Najboljše teme za WordPress za fitnes in telovadnico

Najboljše teme za WordPress za fitnes in telovadnico

Če morate zgraditi spletno mesto za fitnes klub, telovadnico ali osebnega trenerja, vam bo v tej objavi na voljo vse informacije, ki jih potrebujete za dokončanje projekta. Ko gre za izbiro teme fitnesa za WordPress za izboljšanje vašega spletnega mesta in ponudbe storitev, samo preberite to objavo. Potem bi morali biti pripravljeni na odhod.


WordPress še enkrat dokazuje, kako vsestranski je, zahvaljujoč številu tem, zgrajenih posebej za promocijo telovadnic, joga studiev, CrossFit škatel in še več. Poleg samostojnih tem dodajte uporabne funkcije za lažje upravljanje spletnega mesta o fitnesu. Ali pa svojim članom celo zagotovite dodatno vrednost!

S temi temami fitnesa vam preostane le dodajanje odlične vsebine, ki bo na vaša vrata pritekla nove člane in stranke. WordPress ima zagotovo veliko tem, povezanih s fitnesom. Čeprav je to dobra stvar, vas lahko upočasni preveč možnosti. Torej, da vam pomagamo pri izbiri najboljših najboljših tem o fitnesu za WordPress, ki bodo poenostavili postopek odločanja.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupna telovadnica

Skupna tema WordPress telovadnice

Info & DownloadView Demo

Telovadba je nova tematika v fitnesu ali telovadnici, ki je zgrajena s temo Total WordPress. Zasnovana s prilagojeno razširjeno različico Visual Composerja je demo Total Gym popoln za ustvarjanje osupljive ciljne strani za vaš studio, osebno vadbeno storitev, skupinski razred ali kar koli drugega. Plus z dodanimi funkcijami, kot so animirani drsniki po meri Slider Revolution, podpora za prevajanje, združljivost s storitvami WooCommerce, na stotine možnosti za prilagajanje stilov v živo in še več Skupaj je odlična izbira za katero koli vaše spletno mesto.

2. Energija

WordPress tema energijske telovadnice

Info & DownloadView Demo

Energija je tema WordPress za zdravje in fitnes, ki jo je ustvaril WPZoom. Ta drzna, svetla in odzivna tema bi bila odlična za vašo telovadnico, rekreacijski center, jogo in pilates studio ali drugo spletno mesto, povezano z zdravjem.

Tema je popolnoma odzivna, tako da ustreza velikosti vašega brskalnika ali mobilni napravi. To pomeni, da je vaše spletno mesto videti popolno in profesionalno, ne glede na to, kako stranke ali obiskovalci vidijo vaše spletno mesto. Plus Energy vključuje veliko možnosti prilagajanja tem za ustvarjanje spletnega mesta, ki resnično ustreza vašim potrebam. Izberite standardno ali polno širino glave, uporabite predloge strani po meri za hitro dodajanje vsebine na svoje spletno mesto in uporabite vse funkcije v zmogljivem okviru ZOOM za prepletanje barv in drugih elementov v celotni temi.

Energija vključuje odlične možnosti in funkcije, ki jih morda potrebujete za svojo telovadnico ali fitnes. Ustvarite osupljiv drsnik za domačo stran, ki bo prikazal vaš objekt, nove razrede, opremo in drugo. Nato dodajte različne strani z velikimi slikami v celotni širini, da objavite podrobnosti o članstvu, ponudbah razredov, profilih trenerjev ali celo dogodkih. Ta prilagodljiva in enostavna tema je odličen način za promocijo vašega zdravja in fitnesa.

3. Power Gym

Power Gym

Power Gym vključuje nabor kontrol za prilagajanje številnih vidikov vašega spletnega mesta, ne da bi neposredno urejali nobeno kodo. Vrste objav po meri lahko uporabite tudi za shranjevanje informacij ločeno od običajne vsebine spletnega dnevnika. To lahko vključuje profile trenerjev in podrobnosti o razredu.

4. V obliki

V obliki

Info & DownloadView Demo

V obliki je sodobna in prilagodljiva tema fitnesa in telovadnice premium WordPress tema iz Themefusea. Ta tema je odlična za promocijo vašega podjetja, ki temelji na zdravju in fitnesu. Ne glede na to, ali ponujate osebne treninge, skupinske tečaje v parku ali če začnete svojo telovadnico višjega cenovnega razreda, je In Shape popolna tema za vaše spletno mesto. Tema vključuje odlične funkcije, povezane s fitnesom. Dodajte v kalkulator BMI, zgodbe o uspehu vaših strank, celoten seznam storitev in še več.

Poleg tega, ker je to fitnes tema, obstaja čudovit modul za vadbo, ki ga lahko dodate v svoje rutine. Poleg tega lahko v fitnes dodate posnetek dela telesa in cilje vadbe, s katerimi vam bo pomagala ta rutina. Ko v načrt dodate skupinsko temo vadb, ki jo lahko stranke in bralci uporabijo za hitro oblikovanje. Druga odlična lastnost je koledar vadbe. Svinčnik v predavanjih ob uri in popoldne ali v kratkem času za posebne prireditve fit in zabavo, nato koledar delite z vsemi svojimi bralci.

5. GetFit

Postani fit

Vgrajen na okvirju Bootstrap je GetFit zelo odziven za mobilne naprave in obiskovalcem omogoča celo uporabo vmesnikov zaslona na dotik, da se pomikajo po vsebini. Pri uporabi te teme dobite tudi veliko kontrol za prilagajanje vseh elementov vašega spletnega mesta. Vključene slike Photoshop PSD omogočajo urejanje slik s temami in tako še bolj personaliziran videz vašega spletnega mesta za fitnes.

6. vadba

Telovaditi

Čeprav je vadba zasnovana s telovadnicami CrossFit, pa lahko dobro oblikuje katero koli spletno stran, povezano s fitnesom. Vgrajena funkcionalnost omogoča hitro objavo urnikov predavanj, seznamov programov, strani trenerjev, pričevanja in fotogalerije vaših objektov, osebja in članov. Svojo spletno trgovino lahko preprosto dodate tudi na svojo spletno stran, zahvaljujoč podpori WooCommerce teme vadbe.

7. GamePlan

GamePlan

Idealen za promocijo fitnesa in športnih dogodkov ter telovadnic, GamePlan je bil zasnovan tako, da se združuje s vtičnikom Event Calendar Pro, da bi olajšali objavo podrobnosti in prodajo vstopnic za svoj dogodek. Ta fitnes tema vključuje tudi vrhunska vtičnika Visual Composer in Slider Revolution za dodatno vrednost in še več možnosti oblikovanja.

8. Fitnes športna telovadnica

Fitnes športna telovadnica WordPress tema

Fitness Sport Gym je vrhunska WordPress tema, ustvarjena posebej za industrijo zdravja in fitnesa. Ustvarite pikčno odlično spletno mesto za svojo telovadnico, joga studio, crossfit box, boksarsko telovadnico ali drugo zdravstveno ustanovo. Vgrajene funkcije za urnike, trenerje in drugo omogočajo, da se ta tema popolnoma prilega!

Fitness Sport Gym ima odlične vrhunske lastnosti za ustvarjanje osupljive domače strani z ustvarjalcem strani za povleci in spuščanje, edinstveno stran s cenami za članske članske ali posebne akcije, odlične galerije in odlično stran za osebje, na kateri bodo prikazani vaši super trenerji in rezidenčni fitnes guruji. Ena najbolj uporabnih funkcij je vgrajena podpora za vtičnik Calendar Calendar. S tem lahko ustvarite napredne urnike svojega dnevnega urnika pouka, s katerimi boste obveščali pokrovitelje. Prav tako lahko oblikujete koledar super dogodkov za prihajajoče promocijske dogodke, fitnes sejme, športne nastope osebnosti, vadbe, počitniške ure in več.

To še ni vse. Fitness Sport Gym ponuja tudi vrsto objave po meri portfelja, celoten blog, pričevanja po vrsti pošiljanja po meri, močan drsnik Revolution, nabor vrhunskih ikon in podporo za WooCommerce, tako da lahko prodajate svoja oblačila in opremo za vadbo.

9. WP Beauty

WP Beauty WordPress tema

WP Beauty je močno prilagodljiva večnamenska tema WordPress, ki jo je ustvaril Contempo Inc. Ta tema je bila zasnovana kot odlična rešitev za telovadnice, salone, zdravilišča in drugo. Tema je opremljena z več premium vtičniki, da bi bilo enostavno izdelavo vašega popolnega spletnega mesta. S priloženim vtičnikom Visual Composer lahko sestavite poljubno postavitev strani, ki si jo želi srce, tako da preprosto povlečete in spustite elemente strani na svoje mesto in nato prilagodite. Vključen vtičnik Slider Revolution olajša dodajanje enovrstnih animiranih drsnikov, da bi naredil velik vpliv. Premierni vtičnik Booked Appointments pomeni, da lahko začnete rezervirati na svojem spletnem mestu asp.

Tema ima tudi odlične vnaprej izdelane predstavitve, ki jih lahko uvozite za hiter začetek. Izberite med predhodno oblikovanimi predstavitvami za dnevni spa, salon, brivnico, modni blog, telovadnico ali joga studio. Nato uvozite vzorčne podatke in jih prilagodite z uporabo vgrajenih skrbniških možnosti za barve in pisave, graditelja zaglavlja in podnožja ter različne možnosti elementov Visual Composer. Najboljše od tega je, da je prevod pripravljen (vključno s podporo od desne proti levi), vključuje vgrajene možnosti socialnih medijev in je na voljo s številnimi preprostimi vodniki za video in pisno uporabo.


Kot lahko vidite, obstaja nekaj odličnih tem WordPress za izdelavo spletnega mesta fitnesa ali telovadnice z WordPressom. In ne glede na vašo fitnes dejavnost – zagotovo je tema za vas. Če imate kakšen nasvet za naše bralce o izdelavi spletnega mesta za telovadnico ali fitnes center z WordPressom, pustite komentar spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map