavno okno Košarica v zaglavju, vpis na osnovi pojavnih oken, enostavno upravljanje računa in odjava, več možnosti plačila itd. Na voljo so tudi druge funkcije dodatne opreme, kot so upravljanje seznama želja in primerjava funkcionalnosti izdelka. Medtem lahko z več razpoložljivimi dizajni vsako vrsto izdelkov predstavite na drugačen in edinstven način.

Ducan vključuje tudi paket premium in brezplačnih vtičnikov, katerega glavni namen je dodati funkcionalno vsestranskost teme in olajšati prilagoditev. Vrhunski vtičniki vključujejo ustvarjalca strani Visual Composer, Slider Revolution in Layer Slider. Po drugi strani so WooCommerce, bb press, Easy Digital Downloads, WPML in RTL (Right to Left) nekateri brezplačni vtičniki, ki jih resnično potrebujete za popolnoma posodobljeno spletno trgovino.

33. a.dot

a.dot Tema e-trgovine WordPress

Info & DownloadView Demo

a.dot je ustvarjalna tema WordPress za vrhunsko e-trgovino, s katero lahko hitro zgradite spletno trgovino. Preprosto namestite a.dot, aktivirajte WooCommerce, dodajte svoje izdelke in začnite zaslužiti!

Mala podjetja so v zadnjih letih postala velika podjetja. S pojavom družbenih medijev ročno izdelane ali unikatne izdelke na spletu ni bilo nikoli lažje promovirati. Vse, kar potrebujete, je spletna trgovina, s katero stranke usmerite k prodaji. Tukaj prihaja a.dot. Ta tema je odgovor na vaše potrebe po e-trgovini.

Tema je popolnoma združena z WooCommerce, tako da lahko dodate izdelke, galerije, ocene, opise, ocene, navzkrižne prodaje in še več. Poleg tega, ker ima tema 9+ predstavitev, lahko preprosto izberete oblikovanje trgovine, ki vam je všeč, in uvozite vzorčne podatke, da začnete hitreje začeti. Druge odlične značilnosti teme vključujejo lebdenje izdelkov, oblikovan voziček, odštevanje prodaje (odlično za posebne ponudbe!), Portfelj, celoten blog (z možnostjo časovnice), odziven dizajn in še veliko več.

34. Macaroon

Macaroon Sweet WooCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Macaroon je vesela in barvita WordPress tema za e-trgovino, pripravljena na WooCommerce. Ta tema bi bila odlična za katero koli spletno pekarno, trgovino z oblačili ali drugo trgovino.

Zasnovan z zmogljivim vtičnikom Visual Composer lahko ustvarite poljubno postavitev. Samo kliknite, če želite dodati, povleči in spustiti elemente strani. Macaroon vsebuje tudi koristne predloge strani za ekipo, pisarno, zgodovino, storitve, izjave in cene, tako da lahko začnete v samo nekaj minutah.

Tema prav tako ponuja brezplačno vtičnike WooCommerce. Tako je, dobite vse vtičnike createIT za dodajanje seznamov, 360 ogledov izdelkov, katalogov in velikosti. Poleg vseh drugih standardnih funkcij WooCommerce (kot so ocene, ocene, navzkrižna prodaja itd.) Lahko ustvarite resnično super trgovino. Macaroon vsebuje tudi 7 barvnih kož, efektov paralaksa in ken opeklin, animacije po meri, ikone pisave Awesome, podporo za obrazec 7 in več.

35. Pekarna

Tema za e-trgovino Makery Marketplace WordPress

Info & DownloadView Demo

Makery je drzna tržnica in tema e-trgovine za WordPress, ki je vrhunska tema iz Themeforest. Ta tema je odličen način za ustvarjanje lastnega spletnega trga za prodajalce, ki bodo dodali svoje izdelke in storitve za prodajo.

Spletna mesta za e-trgovino je enostavno ustvariti z WordPressom, še posebej, ker številne teme podpirajo WooCommerce za ustvarjanje lastne spletne trgovine. Toda z Makery lahko ustvarite na tone trgovin na svojem spletnem trgu (tako kot Themeforest, Etsy ali Creative Market). Tako lahko podprete mala podjetja tako, da daste kraj za prodajo svojih izdelkov in jim pomagate priti do večjega občinstva. Lahko pa uporabite svojo tržnico in ponudite raznovrstno blago s pomočjo povezanih partnerskih povezav do svojih bralcev.

Ključna značilnost družbe Makery je ta, da podpira neomejene trgovine WooCommerce. Skupaj z neomejenimi trgovinami lahko dodate več vozičkov, prodajne provizije in še več. Poleg tega tema razširja vključene uporabniške profile programa WordPress, tako da lahko dodate fotografije, priljubljene trgovine, dodatne podrobnosti in še več.

36. OneCart (brezplačno)

OneCart Brezplačna WordPress tema

OneCart je čista in minimalno odzivna tema za e-trgovino premium WordPress. Ta tema, pripravljena za WooCommerce, je kot nalašč za ustvarjanje lastne spletne trgovine danes. OneCart je danes čist in preprost način za nastavitev spletne trgovine. Ta minimalna tema vključuje vse, kar potrebujete za začetek, ne da bi vas preplavile možnosti.

OneCart je WooCommerce pripravljen, zato morate samo namestiti brezplačni vtičnik WordPress za e-trgovino WooCommerce. S tem vtičnikom lahko preprosto dodate svoje izdelke, kategorije izdelkov, ocene in ocene. Poleg tega vtičnik vključuje podporo za različne valute, arhiv trgovin, popuste, spremenljive izdelke (za barve in velikosti), in še več. In s podporo OneCart za možnosti oblikovanja v orodju za prilagajanje tem v živo lahko svojo trgovino prilagodite svoji blagovni znamki. Tema vključuje tudi FlexSlider z omogočenim dotikom, 2 prilagodljiva menija, celoten blog, integrirane pisave in ikone, dobrodošlico v zgornji vrstici in še več.

37. Gospod Krojač

Gospod Tailor E-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Gospod Tailor je popolnoma odziven WordPress tema za e-trgovino, ki je najbolj odmeven. Ta osupljiva tema zagotovo navdušuje stranke in oblikovalce. Vsaka opeka in malta naj upoštevajo spletno trgovino. Lahko se pritožite na širšem trgu, ki prodaja isti inventar, ki ga imate na voljo. Ustanovitev trgovine za e-trgovino je odličen način za rast vašega podjetja, saj bodo vaše zveste stranke lahko delile vaše spletno mesto in svoje izdelke z vsemi njihovimi prijatelji. Gospod Tailor je samo predloga spletnega mesta za začetek.

Tema vključuje vse, kar potrebujete za zagon spletne trgovine (razen seveda izdelkov). Tema je popolnoma odzivna in mrežnica je pripravljena, tako da lahko dodate podrobne slike izdelkov, ki bodo videti slikovno slikovno v vseh napravah. Poleg tega obstaja veliko odličnih možnosti, da temo prilagodite svoji trgovini, kot so nalaganje logotipa po meri, čudovita lepljiva glava, prilagodljive barve, podpora za slike paralaksa, vgrajeni drsniki in celo izbirni seznam želja, ki ga lahko omogočite svojim kupcem.

Poleg tega, ker gre za temo e-trgovine, je gospod Tailor popolnoma združljiv z WooCommerce (eden najboljših brezplačnih e-trgovinskih WordPress vtičnikov). Z WooCommerce in Mr Tailor lahko prodajate fizične, digitalne ali celo partnerske izdelke, zaradi česar je vaša spletna trgovina zelo prilagodljiva. Poleg tega vtičnik obravnava zapletene koščke in delček trgovine za e-trgovino za vas – nakupovanje, pošiljanje blaga, davek, sledenje naročil, ocene, kuponi in več so vse vgrajene. Najboljši del je, da je bila vsaka funkcija vsaka oblikovan tako, da ustreza ostalim temam gospoda Tailorja, tako da bodo vaše stranke doživele brezhibno nakupovalno izkušnjo na vašem spletnem mestu od začetka do konca.

38. Sosedstvo

Tema WordPress za sosedstvo E-trgovina

Info & DownloadView Demo

Soseska je ostra tema bele e-trgovine WordPress, ki je na voljo na spletni strani Themeforest. Ta minimalna tema je kot nalašč za spletne trgovine, trgovine in trge.

Soseska je zgrajena okoli vtičnika WooCommerce. To pomeni, da imate na voljo številne odlične funkcije, ki temeljijo na izdelkih. Dodajte izdelke v kategorije, vključite oznake, ustvarite prodajo, dodajte informacije, vključite galerije, dovolite ocenjevanje in pregled itd. Poleg tega je stajling na očeh preprost, zato bodo uporabniki radi pregledali vaš zalog.

Soseska vključuje tudi velik portfelj s množico možnosti. Izberite svoje stolpce in ustvarite strani s postavkami po meri s pomočjo kratkih kod za predstavitev promocij ali dogodkov. Ali pa stranke obvestite, kaj se dogaja z blogom! Spet obstaja veliko možnosti prilagajanja, kot so stranske vrstice, levo ali desno poravnava, mini blog, zidarska postavitev, posamezne postavitve objav in še več!

39. Cartsy

Cartsyjeva e-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Cartsy je preprosta tema za e-trgovino WordPress, ki jo je oblikoval Templatic. Ta tema bi bila odlična za katero koli spletno trgovino ali katalog.

Tema je bila ustvarjena s pomočjo WooCommerce, tako da veste, da boste imeli na voljo bogato funkcijo in preprosto uporabo spletne trgovine. Dodajanje predmetov je enostavno in lahko vključite opise, več slik, ocene, oznake, socialne zaznamke, popuste, povezane izdelke in še več. Cartsy vašim kupcem olajša brskanje po zalogah in natančno iskanje tega, kar iščejo.

Cartsy vključuje tudi fantastičen blog, ki temelji na oblikah objav. Ko v svoj blog dodate različne vrste vsebine, izberite pravilno obliko objave, da optimizirate prikazane informacije. Dodajte citate, povezavo, galerijo, sliko, zvok in seveda standardne objave. Vsaka ima tudi svojo ikono za enostavno navigacijo.

40. Zberite se

Zberite e-trgovino WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Gather je vrhunska tematika WordPress za e-trgovino podjetja ThemeTrust. Ta odzivna tema e-trgovine je naložena s funkcijami za nastavitev lastne spletne trgovine. Čista in minimalna postavitev je kot nalašč za razstavljanje predmetov, tema pa vključuje tudi zelo lep portfelj in blog. Vrste objav po videoposnetkih, slikah, drsnikih in portfeljih po meri ponujajo veliko možnosti za dodajanje vsebine za vaše stranke.

S temo lahko naenkrat nastavite popolno trgovino na svojem spletnem mestu. Gather je na voljo z odlično postavitvijo, ki vključuje poudarke (na primer za prodajne izdelke), možnost prikaza pribitkov v cenah, odličen nakupovalni voziček in zelo uporaben filter. In ker je WooCommerce pripravljen, lahko zdaj začnete prodajati izdelke! Zberite, da je WooCommerce pripravljen, zato morate samo pridobiti brezplačni vtičnik in dodati svoje predmete.

41. StoreBox

WordPress tema e-trgovine StoreBox

Info & DownloadView Demo

Veliko ljudi o WordPressu razmišlja kot o platformi za bloganje, vendar je potem veliko bolj močna. Glede na pravo temo in vtičnike lahko ustvarite katero koli vrsto spletnega mesta. Tema StoreBox podjetja Templatic bo vašo namestitev WordPress spremenila v popolno trgovino z elektronskim poslovanjem, tako da boste lahko preprosto upravljali in prodajali svoje izdelke v spletu.

Storebox ima funkcijo samodejne namestitve. Gotovi so dnevi, ko ste morali nastaviti vsak odsek svojega spletnega mesta. Preprosto aktivirajte temo in samodejno bo vaše spletno mesto videti kot demo, da boste hitro in enostavno postavili svoje spletno mesto. S prodajalno Box Box lahko prodajate fizične izdelke, digitalne izdelke ali celo ustvarite trgovino s podružničnimi vrstami.

S temo lahko ustvarite tudi podrobne strani za vsak vaš izdelek. Dodajte težo, barve, velikosti, ceno, davek in zaloge. Na izdelek lahko naložite tudi več slik, dodate svoje opise in celo predstavite prodajne cene. Naročilo je tudi enostavno, saj Kupci lahko izbirajo med različnimi možnostmi pošiljanja in plačila. Pošiljanje po pavšalni ceni, brezplačno, na osnovi cen in na teži. Kot možnosti prehoda za plačilo imate PayPal, 2Checkout, Authorize.net, Google Checkout, WorldPay, bančno nakazilo in Gotovino pri dostavi..

42. Xing

Xing E-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Xing je poslovna in e-trgovina WordPress tema podjetja ThemeForest. Ta čista in moderna tema je prednost pri ustvarjanju spletne trgovine za blago ali storitve. Več možnosti postavitve in številne lokacije drsnikov omogočajo preprosto prikazovanje izdelkov na eleganten način, kjer koli želite. Xing je optimiziran za WooCommerce, tako da je enostavno nastaviti spletno trgovino in nakupovalno košarico. Ostale uporabne teme vključujejo funkcionaren blog, velik portfelj mrež in vgrajeno v družabno izmenjavo.

43. Trgovina Kidz

Kidz Store e-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kidz Store je tema e-trgovine, ki ima zelo kul in uporabniku prijazen dizajn. Poleg tega je bila tema nabita z odličnimi funkcijami, zaradi katerih bo ustvarjanje spletne trgovine z WordPressom hitro in enostavno. Namestitev z enim klikom, več prehodnih prehodov, ogled izdelkov in seznam izdelkov, način kataloga, podpora kuponov in še več. Kidz Store bo vašo osnovno namestitev WP spremenil v popolnoma funkcionalno trgovino za e-trgovino, skupaj s skrbništvom zaledne trgovine, tako da lahko neopredmeteno in digitalno blago prodajate prek spleta.

44. Emporium

Tema Emporium e-trgovina WordPress

Info & DownloadView Demo

Emporium je vaša vse-v-enem WordPress tema o e-trgovini. Ta vrhunska tema wp je opremljena z vsem, kar boste potrebovali, da z WordPressom ustvarite svojo spletno trgovino in svojo namestitev WordPress spremenite v popolnoma funkcionalno rešitev za upravljanje vsebine v e-trgovini, tako da lahko začnete prodajati svoje izdelke v spletu.

Emporium ima funkcijo namestitve z enim klikom, zato vam pri aktiviranju teme ni treba iti skozi vsak korak. Preprosto aktivirajte Emporium in samodejno bo ustvaril vzorčne izdelke, kategorije in opravil vse vrste osnovnih nastavitev. Tako boste lahko bolje razumeli, kako tema deluje, in hitreje začeli.

Tema omogoča tudi uporabo 3 različnih slogov nakupovalnih košaric. Običajna nakupovalna košarica, digitalna trgovina in način kataloga. Običajna nakupovalna košarica bo uporabnikom omogočala dodajanje izdelkov v košarico z možnostjo nakupa zdaj, digitalna trgovina (če želite prodati ikone, pdfs, dokumente, glasbo ali drugo digitalno blago) bo samodejno ustvarila uporabniški račun, ko nekdo nekaj kupi tako jih lahko kadar koli prenesejo, kataloški način pa vam bo omogočil, da razstavite elemente, ne da bi jih prodali neposredno na spletnem mestu.

45. Trgovina

WordPress tema trgovine E-trgovina

Info & DownloadView Demo

Theme Shop je elegantna in minimalna tema e-trgovine WordPress, ki jo izvajajo Organic Themes. Ta tema je preprosto lep začetek katere koli spletne trgovine ali podjetja.

Nastavite spletno trgovino in začnite prodajati izdelke že takoj danes s temo e-trgovine WordPress. Zahvaljujoč integriranemu ključu WooCommerce cna dd podrobno najdete strani z veliko informacijami, kot so opisi izdelkov, fotogalerije, ocene strank in sorodni izdelki. Poleg tega lahko s pripomočkom dodate dodatne predmete na stransko vrstico ali v nogo svojega spletnega mesta.

Trgovina vključuje veliko drugih odličnih tematskih funkcij zunaj samih izdelkov. Vgrajen je fantastičen blog in uporaben portfelj. Poleg tega izkoristite druge predloge, kot so stran s polno širino, stran diaprojekcije, stran z arhivi ali strani s tremi stolpci (pa tudi kratke kode in pripomočke po meri), da dodate dodatno vsebino na svoje spletno mesto.

46. ​​Regenca

Regency E-trgovina Store WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Regency je odzivna tematika WordPress za vrhunsko e-trgovino, ki je popolna za katero koli spletno trgovino ali tržnico. Ta tema ima vsa orodja, ki jih potrebujete, da v nobenem trenutku ustvarite čudovito trgovino in začnete s prodajo.

Ustvarjanje spletne trgovine je lahko preveč. Na vrh imate nalogo oblikovanja celotnega spletnega mesta. No, Regency se zelo trudi pri ustvarjanju spletnega mesta po meri. Ta tema je priložena Visual Composerju, enemu najmočnejših oblikovalcev strani. S tem vtičnikom lahko ustvarite svoje postavitve strani po meri za svojo trgovino, zato je izdelava domače strani, strani ali strani za stike enostavno.

Tema je tudi s podporo bbPress, ki jo lahko uporabite za vključitev lastnega foruma za podporo po meri. To je odličen način, da na svoje spletno mesto dodate pogosto zastavljena vprašanja o naročilih, pošiljanju, vračilih, velikosti in več. In vključena podpora BuddyPress je odličen način za vključitev članov na vaše spletno mesto. Regency je na voljo tudi z drugimi funkcijami, kot so 300 kratkih kod, dodatek Visual Composer, možnosti glave, 3 postavitve spletnega mesta, stran, ki se kmalu prikaže, in še več.

Zaključek našega seznama najboljših tem o e-trgovini WordPress

Ustvariti svojo pot v svetu kot kreativnega podjetnika nikoli ni bilo lažje. Poleg tega je danes na voljo več možnosti za ravnanje z WordPressom, ki ni bilo nikoli močnejše. Menimo, da smo zajeli nekaj najboljših možnosti tem za e-trgovino WordPress za kreativne podjetnike. Če pa niste našli tistega, kar potrebujete, boste morda želeli tudi plačati ta seznam predlog z WPThemesChecker za bolj super teme.

Če šele začnete, poskusite z eno od možnosti Free, ki vam bo pomagala priti do letečega starta za 0 USD. Ko želite stvari dvigniti na naslednjo raven, bi morala biti kombinacija WooCommerce in neverjetno prilagodljivih premijskih tem, kot je Divi, več kot dovolj, da ustrezajo vašim potrebam v prihodnjih letih..

Radi bi slišali, kaj trenutno uporabljate, da v spletu naredite vtis kot kreativni podjetnik. Ali pa nam sporočite, da smo zamudili nobenega močnega kandidata za najboljšo okroglo temo WordPress teme za e-trgovino. Povežite se prek komentarjev in nam sporočite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map