Najboljši vtičniki za klepet in podpora za vstopnice za WordPress

Večini strank je všeč neka oblika pomoči pri nakupu. Mogoče bodo dvomili, tudi ko so prebrali podroben opis izdelka, preglede in pogosta vprašanja. Ali ne bi bilo lepo, če bi vam nekdo iz trgovine pomagal pri nakupu? Nekdo, h kateremu se lahko še naprej vračate, dokler niste prepričani v svoj nakup ?


Tu se lahko najboljši vtičniki za klepetanje v živo dvignejo. Ti vtičniki pametno stopijo v službo prodajnega pomočnika ali osebe za podporo strankam. Odgovarjajo lahko na vsa vprašanja strank in so na voljo 24 x 7 x 365. Vaša trgovina ni več brez obrazca URL, ampak se takoj preoblikuje v prodajalca ali lastnika trgovine, ki lahko vodi pogovor z obiskovalci in jih pretvori v dragocene stranke.

Telefonski klici in e-poštna sporočila lahko tudi opravijo svoje delo, vendar ima sistem za klepet v živo nekaj prednosti:

 • Deluje kot sistem za povratne informacije in stike. Povratne informacije vam lahko pomagajo pri spreminjanju vaše marketinške strategije.
 • Obiskovalci dobijo takojšnjo in sprotno podporo, na odgovor jim ni treba čakati.
 • Ohranjanje stika s stranko in njihovo stikanje bo verjetno spremenilo v zveste stranke.
 • Lahko zmanjša število zapuščenih vozičkov.
 • Zapisi o klepetih se lahko uporabijo kot pripravljena podlaga za prihodnje kampanje.
 • Lahko preraste v forum ali sistem za podporo klepetu.
 • Če so vozovnice izdane, je odziv lažji, saj ga je mogoče slediti in ga ne boste izgubili, dokler ga ne rešite.
 • Lahko izboljša SEO razvrstitev, saj bodo obiskovalci na vašem spletnem mestu ostali dlje.
 • Ko se vam brez povezave pomaga pretvoriti v dragocene ponudbe, se v samodejni e-poštni sistem pretvori.

Obstaja veliko številnih vtičnikov za klepet v živo, od zelo preprostih in brezplačnih do celovitih premium vtičnikov. Tu navajam nekaj dobrih.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. WSChat – WordPress klepet v živo

WSChat ELEX WordPress vtičnik za klepet v živo

Nadgradite spletno mesto z učinkovitim klepetanjem v živo, ki ga poganja AI, z uporabo WSChat. Ta lahek vtičnik na vašo spletno stran doda uporabno pojavno okno za klepet, ki je pripravljena za mobilne naprave in deluje odlično v kateri koli napravi.

WSChat WordPress klepet v živo je poln funkcij za vprašanja o obiskovalcih spletnega mesta in preprosto je začeti. Po namestitvi oblikujte svoj lastni obrazec pred klepetom z zahtevanimi informacijami in oblikujte pripomoček za klepet z uporabo vgrajenih barvnih možnosti. Dodate lahko tudi neomejeno število agentov in omogočite opozorila agentov, tako da bodo obveščena takoj, ko se obiskovalec vključi v klepet.

WSChat Primer klepeta v živo

Na voljo so tudi možnosti za prikaz stanja v spletu / brez povezave, podpora za Google Dialogue tok za določanje in avtomatizacijo odgovorov ter napredna orodja za klepete za priloge, snemanje zaslona (tako da lahko stranke bolje razložijo težave), pošiljanje zgodovine klepeta na e-pošto in ocene klepeta. Poleg tega WSChat, vsi vaši podatki so shranjeni na vašem strežniku, ki izboljšuje zasebnost klepeta (in podatkov).

S funkcijo poročanja si lahko ogledate uspešnost podpore strankam, skupaj z ocenami, ocenami kakovosti in številom vstopnic na agenta. Tako lahko na prvi pogled vidite, ali obiskovalci dobijo pomoč, ki jo potrebujejo. In vtičnik je integriran tudi s priljubljenim WSDesk vtičnik, tako lahko brez težav preusmerite vprašanja o podpori strankam. Izdelava odlične podporne rešitve!

2. Podporni odbor

Podporna plošča - Chat WordPress Vtičnik

Podporna plošča je odličen način za dodajanje klepeta v živo na vaše WordPress spletno mesto. Ta vtičnik za klepete je vgrajen z možnostmi za človeške agente, integrirane v klepete, ki jih poganja Slack in AI, prek Dialogflow-a, polne funkcij, ki vam pomagajo upravljati vprašanja obiskovalcev. Z WordPress klepet podporne plošče zagotovo boste lahko obiskovalcem spletnega mesta zagotovili boljšo izkušnjo – samo namestite vtičnik in v nekaj minutah boste s svojimi podpornimi zastopniki (ali roboti) lahko začeli delovati!

Podporna plošča - Chat WordPress Vtičnik

Kot smo že omenili, se je podporna plošča integrirala z Slack in Dialogflow in ponuja veliko bogatih vrst sporočil, ki jih lahko vaši agenti ali boti uporabijo v svojih odgovorih. Sem spadajo gumbi, spustni seznami, seznam vnosov besedila, obrazec za oddajo e-pošte, obrazec za registracijo, časovnica, članki, seznam statičnega besedila (z naslovi ali brez), tabele in obrazec za oceno agenta. Lahko pa ustvarite tudi lastna (statična) bogata sporočila. Lahko celo nastavite pisarniške ure, da skrijete svoj klepet, onemogočite svoj chatbot in / ali prikažete urnik, ko obiskovalec vnese sporočilo zunaj določenih ur. Vsi pogovori so zlahka dostopni s skrbniškega območja. Od tu lahko upravljate sporočila, shranjujete odgovore, upravljate / organizirate uporabnike in si ogledate vpoglede obiskovalcev s svoje nadzorne plošče WordPress..

Druge odlične funkcije vključujejo možnosti za obveščanje (e-pošta, namizje in bliskavice), članke v bazi znanja in samodejno sinhronizacijo za vaše uporabnike in strukturirane podatke. Podporna plošča podpira tudi RTL, ponuja 19 različnih jezikov in je pripravljen za prevod, če želite dodati nov jezik. Vse to za samo 59 dolarjev!

3. Acobot Web Assistant Brezplačni AI Chatbot

Brezplačni AI Chatbot Vtičnik

Acobot je vtičnik za chatbot za WordPress, ki nudi takojšnjo pomoč obiskovalcem vašega spletnega mesta, četudi vas ekipa za podporo strankam ne obkroža. Preprosto namestite vtičnik in konfigurirajte nastavitve. To je tako enostavno. Na stotine avatarjev, ki jih lahko izbirate, oblikovani pripomočki za klepet (samo izberite tistega, ki je primeren za vaše spletno mesto) in prilagodljive barve Acobot je odlična možnost klepeta.

Brezplačni AI Chatbot Vtičnik

Toda tisto, kar Acobota resnično dela, je, da ga poganja ai. To pomeni, da vam ni treba programirati odgovorov – Acobot preučuje vaše spletno mesto in se sam uči vsega, kar morate vedeti, da si lahko pomaga. Plus Acobot je dovolj pameten, da ve, kdaj spreminjate svoje spletno mesto in bo ustrezno posodobil odgovore.

To še ni vse, kar lahko počne Acobot – ta klepet je koristen tudi pri ustvarjanju svinca. Ko uporabnik sodeluje z Acobotom, lahko za vas zahteva njihove kontaktne podatke. Izberete lahko neposreden ali vljuden način, vendar bo v obeh primerih Acobot navedel razlog za zahtevo informacij (na primer, da bi zapleteno zahtevo spremljal “človeški kolega”). Glede na vašo spletno stran lahko Acobot gosta zaprosi, da mu je všeč ali spremlja vaše podjetje na družbenih medijih, predstavi poziv k dejanjem (na primer demo), poišče in samodejno izpolni obrazec za gosta, brezplačno preizkusno različico in drugo. Plus vgrajeno zaznavanje izhoda namena pomeni, da bo Acobot naredil najboljše, da ne izgubite prednosti.

Acobot je brezplačen, vendar le za majhna spletna mesta (25 strani ali manj) in do 250 uporabnikov. Za podjetja ali večja spletna mesta nadgrajena Načrt Acobot Chatbot je nujno. Od $ 29 / mesečno je to velika naložba v vaše podjetje, saj vam bo Acobot zagotovo pomagal povečati število strank in konverzije.

4. WP-Chatbot s strani MobileMonkey

WP-Chatbot od MobileMonkey

Ljubite Facebook Messenger? Z WP-Chatbot lahko na svoje spletno mesto preprosto dodate pripomoček za klepet Facebook Messenger. Všeč mi je ali sovraži – več kot 1,3 milijarde ljudi uporablja Facebook Messenger

Zakaj torej WP-Chatbot? Preprosto povedano – to je odličen (in enostaven) način, da na svoje WordPress spletno mesto dodate 24/7 klepet v živo. WP-Chatbot se brezhibno integrira s svojo Facebook stranjo na Facebooku, tako da lahko zgradite svoje sledenje in se začnete takoj povezovati s svojim občinstvom. In najboljše od vsega – ker temelji na Facebookovem Messengerju, lahko klepet s stranko kadar koli izberete. Ni vam treba zanašati na zbiranje telefonskih številk ali e-poštnih sporočil, če želite, da jih kontaktirate z novimi informacijami ali ponudbami (čeprav to želite – to je nekaj, kar lahko nastavite s premijskim načrtom).

WP-Chatbot by MobileMonkey Widget

WP-Chatbot ponuja tudi preproste možnosti za tematsko barvo po meri in pozdrav. Prav tako lahko nastavite jezik klepeta in skrijete gradnik glede na vrsto objave po meri. Želijo več? Lahko nadgradite na Premijski načrt MobileMonkey dodati blagovno znamko po meri, klepete v živo in klicne klice, uporaben klepet, načrtovanje kapljanja, napredno analitiko klepeta, vgrajeno oglaševanje in še več.

5. Zendesk klepet v živo

Zendesk Live Chat Free WordPress Vtičnik

Zendesk Live Chat je priljubljen vtičnik, ki v realnem času komunicira z vašimi strankami in jim pomaga pri nakupu. Ustvariti morate račun z Zendeskom in ta račun povezati s vtičnikom. Ko to storite, se v desnem spodnjem kotu zaslona odpre polje s sporočili. Obiskovalci se lahko takoj začnejo pogovarjati z vami, in če niste na spletu, vam lahko pošljemo e-pošto. Deluje dobro z vsemi glavnimi brskalniki in je enostaven način za integracijo klepeta v živo na svojem spletnem mestu.

Zendesk Live Chat Free WordPress Vtičnik

Gradnik je preprost in ga lahko prilagodite tako, da je usklajen z vašo blagovno znamko. Optimiziran je za mobilne telefone in je na voljo v 40 jezikih. Brezplačna različica omogoča samo en hkratni klepet hkrati in ohrani se 14-dnevna zgodovina klepeta.

Proaktivno klepet vam omogoča, da podate vnaprej določene odgovore. Sprožilce je mogoče nastaviti, tako da je vsak obiskovalec dosežen samodejno. Na nadzorni plošči lahko spremljate ves promet in sprožite klepet, kadar menite, da obiskovalec potrebuje pomoč. Na nadzorni plošči lahko naredite več stvari – prilagodite nastavitve, posodobite učinke, nastavite bližnjice ali prepovete nekatere obiskovalce.

6. WordPress klepet v živo dokončan

WordPress Live Chat Popolni Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

WordPress Live Chat Plugin je odprtokodni vtičnik, ki ga lahko namestite za hitro dodajanje klepetalnice. Ustvarite lahko lastne operaterje, prilagodite polje za klepet in vzdržujete dnevnike za klepete. Če želite, lahko več uporabnikov odgovori na uporabnika.

WordPress vtičnik za klepet v živo

Ko so operaterji brez povezave, lahko obiskovalci izpolnijo kontaktni obrazec. Obvestila po e-pošti so prejeta, ko so vsi agenti brez povezave. Želite uporabljati vtičnik na katerem koli številu spletnih strani? Morali boste iti z Live Chat Neomejeno.

7. Podpora za WP Live Chat

Podpora za WP Live Chat Brezplačen vtičnik WordPress

Če želite ohraniti več klepetov hkrati s strankami, poskusite s podporo za WP Live Chat. Tako uporabnik kot obiskovalec bosta vmesnik enostavno uporabljala. Vsa polja v tem polju lahko uredite, samo polje pa lahko povlečete po celotnem zaslonu in ga postavite kamor želite. Ko je klepet v živo izklopljen, lahko sporočila brez povezave shranite.

Podpora za WP Live Chat Brezplačne nastavitve vtičnika WordPress

Izbirate lahko med 6 vnaprej določenimi temami klepeta in popolnoma prilagodite izkušnjo klepeta tako, da se prilega videzu vašega spletnega mesta. V klepetu ni oglaševanja ali povezav Powered By. Vstaviti je mogoče hitro odzivno polje. Obiskovalci lahko ostanejo anonimni, če so v času klepeta zahteve za ime in e-pošto onemogočene. Lahko pa omejite dostop samo registriranim uporabnikom. Animacije je mogoče uporabiti v oknu za klepet in zapise klepeta lahko vzdržujete. Če ste ugotovili, da je IP naslov neprijeten, ga lahko prepovete.

V oknu za klepet se lahko prikaže, da se prikaže na zaslonu. Zvočno opozorilo, ko se lahko začne nov klepet ali onemogoči. Vtičnik je združljiv z vsemi predpomnilniki in prevodnimi vtičniki.

S tem vtičnikom je na voljo veliko plačljivih razširitev, ki jih lahko izberete, če želite dodati funkcijo – inicirati razširitev klepeta, večkratno razširitev agenta, aplikacijo za mobilne in namizne računalnike, razširitev strežnika v oblaku, razširitev šifriranja klepeta – in jih lahko dodate po potrebi.

8. Super podpora

Super podpora brezplačen WordPress vtičnik

Awesome Support je solidna služba za pomoč pri WordPressu. Zasnovan je tako, da je popolnoma združljiv z vsemi WordPress temami, brezplačnimi in premium. Vse funkcije se vklopijo, ko je vtičnik nameščen in aktiviran, tako da lahko v nobenem trenutku odprete Help Desk in nastavite podporo za stranke..

Super nastavitve brezplačnih nastavitev vtičnika WordPress

Obiskovalci lahko vnaprej odprejo vstopnice za svoje pritožbe in to lahko spremlja služba za pomoč strankam od začetka. Stare vozovnice je mogoče prepoznati z oznakami. Stranke lahko zahtevajo, da sprejmejo določila in pogoje, preden odprejo vozovnico.

E-poštna sporočila se takoj pošljejo pravim osebam, da lahko nanje ukrepajo. Klepet med stranko in osebo iz vaše ekipe ostane zaseben. V polje za klepet lahko dodate polja in podprete toliko izdelkov, ki jih želite.

Če želite svojemu klepetalnici dodati razširitve, Awesome Support ponuja razširitve za integracijo WooCommerce, odzive v pločevinkah, pošiljanje e-poštnih sporočil (odgovarjanje po e-pošti) in drugo. Te razširitve so brezplačne in vrhunske. Tako velike komercialne organizacije in mala podjetja lahko s pomočjo tega vtičnika izkoristijo prednosti.

9. WP Support Plus odziven sistem vozovnic

WP Support Plus odziven sistem vozovnic

WP Support Plus odziven sistem vozovnic dobro deluje za podjetje, sistem nepremičnin ali servisnih pisarn, sistem zaposlovanja sestankov, sistem tehnične podpore in druga podobna področja podpore. Učinkovito lahko upravlja z upravljanjem vozovnic velikih organizacij.

Nastavitve podpore za WP Plus

Odpiranje vozovnice se lahko izvede na sprednjem koncu, prek administratorja ali celo v imenu uporabnika. Oddajo vstopnic lahko na frontendu omejite na določeno vrsto uporabnika, kar bo koristno za spletna mesta, ki jih poganja WooCommerce. Vstopnice je mogoče kategorizirati, določiti prednost, jim dodeliti status in jih celo izbrisati. Gostje lahko oddajo vstopnice, tudi preko Facebooka. Google No CAPTCHA in reCAPTCHA za gostujoče obrazce je mogoče omogočiti.

Za vsako vozovnico se pošlje e-poštno potrdilo, tako skrbniku kot obiskovalcu, ki dvigne vozovnico. Cepivo po e-pošti je možnost, odvisno od združljivosti gostitelja. Skype funkcije so vključene in prek Skypea lahko tudi pokličete ali poklepetate. Datoteke lahko pritrdite na vozovnice, odgovore in elektronsko pošto.

Vstopnice se lahko dodelijo agentom (članom ekipe) in vodijo se lahko modre statistike, tako da veste, kako delujejo člani vaše ekipe. Nadzorna vloga je lahko dodeljena tudi vsakemu agentu za upravljanje vozovnic.

Odziven gumb za podporo lahko dodate kjer koli, dodate pa lahko tudi polja po meri. Uporabljeni so filtri na osnovi AJAX, zato je presejanje vozovnic in odzivni čas hiter. Pogosta vprašanja in funkcionalnosti odgovorov v pločevinkah lahko pomagajo zmanjšati število dvignjenih vozovnic ali število vozovnic, ki zahtevajo odgovore po meri.

Večkratna prijava uporabniških vozovnic, preverjanje stanja na vozovnicah, odzivna postavitev, kategorizacija agentov in priloge datotek dajejo tej vtičnici prednost. Čeprav je vtičnik brezplačen, so nekatere funkcije na voljo le v premium različici. Ugotovili boste, da boste morali v celoti izkoristiti vse funkcije, zato boste morali nadgraditi na premium vtičnik.

10. WP Flat Visual Klepet

WP Flat Visual Chat Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Če želite preprost vtičnik za klepet z ravno materialno zasnovo, ki ga lahko namestite in začnete uporabljati takoj, je WP Flat Visual Chat odlična možnost. Ta lep vtičnik je na voljo z barvnimi možnostmi za prilagajanje in enostavnim vmesnikom, ki se brez težav integrira z vašo namestitvijo WordPress.

WP Flat Visual Chat WordPress Vtičnik

Ta preprost vtičnik vam omogoča, da obiskovalcem vaše spletne strani v živo ponudite podporo v klepetu v ajaxu. Operaterji lahko vidijo, na kateri strani je bralnik, in lahko sprožijo klepet, ki ponuja pomoč. WP Flat Visual Chat podpira tudi možnosti za odzive v pločevinkah, zvočna sporočila sporočil, beleženje klepeta, identifikacijo IP stranke in možnost prenosa klepeta na drugega operaterja.

11. Tidio klepet v živo

Tidio Live Chat Free WordPress Vtičnik

Tidio Live Chat je zasnovan za WordPress in se z njim hitro integrira. Brezplačno je 7 dni in za uporabo vam ni treba prijaviti ali se registrirati. Po preteku sedemdnevnega obdobja se lahko odločite za pro ali premier na brezplačno različico. Z zvezdico 4,9 je priljubljen vtičnik, ki ga lahko uporabite za dodajanje klepeta v živo na svoje spletno mesto.

Tidio klepet v živo

Enostaven za namestitev, lahko sledite svojim obiskovalcem in se obrnete na vse, ki pokukajo na vaše spletno mesto. Okno za klepet se takoj pri namestitvi prikaže in seznam obiskovalcev, ki so trenutno na vašem spletnem mestu. Lahko se obrnete na koga, ki ga izberete.

Na voljo je v treh izvedbah in lahko izberete barve, ki jih želite prikazati. Obiskovalci vas lahko kontaktirajo po e-pošti, če niste povezani. Večji ponudniki e-poštnih storitev so vključeni v ta vtičnik.

Vgrajeni pripomoček podpira tudi 140 jezikov, tako da lahko s strankami klepetate v čim več jezikih.

12. Uber Klepet – Ultimate Live Chat

Uber Chat - Ultimate Live Chat WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Če ste na trgu za vtičnik za klepet z veliko možnostmi, ne glejte več kot Uber Chat. Tržen kot “vrhunski vtičnik za klepet WordPress” v živo zagotovo ne razočara.

Uber Chat WordPress Vtičnik

Skupaj s funkcijami, vključno s podporo za odjemalce WordPress in Windows, povratni obrazec za poizvedbe, večkratna podpora operaterja, nastavitve in prilagoditve zvočnih obvestil, celotna zgodovina razprav in predložitev, kontinuiteta stanja klepeta na celotnem spletnem mestu, vnaprej naložene barvne sheme in več.

Uber Chat podpira tudi konzervirane odzive, da pospešite odzivni čas podpore, večjezični vmesnik in združljivost WPML, Uber Chat pa lahko namestite na katero koli WordPress večstransko spletno mesto (samo ne pozabite, da bo vsako spletno mesto v vašem omrežju delovalo kot samostojno spletno mesto in vmesnik za klepet) . Edina sistemska zahteva je, da vtičnik uporabljate na strežniku z dovolj moči za število pogovorov, ki jih nameravate začeti hkrati (na primer – verjetno ne morete podpreti 1000 odjemalcev, če je vaše spletno mesto na gostovanju v vrednosti 1 USD / mesec ).

13. Čist klepet – Brezplačni klepet

Čisti klepet - Brezplačni klepet WordPress Vtičnik

Če ste majhno podjetje, bi vas moral Pure Chat zanimati. Ta programska oprema je bila zasnovana za mala podjetja. Je preprost in lahko klepetate z več strankami hkrati, tako da organizirate zavihke v oknu za klepet. Lahko klepetate z drugimi člani ekipe, v pogovoru s stranko pa se lahko pridruži več članov ekipe.

Čisti klepet

Polje za klepet lahko prilagodite tako, da spreminja barvo ali besedilo ali doda animacijo ali slike, da ustrezajo vaši blagovni znamki. Nastavite polje za klepet, da se bo nekaj sekund prikazovalo, potem ko obiskovalec pristane na vaši strani. Na plošči s podrobnostmi lahko veste več o obiskovalcu in bolj smiseln pogovor z njim. Odzivi v pločevinkah lahko izmučijo iz rutinskih odgovorov.

Obiskovalce lahko usmerite v pravi oddelek tako, da oddelkom dodelite pripomočke. Razvrstite obiskovalce in jim omogočite različne stopnje dostopa. To vam bo pomagalo upravljati svojo ekipo. Uspešnost in oceno vsakega člana ekipe je mogoče spremljati, tako da spoznate najbolje uspešne člane ekipe.

Na voljo so aplikacije za iOS, Android in Kindle, kar pomeni, da lahko klepetate, ne da bi bili omejeni na mizo. S pomočjo Zapierja povežite Pure Chat z več kot 500 aplikacijami in takoj uporabite razširjene funkcije. Tudi če nimate spletnega mesta, imate lahko samostojno klepetalno polje na straneh Pure Chat, ki jih gostuje.

Pure Chat je brezplačna in plačana programska oprema. Za popolnoma brezplačen paket je število klepetov na mesec omejeno na 15, po tem pa boste morali nadgraditi na Starter, Business ali Growth načrt. Za neobvezne klepete za klepet boste morali izbrati načrt rasti, ki znaša 99 USD na mesec in se plačuje letno.

14. Formilla v živo v živo

Formilla v realnem času klepet v živo Prosti WordPress vtičnik

Formilla Live Chat omogoča spremljanje obiskovalcev v realnem času in vam pride prav tako brezplačno kot v številnih plačanih paketih. Z brezplačno različico boste lahko na enem spletnem mestu namestili klepet, imeli en klepet hkrati in ste upravičeni do 30 klepetov / e-poštnih sporočil vsak mesec. Lahko ga nastavite tudi tako, da po nekaj sekundah, ko obiskovalec pride na vaše spletno mesto, sproži klepet. Sporočila, ki vabijo obiskovalce na klepet, je mogoče prilagoditi.

Formula

Samodejni odzivnik lahko stopi in zbira kontaktne podatke, ko ste brez povezave. Če se dotaknete tipkovnice, bo vaš obiskovalec vedel, da je vaš odziv na poti. Za dohodni klepet lahko nastavite opozorila za namizje ali zvok. Služba za pomoč ali prejeto sporočilo vam bo pomagala filtrirati, določiti prednost klepetov ter omejiti ali prepovedati uporabnike. Vstopnice je mogoče dodeliti klepetom in jim dati prednost.

Če je agent zaseden, bo klepet v čakalni vrsti in uporabnik bo vedno vedel, kakšen je njihov položaj v čakalni vrsti. Prepisi za klepete bodo ohranjeni. E-poštna sporočila je mogoče prilagoditi in izvoziti podatke po e-pošti. Na nadzorni plošči boste dobili pregled dejavnosti klepeta, iz zbranih podatkov pa lahko ustvarite poročila. Časi klepeta so lahko razporejeni, ure delovanja pa lahko določite.

Paketi se gibljejo od 11,99 USD na mesec do 16,99 USD na mesec. S temi paketi lahko povečate število agentov, spletnih mest in klepetov. Lahko klepetate z mobilnih naprav, ste upravičeni do nadgradnje, spremljate obiskovalce v realnem času, prilagodite polje za klepet, uporabite pozornost Grabber, odstranite trženje blagovne znamke in ste upravičeni do telefonske podpore.

15. Flyzoo klepet

Flyzoo Chat Free WordPress Vtičnik

Chat by Flyzoo v resnici ni namenjen podjetjem, ampak je zasnovan posebej za klepetanje skupnosti. Ker je bolj socialne narave, je dobro povezan z večino vtičnikov za članstvo in družbena omrežja. Vebinarji, spletna mesta za zmenke, spletni trgovci ali igralci, dogodki, lokalna združenja in podobne obleke lahko ta vtičnik dobro izkoristijo.

flyzoo

Uporabniki lahko najdejo in klepetajo s prijatelji, se pridružijo skupinskim klepetom in. Uporabniški profili se samodejno sinhronizirajo s klepetom, avatarji pa se lahko vlečejo iz številnih drugih vtičnikov, kot so Gravatar, WP User Avatar, Ultimate Member in Buddy Press. Uporabniki lahko klepetajo v več kot 20 jezikih in možno je več zasebnih klepetov.

Klepeti se gostijo v oblaku, tako da na strežniških virih ni risbe. Klepete lahko moderirate tudi s prilagojenimi filtri, da izključite slab jezik, prepovedujejo nekatere obiskovalce, blokirajo IP ali omejijo dolžino klepeta ali hitrost pošiljanja sporočil. Pojavna okna za klepet bodo omogočila klepet v ločenih oknih brskalnika. Za spletna mesta, ki temeljijo na SSL / HTTPS, je klepet mogoče šifrirati. Zgodovina klepeta se vzdržuje in dostop do prejšnjih pogovorov. Poddomene so dovoljene in veliko spletnih mest je mogoče povezati v isti klepet.

Chat by Flyzoo lahko poskusite brezplačno 14 dni, na zahtevo pa se podaljša še za dodatnih 14 dni. S profesionalno različico je mogoče sprotno spremljati obiskovalce, deliti datoteke, vdelati skupinske klepete na strani in omejiti dostop na podlagi vlog. Zadnja lastnost omejevanja dostopa je posebej primerna za različne ravni naročnin.

16. Casengo Live Chat Widget

Casengo Live Chat Widget Brezplačen vtičnik WordPress

Casengo Live Chat Support je dobro zasnovan, enostaven za uporabo, bogat vtičnik za podporo klepetanja v živo. Prijavite se za račun pri Casengo in lahko v nekaj minutah na svojem spletnem mestu nastavite okno za klepet. Na obiskovalce lahko odgovorite prek klepeta v živo ali e-pošte. Polje za klepete lahko prilagodite.

Vtičnik racionalizira vsa dohodna sporočila iz klepetalnice WhatsApp, klepet v živo ali e-pošto v eno mapo »Prejeto«, tako da nikoli ne izgubite posnetka niti enega sporočila. Celotna ekipa ima jasen pregled prometa klepeta in zagotovljeno je usklajevanje. Ohranja se celotna zgodovina klepeta s strankami, tako da se lahko člani vaše skupine bolje odzovejo.

Priročna je baza znanja, ki jo lahko člani skupine poiščejo za odgovore strankam. Člani ekipe lahko poizvedbo posredujejo tudi vsem zunaj svoje klepetalnice ali poiščejo pomoč drugih v skupini..

Ker lahko vtičnik deluje dobro v ročnih napravah, ste lahko ves čas nad vsemi poizvedbami strank. V kombinaciji z integracijo Facebooka in Twitterja je klepet na poti mogoč. Z istega spletnega mesta je mogoče upravljati več nabiralnikov in več blagovnih znamk.

Z brezplačnim računom je število uporabnikov, klepetov in pogovorov omejeno. Obstajata dva plačana načrta – Premium in Enterprise, s celotnim naborom funkcij, ki so na voljo samo v podjetniškem načrtu (in prilagojene funkcije, ki so na voljo v prilagojenih načrtih Elite).

17. Zberite.chat pogovorni klepet

Zberite.chat Chatbot

Collect.chat je najpreprostejši ustvarjalec klepetov na svetu. S pomočjo predlog za povleci in spusti lahko v nekaj minutah sestavite klepete za svoje spletno mesto WordPress. Zdaj lahko svoje obiskovalce pretvorite v kupce, oblikujete sezname e-poštnih sporočil in načrtujete sestanke s temi avtomatskimi klepeti. Imajo 24 × 7 in omogočajo neovirano zbiranje podatkov, kar obiskovalcem vaše spletne strani ponuja čudovito izkušnjo.

Povečanje angažiranosti strank na spletnem mestu je ključ do uspeha vsakega podjetja. Tradicionalno so se spletna mesta v ta namen sklicevala na statične obrazce. A izkazale so se za veliko razburjenje.

Zato je ustvarjanje brezhibne uporabniške izkušnje ključnega pomena za spletno nakupovanje. Glavni razlog za uspeh blagovne znamke v resničnem svetu je čustvena navezanost, ki jo puščajo pri svojih kupcih. Najboljši način ponovitve iste osebe v spletnem svetu je prek interaktivnih pogovorov. S strankami se pogovarjajte tako, kot bi v pravi prodajalni.

Klepeti Collect.chat imajo tri oblike:

 • Obrazec za zagon – Klepet bo na spletnem mestu prikazan na dnu
 • Vdelani obrazec – Chatbot je mogoče vgraditi kjer koli na spletnem mestu. Tako lahko kateri koli del spletnega mesta poteka pogovorno.
 • Sharable Form – Klepet se lahko deli prek URL-ja. To je mogoče uporabiti za izvajanje anket.

Collect.chat vam omogoča, da naredite prav to. Najboljši del pa je, da so pogovori popolnoma avtomatizirani. Vse, kar morate storiti, je, da scenarij pogovora, ki ga želite imeti s stranko, in razporedite na svoje spletno mesto. Z njimi pridobite povratne informacije, ocene, kontaktne podatke potencialnih strank in še veliko več. Najpomembneje je, da imate priložnost vzpostaviti čustveno povezanost s svojimi spletnimi strankami.

Za zaključek…

Live Chat je priročno orodje za povečanje storitve za stranke z več zarezami. Vtičniki, obravnavani tukaj, bodo zelo ustrezali potrebam katere koli organizacije. Vsi vtičniki so priljubljeni in visoko ocenjeni v WordPress repozitoriju, zato bi morali res začeti pogovor in videti, kako vpliva na vaše podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map