Najboljši vtičniki za vgradnjo vsebine v WordPress

Zakaj bi morali uporabljati vtičnik za zaklepanje vsebine WordPress

Omarice z vsebinami so lahko učinkovit način za povečanje vašega seznama e-pošte, pridobivanje več sledilcev na družbenih medijih in pridobivanje vaše vsebine v skupni rabi s širšim občinstvom. Toda kaj je natančno omarica vsebine in kako jih lahko uporabite na svoji spletni strani WordPress?


V tem članku razpravljamo o tem, kaj je omarica z vsebino in kako lahko pomagajo vašemu spletnemu mestu pri pretvorbi v njegove cilje. Nato si ogledamo nekaj različnih vtičnikov za omarice vsebine WordPress, funkcije, ki jih ponujajo, in njihovo primernost za vaše spletno mesto.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Kaj je omarica vsebine?

optinmonster

Vsebinska omarica je zelo neposreden koncept. Vsebino preprosto zaklene za pojavnim oknom. Gledalci lahko nato vsebino odklenejo z izvajanjem vnaprej določenega dejanja. To dejanje bi glede na vaše cilje lahko vključevalo vnos njihovega e-poštnega naslova ali vas spremljalo na družbenih medijih. Cilj omarice z vsebino je povečati konverzije, zato mora dejanje odražati cilje vašega spletnega mesta.

Vsebina, ki jo zaklenete, je lahko po vaši izbiri. Upoštevajte pa, da mora imeti veliko vrednost, zato ga obiskovalci želijo odkleniti (in se po tem ne počutijo prevarane). Razmislite o uporabi svojih najnovejših objav, zlasti najbolj informativnih ali zabavnih člankov, osupljivih slik ali videov vrhunske kakovosti. Ponudba zaklenjenega kupona, kode za popust ali URL na skrivni strani lahko pritegne tudi vaše občinstvo.

Ne pozabite, da gledalce prosite, naj vnesejo njihovo e-pošto, sodelujejo z vami v družabnih medijih ali po možnosti izvedejo plačilo. Zaklenjena vsebina mora to odražati in je vredna njihove naložbe.

Zakaj uporabljati omarice vsebine?

Uporaba omaric z vsebinami je veliko koristi. Na vašem spletnem mestu so morda na vseh straneh in pod vsako objavo že na voljo gumbi za skupno rabo družabnih omrežij in pojavna okna s potencialno generacijo. Vendar pa jih obiskovalci pogosto ignorirajo, saj ni prave spodbude za interakcijo z njimi. Omarice z vsebino delujejo kot glavni magnet in zagotavljajo potreben pritisk, da spodbudite svojo publiko k ukrepanju.

Razvijte svoj seznam e-poštnih sporočil

V zameno za prikaz visoko zaklenjene vsebine lahko od svoje publike zahtevate, da vnese njihov e-poštni naslov in se pridruži vašemu seznamu ali biltenu. To je običajna transakcija za zaklenjene vsebine in dokazano učinkovit način za rast seznama naročnikov po e-pošti.

Delite svojo vsebino in povečajte svoje sledenje na družbenih medijih

Druga možnost je, da določite, da vas gledalci spremljajo, kot ste vi, ali delite svojo objavo na družbenih medijih. Ko je ta naloga končana, jih bomo nagradili z dostopom do vsebine, ki je zaklenjena s premijo. To ne bo samo povečalo vaših sledilcev na družbenih medijih, temveč bo tudi vašo vsebino delilo s širšo publiko in pripomoglo k večji prepoznavnosti blagovne znamke.

Gledalce spremenite v stranke, ki plačujejo

Če imate spletno mesto za e-trgovino ali članstvo, je lahko uspešna strategija blokiranje kupona. To je dober način, kako gledalce spremeniti v plačljive kupce, hkrati pa tudi zbrati e-poštno sporočilo ali sledilce.

Poskusite ponuditi popust pri določeni ponudbi izdelkov ali načrtu članstva ali brezplačno kodo za pošiljanje, če kupite v določenem časovnem okviru. To je morda zadnji pritisk, ki ga obiskovalci potrebujejo, da postanejo plačljivi kupec.

Unovčite svojo zaklenjeno vsebino

Druga možnost je, da občinstvu naložite ogled vašega zaklenjene vsebine. To je lahko kot enkratno plačilo ali kot ponavljajoča se naročnina. Če se spustite po plačilni poti, morate ponuditi izjemno kakovostno in dragoceno vsebino.

Zdaj smo pogledali, zakaj so omarice z vsebinami tako dragocene, poiščimo, kako jih lahko nastavimo. Obstajajo številna orodja in rešitve, s katerimi lahko ustvarite učinkovite omarice z vsebinami. Tu je nekaj najboljših.

1. Uspeh vodi

ThriveLeads Content Lock

Obrazci za zaklepanje vsebine so značilnost vtičnika Thrive Leads. Thrive Leads se ponaša s tem, da ponuja širok izbor vizualno osupljivih in zelo optimiziranih prijavnih obrazcev, ki so zasnovani za čim večje število konverzij. Njihove oblike omaric za vsebino niso izjema.

Thrive Leads vam omogoča, da ustvarite pojavni obrazec za omarico vsebine, ki bo občinstvu omogočil ogled vsebine v zameno za e-poštni naslov. Zaklepanje vsebine lahko uporabite za skrivanje besedila, slik ali večpredstavnosti. Lahko pokrijete del članka, povezavo do skrivne strani, kupon, infografiko, video ali veliko več. Ne pozabite, da bolj kot so skriti skriti podatki, bolj si jih bo želela videti vaša publika. Tako boste lahko uspešno razvijali svoj seznam e-poštnih sporočil.

Thrives Leads ponuja tudi deljeno testiranje, natančno ciljanje in analitiko, kar vam omogoča, da pravočasno prikažete prave obrazce za prijavo. Ta vtičnik je odlična možnost, če želite uspešno ustvariti potencialne kupce in je vreden ceno 19 $ na mesec.

2. OnePress socialna omarica (brezplačno)

OnePress Social Locker

OnePress Social Locker je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam pomaga pri rasti družbenih medijev po spremljanju in skupni rabi vaše vsebine. Ta vtičnik zaklene vsebino po vaši izbiri za niz gumbov socialnih medijev. Vsebino si lahko obiskovalci ogledajo le, če jim je všeč, tweet, označevanje +1 ali skupno rabo vaše strani na družbenih medijih.

Enostavna nastavitev, preprosto dodajte kratko kodo vsebini, ki jo želite zakleniti. Nato pritrdite URL-je družabnih medijev, vtičnik pa bo poskrbel za ostalo. OnePress Social Locker ponuja tudi analitiko, tako da lahko spremljate, katera vsebina je še posebej iskana, in ustvarite veliko število všečkov in skupnih rabe.

3. Social Locker Premium

Socialna omarica za WordPress

Eden najboljših načinov za privabljanje velik številke je uporaba socialne omarice za zaščito premium vsebine. Uporabniki si lahko vašo vsebino ogledajo samo po preprosti skupni rabi. Za vsebino vrhunske kakovosti je treba plačati majhno ceno, zato bo večina uporabnikov na ta način podprla vaše spletno mesto.

Najboljši vtičnik za delo je po mojem mnenju Social Locker za WordPress Premium. V potencial je pomembno povečati število družabnih deležev, ki jih vaša vsebina privlači, dobro je vlagati.

Socialna omarica za WordPress

Vtičnik podpira osem omrežij družbenih medijev, vključno z velikimi 4 (Facebook, Twitter, Google+ in LinkedIn). Prav tako skriva omarice za registrirane uporabnike, kar pomaga ustvariti uporabnikom prijazno izkušnjo za vaše običajne gledalce. Sama omarica je videti super, saj vsebuje nekaj fantastičnih 3D-učinkov, vključuje pa tudi možnosti prilagoditve visoke stopnje. Za začetek lahko izberete želeni robni slog, socialne ikone in besedilo. To vam pomaga, da omarico prilepite oblikovanju svojega spletnega mesta in se poigrate z različnimi vidiki omarice, dokler ne dosežete najboljših rezultatov. Vtičnik vam omogoča tudi, da izberete učinek zaklenjenih vsebin, pri čemer izbirate med skrito, pregledno in zamegljeno. Zamegljen učinek je še posebej videti odličen in zlahka bi videli, zakaj bi obiskovalec želel deliti, da bi dobil dostop do nedostopne vsebine.

Socialna omarica za WordPress

Če želite na svojo stran dodati socialno omarico, morate vsebovati kratko kodo. Vse nad kratko kodo je popolnoma berljivo – uvod v objavo – z vsemi, ki so pod kratko kodo zaklenjeni, dokler uporabnik ne deli vsebine. Ta pristop pomeni, da je zaklenjena vsebina še vedno vidna v botih iskalnikov in ne bo negativno vplivala na vašo uspešnost SEO.

4. Cveti

cveti

Info & DownloadView Demo

Bloom iz elegantnih tem je še ena odlična možnost, če je vaš končni cilj zbiranje e-poštnih sporočil. Bloom ponuja šest različnih vrst prijavnih oblik za generiranje svinca, eden od njih pa je zaklepanje vsebine.

Bloomov zaklenjeni vsebinski pripomoček lahko uporabite, če želite premijsko vsebino skriti in prikazati samo tistim, ki vnesejo e-poštni naslov. Enostaven za nastavitev, preprosto zavijte katero koli vsebino po vaši izbiri v zaklenjeno bližnjico vsebine. Bloomovi pop-upi so prav tako vizualno lepi, popolnoma prilagodljivi in ​​SEO prijazni.

Če želite začeti uporabljati vtičnik Bloom, se boste morali pridružiti Elegantnim temam v načrtu za razvijalce, ki stanejo 89 dolarjev na leto. V ta namen boste lahko dostopali do vseh njihovih tem in vtičnikov, vključno s priljubljeno temo Divi.

5. OptinMonster

optinmonster

Info & DownloadView Demo

OptinMonster je pred kratkim predstavil možnost obrazca za izbiro vsebine za omarico vsebine. Vsebina vsebine OptinMonster vam omogoča, da v zameno za e-poštni naslov blokirate določene objave. Uporabniki, ki so že na vašem seznamu e-poštnih sporočil, bodo lahko vsebino videli kot običajno.

Če želite izkoristiti obrazce za vklop omarice vsebine OptionMonster, se boste morali prijaviti na načrte Plus ali višje ravni. To vas bo stalo 19 dolarjev na mesec (ali več za načrte za Pro ali Growth). Te licence vključujejo dostop do neomejenih prijavnih obrazcev, deljeno testiranje, ciljanje na ravni strani in še veliko več. Vse, kar potrebujete za ustvarjanje potencialnih strank in pretvorbo gledalcev v naročnike in stranke.

Končne misli

Omarice z vsebinami so lahko vsako učinkovito orodje za pomoč pri pretvorbi vašega spletnega mesta v njegove cilje. Izberite rešitev, ki je primerna potrebam vašega spletnega mesta in začnite zakleniti vsebino, na katero se bo odzvala vaša publika in jo želela odpreti. Najpomembneje je, da sledite analitiki in preverite, ali vaš omar z vsebino vpliva.

Kateri vtičnik za omarice vsebine WordPress boste uporabili? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map