Najboljši nepremičninski vtičniki WordPress za izdelavo spletnega mesta za nepremičnine

Najboljši nepremičninski vtičniki WordPress

Obstaja cela množica vtičnikov WordPress Real Estate, ko gre za izdelavo spletnega mesta z nepremičninami z WordPressom. Nekateri od teh vtičnikov so odlične možnosti, ki ne bodo samo olajšale vašega življenja, ampak bodo opazno vplivale na vaše poslovanje.


V tem članku boste našli izbor najbolj impresivnih in z bogatimi funkcijami vtičnikov, ki bodo pomagali nadgraditi vaše spletno mesto z nepremičninami. Od čudovitih prikazov lastnosti do naprednih možnosti iskanja spodnji vtičniki ponujajo vsakomur nekaj.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

WordPress nepremičnina vtičnik

Najboljši vtičniki za nepremičnine WordPress

Če želite razviti elegantno spletno mesto z razkošnimi lastnostmi, potem je morda pravi vtičnik WordPress Property Real Estate. Ponuja obsežne funkcije, ta vtičnik bo poskrbel za vse potrebe vašega spletnega mesta, ki vam bodo pomagale ustvariti vizualno impresivno spletno mesto.

Vtičnik za nepremičnine WordPress Property Real Estate vam omogoča, da podrobno navedete svoje lastnosti in jih prikažete v slogu, ki je primeren za vaše spletno mesto. Vtičnik se integrira z Google Zemljevidi, kar obiskovalcem omogoča iskanje lastnosti na območju, ki ga izberejo. Ta vtičnik za nepremičnine WordPress ponuja tudi različna orodja, s katerimi lahko uporabniki olajšajo podrobno iskanje lastnosti in vas neposredno kontaktirajo. Funkcije vključujejo:

 • Napredne vrste lastnosti, tako da lahko dodate posebne in ustrezne podrobnosti vsaki vrsti znamk, ki jih navedete.
 • Več načinov za izdelavo zaslonov vam pomaga ustvariti svoje edinstveno spletno mesto.
 • Integracija z Google Zemljevidi za enostavno brskanje po seznamih.
 • Napredno iskanje pomaga obiskovalcem najti točno tisto, kar iščejo
 • Povežite se s kontaktnim obrazcem 7, tako da bodo vaši potencialni kupci enostavno stopili v stik.
 • Več uporabnikov kot agentov, tako da lahko celotna ekipa ustvari in upravlja svoje lastne sezname in lastnosti.

Ta vtičnik stane 26 dolarjev (z dodatnimi 7,80 dolarja, če želite eno leto podpore strankam).

Optima Express in vtičnik za povečanje trga IDX

OptimaExpress nepremičninski vtičnik

The Optima Express in vtičnik za povečanje trga IDX vam prinaša iHomefinder in je impresivna rešitev za resne spletne strani z nepremičninami. Ponuja seznam nepremičnin, poročila o trgih in podatke MLS na vašem mestu WordPress. Ponosna je tudi na svoj ugled za SEO in zajemanje svinca. Druge funkcije vtičnika:

 • Popolnoma odziven dizajn.
 • Galleries Eye Catching – galerije s seznami se lahko dodajo na strani, objave in stranske vrstice. Animirani drsniki v galeriji lahko dodate impresivno predstavo lastnosti.
 • Interaktivni zemljevid.
 • Uporabniku prijazno iskanje nepremičnin.
 • Več funkcij za zajemanje potencialnih strank – od opozoril po e-pošti do obrazcev za kontakt in registracijo.
 • Poročanje in upravljanje.

Seveda takšen vtičnik prihaja za ceno. Čeprav je jedrni vtičnik brezplačen za prenos, po a 30-dnevna brezplačna preizkusna različica za uporabo boste morali plačevati mesečno naročnino na iHomefinder.

Srednji načrt ponuja najboljše razmerje med funkcijami in ceno, kar stane 49,95 USD na mesec. Če pa želite uporabiti možnost trženja e-poštnih sporočil iHomefinders e-poštnih sporočil, je vredno nadgraditi njihov premijski načrt, ki ga ponujajo v višini 74,95 USD na mesec.

Ta vtičnik za nepremičnine WordPress je morda pretiran za osnovna spletna mesta o nepremičninah, toda za resne projekte je to lahko kar tisto, kar potrebujete.

Oglasi AgentPress

Agent Press Ads Vtičnik

AgentPress Listings je brezplačni WordPress vtičnik, ki ga je razvil StudioPress. Je trden vtičnik za tiste, ki šele začnejo z nepremičninskim poslom ali ki še nimajo proračuna za obsežnejšo rešitev.

The Vtičnik AgentPress Ads se integrira s temo nepremičnine AgentPress Pro, da ustvari sistem upravljanja seznamov. Deluje tudi z drugimi WordPress spletnimi mesti, ki jih poganja Genesis, tako da doda seznam vnose po meri, da lahko na svojem spletnem mestu objavite podrobne sezname lastnosti. Ta vtičnik vsebuje tudi:

 • Hitro in enostavno namestitev.
 • Hiter in učinkovit za uporabo.
 • Impresivne vizualne slike za posamezne, iskalne ali vse vnose.
 • Uporablja vrste objav, taksonomije in pripomočke po meri.
 • Orodje za ustvarjanje taksonomije lahko uporabite za ustvarjanje svojega edinstvenega načina razvrščanja lastnosti, ki jih navajate.
 • Te taksonomije lahko uporabnikom omogočijo iskanje seznamov.

Ta vtičnik je še posebej dobra možnost, če ne uporabljate storitve IDX.

Enostavni oglasi nepremičnin

EasyPropertyListings

Enostavno seznami nepremičnin so verjetno najbolj kompetentni brezplačni oglasi WordPress vtičnik na voljo. Omogoča vam prikazovanje seznamov lastnosti na svojem mestu WordPress in mora delovati s katero koli temo. Med pomembne funkcije spadajo:

 • Več vrst kotiranja, tako da lahko enostavno naštejete stanovanjske nepremičnine, najemnine, poslovne prostore, podjetja, zemljišča in druge.
 • Integrirano z Google Zemljevidi.
 • Za učinkovito upravljanje potencialnih strank in stikov se obrnite na CRM System.
 • Poročila za sledenje seznamov.
 • Podpora valuti za valute, ki niso v dolarju, tako da lahko naštejete nepremičnine z vsega sveta.

Seznam nepremičnin je mogoče razširiti tudi s knjižnico dodatki. Vendar pa ti ne pridejo poceni, zato, če želite obsežnejšo rešitev, je morda vredno poiskati vrhunski izdelek s prvega.

Vrste pošt po pošti Contempo Real Estate

Navidezni vtičnik-nepremičnina-vtičnik

Če ste razvijalec, ki želi zgraditi svojo prvo temo nepremičnin, potem Contempo Real Estate Vtičnik po meri po vrstah je odlična možnost. Ta vtičnik je odlična osnova za gradnjo vaše nepremičninske teme s preprostimi možnostmi za sezname in pričevanja po vrstah objav po meri, skupaj s povezanimi polji po meri in taksonomijami (kategorije in oznake). Ta vtičnik priporočamo za razvijalce tem, saj niso vključene predloge strani / objave, zato boste morali sami ustvariti temo (ali naročiti Contempovo knjižnico nepremičninskih tem WordPress).

Drugi bistveni vtičniki za spletno mesto za nepremičnine

Poleg vtičnikov WordPress, ki so bili ustvarjeni posebej za nepremičninska mesta, obstajajo še nekateri bistveni vtičniki, ki jih morate upoštevati.

Sestavite seznam e-poštnih sporočil z vtičnikom za vklop

Za lažjo izdelavo poštnega seznama in sledenje morate namestiti dober vtičnik. Tako boste lahko zbirali ne samo e-poštne naslove, ampak tudi začeli graditi odnos in odnos s potencialnimi strankami. Če želite izvedeti, kako preprosto dodati obrazec za prijavo na svoje nepremičninsko mesto, preberite naš pregled vtičnika Bloom WordPress.

Pridobite več izpostavljenosti z gumbi za skupno rabo

Kot nepremičninski agent želite, da se vaša vsebina deli, deli in deli. Če želite to narediti, potrebujete gumbe za skupno rabo na vsaki strani, objavo in seznam, da občinstvo spodbudite k skupni rabi te vsebine na svojih straneh v družabnih medijih. Easy Social Share Buttons je funkcijski paket, ki naj ustreza vsem vašim potrebam..

Izkoristite SEO za več prometa

Yoast SEO

Nepremičnine so izjemno konkurenčen posel in optimiziranje vašega spletnega motorja (SEO) bi vam lahko resnično pomagalo pred konkurenco. Yoast SEO je brezplačni vtičnik WordPress, bogat z funkcijami, ki lahko poskrbi za vrsto nalog, povezanih s SEO. Za več informacij o pomembnih funkcijah, ki jih ponuja Yoast SEO, preberite naš vodnik za vtičnike SEO.

Namestite varnostni vtičnik za zaščito svojega spletnega mesta

UpdraftPlus WordPress Backup Vtičnik

Kot sodobni realtor boste spoznali pomen svojega spletnega mesta. Zdaj si predstavljajte, da to spletno mesto čez noč izgine! Če želite zagotoviti, da to nikoli ni mogoče, morate namestiti varnostni vtičnik, tako da lahko v primeru, da se zgodi najhujše in vaše spletno mesto zruši, obnovite kopijo. UpdraftPlus je celovita rešitev za varnostno kopiranje, ki vam omogoča, da obnovite spletno mesto z le nekaj kliki.

Razumevanje analitike, da pozna svojo občinstvo

GoogleAnalyticsDashboardWP

Razčlenitev uspešnosti vašega spletnega mesta in prometa, kamor prihaja, od koder je bistvenega pomena nepremičninski posel. Prvič, prenos Nadzorna plošča Google Analytics za WP tako lahko analizirate svoje podatke, ne da bi morali zapustiti svoje spletno mesto. Drugič, začnite se učiti kako razlagati in uporabljati svoje podatke.

Tako boste lažje razumeli svojo občinstvo in zagotovili, da vaše spletno mesto in vaše podjetje ustreza njihovim potrebam. Za boljše razumevanje tega ključnega področja ne pozabite prebrati nedavni vodnik za meritve občinstva.

Končne misli o vtičnikih za nepremičnine WordPress

Vtičniki, ki jih izberete za spletno mesto z nepremičninami, bodo zelo odvisni od vašega podjetja. Kaj manjka vaše spletno mesto? Katera orodja uporabljajo vaši obiskovalci? Kolikšen je vaš proračun?

Vsi omenjeni vtičniki so dobre možnosti, zato gre preprosto za primerjanje vtičnika z vašimi potrebami. Imate spletno mesto z nepremičninami? Katere vtičnike uporabljate? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map