Več brezplačnih vtičnikov WordPress (ki jih morda niste slišali)

Nazaj marca sem na WPExplorerju objavil objavo, v kateri je bilo moje sedem najljubših brezplačnih vtičnikov WordPress. To ni bil vsakdanji seznam vtičnikov; Prizadeval sem si omeniti manj znane vtičnike, namesto da bi šel po običajni poti poimenovanja Akismets in W3 Total Caches tega sveta..


Objava se je izkazala za precej uspešno (navsezadnje kakšen spoštljiv uporabnik WordPress-a ne želite preveriti kul vtičnike?), zato sem ugotovil, da bi to lahko nadaljevalo z nadaljevanjem. In podobno Boter II. Del in druga nadaljevanja, ki se ponašajo z izvirnikom, se bodo izboljšala na izvirniku.

Spodaj sem navedel še sedem brezplačnih odličnih WordPress vtičnikov, ki jih vse uporabljam (ali sem jih uporabljal) na svojem lastnem blogu. Niso vsi vtičniki za superzvezde – nekateri so bili preneseni le nekajkrat – toda to je gotovo bolj zanimivo od starih vtičnikov, ki ste jih znova in znova brali. Uživajte!

N.B. Vtičniki so navedeni v določenem zaporedju.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Namizni pritisk

Ta vtičnik je bil prenesen že več kot 80.000-krat in je v času pisanja prejel 396 ocen. Od teh ocen so vsi razen osem pet zvezdic, drugi pa vsi štirje. Komaj je treba povedati kaj več. Ampak bom.

TablePress nima vrstnikov; je najboljši vtičnik tabel za WordPress na daljavo. Veliko sem ga uporabljal na strani „Leave Work Back“ (glej stran s poročili o dohodku) in bolj vidno v reviji P90X (glej moje dnevnike vadbe):

Tabela, ustvarjena s TablePress.

Tabela, ustvarjena s TablePress.

Brezhibno je kodiran in ga dobro podpira eden najlepših razvijalcev vtičnikov.

Pridobite namizni stol

Še en povezan vtičnik za objave

Prikazovanje sorodnih objav na dnu blogov je preprost način za povečanje sodelovanja na vašem spletnem dnevniku. Toda veliko ljudi se zmoti – slabo razvrstijo in označijo svoje objave, nato pa uporabijo nekvalitetni vtičnik, da prikažejo “povezane” (za katere se glasi “niso tako povezani”) vtičniki.

Zato priporočam samo še dodaten vtičnik za sorodne objave (YARPP) – po mojem mnenju ima najboljši algoritem za ujemanje in je tudi zelo enostavno prilagodljiv:

YARPP na mojem blogu.

YARPP na mojem blogu, videti seksi.

YARPP je v resnici zelo priljubljen vtičnik, vendar menim, da je upravičeno vključitev tukaj za vse tiste ljudi, ki uporabljajo alternativni vtičnik, povezan z objavami. Resnično menim, da je to najboljše.

Pridobite YARPP

Evergreen Postni visokotonec

Kar se mene tiče, je to tako the vtičnik za uporabo prometa Twitter na vaše spletno mesto. V interesu polne izpostavljenosti sem vsekakor pristranski, ko trdim, da v vtičniku razvijam vtičnik, vendar je kljub temu moje iskreno mnenje!

Koncept je preprost: Evergreen Post Tweeter bo samodejno objavljal stare objave na spletnem dnevniku (npr. Enkrat na šest ur). Omogoča vam filtriranje tistih objav, ki jih boste izvlekli z izbiro oznake ali oznak. Na ta način lahko izberete vtičnik, s katerim boste samo tvitnili svojo “zimzeleno” vsebino (tj. Tisto, ki jo je še vedno vredno prebrati), ne pa vsega na vašem spletnem dnevniku.

Uporaba tega vtičnika lahko pripelje veliko prometa na vaše spletno mesto:

Povečan promet na Twitterju.

Če ste uporabnik Twitterja, potem vam to ne pomaga!

Preprosti digitalni prenosi

Na kratko, Easy Digital Downloads (EDD) omogoča prodajo digitalnih prenosov prek vašega spletnega mesta. Uporabljam ga za prodajo svojega samostojnega vodnika za pisanje in se nisem vrnil nazaj, odkar sem prešel iz E-Junkieja.

To je eden tistih vtičnikov, za katere ne morete povsem verjeti, da je brezplačen. Pravzaprav je njegov razvijalec (Pippin Williamson) ustvaril EDD kot del freemium modela, ki vam omogoča nakup samo tistih dodatnih modulov, ki jih potrebujete (po zelo ugodnih cenah). Tu je hitri video, ki prikazuje, kaj je tisto:

Videti je, da je EDD pripravljen in zagnan. Če na svojem spletnem mestu prodajate digitalne izdelke, vam toplo priporočam, da to preverite.

Prenesite enostavno digitalne prenose

Neskončno drsenje

Neskončno drsenje je tista popolna kombinacija osupljivosti in uporabnosti.

Na kratko rečeno, spremeni vašo temo, tako da, ko obiskovalci dosežejo dno pagiranega zaslona, ​​se dodatne objave naložijo v realnem času. To pomeni, da ne bo več klika na naslednjo stran (da ne omenjam zelo izvrstnega učinka, ki mi ga nikoli ne dolgčas).

Edina pomanjkljivost uporabe Neskončnega drsenja je, da lahko negativno vpliva na stopnjo obiskov strani in število pregledanih strani (ker se bodo obiskovalci zdaj pomaknili po isti strani in ne klikali po novi). Vendar to ne pomeni, da se je angažma zmanjšal – ravno nasprotno. Manj potrebnih težav in manj čakanja na nalaganje strani bo verjetno povzročilo, da se obiskovalci zadržujejo dlje.

Profiler učinkovitosti vtičnika

Čeprav obožujem vtičnike, so lahko odtok starih virov. Preveč vtičnih vtičnikov lahko privede do mesta, ki se počasi nalaga in nesrečnih obiskovalcev.

V tem je lahko pomemben Pfigin Performance Profiler (P3). Pregleduje vaše spletno mesto in daje poročilo, v katerem so podrobno opisani, kateri vtičniki naložijo največjo obremenitev na vašem spletnem mestu:

Profiler učinkovitosti vtičnika

Kot je razvidno iz zgornjega posnetka zaslona, ​​vam P3 poda razčlenitev relativnega časa izvajanja za vsakega od najbolj vloženih virov, nameščenih na vašem spletnem mestu. Prav tako lahko vidite, kakšen vpliv imajo vtičniki skupno na čas nalaganja spletnega mesta in druge podatkovne točke.

P3 je fantastično orodje za preverjanje, ali je vaše spletno mesto dobro optimizirano za hitrost. Čeprav njegova metoda skeniranja časa delovanja vtičnikov ni brezhibna, je dovolj natančna, da vam da informacije, s katerimi lahko sprejemate premišljene odločitve.

Komentarji niso odgovorili

Komentarji bloga predstavljajo utripajoče srce večine blogov. Deloma so tisto, kar blog definira kot blog – sposobnost obiskovalca, da v pogovor na spletnem mestu doda, kar bi sicer bilo enosmerno posel.

In zato bi (po mojem mnenju) morali nenehno poskrbite, da se boste odzvali na komentarje na svojem spletnem dnevniku (če je odgovor utemeljen). Povabiti ljudi, da postavljajo vprašanja in potem ne spremljajo odgovora, je po mojem mnenju precej krivično.

Ko pa vaš blog doseže določeno velikost, je lahko precej težko slediti komentarjem, ki jih prejmete. Tukaj prihajajo komentarji, na katere ni odgovoril: doda dodaten stolpec na zaslon za moderiranje komentarjev, ki prikazuje, ali ste na komentar odgovorili ali ne..

Komentarji niso odgovorili na posnetek zaslona.

To je preprost, a učinkovit način, kako zagotoviti tiste, ki si zaslužijo odgovor od vas.

Kaj so Vaš Priljubljeni neznani vtičniki?

Pripravljen sem staviti, da je na tem seznamu vsaj en vtičnik, za katerega še niste slišali. Večina jih ima manj kot 100.000 prenosov (v primerjavi z najbolj priljubljenimi pri ~ 15 milijonov) in nekateri imajo le peščico.

Po tem sem prepričan, da je v grobih veliko drugih diamantov, ki jih mnogi od nas še niso odkrili. Če imate radi relativno neznan vtičnik, ki ni bil omenjen v tej objavi ali na mojem prejšnjem seznamu, nam to sporočite v komentarju spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map