Topnotch Facebook WordPress vtičniki za vaše spletno mesto

24. avgusta 2015 je bil dan za rdeča črka za Facebook. Prvič, 1 milijarda ljudi se je v enem dnevu prijavila na svoje Facebook račune. V začetku letošnjega leta se je na Facebooku zbralo vsega skupaj 1,59 milijarde uporabnikov. To so številke, ki jih nobeno podjetje, veliko ali malo, ne more privoščiti, da bi ga prezrlo. Lepo število uporabnikov Facebooka predstavlja tudi del ciljne publike večine podjetij. Zagotovo je do teh uporabnikov doseči platformo, ki jim je poznana, dobro za vsako podjetje.


Z WordPressom je enostavno povezati s Facebookom. Tako enostavno, da je v mnogih državah glavna oblika komentiranja in komuniciranja v spletu. Facebook lahko s svojim profilom ali stranjo integrirate s svojim WordPress spletnim mestom ali tako, da na svoje spletno mesto postavite pripomoček, ki ga lahko obiskovalci preprosto kliknejo in povežejo z vami. V WordPressu lahko enostavno dodate različne elemente Facebooka.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Facebook vtičniki za WordPress

Veliko število vtičnikov lahko pomaga pri povezovanju Facebook strani na WordPress spletno stran. Uporabniki Facebooka se lahko povežejo z vami z vašega spletnega mesta, ne da bi morali imeti dostop do svojega Facebook računa.

WordPress vtičniki omogočajo vse od Facebook posodobitev, oboževalcev, dogodkov in slik na vašem spletnem mestu do avtomatizacije posodobitev in dodajanja priročne funkcije za skupno rabo slik. Za večino vtičnikov potrebujete Facebook App ID in App Secret Key. Te številke so potrebne, da vam Facebook med dostopom do vaših Facebook podatkov zagotovi svojo identiteto.

Skozi mnoge vtičnike sem prelistal in tu je moj najboljši izbor Facebook vtičnikov za WordPress.

Facebook Page Plugin

The Facebook vtičnik na vaše spletno mesto vgradi Facebook Likebox. Uporabnikom omogoča, da vašo stran všečjo ali dajo v skupno rabo s klikom na gumbe. Če so uporabniki prijavljeni, lahko vidijo tudi, komu od njihovih prijateljev je stran že všeč.

Facebook vtičnik

Če želite dodati Likebox na svoje spletno mesto, obiščite Facebook vtični stran. Kopirajte URL strani spletnega mesta Facebook in jo nato prilepite na zagotovljeno mesto. Vdelavo Facebooka za svoje spletno mesto lahko prilagodite tako, da prilagodite višino in širino.

Ko dobite velikost vdelave točno tako, kot želite, ustvarite kodo s klikom na gumb Get Code. Ustvarjala se bosta dva odseka kode. Kopirajte / prilepite prvi delček v temo ali otroško temo, kot je opisano v navodilih, ki spremljajo kodo. Drugi delček prilepite kamor koli želite, da se prikaže Likebox. Najpogostejše mesto, ki ga boste našli, je v stranski vrstici. Drugo kodo lahko postavite v besedilni gradnik in jo povlečete na stransko vrstico. Zdaj lahko uporabniki na svojem spletnem mestu zlahka všečjo ali delijo.

Ultimate Facebook

Ultimate Facebook by WPMU DEV brezhibno integrira Facebook strani z WordPressom. Številna opravila, ki jih opravijo več vtičnikov, so združena v tem enem vtičniku. Ima močna orodja za integracijo, ki obiskovalcem zagotavljajo tekočo izkušnjo, da svojo identiteto povežejo z vašim spletnim mestom.

Uporabnikom Facebooka ni treba ustvariti računa na vašem spletnem mestu. Lahko se registrirajo ali se prijavijo na spletna mesta WordPress z lahkoto s svojimi podatki na Facebooku. Profil člana WordPress-a se ustvari samodejno s podrobnostmi o profilu, prevzetih s Facebooka.

Ultimate Facebook

Uporabniki lahko enostavno najdejo vašo stran na Facebooku in lahko komentirajo s pomočjo znanega vmesnika za komentar Facebook. Komentarje, objavljene na Facebooku, lahko združite z vašim komentarjem. Če torej prijatelj objavi komentar na uporabnikovi Facebook steni, se ta komentar samodejno uvozi v razdelek Komentarji na vašem spletnem mestu. Številni uporabniki Facebooka se počutijo bolj udobno komentirati znotraj Facebooka in ta vtičnik jim olajša delitev komentarjev tako na Facebooku kot na vaši spletni strani.

Dodati je lahko pripomoček za vnos dejavnosti, ki uporabnika lahko seznani z drugo prilagojeno vsebino na vašem spletnem mestu. Uporabniki lahko delijo albume in samodejno objavijo na steno, stran, dogodke ali opombe.

Vtičnik je mogoče kupiti kot del članskega paketa z WPMU DEV, na voljo pa je tudi 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Pripravljen je na več mestih in združljiv z večino standardnih tem.

Facebook vir

Facebook vir je visoko ocenjen, veliko preneseni vtičnik (200.000+ aktivnih namestitev). Pomaga vam prikazati prilagodljiv Facebook vir na svojem spletnem mestu. Drugi Facebookovi vtičniki vgradijo vir v okvirje in iskalniki tega ne morejo preiskati. Toda Facebook Facebook Feed doda vsebino, ki jo lahko preiskujejo iskalniki – pravi zagon za SEO.

Facebook vir

Vir lahko črpate z ene strani ali iz številnih strani ali skupin. Kratke kode vam bodo pomagale vdelati vir na katero koli stran, objavo ali gradnik. Nastavitev je preprosta. Del objav je mogoče skriti, predpomnjenje pa zagotavlja, da se objave nalagajo z veliko hitrostjo. Če redno objavljate, lahko prilagodite nastavitve, da vsak dan preverite svoje Facebook strani za svež vir. Lahko pa preverite vsakih nekaj minut ali nekaj dni, odvisno od tega, kako pogosto objavljate. Hashtag v objavah se samodejno poveže z hashtagi Facebook.

Nastavitve lahko zelo podrobno prilagodite tako, da prilagodite tipografijo, vsebino, barve in še veliko več. Vtičnik je odličen za prikaz vira besedila, toda za prikaz fotografij, videoposnetkov in števila všečkov, skupnih komentarjev in komentarjev za vsako objavo boste morali nadgraditi na premium različica.

Facebook komentarji

The Facebook komentarji plugin omogoča preprosto dodajanje sistema Facebook komentarjev na vaše WordPress spletno mesto. Nato ga lahko prilagodite in upravljate s svojega spletnega mesta.

Facebook_comments

Po prenosu in aktiviranju vtičnika boste morali prek nastavitev vtičnika dostopati do svoje Facebook strani. Znotraj Facebooka registrirajte svoje spletno mesto, ustvarite aplikacijo in ustvarite ID aplikacije. Kopirajte identiteto in jo prilepite na prostor, ki je na voljo na vašem spletnem mestu. Nato pojdite na prilagajanje zaslona in druge nastavitve. O namestitvi smo podrobno razložili v prejšnjem članku.

Facebook ima široko uporabniško bazo in dodajanje Facebook komentarjev na vaše spletno mesto bo pomenilo povečano angažiranost obiskovalcev. Obiskovalce bo spodbudil, da se nenehno vračajo na spletno mesto in zmanjšal negativne in žaljive komentarje. Ne pozabite, da komentarji Facebooka ne morejo biti anonimni, razkritje identitete pa lahko zmanjša na neželeno pošto in trol.

Članki takojšnjega Facebooka za WordPress

Članki v storitvi Facebook je na novo izdan brezplačni vtičnik, ki sta ga skupaj razvila Automattic in Facebook. Je odprt vir in na voljo za nadaljnji razvoj na Github. Morda ste ikono strele strele videli v nekaterih člankih v vašem Facebook feedu. Ta ikona pomeni, da berete takojšen članek.

Članki FB Instant

S tem dodatkom lahko svoj članek ustvarite na WordPressu in ga takoj objavite na Facebooku. Pred objavo bo vzorce moral odobriti Facebook. Članki uporabljajo isto tehnologijo, ki se uporablja za prikaz slik in videoposnetkov, in se naložijo desetkrat hitreje kot običajni izdelki.

Hiter in interaktiven prikaz člankov zagotovo spodbudi več delnic in poveča bralce. Slaba stran je, da je Facebook strog glede oblikovanja, stranske vrstice in carinska polja pa morda niso dovoljena. Dovoljene so samo omejene slike in videoposnetki. Oglaševanje in monetizacija bosta morala biti skladna s politiko Facebooka in tako bo morda prišlo do zmanjšanja prihodkov.

Bolj uveljavljen vtičnik, ki lahko naredi skoraj isto stvar, je Facebook Auto Publish. S tem vtičnikom lahko objavite objave na Facebooku neposredno s svojega bloga. Objave se lahko filtrirajo po kategorijah ali po vrstah po meri in so lahko v preprosti besedilni obliki, s slikami ali brez njih.

Facebook Traffic Pop za WordPress

Facebook Traffic Pop za WordPress, vrhunski vtičnik, na vašem blogu ustvari pojavno okno, ki prepreči dostopnost strani, ki si jo obiskovalec ogleda. Dostop je obnovljen šele s klikom na Všeč mi ali Skupno.

Facebook Traffic Pop

Vtičnik bo sledil miški navzdol po strani in ostal v središču. Ko obiskovalec klikne na pojavno okno, ga ne bo motilo več.

Facebook Viral Content Locker za WordPress

Facebook Viral Content Locker za WordPress je še en vrhunski vtičnik, ki je na voljo na CodeCanyonu in je odličen za zaklepanje vsebine. Obiskovalci lahko vsebino odklenejo šele po povezavi s svojim Facebook računom.

fb-vsebina-omarica-wordpress

Ko to storijo, se e-poštni podatki o obiskovalcu shranijo v vašo bazo podatkov. Pozneje ga je mogoče izvoziti v obliki CSV. Odličen vtičnik za omejitev dostopa do vrhunske vsebine in zbiranje podrobnosti o uporabniku.

Nekaj ​​bolj priljubljenih vtičnikov

Morda boste želeli pogledati še nekaj vtičnikov, preden izberete najboljšega za vas. Zato dodajam nekaj, ki so priljubljene ali pa lahko dobro opravijo določeno nalogo.

 • Integracija Facebook strani za WordPress je dobro, če želite katero koli Facebook stran integrirati v svoje WordPress spletno mesto. Prikaže se lahko zadnjih nekaj objav iz stene strani, za dodajanje dodatnih objav pa lahko dodate gumb Več. Strani so optimizirane za iskalnike in si lahko ogledate tudi komentarje, priložene objavi.
 • Če želite prikazati Facebook Likebox znotraj Lightbox-a, ki ga je mogoče časovno naložiti, si oglejte Facebook stran Promotor Lightbox.
 • Plavajoči socialni bar doda vašo objavo in strani lahka vodoravna družabna vrstica. Podpira le pomembne platforme družbenih medijev (vključuje Facebook). Gumbi se ne nalagajo skupaj s stranjo, tako da hitrost spletnega mesta ni povlečena. Šele ko obiskovalec lebdi nad prečko, se gumbi naložijo.
 • Zaupan vtičnik, s katerim lahko objavljate svoje objave v obtoku z deljenjem starih objav na družbenih medijih Oživite staro pošto.
 • Ti vtičniki dodajo Facebook vir po meri: Feed Them Social dodaja vire po meri za družbene medije, vključno s Facebook stranmi. Preprost Facebook Plugin na vaše spletno mesto doda preprost vir vsebine s Facebook strani, ki jo lahko bralci všečjo in delijo. Prav tako lahko preberejo zadnje objave s strani
 • Facebook vtičnike, komentarje in dialoge za WordPress lahko uporabite za vključitev Facebook-ovih vtičnikov, komentarjev in dialogov v katero koli objavo ali stran v vašem spletnem dnevniku s pomočjo kratkih kod.
 • Strani, registrirane kot oboževalne strani ali podjetja in organizacije, lahko z galerijo jQuery Facebook uporabljajo Facebook fotke v vašem WordPressu. Ta vtičnik ne bo deloval za osebne strani ali skupinske strani.

Za zaključek

To je precej število vtičnikov, s katerimi lahko uporabnikom Facebooka pošljemo WordPress. Dodajte jih v svoj spletni dnevnik in si oglejte, kako se lajki in delnice množijo.

Če se kateri koli od teh vtičnikov ali kakšen drug vtičnik, ki ni na mojem seznamu, dobro uspeva za vas, sporočite mi v komentarjih spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map