Najboljši CSS Live Editor WordPress Vtičniki 2020

Prilagoditev zasnove vaše spletne strani še nikoli ni bila tako enostavna. Z uporabo vtičnika za urejevalnik v živo za WordPress CSS lahko zdaj ustvarite edinstveno spletno mesto, ki ustreza vašim specifikacijam oblikovanja in odraža podobo vaše blagovne znamke.


Do nedavnega je bila uporaba CSS za spreminjanje videza vaše spletne strani v glavnem prepuščena spletnim oblikovalcem. Vendar je zdaj na voljo vrsta vtičnikov za urejevalnike v živo za WordPress CSS, ki vam pomagajo pri prilagajanju spletnega mesta. Nekateri potrebujejo malo znanja o kodiranju, medtem ko drugi ne potrebujejo nobene izkušnje s kodiranjem. In vsi vam omogočajo, da v realnem času delate na sprednjem delu svojega spletnega mesta.

V tem članku bomo pogledali, kaj natančno je vtičnik za urejevalnik v živo za CSS, kakšni so vtičniki WordPress CSS za urejevalnik v živo in na kaj moramo biti pozorni pri izbiri.

Kaj je vtičnik za urejevalnik WordPress CSS Live Editor?

WordPress CSS vtičnik za urejevalnik v živo vam omogoča, da prilagodite zasnovo svoje teme. Kljub temu, da neposredno urejate datoteke CSS ali uporabljate standardni napačni vtičnik CSS, vtičnik WordPress CSS v živo urejevalnik omogoča delo na sprednjem koncu vašega spletnega mesta. To pomeni, da lahko v živo spremljate svoje spremembe, ki so bile uporabljene v realnem času.

WordPress CSS vtičnik za urejevalnik v živo

Z uporabo WordPress CSS vtičnika za urejanje v živo vnesete kodo ali prilagodite kontrole na sprednjem delu. To pomeni, da lahko med tipkanjem opazujete, kako se spremembe spreminjajo. Ne samo to, da vam delo na strani, ki je usmerjena proti obiskovalcem, prihrani čas za preklapljanje med zavihki in nenehno pritiskanje na osvežitev.

WordPress CSS Live Editor Vtičniki Nadzorna plošča

Vtičniki urejevalnika WordPress CSS v živo, za katere ni potrebno, da urejate CSS, neposredno prikažete nadzorno ploščo na sprednjem delu spletnega mesta, ki omogoča spreminjanje zasnove spletnega mesta prek vizualnega vmesnika. To deluje zelo preprosto, če samo kažete in kliknete element na strani in nato izberete novo nastavitev med razpoložljivimi možnostmi. Izbira enega od vtičnikov urejevalnika za WordPress CSS v živo s to funkcijo je idealna za tiste, ki želijo prilagoditi zasnovo svojega spletnega mesta, vendar ne vedo, kako napisati CSS.

Ne glede na vrsto WordPress CSS vtičnika za urejevalnik v živo, ki ga uporabljate, so končni rezultati v bistvu enaki. Ustvarite izvirni in osebni dizajn za vaše spletno mesto. Zaradi komponente urejevalnika v živo ne samo, da prihranite čas in trud, ampak lahko dejansko uživate v postopku.

Kaj iskati v vtičniku za urejevalnik v programu WordPress CSS Live

Kaj boste iskali od vtičnika za urejevalnik CSS v živo, bo zelo odvisno od vaše ravni znanja CSS ali izkušenj s kodiranjem.

Če niste nekoderski, ne skrbite, ustvarili so nekaj vtičnikov za urejevalnike CSS v živo, ki jih bodo uporabljali skupaj začetniki. Vendar boste morali izbrati vtičnik za urejevalnik v živo z nadzorno ploščo, ki vam omogoča, da samo spremenite in kliknete za spremembe. Vendar je vredno preveriti, katere elemente lahko prilagodite, saj je vsak vtičnik drugačen.

Bolj izkušeni razvijalci bodo morda želeli vtičnik, ki vam omogoča, da sami vnesete ali uredite kodo. Dobra možnost je tista, ki vam bo pomagala pri kodiranju in poudarjala morebitne napake. Druge funkcije vtičnikov, ne glede na vaše izkušnje:

 • Ali deluje z vsemi WordPress temami in vtičniki?
 • Ali ponuja kakšne vnaprej izdelane modele?
 • Ali lahko pred objavo sprememb delate v načinu osnutka?
 • Ali prihranite postopne spremembe, tako da lahko po potrebi razveljavite svoje delo?
 • Ali vsebuje poglobljeno dokumentacijo, vaje in podporo?

Zdaj zdaj veste, kaj morate upoštevati, preden se odločite, poglejmo različne vtičnike WordPress CSS v živo za urejevalnik.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. CSS Hero

CSS Hero

Info & DownloadView Demo

CSS Hero je vrhunski vtičnik za urejevalnik tem WordPress, ki vam omogoča prilagajanje skoraj vseh vidikov zasnove teme. To stori z intuitivnim vmesnikom točk in klikov, ki deluje na sprednjem koncu mesta, ne da bi vam bilo treba vnesti vrstico CSS, če tako želite. Torej, tudi če sploh nimate znanja o kodiranju, lahko še vedno uporabite ta vtičnik, da spremenite zasnovo svojega spletnega mesta.

CSS Hero ima nekaj posebej pomembnih funkcij. Prvič, prihrani vse vaše spremembe, tako da lahko razveljavite katero koli opravljeno delo ali se vrnete na določeno točko v svojem delovnem toku. Ni se vam treba bati, da bi naredili napako in zlomili spletno mesto.

Drugič, CSS Hero ponuja ‘Ready Made Styles’ in ‘Theme Skins’. Tako dobite na stotine modelov in 29 vnaprej izdelanih postavitev, med katerimi lahko izbirate kot izhodišča za svoje spletno mesto. Torej tudi tisti od nas brez oblikovalskega navdiha ali vizije lahko ustvarijo spletno stran, na katero bodo ponosni.

CSS Hero je eden najimpresivnejših vtičnikov urejevalnika v programu WordPress CSS, zasnovan tako, da vam omogoča enostavno prilagoditev zasnove vašega spletnega mesta, ne glede na to, ali ste začetnik kodiranja ali spletni razvijalec. Pred nakupom CSS Hero za samo 19 dolarjev je vredno preveriti, ali bo ta vtičnik deloval z vašo temo. CSS Hero deluje na številnih temah, pripravljenih za heroje, in vam nudijo opis, odstotek združljivosti (fyi Skupaj ocenjuje najvišjo najvišjo oceno 99% – tako, da je višja od drugih najbolj prodajanih premium tematik) in spletno mesto za preizkušanje v živo. Poskusite lahko tudi CSSHero RocketMode da bo dostopna trenutni temi.

CSSHero Poletna razprodaja

Trenutno lahko na CSSHero pri poletni prodaji prihranite do 50%! Pri prevzemu blagajne popust ne bo potreben. Ponudba se konča 9. avgusta 2016.

Pri CSSHero prihranite do 50%

2. Rumeni svinčnik

Rumeni svinčnik

Info & DownloadView Demo

Rumeni svinčnik je urejevalnik WordPress Visual CSS Style in še en vtičnik, ki ne zahteva kodiranja. Kljub temu je na voljo urejevalnik CSS za tiste, ki radi ročno urejajo svoje tabele stilov. Ta vtičnik deluje 100% na sprednjem delu, kar vam omogoča, da vidite in delate na svojem spletnem mestu v realnem času. Ustvarjen je tako, da vam omogoča prilagajanje katerega koli elementa na kateri koli temi ali vtičniku in vam omogoča, da uredite svojo temo v nekaj minutah ali preoblikujete celoten dizajn vašega spletnega mesta, če želite.

Rumeni svinčnik vam omogoča enostavno označevanje posameznih izbirnikov CSS, s čimer spreminjate temo hitro in neboleče. Ta vtičnik ima 300+ ozadij, 600+ družin pisav in 50+ animacij, ki jih lahko izbirate, kar vam omogoča, da temo prilagodite tako, da ustreza sliki vaše blagovne znamke. Rumene strani imajo tudi obsežno dokumentacijo in podporo za tiste, ki še prej niso uporabljali vtičnikov urejevalnika WordPress Live CSS.

Rumeni svinčnik vam bo povrnil 23 dolarjev in je združljiv z vsemi WordPress temami in vtičniki. Še enkrat, odlična možnost za začetnike in izkušene spletne oblikovalce.

3. TJ po meri CSS

TJCS vtičnik po meri

TJ Custom CSS iz Theme Junkie je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam bo omogočil, da prilagodite svoje spletno mesto prek vmesnika spredaj. Ta vtičnik je zasnovan s kodirniki in ga vtičnik ne priporoča tistim, ki niso prepričani v CSS.

Kot mnogi od teh vtičnikov tudi TJ Custom CSS uporablja upravitelja CSS, da na vaše spletno mesto doda CSS po meri in preglasi katero koli temo ali privzete sloge. Do tega lahko dostopate z vaše nadzorne plošče.

Vendar pa CSS TJ po meri omogoča tudi predogled sprememb v realnem času. Z uporabo orodja za prilagajanje v živo si lahko ogledate učinek, ki ga imajo spremembe, ko dodajate CSS po meri. Tako lahko prihranite veliko časa, saj vam ne bo treba varčevati s svojim delom, preklapljati zavihkov brskalnika in osveževati strani.

TJ Custom je zelo preprost vtičnik, ki vam bo pomagal ustvariti edinstveno spletno mesto natančno vašim potrebam. Če imate radi s kodo in imate izkušnje s prilagajanjem svoje teme s pomočjo CSS-ja, potem je to lahko popoln vtičnik za vas.

4. SiteOrigin CSS

SiteOrigin CSS urejevalnik

SiteOrigin CSS je brezplačen napredni vtičnik za urejevalnik WordPress CSS v živo iz SiteOrigin. Kompatibilne bodo vse teme WordPress-a, ta dodaten bogat vtičnik ponuja izbiro orodij za potrebe vseh uporabnikov, ne glede na izkušnjo s kodiranjem..

Za začetnike SiteOrigin CSS ponuja vizualni urejevalnik. Ta je sestavljen iz preprostega nabora kontrol, ki vam omogoča enostavno izbiro slogov, barv in drugih nastavitev. Če sploh ne potrebujete veščin kodiranja, lahko spremenite dizajn svojega spletnega mesta s samo nekaj kliki.

Za tiste, ki imajo izkušnje z ročnim urejanjem CSS in potrebujejo več, SiteOrigin prihaja z dinamičnim inšpektorjem. Tako boste našli pravi izbirnik, ki ga želite uporabiti za ciljanje na določen element, ki ga želite prilagoditi. To je pogosto najtežji del urejanja obstoječega CSS-ja, zato je v veliko pomoč tistim, ki se še učijo.

Za naprednejše kodre zunaj ima močan urejevalnik CSS vtičnika SiteOrigin samodejno dokončanje tako za izbirnike kot atribute CSS. Prav tako vam bo pomagal najti težave v vašem CSS-ju, preden ga objavite.

Ne glede na lastnosti tega vtičnika, ki jih uporabljate za prilagajanje spletnega mesta WordPress, se vsa dela odvijajo na sprednjem delu vašega spletnega mesta v realnem času, tako da lahko spremljate spremembe, ko jih izvajate..

5. Mikroter

Mikroterma

Info & DownloadView Demo

Microthemer je intuitiven in močan vizualni vtičnik za urejevalnik WordPress CSS s sprednjim delom. Prilagodi lahko videz katere koli WordPress teme ali vtičnika in je dovolj lahek, da se vaše spletno mesto ne upočasni.

Microthemer ponuja možnosti za začetnike in profesionalce. Nekoderji lahko spremenijo elemente, kot so barve, pisave, slike ozadja in postavitve spletnega mesta. Razvijalci lahko ročno delajo v načinu predogleda v živo, kodirajo v CSS, SCSS in JavaScript.

Ključna značilnost Microthemerja je, da omogoča delo v načinu osnutka. Lahko preizkusite nov dizajn za svoje spletno mesto ali porabite čas za preizkušanje različnih možnosti oblikovanja, ne da bi to vplivalo na izkušnjo vaše publike na vašem spletnem mestu. Potem lahko vse spremembe spremenite v enem samem koraku, ko boste zadovoljni s končnim osnutkom.

Microthemer ima izredno temeljite vaje, dokumentacijo in forume za podporo, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti ta vtičnik. Microthemer lahko kupite za enkratno nadomestilo v višini 45 dolarjev, ki vključuje brezplačne nadgradnje za vse življenje.

Bonus: Ultimate Tweaker

Ultimate Tweaker za WordPress

Info & DownloadView Demo

Morda želite urediti ne samo sprednji videz svojega spletnega mesta, temveč nekatere uporabniške vloge, prijavno stran ali druge funkcije WordPressa. Tukaj lahko pride do izraza Ultimate Tweaker za WordPress. Vtičnik je združljiv s trenutnimi različicami programa WordPress. Večina brskalnikov z omogočenim JavaScriptom bo deloval brez težav.

Ultimate Tweaker vsebuje več kot 260 različnih kramp in nastavitev, ki uporabnikom (brez php ali programskega znanja) omogočajo, da konfigurirajo in prilagodijo WordPress. Kljub velikemu številu funkcij je vtičnik zelo hiter in optimiziran za nalaganje samo uporabljenih nastavitev (leno nalaganje brez porabe pomnilnika).

Vtičnik podpira tudi večino tem, logotipov in ikon ter ščiti vsebino (brez kontekstnega menija, brez izbire in brez vlečenja). Funkcija HTML Minifier uporabnikom pomaga odstraniti komentarje, spremeniti HTML in določiti relativne naslove.

Med pomembnimi lastnostmi tega vtičnika so lahkoten skrbniški vmesnik s samodejnim shranjevanjem, HTML Minifier in ustvarjalec relativnih povezav, možnost za skrivanje meta škatel v vrstah strani po meri, upravitelj vlog, način neodvisne nastavitve, hitrejši 2X / lažni nalaganje, skrivanje in vloga skrbnika “Ultimate Tweaker”.


Končne misli

Vsi vtičniki urejevalnika WordPress CSS v živo, omenjeni tukaj, so impresivne možnosti, ki vam bodo pomagale prilagoditi oblikovanje spletnega mesta. Ne glede na izbrani vtičnik, preberite priloženo dokumentacijo, da lahko iz njega kar najbolje izkoristite. Bolj kot razumete, kako uporabljati urejevalnik v živo, boljši bodo dizajni, ki jih boste ustvarili.

Ali uporabljate vtičnik CSS v živo za urejevalnik in če je, kateri? Bi ga priporočili? V komentarjih delite vse priročne nasvete ali pripombe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map