Učinkovito upravljajte svojo ekipo: Najboljši vtičniki za upravljanje projektov za WordPress

Večina nas se zbere ob zagonu spletnega mesta, naše navdušenje nas privede do prepričanja, da lahko sami rešimo vse – in do neke mere tudi vi lahko v zgodnjih dneh.


Ker pa vaš blog raste, je ostati na vrhu vse težje. V nekem trenutku boste odgovornost za nekatere naloge prepustili drugim. To vam omogoča, da se osredotočite na stvari, v katerih ste dobri. To ima seveda dve glavni prednosti:

  • Sprosti vam čas
  • Naloge lahko opravljajo specialisti

Če je pravilno opravljeno, lahko z ekipo, ki deluje na vašem spletnem mestu, dodate veliko vrednosti in lahko vaše spletno mesto hitreje raste. Po drugi strani pa imate še eno stvar: kako boste upravljali s svojo ekipo.

Na srečo ima WordPress na voljo veliko namenskih vtičnikov za upravljanje projektov, kar pomeni, da lahko z minimalno žuželko organizirate, komunicirate in sodelujete s svojo ekipo. Tu je nekaj mojih najljubših vtičnikov za upravljanje projektov WordPress.

WordPress vtičnik WP Project Manager

Vodja projektov WP

Če iščete rešitev za vodenje projektov z nizkimi stroški, jedro Vtičnik WP Project Manager lahko prenesete brezplačno. Brezplačna različica vtičnika ima precej omejene funkcionalnosti, vendar zagotavlja osnovni način za ustvarjanje nalog in komunikacijo s člani vaše ekipe.

Vtičnik vam omogoča ustvarjanje novih projektov in dodeljevanje ustreznim uporabnikom. Po tem lahko člani ekipe komunicirajo znotraj nadzorne plošče WordPress in si izmenjujejo datoteke drug z drugim. V projekt lahko dodate tudi sezname opravil in posameznim uporabnikom dodelite posamezne naloge – na voljo je celo vrstica napredka, ki vam bo pokazala, kako stvari potekajo.

Če vam je všeč osnovna funkcionalnost vtičnika, lahko nadgradite na Pro. Obstaja vizualni koledar, ki prikazuje, kdaj so določene naloge in kdo je odgovoren za vsako nalogo. Če se stvari spremenijo, lahko nalogo povlečete in spustite, da spremenite datum zapadlosti. Prav tako imate več nadzora nad nivojem dovoljenj uporabnikov, kar vam omogoča, da določite, kdo lahko vidi in počne določene stvari. Za še večjo funkcionalnost WP Project Manager podpira vrhunske dodatke, vključno s priročnim sledilcem časa, rešitev za izdajanje računov in integracijo WooCommerce.

Orbis WordPress Vtičnik

Orbis

The Orbis vtičnik podpira številne funkcije, primerne za vodenje majhnega podjetja, vključno z zmogljivostmi upravljanja projektov – vtičnik je uporaben tudi za upravljanje odnosov s strankami. Jedro Orbisovega okvira je mogoče prenesti brezplačno. Idealen je za tiste, ki sodelujete z več podjetji: dodate lahko ljudi in ustvarite projekte ter jih dodelite določenemu podjetju. To vam omogoča, da ostajate nad tem, kaj morate storiti za vsako stranko in do katerega datuma.

V okvir Orbis lahko dodate bolj izpopolnjene funkcionalnosti z eno od številnih razširitev Orbis. Trenutno je na voljo osem razširitev – štiri brezplačne razširitve in štiri premium, ki stanejo 39 evrov. Z vidika upravljanja projektov so nekatere najbolj uporabne razširitve za Orbis Orbis naloge (ki vam omogoča ustvarjanje nalog, dodeljevanje članov skupine in določitev rokov) in Orbis Finance (kar Orbisu dodaja finančno funkcijo in vam pomaga, da ostanete na višini stroškov projekta).

CollabPress WordPress vtičnik

CollabPress

Če je vaš proračun omejen, CollabPress je popolnoma brezplačen vtičnik za upravljanje odprtokodnih projektov. Omogoča vam preprost način upravljanja vseh projektov na enem mestu, tako da vam omogoča ustvarjanje neomejenega števila projektov na nadzorni plošči WordPress. Znotraj vsakega projekta lahko stvari razdelite na manjše naloge in razpravljate o posameznih nalogah in celotnem projektu s člani skupine. Če želite celotno ekipo posodobiti, lahko vklopite tudi e-poštna obvestila, ki jih pošljete ko se projektu, na katerega so naročeni, doda nova naloga ali komentar.

Vtičnik CollabPress podpira tudi priročen pogled koledarja, ki vam omogoča vizualizacijo, ko so določene naloge. Če vas skrbi zasebnost, vtičnik vključuje Dnevnik aktivnosti tako lahko spremljate, kaj vaša ekipa načrtuje. Za brezplačen vtičnik CollabPress presenetljivo bogati funkcije in ga je mogoče v celoti vključiti v program BuddyPress.

Projekt Panorama WordPress Vtičnik

Panorama projekta

Projektna panorama je idealen vtičnik za upravljanje projektov za tiste, ki radi prikazujejo napredek projekta. Kot pri večini vtičnikov za upravljanje projektov, lahko tudi vi dobite osnovno funkcionalnost brezplačno – na voljo s prenosom Projekt Panorama Lite. Ta brezplačna različica vtičnika omogoča ustvarjanje projektov, določanje začetnih in končnih datumov, oris ključnih mejnikov in spremljanje napredka. Ponuja tudi vmesnik za razpravo o posameznih projektih s člani skupine.

Medtem ko Project Panorama Lite omogoča, da vidite, kako projekt napreduje z različnimi stilskimi grafikoni in grafi, če želite, da vtičnik v celoti nabira funkcije, ki jih boste morali nadgraditi na Pro različica – licenca za eno spletno mesto stane 50 USD, če pa želite uporabiti Project Panoramo na vseh spletnih mestih vaših strank, neomejena licenca za spletno mesto stane 75 USD.

Celotni vtičnik Project Panorama vam omogoča razčlenitev vsakega projekta na manjše naloge in faze. Prav tako vam zagotavlja večjo zasebnost, saj lahko projekte zaščitite z geslom, pa tudi omejite dostop do projektov posameznim članom skupine. Nazadnje, premium vtičnik vam omogoča mesto za nalaganje in shranjevanje datotek, ki jih potrebujejo člani ekipe.

TaskFreak! WordPress vtičnik

TaskFreak!

Če želite vtičnik za vodenje projektov, ki podpira samo funkcijo, ki jo absolutno imate potreba, vredno je preveriti TaskFreak! vključiti. Vtičnik je uporabniku prijazen in omogoča upravljanje projektov neposredno na nadzorni plošči WordPress.

TaskFreak! vam omogoča ustvarjanje nalog in nato dodeljevanje članov skupine na podlagi njihovih uporabniških vlog WordPress – posamezne naloge lahko nadzirate tudi na ta način. Naloge lahko odprete tudi javnosti in svojim naročnikom tako, da ustvarite javne naloge. The TaskFreak! vmesnik olajša razprave med člani skupine in celo omogoča preprost način za prenos in skupno rabo dokumentov. Najboljša stvar tega vtičnika? TaskFreak! je popolnoma brezplačen.

Končne misli

Če želite zagotoviti, da vaša ekipa deluje na najbolj učinkovit možen način, je vtičnik za upravljanje projektov res nujen. Ne le, da se vsi gibljejo v isti smeri, ampak tudi lažje dodeljuje naloge in razpravlja o napredku s člani ekipe.

Če niste prepričani, koliko vrednosti bo dodatek za upravljanje projektov dodal vašem podjetju, je večina vtičnikov na voljo z brezplačno različico z omejeno funkcionalnostjo. To je super za proračunske skrbnike in močno priporočam, da ga preizkusite in nadgradite na premijsko različico, če vam je všeč vmesnik vtičnika – in seveda, če je dodatna funkcionalnost videti kot nekaj, kar potrebujete.

Imate najljubši vtičnik za upravljanje projektov? Delite svoje misli v spodnjem prostoru za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map