Najboljši vtičniki za WordPress za izboljšanje strani spletnega dnevnika

Najboljši vtičniki za WordPress za izboljšanje strani spletnega dnevnika

Obstajajo številni načini za izboljšanje strani spletnega dnevnika. Zanimiva vsebina, privlačne naslove in čudovite slike so odličen začetek. Če pa resnično želite izboljšati svoj blog, razmislite o namestitvi nekaterih ustreznih vtičnikov WordPress.


V tem članku bomo razpravljali o različnih vtičnikih, ki so na voljo za izboljšanje vaših strani in objav v spletnem dnevniku. Morda bi radi izboljšali zasnovo svojega spletnega dnevnika, spodbudili sodelovanje obiskovalcev ali dali svojo vsebino v skupno rabo na družbenih medijih. Morda pa želite, da vaš blog zbere več e-poštnih sporočil, poveča več prometa ali poveča njegov prihodek.

Če ste to vi, imamo čudovito zbirko vtičnikov WordPress, ki bodo v nekaj klikih popeljali vaše spletno mesto na naslednjo raven.

Predstavljamo najljubša orodja za izboljšanje vseh vrst področij, vključno s SEO, e-trgovino, hitrostjo strani, varnostjo in še več. Če želite posladkati posel, smo za vsako dodali tudi nekaj alternativ. Kar pomeni, da imate za izboljšanje svojega mesta WordPress več kot le 10 vtičnikov WordPress!

Ali se to ne sliši neverjetno? Seveda se. Potrudili smo se, da smo lahko izboljšali večinoma brezplačne WordPress vtičnike in izboljšali vaš blog. Čeprav omenimo nekaj premium možnosti, veste, v primeru, da potrebujete več moči in podpore za premijo. Brez dodatnega privajanja začnimo z najboljšimi vtičniki, ki lahko pomagajo izboljšati vaš blog.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Yoast SEO

Vtičnik Yoast SEO

Optimizacija iskalnikov (SEO) se lahko za začetnike izkaže za izziv. Kaj storiti? Kje začeti?

Ker je treba upoštevati številne dejavnike razvrščanja, lahko SEO premaga skoraj vsakogar, tudi začasne uporabnike WordPressa. To pa velja le, če še nikoli niste slišali za vtičnik Yoast SEO WordPress.

Odkar sem pred leti skočil na vrvico WordPress, je Yoast SEO bila moja rešitev za optimizacijo iskalnikov..

Vtičnik vam pomaga ustvariti vsebino, ki je pripravljena na SEO, neposredno iz urejevalnika objav, kar pomeni, da lahko hitro dosežete najvišje uvrstitve v iskalnem omrežju. Yoast SEO vam ponuja vso SEO ognjeno moč, ki jo potrebujete za uspešno tekmovanje v svetu spreminjajočih se algoritmov iskanja, kratkih razponov pozornosti in družbenih medijev.

Ta pošast ponuja obsežen seznam SEO funkcij, ki vam pomagajo doseči to izmuzljivo mesto številka ena v rezultatih iskanja. Govorim o stvareh, kot so napredni zemljevidi XML, drobtine spletnega mesta, kanonski URL-ji, optimizacija ključnih besed, metaoznake, ocene berljivosti, socialna integracija in lahko nadaljujem.

Oh ja, da ne pozabim, Yoast SEO ima vrhunsko različico, ki ima še več funkcij in fantastično podporo.

SEO alternative

In medtem ko sem zaljubljen v Yoast SEO z glavo, drugi WordPress uporabniki prisegajo na:

2. WooCommerce

Vtičnik za e-trgovino WooCommerce

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Ne vem za vas, toda za večino uporabnikov WordPress je e-trgovina glavni cilj postavitve spletnega mesta. Prav? Ali ne želite, da bi jih naredili mulla s svojim spletnim mestom WordPress?

Večina ljudi začne s preprostim blogom in nato nadaljuje z vzpostavitvijo spletne trgovine. Drugi začnejo s spletno trgovino od besede go.

Ne glede na to je WooCommerce eden najboljših vtičnikov WordPress za e-trgovino na planetu. Sama ga uporabljam, tako tudi 5+ milijonov drugih. A-n-n-n-d, je vrhunsko mi amigos.

Fantje, čebela so kolena, kolikor gre za e-trgovino WordPressa. Ta zver vtičnika vam pomaga, da spletno trgovino postavite v nekaj minutah in ne mesecih, kot so bili prejšnji dnevi. V nekaj klikih bi lahko prodali digitalne in fizične izdelke kot profesionalce!

WooCommerce ponuja fantastične funkcije, kot so predhodno vgrajena košarica, trgovina, moj račun in strani za plačilo, podpora za več plačilnih prehodov, vključno s PayPal in Stripe, prilagodljive možnosti pošiljanja, modularni bloki, avtomatizirani kalkulatorji davkov in sladka centralizirana nadzorna plošča..

Ali WooCommerce prihaja s premijsko različico? ne, vendar obstaja na stotine razširitev in dodatkov za WooCommerce, zaradi katerih je prilagajanje vaše spletne trgovine lahek.

Nadomestne e-trgovine

Če pa WooCommerce ni vaša skodelica čaja, je tu še nekaj priljubljenih odločitev:

3. Socialna snap

Gumb Social Snap Social Share in gumbi WordPress Vtičnik

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Trženje na družbenih medijih je dandanes vse največ. Z vstopom in rastjo različnih družbenih omrežij, kot so Facebook, Instagram in Twitter, lahko med drugim razumete, zakaj so družbeni mediji odličen marketinški medij.

Ta družbena omrežja imajo na milijone (če ne celo milijarde) mesečnih uporabnikov in ponujajo vsa orodja, ki jih potrebujete za povečanje prometa na svoji spletni strani. Toda vse je zaman, če ne veste, kako ali nimate samo vtičnika, da bi izkoristili velik prometni potencial platform za socialne medije.

Vstopi v vtičnik Social Snap WordPress in lahko si prihraniš dan.

 • Ali ste ustvarili vsebino, ki bi lahko postala virusna?
 • Potrebujete več ljudi, da najdejo vašo vsebino v omrežjih družbenih medijev?
 • Ali želite na svojem spletnem mestu WordPress prikazati štetje družbe, da obiskovalce spodbudite k ukrepanju?

Če ste odgovorili da k kateremu od zgornjih vprašanj ima vtičnik Social Snap WordPress. Ta vtičnik, ki ga bo ustvaril nadarjeni tim družbe Social Snap LLC, vam bo pomagal, da dodate družabni delež in sledite gumbom na svojem spletnem mestu, kot profesionalec.

Vtičnik podpira lepo število priljubljenih družabnih omrežij in ima vektorske ikone, ki se izjemno hitro naložijo. Poleg tega je Social Snap popolnoma odziven in pripravljen na mrežo, kar pomeni, da sta vaš družbeni delež in gumbe za sledenje videti lepa na več napravah.

Poleg tega je vtičnik zelo prilagodljiv in vam omogoča, da vključite skupno rabo družabnih vsebin na svojem spletnem mestu, ne da bi pri tem zlomili znoj. In da mislite, da je vtičnik brezplačen. No, obstaja profesionalna različica, ki je povsem zunaj tega sveta.

Druge možnosti za skupno rabo

Social Snap je simpatičen in vse to, toda tukaj je še nekaj možnosti, če boste morali opraviti malo primerjalno nakupovanje, preverite naš seznam 30 najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress (haha, pogovor o alternativah; tega seznama ne boste izčrpali ).

4. MailChimp za WordPress

MailChimp za WordPress

Pravijo, da se 70% ljudi, ki pridejo na vaš WordPress blog, nikoli več ne vrne. Kakšna žalostna statistika, še posebej, ko se potrudite, da ponudite najboljše vsebine in izdelke.

Dobra novica je, da lahko trženje e-pošte dobro izkoristite in dobite ogromen kos teh 70 odstotkov, da se vrnete.

Kako? Trženje po e-pošti je močno orodje za povečanje povratnega prometa. Ljudem, ki so naročeni na e-poštna glasila, lahko pošljete ciljno usmerjena sporočila in tako omogočite zajemanje podjetij, ki bi jih sicer izgubili.

Kako? Vprašaš še enkrat. Vtičnik MailChimp for WordPress vam ponuja vsa orodja, ki jih potrebujete za integracijo spletnega mesta WordPress s priljubljeno platformo za trženje e-pošte MailChimp..

Po tem lahko hitro rastete svoje sezname MailChimp. Poleg tega lahko na svoji nadzorni nadzorni plošči WordPress ustvarite čudovite obrazce za prijavo.

Če to ni dovolj, vam vtičnik omogoča integracijo MailChimpa z obstoječimi obrazci na vašem spletnem mestu. Tako lahko svojim naročnikom, komentarjem in kontaktnim obrazcem, kot šef, dodate možnosti prijave (ponavadi potrditveno polje)..

Od testiranja je MailChimp za WordPress dokaj enostaven za uporabo; v nobenem trenutku bi morali biti pripravljeni in teči. Z enim klikom lahko ustvarite sloge po meri ali prilagodite obrazce za prijavo svojim slogom tem.

MailChimp ponuja vrhunske dodatke, ki nudijo več funkcij, kot jih boste kdaj potrebovali za avtomatizacijo trženja e-pošte na svojem mestu WordPress.

Alternativa MailChimp

Če želite uporabiti drugo storitev za novice, upoštevajte, da vam trg vtičnikov WordPress ponuja več možnosti, kot so:

 • aWeber
 • SendinBlue
 • MailOptin

Če pa raje upravljate in pošiljate lastne novice s strežniki, so to nekateri najboljši vtičniki za e-poštne novice za WordPress. Samo namestite in na svoji nadzorni plošči boste lahko ustvarjali e-poštna sporočila, upravljali svoje naročnike in še več (upoštevajte – za to boste potrebovali dober načrt gostovanja).

5. WPvivid Backup Vtičnik

WPvivid

Ne morete oporekati kraju in vrednosti dobre varnostne strategije pri izvajanju spletnega mesta WordPress. Kadar koli lahko izgubite svoje spletno mesto hekerjem, zlasti z rastjo grožnje kibernetski varnosti.

Hekerji na stran, lahko spletno mesto razbijete zaradi človeških napak in tako naprej. Bistvo je, da si spletnega mesta ne morete privoščiti brez dobre varnostne strategije.

Z varnostno kopijo lahko hitro obnovite svoje spletno mesto in se tako rešite pred izgubami prihodkov, zamaknjenim imenom blagovne znamke in nepotrebnim stresom.

Varnostni rezervni vtičnik WPvivid je eden najboljših rezervnih vtičnikov WordPress. Tako dobro, da smo napisali celoten pregled WPvivid, da osvetlimo funkcije, zaradi katerih je vtičnik odlično orodje za varnostno kopiranje.

V nekaj sekundah se lahko selite, ustvarite varnostne kopije zunaj mesta in klonirate svoje spletno mesto, ne da bi kdaj potrebovali razvijalca.

Poleg tega lahko med drugim določite samodejno varnostno kopiranje in naložite varnostne kopije v storitve za shranjevanje v oblaku, kot so Dropbox, Google Drive in Amazon S3..

Namestitev, konfiguracija in uporaba WPvivida je enostavna; ne pričakujemo, da boste naleteli na kakršne koli težave.

Nadomestne možnosti nadomestnega vtičnika

Medtem ko lahko WordPress varnostno kopirate tudi ročno ali s pomočjo katerega koli od teh drugih vtičnikov:

6. Skupni predpomnilnik W3

W3 vtičnik predpomnilnika

Hitrost strani je eden izmed glavnih dejavnikov razvrščanja pri Googlu. Za hitrost morate optimizirati spletno mesto WordPress ali pa vas bo Google kaznoval. Obstaja več načinov, kako pospešiti WordPress za boljši čas nalaganja strani, tako da nimate opravičila. En zanesljiv način za izboljšanje hitrosti strani je predpomnjenje.

In en sijajen vtičnik WordPress za predpomnjenje je W3 Total Cache, Frederick Townes, začinjeni WordPress razvijalec.

Toda Townesova biografija ni razlog, da smo tukaj; tu smo zaradi W3 Total Cache-a. Na kratko, vtičnik vam bo pomagal takoj povečati hitrost nalaganja strani WordPress.

Kako vtičnik doseže ta na videz nemogoč podvig? Tukaj je dogovor: W3 Total Cache izboljšuje delovanje spletnega mesta s funkcijami, kot so integracija omrežja za dostavo vsebin (CDN), pospešeni mobilni strani (AMP), minifikacija, predpomnilnik brskalnika, stiskanje in tako naprej.

Nadomestne možnosti za WordPress predvajanje

W3 Total Cache ni edini WordPress predpomnilni vtičniki. Druge možnosti vključujejo te super (in po našem mnenju) najboljše WordPress predpomnilne vtičnike (# 6 je moj osebni najljubši!).

In če vas zanima nekaj več, tukaj je natančno branje o predpomnjenju WordPress-a in zakaj je tako pomembno?.

7. Kontaktni obrazec 7

Kontaktni obrazec 7 Vtičnik

Ne bom vam lagal, vendar od začetka sodelovanja z WordPressom še nikoli nisem uporabljal nobenega drugega vtičnika za kontaktne obrazce. Kontaktni obrazec 7 je že od malih nog neprecenljiv del vseh spletnih strani, ki sem jih izdelala. Kmalu ga ne nadomeščam z nobenim drugim vtičnikom za kontaktne obrazce.

Bila je simpatična spremljevalka, zato je ustvarjanje obrazcev za stike neverjetno enostavno. Lahko dodam kontaktni obrazec, preden končate z branjem tega odstavka. In potem svoje obrazce prilagodim, dokler ne zapišem s preprostim označevanjem. Zahvaljujoč oddaji AJAX mi po oddaji obrazca niti ni treba preusmeriti obiskovalcev na drugo stran.

To je preprost, a močan vtičnik za obrazec za WordPress. Lahko stavim ves svoj denar, da ne boste potrebovali drugega vtičnika za kontaktni obrazec WordPress, ko poskusite kontaktni obrazec 7.

Nadomestne oblike kontaktnega obrazca

Ampak to sem samo jaz; morda so vaše potrebe drugačne in morda boste našli rešitev v enem od teh vtičnikov:

8. Nadzorna plošča Google Analytics

MonsterInsights Analytics za WordPress

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Če svojega prometa že ne spremljate, zamujate zlato priložnost za boljše razumevanje svoje publike. Brez jasne slike vaše publike in stvari, ki so jim všeč, kako pričakujete, da jim boste ponudili ustrezne vsebine in ponudbe?

Razumevanje občinstva je prvi (in najpomembnejši) korak, da obiskovalcem ponudimo natanko tisto, kar potrebujejo, kar pomeni, da so boljše konverzije (branje denarja) navzdol. Google Analytics je eno najboljših orodij za merjenje donosnosti oglaševanja (donosnost naložbe) in sledenje prometa na spletnem mestu.

Vtičnik nadzorne plošče Google Analytics, ki ga izvaja MonsterInsights, je neverjetno orodje za sledenje podatkov vašega spletnega mesta znotraj vaše skrbniške nadzorne plošče WordPress. Vtičnik vam omogoča, da z nekaj kliki omogočite funkcije sledenja storitve Google Analytics, kar vam omogoča, da ostanete na vrhu svoje publike, kot so prodajalci.

Zdaj lahko v realnem času dobite statistične podatke o svoji publiki, ne da bi kdaj zapustili skrbniško ploščo WordPress. Kako lepo? Vtičnik je enostavno nastaviti, zato vam ni treba najeti razvijalca ali se naučiti kodirati. V 10 minutah boste pripravljeni.

Alternativa

In ker je sledenje vašega prometa izrednega pomena, je tu nekaj dodatnih analitičnih vtičnikov za vaše zadovoljstvo:

9. PodporaCandy

Vtičnik SupportCandy

Ko ponujate izdelek ali storitev, zagotavljanje odlične storitve za stranke postane življenjska doba vašega podjetja. Tako si ne morete privoščiti, da bi se vaš sistem podpore zmešal. Potrebujete robustno platformo od besede go, zato verjetno večina podjetnikov hodi z gostimi rešitvami, kot sta Ticksy in Zoho Desk med drugimi.

Vendar te storitve izdaje vozovnic zaračunavajo mesečne pristojbine, kar lahko hitro poveča, še posebej, če vaše podjetje ni več v uporabi. Kaj mora podjetnik storiti?

Kot običajno, trg vtičnikov WordPress ne razočara in ponuja lepo število brezplačnih in vrhunskih podpornih WordPress vtičnikov.

Eden izmed bolj znanih brezplačnih vtičnikov za podporo WordPress je SupportCandy. Raziskave kažejo, da je SupportCandy izboljšana vilica sistema WP Support Plus, ki je odziven vozovnice.

In te izboljšave so prinesle sijajen seznam novih funkcij, kot so neomejene vozovnice in agenti, e-poštni cevovodi, funkcionalnost AJAX, fantastični uporabniški vmesniki, združljivost GDPR, gostujoče vozovnice, priloge datotek, zasebne opombe, obvestila po e-pošti in seznam se nadaljuje.

Namestite vtičnik na svoje WordPress spletno mesto in začnite podpirati svoje uporabnike, ne da bi kdaj plačali noben denar za storitve drugih vozovnic..

Nadomestne skupine za pomoč uporabnikom

Drugi vtičniki za podporo WordPress vključujejo:

10. Varnost iThemes

iThemes Varnost za vtičnik BuddyPress Freemium WordPress

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Varnost spletnega mesta mora biti ena od vaših glavnih prednostnih nalog, še posebej, če je vaše spletno mesto preživetje. Zadnja stvar, ki jo želite, je, da izgubite svoje spletno mesto hekerjem in drugim neresnikom na internetu.

Če svoje WordPress varnosti ne boste utrdili, tvegate izgubo dohodka ali celo svojega spletnega mesta. Če na svojem spletnem mestu shranjujete občutljive podatke, lahko to povzroči grde tožbe in slabo podobo blagovne znamke, če navedeni podatki padejo v napačne roke.

iThemes Security je obvezen WordPress vtičnik za vaš profesionalni komplet orodij. Všeč mi je, da vtičnik vgradim na vsako WordPress spletno mesto, ki ga vodim.

Lahko uganite zakaj? Prav imaš; je eden najboljših varnostnih vtičnikov WordPress na trgu. Vtičnik vam ponuja več kot 30 načinov zaščite vaše WordPress spletne strani, kar je neverjetno.

Ponoči boste bolje spali in vedeli, da iThemes Security deluje nadure, da bi preprečil slabe fante brez vaše udeležbe.

Med pomembnimi lastnostmi so zaščita pred grobo silo, zaščita 404, oddaljeni način, napredno prepoved uporabnikov, odkrivanje sprememb datotek, varnostno kopiranje baz podatkov in še veliko več.

Nadomestni varnostni dodatki

Iščete alternativni način za zaščito svojega spletnega mesta WordPress? Tukaj je nekaj drugih najboljših možnosti:

11. Končni poslanec

Ultimate Member - Uporabniški profil in vtičnik za članstvo

In končno imamo Ultimate Member, odličen vtičnik, kot nalašč za izdelavo spletnih strani o članstvu. Idealen je za skupnosti, družbena omrežja in katero koli spletno mesto, ki temelji na članstvu.

Vtičnik uporabnikom omogoča, da se prijavijo in postanejo člani vašega spletnega mesta. Z lahkoto lahko nastavite napredne uporabniške profile, članske imenike, omejite vsebino glede na stopnjo članstva in storite toliko več, zahvaljujoč poljem po meri in vlogam uporabnikov.

Druge funkcije vključujejo ustvarjalnik obrazcev s povleci in spusti, pogojni navigacijski meniji, e-poštna sporočila uporabnikov, pogojna logika za polja obrazca in tono plačanih razširitev, da vaše spletno mesto za člane popeljejo na naslednjo raven.

Nadomestitve članstva

Spletna mesta za članstvo so odličen poslovni model, zato je tukaj več možnosti za vas:

12. WPBakery Page Builder (Premium)

Visual Composer Page Builder

Info & DownloadView Demo

Če vas skrbi, da vaš blog ne pritegne pozornosti svojih gledalcev ali ne izstopa iz množice, potem morda razmislite o spremembi dizajna.

Uporaba vtičnika za ustvarjalce strani WordPress je odličen način za dodajanje dodatnega dejavnika wow na vaš blog. Izdelovalec strani vam bo omogočil ustvarjanje postavitev po meri za strani vašega spletnega dnevnika. Izdelate lahko zasnove, ki ustrezajo vaši blagovni znamki in privlačijo obiskovalcem, kar jim daje odlično uporabniško izkušnjo. Kar zadeva ustvarjanje postavitev po meri, ne postane kaj dosti boljše kot WPBakery Page Builder (ki se je prej imenoval Visual Composer – vemo, malo zmedeno).

Z WPBakery dobite več kot 50 elementov strani, ki jih lahko uporabite za dodajanje omrežij, oblačil, gumbov, ikon, naslovov, delilnikov in še več na svoje strani. Če želite ustvariti svoje strani, lahko uporabite eter (tradicionalni urejevalnik WordPress) ali frontend (vizualni urejevalnik v živo). Z WPBakery je enostavno vstaviti module, prilagoditi njihove nastavitve in jih povleciti na svoje mesto. Poleg uporabnih predogledov odzivnosti in gumba za razveljavitev lahko preizkusite in zasukate svoj dizajn.

Še boljše pa je, da je WPBakery Page Builder že vključen v številne priljubljene teme WordPress, kot je naša lastna tema Total. To pomeni, da vam ni treba doplačati za super funkcije gradnje strani!

Ko kupite premijsko temo, ki vključuje graditelja WPBakery, so pogosto vključeni moduli po meri. Na primer, tema Total ponuja več kot 30+ modulov po meri, vključno z vrtiljanjem spletnega dnevnika, ikonskimi polji, pred slikami in po njih, seznami, drsnik vrst objav, drsniki za spretnosti, mrežno osebje, povezave v socialnih medijih in še več.

Nadomestitve strani za ustvarjalce strani

Na voljo je veliko enostavnih uporabnikov WordPress strani za oblikovanje strani, zato si oglejte, da vidite, kaj najbolje ustreza vašim potrebam. Toda nekaj naših najljubših je:

Sploh ni ljubitelj oblikovalcev strani?

Druga preprosta alternativa ustvarjalcu strani je, da preprosto uporabite tisto, kar je že vgrajeno v WordPress – aka Gutenberg. Nekateri ljudje lahko Gutenberga imenujejo graditelja, vendar trdim, da ga je najbolje uporabiti za oblikovanje vsebine (kot so objave na spletnem dnevniku), ne pa za ustvarjanje popolnoma prilagojenih spletnih mest (kot to lahko ustvari pravi proizvajalec strani). Dodajte stolpce, gumbe ali preprost poziv k dejanju. Tudi majhni dodatki, kot je ta, bodo pomagali izboljšati vašo stran, navdušili obiskovalce in približali spletno mesto njegovim ciljem.


Z izboljšanjem vsebine s temi vtičniki bi morali ustvariti izjemno privlačen in uporabniku prijazen blog. Vsak vtičnik na drugačen način doda vrednost, zato dobro razmislite o ciljih svojega spletnega dnevnika in o tem, kaj bi od tega imel največ. Nato naredite ustrezne spremembe.

Upamo, da ste danes našli nekaj draguljev, ki vam bodo pomagali izboljšati vaš WordPress blog. Kateri so vaši najljubši vtičniki WordPress za izboljšanje vašega spletnega dnevnika? Sporočite nam v komentarjih vaše misli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map