Najboljši WordPress Team Show vtičniki v letu 2020

Najboljši WordPress Team Show vtičniki v letu 2018

Nobena stranka se ne mara ukvarjati z avtomatiziranim sistemom. Klepeti za klepete, samodejni odgovori, elektronska pošta brez odgovora – osebni pridih v celoti odvzamejo. Čeprav se temu v avtomatiziranem okolju ni enostavno izogniti, lahko skušamo narediti vse manj neosebne. Eden od načinov za to je profiliranje članov skupine na vašem spletnem mestu z uporabo vtičnikov WordPress team. Tako lahko uporabniki postavijo obraz na drugi konec telefona ali e-pošte.


Vaši zaposleni so temeljna moč vaše organizacije. Če uporabnikom sporočite svoje zaposlene, jim boste vlili zaupanje v vaše delo in povečali raven zaupanja.

Seveda, vaša stran z informacijami je dobro mesto, da kupcem razložite, kaj lahko počne vaše podjetje. Lahko pa ga zasedete dlje in dodate strani s profili, ki prikazujejo člane vaše ekipe. To strankam daje vedeti, da imate ljudi, da opravijo delo. Te namenske strani za člane pomagajo tudi pri usmerjanju komunikacije do prave osebe za boljšo uporabniško izkušnjo.

Ustvarjanje biografije je morda zelo enostavno, če pa ga v celoti in prikazovanje privlačno zahteva več truda. To še posebej velja za velike in raznolike ekipe. Vtičniki lahko veliko storijo, če gre za strani s profili – ustvarjajo in posodabljajo bios, ustvarjajo skupinske strani in dodajajo člane na skupinske strani. Dobre so tako za majhne skupine kot tudi za velike organizacije z več skupinami. Poleg tega so ti vtičniki odzivni in si jih uporabniki lahko ogledajo s katere koli naprave.

Oglejmo nekaj najljubših vlog za WordPress tim za vaše osebje.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Creative Team Showcase za WordPress Premium Vtičnik

Show Team Creative Show je odlična možnost za oblikovanje profesionalnega in (uganili ste) kreativnega zaslona članov vaše ekipe. Vtičnik ima 6 prilagodljivih in odzivnih postavitev, vključno z mozaikom, kvadratnimi in krožnimi mrežami, drsnikom, animacijo valov, šesterokotnikom in vdelanim predogledom (oglejte jih lahko na demo stran).

Creative Team Showcase za vtičnik WordPress Premium

Najboljše od vsega je, da so prilagoditve preproste zahvaljujoč vključeni nadzorni plošči. Izberite barve za vrstice, glave, imena, naslove in drugo z uporabo intuitivnih izbirnikov barv. Če želite spremeniti vrstni red, povlecite in spustite člane skupine. Za vsakega člana ekipe dodajte neomejeno število spretnosti, vključno z njihovimi socialnimi povezavami.

Show Team Creative Show je tudi popolnoma združljiv s priljubljenim WP Bakery Page Builder, tako da lahko pri ustvarjanju spletnega mesta preprosto vstavite ekipno predstavitev na katero koli stran. Druge funkcije, kot so integracija pisave Awesome, podpora za RTL in podpora premium, naredijo ta vtičnik odlične možnosti za katero koli profesionalno spletno mesto.

2. Ekipa AWSM Showcase Free & Premium WordPress Vtičnik

AWSM Team olajša ustvarjanje in vodenje ekipe ter predstavitev na vašem WordPressu. Ko namestite vtičnik, se element AWSM Team prikaže na strani skrbnika.

AWSM Team Showcase brezplačni vtičnik WordPress

Sprva boste morali ustvariti posamezne strani s člani s podrobnostmi, kot so ime, opis in kontaktni podatki. Te strani služijo tudi kot osnovna predloga, ki jo lahko vsak član uporabi za ustvarjanje bios. Ko so članske strani pripravljene, lahko začnete ustvarjati skupino ali ekipe, tako da dodate članske profile. Prav tako lahko konfigurirate videz vsake strani ekipe.

Na voljo so tri prednastavitve (kartica, tabela, seznam), za prikaz članov ekipe pa lahko izberete katero koli. Vsaka prednastavitev ima nekaj možnosti za oblikovanje, pa tudi možnost prilagoditve s pomočjo CSS. Vtičnik je odziven in omogočen dotik.

Nadgradnja na profesionalni nivo

AWSM Team Showcase Pro WordPress Vtičnik

Z WordPress team showcase vtičniki (tako kot večina vtičnikov) nadgradnja na premium različico vtičnika pomeni več funkcij in prednostno podporo razvijalca. Pro različica vtičnika ponuja več funkcij, s katerimi boste lažje pokazali svojo super ekipo. 5 dodatnih prednastavitev in več možnosti oblikovanja olajšajo oblikovanje vitrine. Prav tako podpira WPBakery Visual Page Builder, tako da lahko preprosto dodate ali vstavite skupine v katero koli temo.

3. Team Builder – Spoznajte vtičnik Word Premium WordPress

Team Builder prihaja z zmogljivim skrbnikom za gradbeništvo, podporo za WPBakery Visual Page Builder in številnimi bližnjicami, ki vam omogočajo, da v zelo kratkem času sestavite privlačen zaslon za svojo ekipo. Vtičnik lahko prikaže vašo ekipo v mreži, tabeli, drsniku ali pripomočku.

Team Builder - Spoznajte vtičnik Team Premium WordPress

Drsne plošče s 5 temami nudijo prijetno ozadje za prikaz vaše ekipe. Vizualni ustvarjalec, funkcija povleci in spusti ter številne možnosti prilagajanja naredijo gradnjo strani vaše ekipe zabavno vajo. Vključene so že pripravljene postavitve z različnimi prednastavitvami slogov, skupaj z vrstico družabnih ikon z možnostmi oblikovanja. Prilagodili boste lahko pisave, barve, razmike in razporeditev različnih elementov. Za vsakega člana lahko dodate tudi domišljijske učinke lebdenja kot tudi URL po meri.

Člane lahko označite, tako da lahko gledalci filtrirajo osebje po oddelkih ali skupinah. Spretnostne palice ali zvezde pomagajo oceniti zaposlene in sestaviti kartice s podrobnostmi, kot so e-pošta, telefon, Skype, spletno mesto, biografija, oznaka ali lokacija. Podrobnosti o zaposlenih so lahko shranjene tudi kot stiki, kar je odlična funkcija, ki jo lahko najdete v vtičnikih WordPress ekipe.

4. Člani skupine Free & Pro WordPress Vtičnik

Drug od naših vtičnikov za vrhunske ekipe, imenovan Team Members, je v dveh različicah brezplačen in premium.

Člani ekipe Brezplačni WordPress Vtičnik

Začenši s postavko Teams na nadzorni plošči WordPress, lahko v svojo ekipo dodate člane s fotografijo, položajem, biološkim in socialnim profilom. Vsak član ima lahko tri družbene povezave, v eni vrstici pa lahko prikažete največ štiri člane. Nastopi lahko poljubno število članov ekipe.

Vtičnik je tudi popolnoma odziven in zahvaljujoč priloženim kratkim kodam, ki so enostavne za uporabo, ki jih lahko preprosto kopirate in strani preprosto prikazujete člane ekipe kjer koli na svojem spletnem mestu.

Nadgradnja na profesionalni nivo

Člani ekipe Darko Pro Vtičnik WordPress

Različica PRO Team Team doda več funkcij in možnosti. Vsak član ima lahko ločeno barvo in do pet članov lahko najde mesto v eni vrsti. Ob nastavitvi miške se lahko prikaže druga fotografija ali pa se prikaže povezava z več informacijami. Fotografijam lahko dodate filtre in izberete možnosti oblikovanja, kot so kvadratne ali okrogle fotografije, dodate ali izpustite obrobe. Izberete lahko tudi barve, ki so v skladu z vašo blagovno znamko.

5. Team Showcase vtičnik Premium WordPress

Team Showcase WordPress vtičnik je vrhunski vtičnik, ki se lahko uporablja za prikaz kakršne koli vsebine, ki vključuje sliko in besedilo. Glede na paleto funkcij, ki jih ponuja, je dobro, da pokažete tudi svojo ekipo.

Team Showcase vtičnik Premium WordPress

Na voljo so že vnaprej izdelane možnosti postavitve, postavitve pa lahko prilagodite tako, da izberete možnosti. Možne so desetine kombinacij postavitve in postavitve z uporabo mrežnih ali tabelnih formatov. Mreže so odzivne in lahko vsebujejo podatke o vsakem članu ali pa se informacije lahko pojavijo ob kazalcu.

Tudi tabele so odzivne, vendar je najbolj pomembna postavitev sličic pozivnikov sličic. V tej obliki so slike dokaj majhne, ​​vendar se bodo ob kliku povečale na določenem območju. Ta postavitev je kot nalašč za prikazovanje večjega števila članov ekipe na manjšem prostoru zaslona. Hkrati lahko uporabniki kliknejo katerega koli člana in si ogledajo več podrobnosti.

Vtičnik omogoča kategorizacijo članov in uporabo filtrov, ki uporabnikom omogočajo ogled članov v kateri koli določeni ekipi ali položaju. Združljiv je s programom WPBakery Visual Page Builder in vam pomaga vizualno sestaviti strani svoje ekipe z uporabo povlečenja in spuščanja, da člane postavite v poljuben vrstni red prikaza. Vsak član ima lahko svojo stran in privzeto velikost slike se lahko spremeni. Pripravljen je tudi na gradnike, enostaven za uporabo in prilagajanje.

6. Sodobni Team Showcase Premium WordPress Vtičnik

Sodobni timski izlog vam omogoča izbiro desetih odzivnih prednastavitev, s katerimi lahko postavite svoje članske profile. Poleg tega lahko te prednastavitve uredite s pomočjo urejevalnika vizualnih predlog. Z lahkoto, s katero lahko urejate, boste ustvarili in ponovno ustvarili članske in moštvene profile in jih v zelo kratkem času postavili na svoje spletno mesto.

Sodobni Team Showcase Premium WordPress Vtičnik

Vtičnik ima osnovni obrazec za zbiranje informacij o članih ekipe. Pomaga vam tudi ustvariti svoj obrazec za zbiranje informacij. Našli boste tudi nekaj navideznih podatkov, s katerimi boste začeli s profiliranjem.

Izjemna značilnost tega vtičnika je logični sistem, ki temelji na meta ključih, ki omogoča, da se celica razlikuje glede na polja po meri, povezana z vsakim članom. Na primer s klikom na gumb lahko izpostavite člane, ki so del nekega programa ali ki so usposobljeni za poučevanje.

7. uSquare Universal Grid

uSquare je galerija premium WordPress vtičnik, ki temelji na mreži. Ta vtičnik ustvarja edinstvene galerije in portfelje v slogu mrež lahek. Ena najboljših lastnosti tega vtičnika je fleksibilnost. uSquare je kot nalašč za ustvarjanje mrež za osebje, galerij izdelkov, mrež za objave na spletnem dnevniku, slikovnih portfeljev in še več. Omeji vas le domišljija USquare lahko celo ustvari omrežja z uporabo obstoječe vsebine – vse, kar morate storiti, je, da ga nastavite tako, da potegnete iz določene objave ali kategorije.

uSquare Universal Grid

Info & DownloadView Demo

Prilagoditev je še ena od značilnosti tega super vtičnika. Obstajajo vgrajene možnosti za več kot 600 Googlovih pisav, velikosti elementov po meri (tako lahko ustvarite mrežo, ki ustreza razmerju vašega spletnega mesta in obrezovanju slike), barvne možnosti po meri in še več. In ker lahko v vsako mrežo dodate toliko ali manj elementov, lahko ustvarite neskončno kombinacijo edinstvenih galerij v slogu mreže, ki jih dodate na svoje spletno mesto.

uSquare vsebuje tudi možnosti za lajšanje učinkov, vsebino, ki jo je mogoče premikati, povleči in spuščati po objavi, prilagojene ikone po meri in drugo.

Vaše misli o naših najboljših WordPress Team Show vtičnikih

Predstavitveni vtičniki WordPress ekipe na tem seznamu so odlične možnosti za predstavitev članov skupine na vašem spletnem mestu. Lahko dajo človeški obraz vaši organizaciji in spodbudijo obiskovalce k interakciji z vami v spletu. Poleg tega je v kombinaciji s vtičniki za upravljanje projektov odličen način, da svoje podjetje organizirate in svojo ekipo povežete.

Kaj pa ti? Imate najljubši vtičnik WordPress, ki pomaga profilirati vašo ekipo? Ali ste morda že prej preizkusili katerega od teh WordPress vtičnikov? Sporočite nam v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map