Sprejemite prihodnost s pomočjo vtičnikov vmesnika za urejevalnik WordPress

Urejevalniki sporočil in strani WordPress se pogosto lahko počutijo kot del programske opreme, ki zaostaja za ostalo platformo. Nenehno preklapljanje med urejevalnikom in pogledom sprednje strani objave je manj kot idealen način za delo, še posebej, če poskušate predstaviti svojo vsebino ravno prav.


Glede na to je vznemirljivo vedeti, da razvojna ekipa WordPressa dela na dodajanju urejanja v liniji – kjer delate na svojih objavah, ko se zdijo bralcem, skozi sprednji del vašega spletnega mesta – k programski opremi.

V nedavni objavi je Tom predstavil posledice bližajočega se spletnega urejanja in urejanja WordPress-a; če pa ne morete počakati, da postane del osnovne funkcionalnosti, je nekaj sprotnih možnosti urejanja vsebine, ki jih lahko poskusite danes.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

WordPress sprednji urejevalnik

WordPress sprednji urejevalnik

Ta vtičnik je na katerem se dela s strani nekaterih članov osrednje razvojne skupine WordPress in pričakuje se, da bo v prihodnosti funkcionalno vključen v jedro programa WordPress. To pomeni, da v WordPress končno prihaja urejanje vsebine v liniji!

Dosedanje funkcije omogočajo urejanje naslova in vsebine spletnega dnevnika v spletnem mestu neposredno s sprednjega dela spletnega mesta, pod pogojem, da ste prijavljeni na spletno mesto. Če želite dodati in urediti vsebino, gre preprosto za klik besedila in tipkanje – je presenetljivo enostaven za uporabo.

Če želite urediti vsebino, kot bi jo uporabljali prek običajnega urejevalnika objav, ta dodatek na vrh zaslona doda fiksno vodoravno menijsko vrstico, ki vsebuje vsa orodja za urejanje objav. To vključuje možnosti oblikovanja, gumbe za vstavljanje povezav in slik ter možnost upravljanja kategorij in oznak ter še več. Svojo objavo lahko shranite ali objavite tudi s sprednje strani in če se želite kadar koli preklopiti na običajni urejevalnik sporočil WordPress, obstaja tudi priročen gumb za to.

Če ne morete čakati in želite zdaj začeti urejati vsebine na spletu na svojem spletnem mestu, lahko brezplačno namestite vtičnik WordPress Front-Editor Editor. Vendar je treba opozoriti, da je to v teku in še ni končni izdelek.

Prednosti: brezplačen, enostaven za uporabo, prijeten vmesnik in zdi se, da deluje dobro.

Slabosti: še vedno poteka delo, ne vključuje možnosti postavitve strani, samo urejanje in oblikovanje vsebine.

Uporabniki, ki želijo nekaj bolj poliranega, bodo morda ostali vtičniki na tem seznamu bolj privlačni, če pa želite vnaprejšnji predogled, lahko ta vtičnik namestite neposredno s skrbniške plošče WordPress admin.

Pridobite urejevalnik ure WordPress

Vizualni skladatelj

Vizualni skladatelj Front-end Builder

Visual Composer by WP Bakery je vrhunski vtičnik, za katerega ste morda slišali; predvsem zaradi dejstva, da je eden najboljših 3 prodajnih vtičnikov na trgu CodeCanyon. Čeprav je ta vtičnik že nekaj časa zelo priljubljen ustvarjalec back-end strani WordPress, je nedavno posodobitev Visual Composer dodala urejanje vsebine v sprednjem delu, tako da je več kot vreden dodatek na ta seznam.

Poleg 40+ elementov vsebine, ki jih lahko preprosto dodate na svoje strani in jih nato s pomočjo urejevalnika povleci in spusti v položaj, lahko urejate vsebino, kot bi videli vaši bralci, zahvaljujoč resničnemu dokumentu »Kaj vidite Kaj dobite ”urejevalnik, vse s sprednjega dela svojega spletnega mesta. Vhodni urejevalnik Visual Composer je zdaj vključen v najbolj priljubljene teme WPExplorer, kar naj bi vam dalo dobro predstavo o tem, kako dober je ta vtičnik.

Prednosti: preizkusilo in preizkusilo 1.000 uporabnikov, veliko elementov vsebine, sprednje urejanje povleci in spusti, veliko vtičnikov za razširitev funkcij.

Slabosti: ni brezplačno, veliko funkcij, s katerimi se morate seznaniti.

Pridobite Visual Composer

Ječmen – vtičnik za urejanje v programu WordPress

Ječmenski čelni urejevalnik

Barley je vmesni urejevalnik vsebin, ki je zdaj na voljo za WordPress. Ta možnost deluje na podoben način kot vtičnik WordPress Front-Editor, in ko uporabniki, ko so nameščeni, prijavljeni, lahko kliknejo vsebino njihove objave, da jo začnejo urejati skozi sprednji del svojega spletnega mesta.

Vsak del objave lahko urejate, vključno z naslovom, s klikom in vnosom. Namesto da prikazuje fiksno orodno vrstico, ki vsebuje možnosti oblikovanja, Barley prikaže kontekstno občutljiv meni, odvisno od tega, kaj počnete. Tako kot vnaprejšnji urejevalnik front-end lahko tudi s pomočjo sprednjega pogleda urejate kategorije in oznake objave. Dodajanje slik in nastavitev predstavljene slike je enostavno tudi s sprednjim delom.

Čeprav komajda deluje dobro, ga ni veliko ločiti od dela v teku WP Front-Editor urejevalnika, in če se ta vtičnik zaplete v jedro programa WordPress, je težko videti, kje bo komaj našla svojo občinstvo komaj za WordPress.

Prednosti: deluje zelo dobro, prijeten vmesnik, podporni forumi, videoposnetki pomoči in vstopnice.

Slabosti: ni brezplačen, ne more ustvariti naprednih postavitev.

Pridobite linijski urejevalnik Barley

Živi skladatelj

Live Composer Page Builder

Live Composer je cenovno ugoden dodaten vtičnik, ki vam omogoča izdelavo postavitev po meri za vaše strani skozi sprednji del vašega WordPress spletnega mesta. Pred kratkim smo objavili celoten pregled Live Composer, kjer lahko izveste o vseh njegovih lastnostih, zato bomo danes samo pogledali njegovo sprednje možnosti urejanja.

Čeprav ta vtičnik vključuje veliko več funkcij kot doslej zajeti dve možnosti, to prihaja na ceno enostavnosti uporabe in preprostosti. Live Composer resnično ne moremo obravnavati kot urejevalnik v vrstici, saj čeprav lahko urejate pisave in druge predstavitvene vidike na sprednjem delu svojega spletnega mesta, besedila ne morete urejati neposredno na strani. Če želite to narediti, morate aktivirati modalno okno prekrivanja in nato začeti tipkati.

Če želite orodje za ustvarjanje sprednjih strani, ki vam omogoča v živo predogled vaših postavitev in dizajnov, ko se oblikujejo, skozi vmesnik povleci in spusti, bi bil Live Composer lahko dobra izbira. Toda za tiste, ki želijo preprost način neposredno urejati svojo vsebino, potem to ni najboljša možnost.

Prednosti: ustvarite postavitev strani, spremenite pisave in slog besedila, dodajte strani več modulov, sorazmerno cenovno ugodni za vrhunski vtičnik.

Slabosti: brez pravega linijskega urejanja besedila, zaseden vmesnik, pomanjkanje enostavnosti, ni brezplačno.

Pridobite v živo skladatelja

Stran hitrosti

Stran hitrosti

VelocityPage ima več skupnega z Live Composer kot vtičnik WordPress Front-Editor, predvsem zaradi svojih orodij za gradnjo strani. Ker pa je ta vtičnik namenjen odpravi skrbniškega vmesnika WordPress, je urejanje v liniji zagotovo eno področje, ki so ga razvijalci zasledili..

Ko je uporabnik nameščen na spletnem mestu, so prijavljeni uporabniki, ki si ogledujejo stran, lahko s sprednjim delom kliknejo gumb »Uredi«, da začnejo spreminjati vsebino v vrstici. Vmesnik za urejanje vsebine strani je podoben kot Barley, saj se pri interakciji z vsebino prikaže kontekstno občutljiv meni. Vendar ta vtičnik presega le to, da vam omogoča urejanje vsebine v vrstici.

VelocityPage je mogoče uporabiti za izdelavo postavitev, vstaviti veliko različnih elementov na strani in priložiti izbor kakovostnih predlog strani. Toda če ignoriramo druge funkcije, kot le in-line urejevalnik, ta vtičnik opravlja odlično delo. Kljub temu je velik odpust, da deluje samo na straneh in ne na objavah. Če preprosto iščete način za urejanje svoje vsebine v vrstnem redu od sprednjega dela, potem je lahko VelocityPage previsok za vaše potrebe in proračun. Če pa želite ustvariti postavitve in na svoje strani dodati vrsto elementov strani, je to kakovosten izdelek.

Prednosti: dobro ureja vsebino, je enostaven za uporabo, počuti se kot del WordPressa, veliko funkcij za oblikovanje strani.

Slabosti: ne deluje v objavah, so razmeroma drage, morda pretirane za tiste, ki iščejo samo urejenega urejevalnika.

Pridobite VelocityPage

Zaključek

Kot lahko vidite, obstaja več razvijalcev, ki delajo na dodajanju urejanja vsebine v WordPress. Ne glede na to, ali vam je všeč ta način uporabe WordPressa ali ne, s programsko opremo, ki naj bi kmalu vključevala tudi urejanje v sprednjem delu, je videti, da je ta funkcija še naprej.

Kaj menite o sprednjih urejevalnikih za WordPress? Bi to funkcijo uporabili na svojem spletnem mestu?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map