Najboljši LMS WordPress vtičniki za ustvarjanje tečaja 2020

Najboljši LMS WordPress vtičniki za ustvarjanje tečaja

Internet je odličen kraj za nabiranje znanj in znanj. Že takoj iz domače študijske mize lahko raziskujete internet za tečaje, se prijavite na njih, opravite lekcije in v življenjepis dodate potrdilo o zaključku (kot so ti super WordPress tečaji za začetnike). Obstajajo številne enostavne vtičnike LMS WordPress in možnosti, s katerimi lahko spletno mesto spremenite v popoln sistem za upravljanje učenja.


Preprosto povedano, mnogi ljudje so več kot pripravljeni plačati dober denar za spletni tečaj v predmetu, ki ga izberejo. Številne ustanove in posamezniki se z njimi potegujejo prek svojih izobraževalnih spletnih strani. Ta spletna mesta izvajajo storitve od konca do konca, od oblikovanja vsebine predmeta in vpisa študentov, do opravljanja izpitov in podeljevanja potrdil o zaključku tečaja.

Za zadovoljevanje oblikovalskih in funkcionalnih potreb teh spletnih strani so na trgu na voljo kakovostne teme in vtičniki, ki poskrbijo za spletno izobraževalno platformo.

Lahko se lotite gradnje sistema za upravljanje učenja (LMS), ki temelji na WordPressu, na več načinov – svoje veščine kodiranja lahko preizkusite v samostojni namestitvi WordPress-a ali pa uporabite eno od številnih že pripravljenih premijskih tem, ki vam bodo pomagale. . Če želite samo ponuditi tečaje, dodajte vtičnik, ki omejuje uporabnikov dostop do vsebine.

Poleg tega obstajajo specializirani vtičniki LMS WordPress, namenjeni obravnavi vseh posebnosti, ki jih zahtevajo spletna mesta, ki ponujajo spletne tečaje. Pomagajo vam upravljati tečaje, jih promovirati in od njih zaslužiti z honorarji in oglasi. Ne da bi več čakali, tukaj je nekaj vrhunskih možnosti, za katere menimo, da so najboljši vtičniki LMS WordPress na trgu.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. MasterStudy LMS brezplačni vtičnik WordPress

MasterStudy LMS brezplačni vtičnik WordPress

MasterStudy je spleten tečaj in vtičnik LMS WordPress. Ta enostaven za uporabo vtičnik polepša upravljanje tečajev zahvaljujoč vgrajeni podpori za video posnetke, kvize, plačano članstvo, ocene, sezname želja in še več.

Pri izdelavi tečajev imajo inštruktorji veliko možnosti za izdelavo učnega načrta (z lekcijami in potrdilom o zaključku tečaja), ki jim dodajo pogosta vprašanja in osnovne informacije o tečaju (trajanje, predavanja, video ure, uporabniška raven itd.). Vključena oglasna deska MasterStudy je odličen način za komunikacijo učiteljev in učencev. Napredne funkcije za preverjanje in preverjanje v realnem času študentom olajšajo dvig „digitalne“ roke, učiteljem tečajev pa dodajanje časovnih testov. Poleg tega sta PayPal in Stripe integracija tečaja lahka.

Najboljše od vsega, medtem ko bi MasterStudy moral delati z najbolj priljubljenimi temami WordPressa, obstaja tema MasterStudy Education & LMS WordPress, zasnovana posebej za delo s tem močnim vtičnikom tečaja. Tema vključuje svetlo in temno kožo, možnosti tečajev brez povezave, različne tipe lekcij, strani z uporabniškimi profili, ustvarjalnik strani povleci in spusti, podporo za prevajanje in še več. Če razmišljate o brezplačnem vtičniku MasterStudy LMS WordPress, vsekakor oglejte tudi temo.

2. Tutor popoln LMS za WordPress

Tutor Celovita LMS rešitev za WordPress

Tutor LMS je brezplačen vtičnik, poln funkcij za vaše spletne tečaje. Za začetek lahko ustvarite neomejene tečaje, skupaj z enostavnim uporabnikom tečajev. S pomočjo graditelja povleci in spusti dodaj lekcije, naroči vsebino tečaja, gradivo, nastavi trajanje, dodaj stopnjo težav itd. Vtičnik ponuja tudi Gutenbergovi bloki, video podpora (domače, Youtube in Vimeo), objave, ocene / ocene tečajev in neomejeno število inštruktorjev. Tako je enostavno ponuditi tečaje različnih strokovnjakov. Obstaja celo študent za preizkušanje ustvarjalca kviza znanje ves čas tečaja!

Še več, Tutor vključuje nadzorne plošče za študente, profile učiteljev in panele, vgrajene možnosti za oblikovanje, pripomoček po meri in združljivost z WooCommerce & EDD. In to je vse samo v brezplačni različici! Lahko nadgradite na Tutor LMS Pro načrtujete napredne nastavitve kviza (ujemanje, ujemanje slik ali odgovorov, naročanje, kratek odgovor), oblikovalec tečaja za sprednji del, predpogoji za tečaje, prijave za dodelitev, ocenjevanje, poročila in predloge potrdila o tečaju. Pro doda tudi uporaben sistem obveščanja po e-pošti in kapljanje vsebine za spremljanje študentov ter podporo za naročnine na WooCommerce in plačano članarino Pro (vendar so to le funkcije v času pisanja – preverite časovni načrt da vidimo, kaj prihaja) Če potrebujete kakršno koli pomoč, Pro vključuje tudi eno leto posodobitve, prednostno podporo in celo namestitveno storitev.

3. WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware uporablja funkcijo povleci in spusti, da vam pomaga sestaviti in urediti tečaje v obliki, ki je znana študentom in učiteljem. Prav tako je enostavno ustvariti lekcije ali enote – preprosto ustvarite objave ali strani v WordPressu na način, kot jih običajno počnete in objavljate. Če želite, razporedite lekcije po modulih in tečajih ter jih zaokrožite z več formati kvizov, ki preizkušajo razumevanje lekcij učencev. Poleg tega lahko s funkcijo podajanja kapljic celo sprostite vsebino po datumu ali intervalu. Študentom pa sporočite, kako jim je uspelo z uporabo ocene.

Uporabite prilagodljive predloge e-pošte, da po e-pošti prenašate ocene in rezultate. Poleg tega lahko ustvarite edinstvene, naložene in prilagojene certifikate o zaključku za uspešne študente. Ne zamudite dovoljenja za dostop do inštruktorjev za urejanje vsebine in za upravljanje tečajev in študentov.

Vpis študentov je lahko ročni ali samodejni. Ne samo to, dostop do tečajev lahko dovolite le ob izpolnitvi predpogojnih pogojev. WP Courseware je združljiv s standardnimi temami WordPressa. Zagotovljeni ste za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, saj obstaja podpora za vtičnike za članstvo (MemberPress, OptimizePress). Poleg tega podpora za priljubljene vtičnike e-trgovine (WooCommerce, Easy Digital Downloads) pomaga pri spletni prodaji tečajev.

4. Sensei WordPress sistem za upravljanje učenja

Sensei WordPress sistem za upravljanje učenja

Ustvarjanje vsebine za tečaje s programom Sensei je tako enostavno kot ustvarjanje strani ali objave v programu WordPress. Ta sistem upravljanja učenja se je razvil s strani WooCommerce in se brezhibno integriral s svojim vtičnikom za e-trgovino. Če povežete tečaje z kupljenim izdelkom, lahko tečaj promovirate na zelo relevantno občinstvo. Torej bo kupec kompleta za vezenje verjetno dobil ponudbo tečaja za vezenje.

Sensei WordPress LMS poučna programska oprema

Vtičnik uporablja že znane funkcije registracije uporabnikov WordPress za prijavo na tečaj. Predpogoji so lahko določeni za vsak tečaj, pa tudi za vsako lekcijo. Ustvarite banke vprašanj in jih uporabite za nastavitev naključnih kvizov. Vtičnik vključuje orodje za analitiko, ki spremlja napredek posameznih študentov ali predmetov.

Sensei dobro sodeluje z večino standardnih tem WordPress, čeprav razvijalci priporočajo teme, ki ponujajo integrirano podporo za Sensei. Glede na funkcije, ki jih želite vključiti, lahko vtičnik dodate številne razširitve. Večina jih je brezplačnih, a če želite kapljati vsebino vira in dodeliti značke za dosežke, boste morali razširitve kupiti ločeno.

5. Sistem za upravljanje učenja LearnDash WordPress

Sistem za upravljanje učenja LearnDash WordPress

LearnDash je celoten sistem za upravljanje učenja, ki izvaja API Tin Can (Experience) za zajem in shranjevanje učnih dejavnosti vaših uporabnikov. Tin Can API je specifična programska oprema za sledenje in beleženje vseh učnih izkušenj. Zbira podatke o izkušnjah, kot so mobilno učenje, simulacije, dejavnosti v realnem svetu, izkustveno učenje, socialno učenje, učenje brez povezave in skupno sodelovanje. Ti podatki omogočajo vpogled v učne dejavnosti uporabnikov. Zlasti pomaga pri neformalnem in prilagojenem učenju, kjer inštruktorji ali osebje na inštitutih spremljajo uspešnost posameznika od začetka.

LearnDash je opremljen s funkcijami in se dobro integrira z WordPressom, tako da boste lažje objavili vsebino in zaslužili na spletnem mestu. Tečaje lahko za preprosto predstavitev razdelite na več stopenj. Kapnite vsebino vira po urniku in onemogočite dostop po določenem času. Uporabite kateri koli medijski element, kot so avdio, video, slike, datoteke Google Dokumenti, artikulacije ali Adobe Captivate. Oblikujte kvize v preprosti obliki vprašalnika ali izberite 8 vnaprej oblikovanih vrst kvizov, ki jih ponuja vtičnik.

Časovniki lekcije usmerjajo, koliko časa lahko učenec porabi za katerokoli lekcijo, vodje dodeljevanja pa dovolijo pripombe k poslanim nalogam. Uporabniki lahko ustvarijo profile iz sočelje, vpisani uporabniki pa se lahko pridružijo zasebnim ali javnim forumom, ki so specifični za tečaje.

Razvijalci so se pri razvoju tega vtičnika zanašali na svoje bogate izkušnje v industriji in med uporabniki štejejo številne cenjene univerze. Vtičnik je omogočen na več mestih in deluje s katero koli temo. Za izboljšane funkcije so na voljo številne brezplačne in premium razširitve. Te razširitve so bile razvite kot odziv na povratne informacije skupnosti. Poleg tega obstaja na stotine združljivih tem (npr eLumine ali univerza), ki dodajajo dodatne funkcije in možnosti oblikovanja.

6. LearnPress WordPress LMS vtičnik

LearnPress WordPress LMS vtičnik

Jedro LearnPress core je brezplačno in lahko. Če na vašem spletnem mestu obstaja kakšna funkcija, ki jo potrebujete, jo poiščite med številom brezplačnih in plačanih dodatkov. Nekatere funkcije pomagajo boljši zaslužek na spletnem mestu.

Uporabniški vmesnik pomaga pri gradnji tečajev, urejanju in vzdrževanju vsebine tečaja. Tu lahko prilagodite številne nastavitve, na primer trajanje tečaja, zahtevane ocene, število poskusov in kvizov, preden nadaljujete na naslednjo stopnjo. Mogoče je izvažati tečaje tudi na druga spletna mesta, ki uporabljajo LearnPress. S podporo BuddyPress lahko študenti oblikujejo skupine za razpravo o težavah in izmenjavi znanja.

learnpress

Vtičnik je preveden v številne jezike, podpira večstranska omrežja, pa tudi plačilne načine PayPal, Stripe in WooCommerce. Čeprav lahko LearnPress uporabljate s katero koli standardno WordPress temo, avtorji močno priporočajo, da se uporablja skupaj s Tema izobraževanja WordPress ali LMS WordPress tema. V drugih primerih priporočajo nadgradnjo na Pro za dostop do paketov tečajev, gamifikacije, potrdila o tečajih in številnih premium dodatkov.

7. Namaste! LMS za WordPress

Namaste! LMS za WordPress

Ko namestite brezplačno različico Namaste! LMS, lahko namestite WordPress v funkcionalno izobraževalno spletno mesto. Funkcije e-učenja vključujejo ustvarjanje lekcij in nalog, vpis študentov, vodenje tečajev in študentov, določitev pogojev za pouk in več.

Izboljšajte funkcijo vtičnika z vtičnikom za brezplačno članstvo Konnichiwa! Ustvari podrobna poročila o dejavnostih študentov na kraju samem. Ko je aktiviran, bo pripomoček na nadzorni plošči razkril določeno število dni aktivnosti na strani. Integracije PayPal in Stripe pomagajo pri zbiranju plačil za tečaje.

namaste-lms

Premijska različica olajša zaslužek na spletnem mestu – dodajte nakupovalni voziček v določene tečaje, ustvarite in upravljajte s kuponi za popust in upravljajte z zaščitenimi datotekami. Poleg tega lahko nekaterim uporabnikom dodelite dostop kot vodje razredov in podelite značke za zaključek tečaja ali za zaslužek.

8. Vtičnik LifterLMS WordPress

LifterLMS WordPress vtičnik

Osnovni vtičnik LifterLMS je brezplačen, intuitiven za uporabo in prilagodljiv. Preveri skoraj vsa polja na seznamu potrebnih funkcij sistema za upravljanje učenja in pooblastila WP101, priljubljena serija video tutorial WordPress.

Študenti se lahko učijo z vrsticami in kvizi o napredku, da spremljajo svoj napredek. Študente obveščajte z avtomatskimi e-poštnimi sporočili. Ta e-poštna sporočila so nastavljena tako, da jih sprožijo vnaprej določene dejavnosti študentov, na primer, če se dolgo ne prijavljate, ne izpolnite kviza, opomnite za roke in še več. Z e-poštnimi sporočili na podlagi akcij poiščite študente, ki tečaj zapustijo na sredini. Kapljajte vsebino po določenih urnikih ali da se ujemajo z napredkom učencev.

Funkcije upravljanja LifterLMS

LifterLMS ponuja veliko orodij za upravljanje tečajev, pa tudi obdelavo plačil prek PayPal-a, stripe ali Authorize.net ter podporo za WooCommerce. Na spletnem mestu lahko dodate kupone in popuste, da povečate vpis študentov. Na voljo je več plačljivih dodatkov, kupite pa jih lahko posamično ali v paketu vse v enem.

9. Edwiser Bridge – integracija Moodle LMS za WordPress

Edwiser Bridge - Moodle LMS integracija za WordPress

Nazadnje, če ste ljubitelj Moodle odprtokodni okvir tečajev vas bo morda zanimalo, da obstaja preprost način, kako svoje tečaje Moodle vključiti v WordPress. Brezplačni vtičnik Edwiser Bridge vam omogoča, da uvozite vse svoje tečaje Moodle in sinhronizirate kategorije tečajev neposredno s svojim WordPress spletnim mestom. Od tam jih lahko brezplačno objavite, jih prodajate (z vgrajeno integracijo PayPal), omogočite registracijo tečaja in še več.

Edwiser Bridge vključuje tudi številne nastavitve (na primer samodejno sinhronizacijo za tečaje, vpisane uporabe, jezik itd.), Ki jih lahko preprosto preverite in omogočite. Če ste razvijalec (ali imate na voljo), obstajajo celo vgrajeni kavlji in filtri za hitrejše prilagoditve. Še bolje, na voljo so super dodatki, ki dodajo še več moči vašemu WordPressu LMS, ki ga poganja Moodle.

Selektivna sinhronizacija

Uporaba Selektivna razširitev sinhronizacije za Edwiser Bridge lahko uporabniki Moodla izbirajo tečaje, ki jih želijo sinhronizirati s platformo WordPress, da bi nato nadalje tržili ali prodali. Ta enostaven vtičnik omogoča, da se skrbniki Moodle zelo preprosto osredotočijo na določen sklop tečajev in povečajo oprijem na te tečaje.

Enkratna prijava

Poenostavite postopek prijave in dostop do tečaja s pomočjo Razširitev Single Sign On za Edwiser Bridge. Uporabniki se lahko hkrati prijavijo na spletno mesto Moodle in na WordPress, tako da samo enkrat vnesejo poverilnice za prijavo. Deluje oboje! Uporabnik se lahko prijavi na spletno mesto Moodle ali WordPress in se prijavi na ustrezni WordPress oziroma Moodle strani.

Odjava deluje prav tako dobro, ker učencem ni treba skrbeti, da se ne odjavijo z obeh spletnih mest. Ta vtičnik s preprosto nastavitvijo pomaga pri integraciji WordPress-Moodle in uporabnikom olajša dostop do obeh mest, saj ima le en nabor poverilnic, ki jih morajo imeti v mislih. Na voljo je tudi kratka koda, ki jo lahko namestite kamor koli na spletnem mestu WordPress in tako omogočite prijavo.

Nakup tečaja v velikem obsegu

Dovoli uporabnikom, da kupujejo več tečajev hkrati v Moodleu z Nakup v velikem obsegu za most Edwiser podaljšek. To je WordPress vtičnik, ki uporablja moč WordPressa in WooCommerce, da Moodle administratorjem omogoči prodajo tečajev za WordPress in kupcem omogoči nakup teh tečajev v velikem obsegu. In to še ni vse, kupci Moodla imajo ob nakupu tečaja intuitiven vmesnik za vpis študentov na tečaj.


LMS omogoča uporabnikom, da se učijo s svojim tempom in uporabljajo katero koli napravo, ki jim ustreza. Učni proces lahko naredite bolj razburljiv z podeljevanjem značk, inovativnih kvizov in seznamov najboljših izvajalcev. Poleg tega lahko dodajanje foruma ali skupnosti pomaga pri spodbujanju učencev v učnem procesu.

V zadnjih nekaj letih se je uporaba WordPress-a povečala kot osnova za spletna mesta izobraževalnih ustanov in spletne tečaje. Vtičniki za WordPress LMS, ki jih razpravljamo v tej objavi, se dobro kombinirajo z jedrom WordPress-a in tako vzpostavijo popoln sistem spletnega pošiljanja tečajev. Nekateri so brezplačni, drugi pa ponujajo zelo privlačne funkcije za manj kot 250 dolarjev (kar je manj kot 1 dolar na dan).

Imate kakšne izkušnje s temi vtičniki WordPress LMS? Ali smo morda pogrešali katerega od vtičnikov LMS WordPress, ki ga priporočate? Prosimo, delite v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map