Vtičnik Google Marker Pro za pregled WordPress-a

Google Marker Pro

Map Marker Pro je z 72 močnimi funkcijami (po besedah ​​razvijalca) “najbolj celovita in uporabniku prijazna rešitev za oblikovanje zemljevidov za WordPress”. Ne glede na to, ali organizirate kolesarsko vožnjo v skupnosti, si želite povečati peš promet do vaše tajske restavracije ali načrtujete uvedbo butične pekarne, Maps Marker Pro je izbira rešitve WordPress.


V tem članku si bomo podrobneje ogledali Maps Marker Pro in razkrili, koliko njegovih najmočnejših funkcij je mogoče uporabiti za vaše spletno mesto WordPress.

Osnovne značilnosti vtičnika Maps Marker Pro

mapmarkerpro-wordpress-vtičnik
Najosnovnejša funkcija programa Google Marker Pro vam omogoča, da ustvarite označevalec za zemljepisno lokacijo, ki jo imate v mislih, uporabite eno od več kot tisoč ikon za predstavitev tega mesta in ustvarite povezavo za navodila. V pojavno okno se lahko doda dodatno besedilo.

Prav tako lahko ustvarite kopice označevalcev. Recimo, da ste proizvajalec in prodajalec ekološke hrane za pse. Vaše stranke bodo morda želele vedeti, kje lokalno lahko kupijo vaš izdelek. Z grozdi lahko določite vsako mesto v mestu, kjer je mogoče najti hrano za pse, potrošniki pa lahko v vsaki regiji najdejo posamezne lokacije v trgovini.

Pomembne dodatne funkcije Maps Marker Pro

 • Uporabite kratke kode za vdelavo zemljevidov v svoje strani, objave, predloge in pripomočke.
 • Ikone zaslona so prilagodljive.
 • Izberite svoje osnovne zemljevide, vključno z Google Zemljevidi, Open Street Map, Bing, Mapbox in prilagojenimi WMTS-kartami.
 • Popolnoma odziven.
 • V embalažo itd. Dodajte QR kode svojih zemljevidov.
 • Ustvari legendo zemljevida.

Vse te funkcije in več so na voljo za enkratno licenčnino.

Standardna podpora za eno domeno je na voljo v Osebno načrtujte za 31 dolarjev. V domeni je podprtih pet domen Plus načrtujte za 87 dolarjev in Poklicno načrt ponuja podporo za 25 domen po ceni 164 dolarjev. Čeprav je vsaka licenca enkratna pristojbina, se za posodobitve in nadaljnjo podporo zahteva letna pristojbina.

Te lastnosti lahko preizkusite, preden jih v celoti zavrnete aktiviranje 30-dnevnega preizkusa. Preskusna različica brez težav preide v plačljivo različico, če ali ko ste pripravljeni na nadgradnjo na različico Pro.

Odločanje, katere funkcije so najboljše za vas

S toliko funkcijami, ki jih lahko izbirate, se morda sprašujete, katere bi lahko resnično koristile vam in vašim poslovnim ciljem. Poglejmo nekaj resničnih študij primerov.

Ewetopia s pomočjo Google Marker Pro označuje, kje lahko kupci najdejo svoje izdelke. Na spodnji sliki uporabljajo grozde, sloje in ikone, da kažejo na trge in restavracije, ki prevažajo svoje izdelke.

Google Marker Pro Primer Primer Poslovna karta

Primeri združevanja in različne ikone markerjev

Kolesarski turistični center Niagra je ustvaril tudi več zemljevidov. Nekateri navajajo poti kolesarjev, drugi pa, kje bi se kolesarji lahko ustavili zaradi popravil in dodatnih storitev po teh kolesarskih poteh. Tretja slika je legenda Maps Marker Pro.

Maps Maker Pro Primer poti

Posnetek zaslona GPX skladb za vinsko pot Niagara

Google Marker Pro Primer primerov servisnih postankov

Posnetek zaslona označevalcev izposoje koles in popravil

Primer legende Map Marker Pro Legenda zemljevida

Posnetek zaslona legende zemljevida

Kartografski trening ni potreben za ustvarjanje lastnih zemljevidov, ki bi bili videti tako natančni in profesionalni.

Prinaša svet na svoja (virtualna ali fizična) vrata

Kako točno je vse to narejeno? Recimo, da ste lastnik Mondijevi slačilnice in kavarna Mindi – kjer prodajate moochi sladice, pijače in kratke izdelke iz menija kuhanja. Imate tako spletno mesto kot tudi trgovino z opekami in maltami, vendar je vaš glavni marketinški cilj priti v promet v peš. Kakšen bi bil vaš naslednji korak?

Korak 1

Po namestitvi kliknite Google Marker Pro na vaši upravni plošči v programu WordPress, ki mu sledi Dodaj nov označevalec. Preusmerili bi se v stran, ki je podobna tej:

Google Marker Pro Dodajte nov označevalec

Posnetek zaslona »Dodaj nov označevalec«

2. korak

Izpolnite vsa potrebna polja. Želite poimenovati marker, vnesti njegovo lokacijo, izbrati velikost zemljevida in stopnjo povečave, dodeliti sloj (po želji), določiti vrsto nadzornega polja in zaslonske plošče, izbrati ikono, odločiti, ali želite pojavno okno besedilo in če je tako, vnesite to besedilo in kliknite Objavi.

Morda boste morali vnesti koordinate zemljepisne dolžine in širine za želeno lokacijo. Tukaj sem najlažje ugotovil, da to lahko storim. Ko so vsa polja izpolnjena, bi morala izgledati nekako takole:

Google Marker Pro Ustvarjanje označevalcev

Izpolnite polja za dodajanje novega označevalca

3. korak

Kopirajte kratko kodo novega označevalca z vrha strani:

Oznaka Zemljevidov Pro_Grab Koda

Tu boste zagrabili kratko kodo svojega zemljevida

Lahko pa kliknete ikono Dodaj zemljevid gumb na vrhu menija urejevalnika besedila na vaši novi strani ali objavi.

Primer označevalca Maps Maps Pro Vstavite s strani

Lahko pa vstavite kratko kodo na novo stran ali objavo s klikom na povezavo »Dodaj zemljevid«

Če nimate obstoječe objave ali strani, na kateri bi prikazovali svoj novi zemljevid, ustvarite ga in nato dodajte kratko kodo v ustrezno območje. Oblikujte svojo stran ali objavo po želji in preizkusite nov zemljevid. Tu je končni rezultat:

Končan vtičnik Map_Map Marker Pro

Tako bo izgledal vaš končni zemljevid

Ta osnovni zemljevid ima jasno sliko z natančnimi koordinatami. Zagotovo pomagate pokroviteljem, da vizualno razumejo lokacijo podjetja. Informacije, dodane v pojavno okno, še izboljšajo uporabniško izkušnjo, saj jim ni treba iskati osnovnih informacij, kot so delovni čas ali razpoložljivost parkiranja.

Uporaba Maps Marker Pro z rastočim podjetjem

Primer označevalca Maps Maps Mark Pro

Ko ustvarite plasti,
sosednje lokacije postanejo grozdi

Ko se vaše podjetje ali organiziran dogodek veča, se lahko tudi globina informacij, ki jih posredujete obiskovalcem spletnega mesta, uporablja vtičnik WordPress Maps Marker Pro.

V povprečju obiskovalci spletnega mesta, ki vložijo eno zahtevo po zemljevidu – tako kot pri prošnji za ogled ene geografske lokacije na vašem spletnem mestu – zahtevajo na stotine virov zemljevida za kulisami. Ko mora spletni strežnik priklicati toliko informacij, se lahko strani nalagajo počasneje, kar pomeni slabo uporabniško izkušnjo.

Obiskovalci spletnih strani običajno iščejo drugo spletno mesto, namesto da bi čakali, da se stran naloži. Toda dobro novica je, da je možnost gruče ki jih ponuja vtičnik Maps Marker Pro, skrajša čas nalaganja strani.

Na zgornji sliki je zeleni krog primer združevanja. V neposredni bližini sta dve lokaciji kavarn, zato sta združeni v skupino. Ko jih kliknete, si lahko gledalci ogledajo ločene lokacije vsakega od njih.

Če želite ustvariti grozde, naredite plasti podobne označevalcem, ki smo jih prekrili zgoraj. Namesto »Dodaj nov označevalec« izberite »Dodaj nov sloj«. Ko izpolnite vsa polja in shranite novo plast, lahko označevalcem dodelite, da se prikažejo na plasti, ki ste jo ustvarili. Rezultat je slika neposredno zgoraj – en zemljevid z več gručastimi lokacijami.

Ste preizkusili Marker Mark Pro?

Vtičnik Maps Marker Pro je izvrstno orodje, s katerim lahko obiskovalcem spletnega mesta in potencialnim strankam ponudite dodatno plast informacij. Ponaša se z več desetimi funkcijami in možnostmi prevajanja ter ima plitvo krivuljo učenja, zato vam ne bo treba vzeti veliko časa iz zasedenosti urnika, če želite aktivirati in prikazati svoje zemljevide.

Pridobite Maps Marker Pro

Ali menite, da bo vtičnik Marker Marker uspešna rešitev za vaše podjetje? Delite svoje misli v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map