Razvijte svoje izobraževalno podjetje LearnDash z več inštruktorji

Razvijte svoje izobraževalno podjetje LearnDash z več inštruktorji

Ustvarjanje spletnega mesta za e-učenje z veliko LMS in čudovito temo je le vrh ledene gore. To je nekako kot odpiranje knjižnice in čakanje, da se ljudje sprehodijo noter. Pravi izziv je povečanje stopal.


Ko gre za spletno usposabljanje, začnemo z skrbi, da bomo izbrali pravo platformo, da bomo ustvarili svoje popolno spletno mesto za e-učenje. Nato skrbimo za ustvarjanje vrhunskih učnih vsebin. Vzpostavili smo procese za upravljanje napredka študentov, odgovarjanje na njihova vprašanja in med drugim povečali angažiranost. Ampak tisto, kar pogosto zamudimo, je razmišljanje o tem, kako priti študentom na spletno mesto!

Gradnja spletnega mesta in vsebine je pomembna. Toda pritegniti pozornost potencialnih študentov in jim omogočiti široko paleto tečajev, na katere lahko izbirajo, zainteresirane študente, da se vpišejo, ni tako enostavno.

Rast podjetja zahteva veliko dela. Torej, da razumemo s primerom.

Študija primera: spletni razvoj in spletno usposabljanje

LearnDash

John je WordPress razvijalec, ki želi svoje znanje in prosti čas dobro izkoristiti. John želi začeti ponujati usposabljanje za razvoj spletnih strani WordPress na spletu. Super ideja! Glede na strokovnjaka za WordPress očitno gre pri izdelavi spletnega mesta za WordPress za svoje spletne tečaje in kot svojo izbiro LMS izbere LearnDash..

Ustvarja videoposnetke svojih tečajev. Vse dobro gre. Vpisuje se in ljudje se zanimajo za njegov tečaj. To je, dokler se število študentov ne poravna. Študenti se prijavljajo, vendar se število prijav ne zdi, da raste, in glede na napore, ki jih mora vložiti za upravljanje obstoječih študentov in vsebine, je njegov dobiček majhen.

John mora hitro ukrepati!

Pot najbolj ubrana.

Najbolj očiten naslednji korak za vsako podjetje, ki želi rasti, je trženje. Janez se strinja. Potopil se je globoko v vse možne marketinške aktivnosti – bloganje, trženje v družabnih medijih, Facebook ponovno trženje, plačani oglasi, email marketing, podružnično trženje.

Nekateri pristopi delujejo, nekateri pa ne.

Zaveda se, da težava ni v obsegu trženja, temveč v sami temi.

Glede na to, da je WordPress tako priljubljena tema, imajo študenti že veliko možnosti. Obstaja veliko tečajev, ki ponujajo usposabljanje za razvoj WordPressa, nekateri pa celo brezplačno. Trg WordPress tečajev je nasičen, plačane kampanje pa kurijo luknjo v Janezovem žepu.

Kaj lahko torej naredi John?

Pot manj ubrana.

Zdaj, John se zaveda, da mora svojim študentom ponuditi nekaj več, kar jih bo še naprej zanimalo, in povečati število prijav na tečaje. Razmišlja, da bi študentom, ki se ukvarjajo z razvojem spletnih strani WordPress, ponudil “tečaje z dodano vrednostjo”.

Skupaj z razvojem spletnih strani med drugim razmišlja o oblikovanju oblikovanja postavitve in tečajih SEO. To učinkovito omogoča, da potencialnim študentom omogoči širši nabor predmetov. In ker so tečaji sorodni, študent, ki se je prijavil na en predmet, meni, da so tudi drugi tečaji koristni.

Rezultat?

Še bolje, kot si je John upal. Tečaji mu pridobivajo več študentov in ne le to, povečujejo se tudi prijave na spletno mesto za WordPress.

Toda John ni strokovnjak za načrtovanje postavitve ali SEO. Kako je torej John zmogel vse to obvladati? Kako je ustvaril več tečajev in več vrednosti za svoje učence?

Dobil je pomoč kolegov inštruktorjev.

Majhna pomoč gre daleč.

Vsi potrebujemo pomoč za rast našega poslovanja, in ko trženje ne uspe, se zdi, da je povečanje vaše ponudbe za pridobivanje več očesnih očes kot logična rešitev. Toda kot John, tudi mi nismo strokovnjak za več tem. Kako torej gradimo tečaje iz različnih predmetov?

Pristopimo do drugih inštruktorjev, kot smo mi, in želimo poiskati občinstvo za svoje tečaje.

Učinkovito upravljajte spletno mesto Multi-Instructor LearnDash

LearnDash je preprost LMS, saj ga je enostavno razumeti in uporabljati. Struktura tečaja je povsem enostavna, zato lahko tečaje ustvarite brez težav ali zmede, tudi v nekaj urah.

Kot skrbnik spletnega mesta je pomembno seznanjanje z zaledjem WordPressa in WordPressom na splošno. Pravilo ni težko in hitro, vendar se ga boste morali sčasoma naučiti in uporabiti. V zaledju programa WordPress je veliko pomembnih nastavitev in funkcij, s katerimi se morate sprijazniti, zato je vedno dobro, da ga začnete razumeti prej kot slej. In ko vam bo WordPress ugoden, je uporaba LearnDash lahka.

Vendar pa boste s spletnim mestom z več inštruktorji na spletno mesto dodali več ljudi. Z načinom učenja, ki je trenutno zgrajen, bodo ti ljudje potrebovali dostop do zaledja, da ustvarijo svoje tečaje. In če z WordPressom ne poznajo, potem je to lahko zelo. Za tiste, ki poznajo WordPress, se lahko skrbniki soočajo z drugačnimi težavami, saj lahko dostop do povratnih informacij ogrozi varnost spletnega mesta..

V obeh primerih postane zapletena zapletenost in zagotavljanje dostopa do več zunanjih sodelavcev težava. In išče se rešitev.

1. Uporabite vtičnik za več inštruktorjev

Vtičnik za ustvarjanje tečaja Frontend

Najboljši postopek je uporaba vtičnika, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate več inštruktorjev in jim omogočite ustvarjanje tečajev v LearnDash-u, ne da bi jim omogočili dostop do zaledja. Kot vse WordPress je tudi tu vtičnik, ki deluje v ta namen. Glej in glej, Ustvarjalna predloga za LearnDash!

Ustvarjanje tečaja Front End omogoča, da Administratorji LearnDash ustvarijo »avtorje tečaja« na svojem spletnem mestu. Kot pove že ime, lahko ti avtorji tečajev ustvarijo tečaje samo od spredaj naprej. Tu je nekaj podrobnosti, kako lahko vtičnik, kot je Front End Course Creation, pomaga ustvarjalcem, kot je John.

2. Omeji dostop avtorja predmeta

Dostop avtorjem tečaja LearnDash prek BuddyPress

S pomočjo vtičnika Front End Course Creation lahko skrbniki omejijo dostop do spletnih mest za inštruktorje ali avtorje tečajev samo na sprednji del. Nimajo dostopa do nastavitev WordPress-a. Inštruktorji imajo lahko lastne strani s profili BuddyPress z možnostmi ustvarjanja tečajev neposredno od tam. Tako preprosto je!

3. Ponudite preprost vmesnik za ustvarjanje tečaja

Vtičnik za ustvarjanje predmetov Front End Course ima zelo enostaven za uporabo in ponuja številne funkcije, kot je enostavno dodajanje novih tečajev, lekcij, tem, shranjevanje osnutkov, samodejno objavljanje vsebine itd. Hitro in brez zapletenih postopkov. Janezovi inštruktorji lahko ustvarijo celotno hierarhijo tečajev skupaj s kvizi na enem zaslonu z ustvarjalnikom tečaja povleci in spusti. Premaga, da se lahko kadar koli pomikate po več možnostih LearnDash! Vse to, brez skrbi za zapletenost WordPressa. V redu je, če avtorji tečaja WordPress v celoti ne poznajo. Ni vključena nobena krivulja učenja; izdelava tečaja je tako preprosta kot izpolnjevanje obrazca.

4. Prodaj tečaje z Ease

Kot skrbnik spletnega mesta lahko John prodaja tečaje, ki so jih ustvarili gostujoči avtorji ali kolegi inštruktorji. Vtičnik Front End Course Creation je združljiv tudi z WooCommerce. To pomeni, da lahko John te tečaje celo doda kot izdelke WooCommerce, tako da imajo njegovi študenti boljše možnosti plačila. Tečaji inštruktorja se lahko po potrebi združijo in prodajo kot en izdelek.

5. Spremljajte provizije

Provizije za nagrado LearnDash

John lahko s Front Creation Creation upravlja tudi provizije inštruktorjev. Vtičnik mu omogoča, da določi odstotke provizije za plačane tečaje posameznih avtorjev tečajev. Ob vsakem nakupu Front End Course Creation spremlja provizijo, ki jo vsak inštruktor zasluži za tečaj. Poročilo o provizijah je mogoče izvažati tudi po potrebi in po potrebi.

6. Vedno bodite glavni!

Najboljši del tega je, da Janezovi inštruktorji nimajo nobenega dostopa do zaledja. To zagotavlja, da ima John popoln nadzor. John se lahko odloči za pregled tečajev novih avtorjev, preden jih objavi, ali pa se lahko samodejno objavi tečajev izkušenih avtorjev. Kot skrbnik LearnDash ima John končno besedo!

Misli, ki se ločujejo

Ko gre za e-izobraževanje (ali kakršno koli zadevo v zvezi z zadevo), je pomoč – da razvrstite svoje podjetje brez ogrožanja kakovosti – vedno dobrodošla!
Če imate dodatni par rok, pomeni, da lahko porazdelite svoje odgovornosti in se osredotočite na tisto, kar je pomembno. Vse, kar potrebujete, je nekaj tehnološke pomoči, ki vam pomaga!

V primeru lastnikov spletnih strani, kot je John, lahko preprosti vtičniki spremenijo in olajšajo upravljanje stisk. Vtičnik z več inštruktorji dokazuje, da samo zato, ker je na spletnem mestu LearnDash dodano več kot enega inštruktorja, še ne pomeni, da morata vzdrževanje in upravljanje postati zapleteno ali dolgočasno. Obstaja način, kako poskrbeti za vse in samo je iskanje pravega vtičnika za nemoten razvoj vašega izobraževalnega podjetja!

Veselo poučevanje! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map