Najboljših 20 vtičnikov WordPress za poslovna spletna mesta 2020

Najboljših 20 vtičnikov za WordPress za poslovne spletne strani 2017

Zakaj potrebujete vtičnike WordPress, če je WordPress tako impresivna platforma, kot pravijo? To je res veliko vprašanje. Ne potrebujete vseh vtičnikov WordPress, ampak le nekaj izbranih, da vaše spletno mesto popeljete na naslednjo raven.


WordPress je kot sistem za upravljanje vsebin precej impresiven. Kljub temu je veliko akcij, ki jih imamo radi, najdenih v tisočih brezplačnih in vrhunskih WordPress vtičnikov tam. In tam je horda človek, lačnih razvijalcev, ki še več govorimo.

Prvič, kako to, da izpustimo nekaj zabavnih dejstev, tako da vemo, da se želite odlično voziti. Če to slišim od fantov zadaj, kdo sem, da vas čakam? Ali si vedel?

  • Od največjih 1 milijona spletnih mest je število poslovnih mest, ki jih poganja WordPress petkrat število novic, ki jih upravlja WordPress.
  • Obstaja nešteto vtičnikov WordPress za varnost, SEO, članstvo, e-trgovino, analitiko, socialno izmenjavo in še veliko več.
  • Danes imate šibek seznam ne 10, ampak 20 vtičnikov WordPress rock-zvezde, s katerimi lahko vaše spletno mesto dobite od dobrega ?! Stavim, da tega nisi vedel, ampak odstopim.

Če bi bilo mogoče, bi lahko to mojstrovino napisali skupaj – ti in jaz. To je ena od tistih “odprtih” objav, če mi dovolite. Tukaj je za pogovor primeren karkoli ali kateri koli WordPress vtičnik, ki ga imate v mislih. Dokler ne bomo mogli skupaj pisati objav, sodelujte v razdelku za komentarje kot vedno. Vsi pogledi so dobrodošli ��

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Yoast SEO

WordPress Vtičniki

Nekako bi morali ugibati, da bom začel s SEO. Fant, SEO ali optimizacija iskalnikov je nekaj drugega. To je optimizacija naslovov, postavljanje ključnih besed za fokus, pisanje meta opisov, čiščenje URL-jev, predložitev zemljevidov zemljevidov in bla bla.

Yoast SEO vse to dejanje postavi tik pod urejevalnik objav. Vtičnik meri tudi berljivost vaše vsebine. Glej, vaša vsebina mora biti prijetna četrtošolcem – kar je dobro za zadrževanje uporabnikov. Recite ne žargonu in si prizadevajte, da se pogovorite s svojimi bralci.

To je obvezen WordPress vtičnik za vsako poslovno mesto. In če ste strokovnjak za WordPress, vaš predpomnilnik WordPress vtičnikov brez Yoast SEO nikoli ne bo popoln. Yoast SEO deluje z oglaševalskimi funkcijami, kot je črni prah starodavne Kitajske.

Ali slišite tiste starodavne kitajske piščali v glavi? Ne? Gremo naprej. Resnično, vse, kar potrebujete za vaše SEO potrebe na kraju samem, je Yoast SEO. Več o uporabi vtičnika lahko izveste v našem podrobnem vodiču za Yoast SEO.

Oh, da ne pozabim, da ima profesionalno različico, ki vam bo prihranila 150 let. Seveda se hecam o letih, ampak Yoast SEO je res dober. Počakaj, ali se to sliši tako prodajano? Obstaja veliko drugih SEO WordPress vtičnikov tam, tako da si lahko v bistvu prosto pogledate. Na koncu dneva je Yoast SEO Chuck Norris iz SEO vtičnikov.

Btw, ste vedeli Chuck Norris lahko zaplavate po slapu? Haha.

Prenesite Yoast SEO Free   Pridobite Yoast SEO Premium

Oznake kratic

WordPress Vtičniki

Če želite na svoje spletno mesto dodati elemente, vendar nimate časa za učenje kode, boste vzljubili Sympt Shortcodes. Tukaj ročno izdelani, kratke kode simbolov dajo v vaše roke veliko možnosti raztezljivosti. Kaj to pomeni?

Google Zemljevid lahko na primer pritrdite kamor koli na svojem spletnem mestu. Poleg tega lahko povsod kjer koli postavite pričevanja, delilnike, stolpce in še veliko več.

Z nekaj kliki lahko sestavite harmonike, oblačke, gumbe, poudarke in družabne ikone. Osebno je ta vtičnik WordPress na vsakem spletnem mestu in kratke kode so ponavadi koristne velikokrat. Olajša ti življenje.

To je brezplačen vtičnik WordPress, ki je čist in izjemno enostaven za uporabo. Najboljši scenarij je, če ga uporabljate za polnjenje svojih strani, objav in vseh drugih področij vašega spletnega mesta. Ob tako številnih funkcijah, ki so vgrajene v na videz lahek dizajn, plačam kilogram mesa, ki vam nikoli ne bo dolgčas.

Kakšna stava?! Vem, vem … vsi se zberemo v časih bolj, če ste oseba, ki je preizkusila in vzljubila vtičnik v središču te razprave. Kratke kode s simboli so čiste genialnosti in nikakor nisem nikakor pristranski.

Prenesite Sympt Shortcodes brezplačno

W3 Skupaj predpomnilnik

WordPress Vtičniki

Če se vsakič, ko vidite ali slišite besedo “predpomnilnik”, pozdravite, niste sami. Ta predpomnilni posel je za mnoge ljudi zmeden, zato smo sestavili celoten prispevek o tej temi. Čez nekaj dni gre v živo, zato bodite pozorni na to.

Toda kaj je W3 Total Cache in zakaj je pomemben za vaše podjetje? Predpomnjenje je tehnično shranjevanje bitov spletnega mesta na uporabnikovi napravi. Lahko vključuje tudi omrežje za pošiljanje vsebin, pa tudi pretvorbo težkih in dinamičnih datotek PHP v lahke datoteke HTML.

Ali veste, kaj to pomeni ali ne, predpomnjenje je izključno namenjeno povečanju hitrosti nalaganja strani. V tem času in dobi si ne morete privoščiti, da bi bilo na voljo spletno mesto, ki bi si naložilo večnost. Uporabniki bodo preprosto odskočili, v ustih pa boste imeli slab okus. Google vas bo poslal tudi v pozabo.

Zato potrebujete W3 Total Cache, predpomnilniški vtičnik od bogov. Konfigurirajte ga pravilno in takoj imate hitrejše spletno mesto. Konfigurirajte narobe, in vi ste na temni strani, ki se bori proti demonom in drugim. Anyhu, W3 Total Cache je draga in ena najpreprostejših vtičnikov WordPress, ki jo boste našli.

Funkcije te stvari vas bodo presenetile. Če želite ohraniti apetit, dobite vrhunske lastnosti, kot so AMP (pospešene mobilne strani) podpora, podpora za SSL, združljivost s skupnim gostovanjem, minimiziranje virov in še veliko več.

Prenesite W3 Total Cache Free

Jetpack

WordPress Vtičniki

V tem krogu WordPress je veliko vibrov o tem vtičniku. Obstaja frakcija WordPresserjev, ki prisegajo na Jetpack, in drugi, ki trdijo, da Jetpack ni nič drugega, kot značilno, da je slabo za vaše hitrosti.

Potem smo tu. Menimo, da je Jetpack velikanski vtičnik, ki si zasluži pohvalo in več priznanja. Glej, ni vam treba aktivirati vseh modulov. Ne pozabite, da vsak modul, ki ga aktivirate, vsebuje svojo kodo – kodo, ki se doda na vaše spletno mesto vsakič, ko se stran naloži. Če imate odlično gostovanje, vas ne skrbi.

Ali ni bolje, da najprej aktivirate samo potrebne funkcije? Naletel sem na veliko WordPress vtičnikov, vendar le a malokdo lahko tekmuje z Jetpackom glede na značilnosti in celoten koncept oblikovanja. To je odlično orodje za polnjenje vašega poslovnega spletnega mesta na načine, ki si jih nikoli niste predstavljali.

Naj bo to v skupni rabi družabnih omrežij, oglaševanje objav, vrtiljk slik, povezanih pripomočkov za vsebino, statistika spletnega mesta, zaščita grobe sile, komentarji in še veliko več, Jetpack ima vse. To je čudovit vtičnik, ki prinaša. Osnovni načrt je za vedno brezplačen, vendar obstaja veliko premijskih možnosti, ki ustrezajo vašim potrebam.

Prenesite Jetpack Free   Pridobite Jetpack Premium

Akismet

WordPress Vtičniki

Bratranec Jetpacka, Akismet je – po popularnem mnenju – vrhunski morilec neželene pošte. Toda to, ker je priljubljeno mnenje, pomeni, da je res? No, več kot 3 milijone aktivnih namestitev na WordPress.org je izvrstno izhodišče, ne mislite?

Akismet zajame neželene komentarje, preden se pojavijo na vašem spletnem mestu in povzročijo škodo. Komentarje lahko moderirate, kadar koli želite. Ta vtičnik za WordPress vam ponuja orodja, ki jih potrebujete kategorično za obravnavanje neželene vsebine.

V teh dneh Akismet pošilja samostojen WordPress, zato morate aktivirati ključ API. Postopek je precej preprost, saj ne boste imeli težav. Najboljši del je, to je vse, kar morate storiti za zajemanje in zaustavitev neželenih komentarjev na vašem spletnem mestu.

Osnovni načrt je za vedno brezplačen (primeren je za majhne / osebne bloge), vendar Automattic ponuja nekaj vrhunskih okusov z mesečno naročnino. Dostopnost je odvisna od vaših poslovnih potreb, osebnih želja in seveda proračuna.

Prenesite Akismet Free   Pridobite Akismet Premium

Vtičnik za poslovni imenik

WordPress Vtičniki

Tukaj je dogovor:

Imeniki dobro uspevajo v spletnem prostoru. Se spomnite nekaj stvari, o katerih smo pred nekaj sekundami govorili o SEO? Ja, stavim, da smo govorili o Yoast SEO. Zanima me natančna fraza „optimizacija iskalnikov“. Začetniki nimajo pojma, kaj je SEO.

Glej, ravno v trenutku, ko sem to napisal, sem takoj imel idejo. Gre nekako takole: Kako lepo bi bilo imeti SEO katalog za zainteresirane učence SEO? Ljudje bi lahko naštevali vse vrste stvari, povezanih s SEO. Morda bi prišlo do več milijonov ogledov strani, saj je SEO ena najbolj iskanih ključnih besed.

Je to sploh smiselno? Če ste iskali vtičnik za imenike, s katerim bi spremenili svoje poslovanje z vnosi, je vtičnik za poslovni imenik vaš. Vsekakor je brezplačna in ponuja impresiven seznam funkcij. V eni sami liniji vas bodo funkcije zmešale.

Prenesite poslovni imenik brezplačno   Pridobite Business Directory Premium

Sucuri Varnost

WordPress Vtičniki

Varnost WordPress je precej spolzka žival. Ravno ko pomislite, da imate vse pod nadzorom, vas heker vzame do norega. Ampak ne moreš se zjokati, ne moreš. Potrebujete le vrhunsko varnostno rešitev WordPress, kot je Sucuri.

Vtičnik Sucuri Security vam omogoča popoln nadzor nad varnostjo vašega spletnega mesta WordPress. Z drugimi besedami, varnostni paket naj bi okrepil vaša obstoječa varnostna prizadevanja. Vtičnik Sucuri Security je na voljo tako, da ima nekaj odličnih funkcij.

Govorimo o spremljanju integritete datotek, beleženju varnostnih dejavnosti, oddaljenem skeniranju zlonamerne programske opreme, varnostnih dejanjih po krajih, spremljanju črnih seznamov, učinkovitem varovanju varnosti in obvestilih o varnosti. To je eden od varnostnih vtičnikov WordPress, ki dejansko deluje.

Verjetno je to zato, ker so vtičnik razvili isti fantje, ki so nam prinesli eno najboljših rešitev za spletno varnost. Priklopite ta vtičnik in dodatne funkcije v Sucuri Premium, kot je požarni zid spletnega mesta CloudProxy, in imate zastrašujočo varnostno rešitev, tako da lahko bolje spite ponoči.

Prenesite Sucuri Security Free   Pridobite Sucuri Premium

Kontaktni obrazec 7

WordPress Vtičniki

Verjetno najboljši ustvarjalec obrazcev, na katerega sem naletel, vam kontaktni obrazec 7 ponuja veliko moči, kar zadeva gradnjo in integracijo kontaktnih obrazcev na vašem spletnem mestu. Ta vtičnik rešuje življenje, saj lahko v rekordnem času ustvarim kontaktne obrazce in jih postavim kamor koli na svojem spletnem mestu.

Ta vtičnik WordPress, ki vam ga je prinesel Takayuki Miyoshi, je super odličen tudi za upravljanje več obrazcev za stike. To in lahko preprosto prilagodite obrazce in vsebino e-pošte s preprostim označevanjem. rekel sem enostavno označevanje. Ko dobite obešanje stvari, bo kontaktni obrazec 7 postal eden izmed vaših priljubljenih vtičnikov WordPress.

Druge funkcije vključujejo pošiljanje z AJAX-om, filtriranje neželene pošte Akismet, CAPTCHA, funkcionalnost kratkih kod in še veliko več. Še nekaj nastavitev, s katerimi boste zagotovili, da boste prejeli vsako oddajo s svojega spletnega mesta. Kontaktni obrazec 7 je enostaven za namestitev in uporabo. Ima več kot 3 milijone aktivnih namestitev, ko govorimo.

Prenesite kontaktni obrazec 7 brezplačno

Še en povezan vtičnik za objave (YARPP)

WordPress Vtičniki

Če bralci olajšajo iskanje več vaše čudovite vsebine, lahko pomenijo le odlične stvari za vaše spletno mesto WordPress. Za začetek, več vsebine najdejo, dlje ostanejo na vašem spletnem mestu, kar je odlično za sodelovanje uporabnikov, promet in – sčasoma – konverzije..

Še ena povezana objava Vtičnik vam ponuja veliko funkcij, ki zagotavljajo enostavno odkrivanje vsebine. Za začetek imate več prikazovalnih lokacij za povezane objave. Privzeta lokacija je seveda pod vašo vsebino, vendar lahko prosto dodate sorodne objave kjer koli drugje, tudi znotraj območij pripomočkov in znotraj datotek predloge.

Poleg tega ta vtičnik za WordPress ponuja en svojevrsten sistem za predloge, ki vam omogoča, da prilagodite, kako bralci vidijo rezultate. Poleg tega lahko v svojih objavah, straneh, vrstah objav po meri in celo v virih prikažete povezane objave. In zahvaljujoč vsestranskemu algoritmu vtičnik zbira sorodno vsebino z vašega spletnega mesta.

Naložite brezplačno YARPP

MonsterInsights

WordPress Vtičniki

Spremljanje prometa je obvezno za vsakega lastnika podjetja. Z informacijami, ki jih zbirate iz analize prometa, lahko prilagodite svoje spletno mesto in tržno strategijo za čim večji učinek. Poleg tega analiza prometa predstavlja velik del razumevanja vaše ciljne publike.

MonsterInsights je odlično orodje za analizo prometa. Njihov vtičnik je najbolj priljubljen vtičnik Google Analytics za WordPress, kar ima več kot milijon aktivnih namestitev! Zaradi tega vtičnika je integracija Google Analytics s spletnim mestom WordPress lahka.

V nekaj minutah lahko poveš, kako obiskovalci najdejo vaše spletno mesto, da se lahko osredotočite na stvari, ki jih vedno znova vračajo. V nekaj klikih lahko nastavite MonsterInsights in si ogledate poročila Google Analytics neposredno na nadzorni plošči WordPress. To je sladko, kajne?

To orodje je zelo prijazno začetnikom zahvaljujoč odličnim sledenjem, nastavitvam in delovnim tokom, ki so si MonsterInsights prislužili ime po vsem svetu. Druge pomembne funkcije vključujejo analizo e-trgovine, sledenje oglasom, statistiko v realnem času, sledenje prenosu datotek, sledenje povezavam in sledenje razsežnosti po meri med drugimi.

Prenesite MonsterInsights brezplačno   Pridobite MonsterInsights Premium

WP Smush

WordPress Vtičniki

Samo za zagon, začnimo s edinstvenim WordPress vtičnikom, ki obljublja, da bo desetkrat povečal hitrost vašega spletnega mesta. Gospe in gospodje, pozdravite ekipo Smush veliko ekipo na WPMU Dev.

Ali ste vedeli, da so lahko velike slikovne datoteke razlog za to, da se vaše spletno mesto za vedno naloži? Od vseh stvari, ki upočasnijo vaše spletno mesto, so slike najbolj razvpite. Pravzaprav je žalostno, ker večina začetnikov ne razume velikosti slikovnih datotek, saj ima veliko povezavo s hitrostjo spletnega mesta.

Večja kot je slika, dlje traja nalaganje na vašo spletno stran. Vstopi v Smush in že se lahko poslovite od dni počasnih spletnih mest in visokih stopenj obiskov ene strani. Zahvaljujoč temu vtičniku lahko z enim klikom spremenite velikost, stisnete in optimizirate vse slike.

Smush skenirajte nove in obstoječe slike na vašem spletnem mestu z uporabo super-strežnikov WPMU, kar pomeni, da se s vašega strežnika odstrani obremenitev. Poleg tega ta vtičnik izreza vse nepotrebne podatke, stisne in pomanjša vaše slike, preden jih shranite v predstavnostno knjižnico.

Nadalje Smush optimizira vse slike na vašem spletnem mestu. To vključuje slike, ki so jih med drugim dodale teme in vtičniki. To se zgodi, tudi če imate večstransko namestitev WordPressa. Res je, o tem vtičniku je treba pisati toliko, da bi potrebovali celoten pregled, da bomo zajeli vse.

Prenesite Smush Free   Pridobite WP Smush Premium

Galerija Envira

WordPress Vtičniki

Medtem ko za povezovanje galerij slik v WordPressu ne potrebujete vtičnikov WordPress, vtičnik galerije, kot je Envira Gallery, napolni vaše galerije, kar vam omogoča, da s svojimi slikami pošljete veliko več..

V prejšnji objavi smo orisali, kako ustvariti neverjetne WordPress galerije, osredotočili pa smo se le na vgrajeno funkcijo galerije, ki ustvarja osnovne galerije. Če morate s svojimi slikami narediti dodatno kilometrino in čudovite bralce, potrebujete Gallery by Envira. Zakaj? Sprašujete.

Za začetek vam ta vtičnik prinese Syed Balkhi, on iz WPBeginner. Znano ime v krogih WordPress, Syed je priljubljen za številne izdelke vrhunske ponudbe, vključno z MonsterInsights med drugimi.

Gallery by Envira je glede na funkcije 100-odstotno odziven in je opremljen z ustvarjalcem galerije s povleci in spusti, kar je blagodejno delo, integracije družbenih medijev, podpora za WooCommerce, video galerije, vodno žigovanje, zaščita slik in neverjetne prednastavljene predloge da omenim le nekaj.

Prenesite galerijo Envira   Pridobite galerijo Envira Premium

WooCommerce

WordPress Vtičniki

Če imate spletno mesto za e-trgovino, ki ga poganja WordPress, verjetno uporabljate WooCommerce. To ali morda ste našli način, kako spletno trgovino povezati s Shopify. Skupno WooCommerce daje konkurenci dober tek za njihov denar.

V petih minutah boste lahko odprli in zagnali spletno mesto za e-trgovino. Ja, WooCommerce je to dobro. In lahko prodajate, kar želite, obdelate naročila in sledite zalogam kot šef.

WooCommerce je resnično e-trgovina WordPress v škatli. Pomembne funkcije vključujejo več plačilnih prehodov, brezplačno temo Storefront, nadzorno ploščo, ki je enostavna za uporabo, veliko možnosti za upravljanje spletne trgovine in množico brezplačnih in premium dodatkov, ki bodo razburili vaš um.

Priložil vas je Automattic (ja, podjetje, ki stoji za WordPress.com, Akismet, Jetpack itd.), Z več kot 3 milijoni aktivnih namestitev in izjemno oceno 4,5 / 5,0, WooCommerce je edini vtičnik za e-trgovino, ki ga boste kdaj potrebovali.

Upoštevajte pa, da lahko premijski dodatki stanejo celo bogastvo, zato pojdite le s funkcijami, ki jih potrebujete. Kljub temu pa morate preizkusiti prijatelja WooCommerce.

WooCommerce je bila že od svoje ustanovitve naša aplikacija za e-trgovino. Ugotovimo, da naši konkurenti uporabljajo druge vozičke. Razširitve in dodatki so nekoliko zmedeni in so lahko dragi. – Brent

Prenesite brezplačno WooCommerce

Beaver Builder

WordPress Vtičniki

Zasnova vašega poslovnega spletnega mesta močno vpliva na vaše pretvorbe in prodajo. Pred kratkim sem na svojem spletnem mestu portfelja spremenil nekaj elementov oblikovanja in verjemite mi, poizvedbe so se potrojile takoj, ko sem bil šokiran. Šokiran sem pustil veliko denarja na mizi.

Morda se vam dizajn krade. Katere spremembe v dizajnu ste resnično naredili? No, odpravil sem težak drsnik, ki je upočasnil mojo spletno stran in uporabil nekaj funkcij, ki jih najdemo vtičnik Symple Shortcodes, ki smo ga omenili prej. V svoje predloge sem vstavil tudi nekaj PHP kode za nekaj drugega.

Kaj za vraga ima to s teboj ali celo z Beaver Builderjem?

No, kode PHP sem lahko spremenil, saj vem, kaj je uvodna oznaka. Ali lahko rečemo isto za vas? Kaj storiti, če morate spremeniti zasnovo svojega spletnega mesta brez urejanja kode ali preklopa teme WordPress?

Izberete Beaver Builder, močan ustvarjalnik strani, ki vam pomaga ustvariti postavitve iz tega sveta. Da, združljiv je s katero koli temo, poleg tega pa lahko uporabite že izdelane predloge, ki vam prihranijo veliko časa.

Prenesite Beaver Builder brezplačno   Pridobite Beaver Builder Premium

CSS Hero

WordPress Vtičniki

Ko smo se šele dotaknili dizajna, pogovorimo se o CSS Hero, vrhunskem vtičniku WordPress, ki vam bo prihranil veliko časa, kolikor vam ustreza prilagajanje teme WordPress. Poslušaj: Teme WordPress-a so odvisne od CSS-ja za vizualni videz vašega spletnega mesta … vendar ne poznate hombre CSS-ja.

Če želite spremeniti velikost besedila, barv, robov in podobnih stvari, se boste morali naučiti CSS, za katerega moramo priznati, da je za povprečnega lastnika podjetja dolgotrajen. Kaj storiti namesto tega? Če želite spremeniti, kako izgleda vaše spletno mesto podjetja, ne da bi napisali vrstico kode, morate CSS Hero narediti prijatelja.

Ta vtičnik WordPress ponuja odlične funkcije, kot so 900+ Googlovih pisav, vrhunski barvni upravitelj, posebni učinki, že pripravljeni slogi in tematske kože. Sloge lahko celo izvozite na drugo platformo, ker so ti fantje super

Če ste že kdaj bili eden izmed tistih ljudi, ki jih skrbi, da ne poznate dovolj CSS-ja, da bi spletno mesto izgledalo takšno, kot bi si želeli, lahko takoj nehate izpostavljati stres. – Chris Lema

Pridobite CSS Hero

Enostavni gumbi v skupni rabi

WordPress Vtičniki

Eden izmed najbolj prodajanih socialnih vtičnikov WordPress, Easy Social Share Buttons, je več kot le dodatek za skupno rabo v družabnih omrežjih. To bi pomenilo, da bi svojo misijo dosegli na povsem novi ravni, s funkcijami od tu do Timbuktuja.

Preprosti gumbi Social Share WordPress vtičniki so najbolj znani po odličnih funkcijah, kot so podpora za 50+ družabnih omrežij, čudovite predloge, številne animacije gumbov in ikon, socialni števci, 27+ pozicij zaslona, ​​podpora WhatsApp + drugim mobilnim aplikacijam, skupna raba medijev in akcije po delitvi med drugimi.

Poleg tega (ter milijon in še ena neverjetna funkcija) so Easy Social Share Buttons prijazni do mobilnih naprav in imajo vrhunsko podporo. Potem priloženi so vam privlačni optin obrazci, tako da lahko z enim vtičnikom gojite tako svoje družbene medije kot sledilne in poštne sezname. Ubijanje dveh ptic z isto kamnito stvarjo.

Morate videti obsežen seznam funkcij zase. Če ste tukaj kot mnogi izmed nas, vam bo ta vtičnik zagotovo pometal z nog. V času, ko je pisal, ta vtičnik uporablja več kot 80 tisoč spletnih strani, impresivno oceno 4,66 / 5,00 in stane le 19 dolarjev.

Pridobite enostavne družbene delnice

Člani WP

WordPress Vtičniki

Ne glede na spletno mesto boste morali najti vsaj eno spletno mesto po modelu članstva. To samo pomeni, da je potrebna vsebina zaklenjena za registracijski obrazec ali plačilni zid. Kako pa lastniki podjetij uspejo zgraditi članska mesta na WordPressu?

Izdelava prilagojenega spletnega mesta iz nič je neumno draga in zamudna, še več, ko obstaja nešteto vtičnikov za članstvo v WordPressu, ki z delcem stroškov lahko opravijo vsa umazana dela. Prihraniš tudi veliko časa.

Eden takšnih vtičnikov je WP-Members Chad Butler, prvi vtičnik za članstvo v WordPressu. Nastavitev tega vtičnika je zelo enostavna, vendar je zmogljiva in vsestranska. Funkcije vključujejo možnost blokiranja dostopa do objav in strani, pripomočka za prijavo na stransko vrstico, bližnjic, polj za registracijo po meri in uporabniških profilov, obvestil o registraciji uporabnikov in več sto možnosti razširitve.

Če želite ustvariti ali pomladiti spletno mesto za članstvo, so WP-Members vaš vtičnik.

Prenesite člane WP brezplačno

Magic za registracijo

RegistrationMagic Obrazci za registracijo po meri - vtičniki WordPress

Ko govorimo o spletnih mestih članstva, si oglejmo Register Magic, posebno vrsto vtičnika, ki vam pomaga, da se registracija uporabnikov na vašem spletnem mestu popelje na povsem novo raven. Ta slabi deček, ki je med uspešnimi registracijskimi vtičniki WordPress, najbolj prispeva k vaši prodaji, in to lahko odnesete na banko.

Z več funkcijami, kot jih boste kdaj potrebovali, vam Registracija Magic nudi popoln nadzor nad vsemi vrstami registracij. Za začetek lahko ustvarite toliko obrazcev, kolikor želite, za različne scenarije. Vsaka oblika ima lahko svoja vnaprej določena polja, kar pomeni, da je nebo meja, kolikor gre za gradbene obrazce.

Obrazcem lahko dodate prehode za plačilo z enim klikom in sledite vsem predložitvam obrazcev in dejavnostim prek intuitivne nadzorne plošče. Druge funkcije vključujejo popoln upravitelj obrazcev, priloge datotek, več stilov, Google reCAPTCHA, e-poštna obvestila in večkrat 3rd strankarske integracije med drugim.

Registracija Magic veliko prinese v mizo kot vtičnik za registracijo uporabnika po meri. Po navedbah avtorjev je ta vtičnik “… manjkajoči sistem za registracijo uporabnikov za WordPress in močan dodatek k arsenalu katerega koli skrbnika WordPress.”

Tudi uporabniki pravijo super stvari o registraciji Magic. Tu je ena izmed mnogih:

Resnično sem novinec, ki izdeluje spletne strani. Prej sem zgradil 3 preprosta mesta, zdaj pa se ukvarjam z gradnjo zelo zapletenega spletnega mesta za eno od mojih podjetij. Potreboval sem zmogljivo orodje za različne ravni članov, nekaj brezplačnih, nekaj plačanih, nekaj preprosto naročnikov na novice, in bal me je, da mi bo šlo čez glavo, dokler nisem odkril REGISTRACIJE MAGIC !! Res je čarovnija. Enostaven za uporabo, enostaven za razumevanje. Niso potrebne veščine programiranja. Samo vnesite, kar želite, in to naredi vse za vas! Točno tisto, kar sem potreboval, naredi več kot sem kdaj sanjal! Navdušen sem! – webmasterwrp

Brezplačna različica ima približno 80 neverjetnih funkcij, vendar obstaja premium različica z več kot 120 funkcijami, tako da!

Prenos registracije Magic Free   Pridobite si registracijo Magic Premium

BlogVault Backup

Blogvault - popolna storitev za varnostno kopiranje WordPress

V svojem času sem preizkusil nekaj rezervnih storitev in blogVault ukradel dan preprosto zato, ker jih je neverjetno enostavno nastaviti in uporabljati. V nobenem trenutku boste ustvarili popolne varnostne kopije zunaj mesta, ki bi prišle v poštev, če bi se kaj zlomilo.

In stvari se v spletu ves čas zlomijo, ne glede na to, ali ste krivi ali ne. Z vsakodnevnimi dodatnimi varnostnimi kopijami dobro spite in veste, da je vaša vsebina, torej poslovanje, varno. Za majhno ceno 9 dolarjev na mesec blogVault premaga številne druge rezervne rešitve deset do dve, kot sta Bayern proti Arsenalu.

Med razpoložljivimi funkcijami so dnevne varnostne kopije datotek in baz podatkov WordPress, varnostno kopiranje v Dropbox, 30-dnevna zgodovina varnostnih kopij, obnovitev varnostnih kopij z enim klikom, brezplačni načrt s tedenskimi varnostnimi kopijami, brezhibna selitev spletnega mesta, upravljane varnostne kopije zunaj spletnega mesta, vrhunska varnost in območja uprizarjanja med ostalimi.

IMHO, to je idealna varnostna rešitev, če imate veliko spletno mesto, ki obsega 10 GB. En uporabnik poroča:

Poskusil sem več drugih brezplačnih vtičnikov, vendar so bili bodisi preveč naključni za uporabo, bodisi so bili zelo počasni, da bi ustvarili varnostno kopijo. Danes sem namestil blogVault in ustvaril varnostno kopijo celotnega spletnega mesta – 4,5 GB – v približno 45 minutah. Dnevno bo posodabljal varnostno kopijo in ponuja celo vrsto drugih storitev, vključno s selitvijo na drug strežnik. Pri 9 USD / mesec mislim, da je to dobro vredno miru. Moje spletno mesto je ključnega pomena za moje poslovanje. – trevormwilson

Prenesite blogVault Free   Pridobite blogVault

Pojavne skupine Ninja za WordPress

Pojavne skupine Ninja

Guruji internetnega trženja pravijo, da je denar na seznamu, zato je škoda, da nismo pokrili niti enega vtičnika WordPress, ki uporabnikom olajša naročanje za 700%. No, fantje, opozarjamo vas na Ninja Popups za WordPress, najbolj prodajani vtični vtičnik z več kot 26 tisoč prodajami v času pisanja.

Kaj odlikuje Ninja Popups od podobnih vtičnikov WordPress? Veseli me, da ste vprašali. Za majhno ceno, ki znaša le 25 dolarjev, dobite ustvarjalca pojavnih oken, 65+ lepih pojavnih oken, družabno omarico za omejeno vsebino, integracijo z večjimi socialnimi omrežji in 30+ platform za trženje e-pošte, izstopna namera in toliko več.

Pojavna okna Ninja za WordPress je popolnoma odzivna, kar pomeni, da bodo vaše obrazce Optin videti neverjetno in bodo delovale izjemno dobro v več napravah. Ta vtičnik je arscode, elitni avtor pri CodeCanyonu, in ima impresivno oceno kupca 4,41 / 5,00. Brez dvoma je to edini vtičnik, ki ga boste kdaj potrebovali za vse svoje pojavne potrebe.

Pridobite Ninja Popups za WordPress

Zero BS CRM

Zero BS CRM

Zero BS CRM je vtičnik za upravljanje odnosov s strankami, ki deluje na WordPress CMS. Ponuja vam vse, kar potrebujete, da začnete urejati odnose s strankami. Hranite vse na enem mestu (evidenca strank) in fakturirajte svojim strankam ter zbirajte plačila (beleženje kot transakcije).

S paketom Freelancer ali s podjetjem za mala podjetja dobite dostop do močnih razširitev za majhno letno plačilo. Letna obnova je neobvezna in zajema stalno podporo in posodobitve.

Začnite prevzeti nadzor nad svojim poslovanjem in razvijte svoje podjetje z uporabo CRM-ja, da boste spremljali svoje dragocene potencialne stranke in stranke. Prodajte jim samo tisto, kar si želijo, ko si to najbolj želijo, tako da se naučite interakcije obstoječih strank z vašim podjetjem.

Prenesite Zero BS CRM Brezplačno

Končne opombe

WordPress vtičniki vam lahko pomagajo pri polnjenju vašega poslovnega spletnega mesta, ne da bi se naučili kodo ali zlomili banko. Vsekakor izberite le vtičnike WordPress, ki jih potrebujete za svoje podjetje, in bodite pozorni na morebitne premium dodatke, ki bi lahko stali celo bogastvo.

WordPress vtičniki na tem seznamu so obvezni tako za začetnike kot tudi za uveljavljene WordPress uporabnike. To pa še ne pomeni, da jih morate vse namestiti na svojem mestu WordPress. Ne, samo izberi par in pojdi od tam.

Kateri so vaši najljubši vtičniki WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me