WordPress Vtičniki za dodajanje čudovitih slik na vaše spletno mesto

Vsebina je King. Prepričan sem, da ste to slišali že neštetokrat. In res je: vsebina je res velik kos uganke za izgradnjo uspešnega spletnega mesta. Ampak to ni tisto samo kos.


Za začetek bo lepa, dobro oblikovana spletna stran za pozdrav obiskovalcem zagotovila najboljši možni prvi vtis. Ta prvi vtis jih spodbuja, da ostanejo dlje časa na spletnem mestu in dejansko preberejo tisto sijajno vsebino, ki ste jo ure in urejali.

Prepričan sem, da si vsi želimo, da je to vizualno čudovito spletno mesto, in verjetno imamo različna mnenja o tem, kaj spletno mesto naredi čudovito. Vendar pa sem prepričan, da se vsi strinjamo: slike omogočajo, da spletno mesto izgleda dobro. Krepke, lepe in dobro izbrane slike naredijo videz spletnega mesta res dobro. Če obiskovalec pride na vaše spletno mesto samo zato, da vidi velik del besedila, je njihova prva misel: “Ne morem se truditi, da bi to prebral.” Preden so sploh imeli čas za ogled vzorcev vaše izjemne vsebine, so že pritisnili na gumb nazaj in izgubila se je še ena potencialna stranka.

Danes želim spodbuditi vaše obiskovalce, da se dlje časa zadržujejo, tako da vam predstavim sedem WordPress vtičnikov za dodajanje čudovitih slik na vaše spletno mesto. Ne pozabite: dlje ko ostanejo, več berejo in večja je verjetnost, da bodo spreobrnili. Glede na to so ti vtičniki nujno potrebni!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

GridFX odzivne slike

GridFX odzivne slike Grids WordPress Vtičnik

Informacije in prenos

Dodajanje elegantnih galerij slik je dober način, kako popestriti vsebino in jo narediti bolj vizualno privlačno. Eden izmed mojih najljubših vtičnikov galerije slik je vtičnik galerije GridFX, ki je na voljo za 17 dolarjev.

Z GridFX lahko svojim objavam dodate čudovite, odzivne slikovne mreže – na voljo je tudi osupljiva mreža zidanega sloga. Slike lahko potegnete iz svoje medijske knjižnice WordPress v svoje mreže ali vdelate videoposnetke, izdelke WooCommerce in WordPress / strani / strani. Na izbiro imate več kot 80 različnih možnosti prilagajanja, vključno s svetlobnimi polji, barvami in animacijami naslovov. Moj osebni najljubši je močna, široka mreža, kot je prikazano na spodnjem posnetku.

Posnetek zaslona celotne širine GridFX

Image Dvigalo Easy Images

Image Elevator Easy Images za WordPress

Informacije in prenos

WordPress je vedno lažje dodal slike v svojo vsebino – preprosto je tako, da povlečete sliko in jo spustite v medijsko galerijo WordPress, da jo naložite in kliknete, da jo vstavite v objavo. Vendar vtičnik za dvigalo slike naredi ta postopek še učinkovitejši!

Image Elevator vam omogoča, da slike prilepite naravnost v urejevalnik WordPress – nobene galerije ni treba niti odpreti. Ta funkcija se razširi tudi na posnetke zaslona, ​​ki jih posnamete sami: preprosto pritisnite Tiskanje zaslona in ga lahko prilepite neposredno v urejevalnik. Osebno se mi zdi največja nadloga za obrezovanje slik in Image Elevator to težavo rešuje odlično. Z vašo najljubšo programsko opremo za urejanje slik morate samo označiti del slike, ki jo želite, kliknite, da jo kopirate, nato pa jo lahko prilepite v urejevalnik. Ta vtičnik ne potrebuje ročnega obrezovanja, zato je varčevanje v realnem času.

Posnetek dvigala slike

Canva Design Button

Canva Design Button Brezplačen vtičnik WordPress

Predstavljene slike vaše objave so eden najpogosteje gledanih elementov na vašem spletnem mestu – navsezadnje se pojavljajo na domači strani vašega spletnega dnevnika in so pogosto prikazane na vrhu objav. Če lahko svoje predstavljene slike naredite bolj vabljive, boste do svoje vsebine prejeli več klikov. Enostavno, kajne?

Osebno sem velik oboževalec freemium Canva Design Button vtičnika za gradnjo predstavljenih slik – lahko pa tudi predstavite slike neposredno iz Spletno mesto Canva. S pomočjo vmesnika povleci in spusti Canva omogoča prekrivanje različnih fotografij, pisav in grafik, da ustvarite čudovite slike z blagovno znamko. Primer vrste slike, ki jo Canva lahko ustvari, si oglejte spodnji posnetek zaslona.

Primer Canva

Canva ima na voljo več kot milijon zalog fotografij in veliko grafičnih elementov. Nekateri od njih so brezplačni, večina pa ima priloženo primerno cenovno oznako. Ko končate z ustvarjanjem slojevite slike, preprosto plačajte premijske elemente, ki ste jih uporabili, nato pa jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu.

Motor Eesop Story

Brezplačni WordPress vtičnik Aesop Story Engine

Če želite izjemen, brezplačen vtičnik, da bo vaša vsebina videti čudovito, priporočam močno premalo cenjen Aesop Story Engine. Vtičnik je dejansko nabor različnih “modulov” za objavljanje zavzete vsebine z dolgo obliko. Nekatere funkcije so usmerjene v organiziranje vsebine, na primer časovnice in naslovi poglavij. Vendar pa lahko Aesop Story Engine naredi tudi veliko kul stvari za vaše slike.

Za začetek lahko na vrh objave dodate čudovite slike na celotni strani. To je funkcija, ki jo podpirajo nekatere teme WordPressa, vendar je to odlična alternativa za vse, ki želijo to dodati na svoje spletno mesto. Uporabite lahko tudi vtičnik, da dodate preproste galerije slik ali slike celotne širine v svojo vsebino – celo s slikami v celotni širini lahko uporabite učinek paralakse, kar je videti osupljivo.

Če želite svoje sporočilo prenašati v velikem, spektakularnem slogu, bi bil lahko Aesop Story Engine ravno tisto, kar iščete.

Allground: Ozadja za celozaslonsko ozadje

Allground: Ozadja za celozaslonski način za WordPress

Informacije in prenos

Odmik od postavljanja čudovitih posnetkov znotraj vaše vsebine, vam bo Allground celozaslonsko ozadje pomagalo dodati čudovit oblikovalski element na celotnem spletnem mestu. Allground vam omogoča dodajanje lastnih slik na celotnem zaslonu, ki se nato prikažejo kot ozadje za vaše spletno mesto. To je odličen način za ustvarjanje privlačnega prvega vtisa za obiskovalce. YouTubove videoposnetke lahko vdelate ali samostojne videoposnetke prikažete tudi kot ozadja.

Ozadje lahko nastavite tako, da se prikaže na celotnem spletnem mestu, ali pa ga konfigurirate tako, da se prikaže na določeni objavi / strani. Ozadja tudi niso določena in lahko konfigurirate vrsto slik, ki se bodo vrtele vsakih nekaj sekund.

WP Smush.it

WP Smush.it Brezplačni vtičnik WordPress

Brez dvoma je najmanj glamurozen vtičnik na današnjem seznamu, vendar morda eden najpomembnejših. Optimizacija slik WP Smush.it vam omogoča, da vaše spletno mesto WordPress hitro deluje s kondenzacijo slik na manjše velikosti datotek, ne da bi pri tem izgubili kakovost. Kot vsi vemo, je hitrost spletnega mesta sestavni del Googlovega algoritma za razvrščanje, zato lahko vse, kar lahko storite za izboljšanje časa nalaganja, vidite, ko se povzpnete po SERP-jih.

WP Smush.it stisne velikost datoteke slike tako, da odstrani nepotrebne metapodatke – obliko stiskanja brez izgub. Vtičnik lahko nastavite tako, da samodejno “razmaže” nove slike, ko se naložijo v vašo predstavnostno knjižnico, ali pa se vrnete in stisnete obstoječe datoteke. Če želite vrhunsko različico vtičnika Smush.it, je WPMU izdal WP Smush PRO.

Končna galerija mreže ploščic

Končna galerija mreže ploščic za WordPress

Informacije in prenos

Zadnji vtičnik na današnjem seznamu je Final Tiles Grid Gallery. Vtičnik omogoča ustvarjanje preprostih, elegantnih in odzivnih galerij mrež za vaše spletno mesto.

Moj najljubši slog galerije, ki ga podpira Final Tiles, je lepa “pametna” mreža. Pametna omrežja vam omogočajo, da zgradite mreže brez omejitve stolpcev in vrstic – slike, ki jih izberete, preprosto režejo skupaj in ustvarijo čudovite, izrazite galerije. Oglejte si spodnji posnetek zaslona in si oglejte to dejanje.

Končni zaslon ploščic

Poleg tega vtičnik podpira tudi skupno rabo z enim klikom, pet stilov svetlobne plošče in učinke letenja miške. Vsaki sliki lahko dodate tudi napise, obiskovalci pa lahko razvrstijo in filtrirajo vaše galerije. Final Tiles glede na brskalnik obiskovalca podpira tudi odlične animacije CSS3, da bodo vaše galerije še bolj privlačne za oči..

ImageLinks

ImageLinks

ImageLinks je vrhunski WordPress vtičnik, ki prinaša interaktivne rešitve za vaše spletno mesto. Podatki o zemljevidu so dostopni vsem, ki obiščejo vaše spletno mesto, ne glede na napravo ali zmogljivosti. Uporabite ga za ustvarjanje infografik, zemljevidov, fotografij novic, trženja izdelkov in strani za e-trgovino, kataloge izdelkov, ki jih lahko kupite, in nešteto drugih stvari. Vzemite katero koli sliko, postavite vroče točke, povezujte nasvete za popover z bogato medijsko vsebino in jih objavite na svojem spletnem mestu. Vtičnik ima svojo spletno aplikacijo, ki je bogata s funkcijo povleci in spusti, tako da lahko uporabnik hitro in enostavno ustvari svoj super interaktivni slikovni zemljevid in jih takoj vstavi na spletno mesto.

Prav tako podpira urejevalnik vsebin v programu WordPress za namige popovernih orodij, ki vam omogoča, da dodate bogato vsebino na namizje vašega interaktivnega slikovnega zemljevida. Dodajte besedilo s slogi, predstavnostno vsebino, vdelajte vsebino z youtube, vimeo, soundcloud in drugih spletnih storitev. Poleg tega lahko iz nameščenih vtičnikov uporabite kratke kode wordpress. Vtičnik se bo odlično meril na vseh napravah, deluje tudi na zaslonih na dotik.

Izberite eno od treh vnaprej določenih tem ali uporabite svojo. Tekočo temo lahko prilagodimo s pravili css po meri ali ustvarimo novo, zaženemo svojo kodo JavaScript, ko uporabnik klikne vročo točko ali sproži drugo dejanje, da na svoji spletni strani naredi nekaj posebnega. Brez dvoma, dobrodošli ste.


Dodajanje osupljivih slik na vaše spletno mesto ustvari solidne prve vtise, ki vaše obiskovalce obdržijo na spletnem mestu dlje. Dlje ko ostanejo, več berejo in večja je verjetnost, da bodo postali zvesti oboževalci – in imeti zvesto občinstvo je bistveno pri ustvarjanju trajnostne blagovne znamke in zdrave spodnje vrstice.

Če želite na svoje spletno mesto dodati čudovite posnetke, bo vsak od teh vtičnikov pomagal. Moj nasvet: poglejte, kaj lahko stori vsak, in razmislite, kako bi lahko funkcija vtičnika ustrezala vaši vsebini in spletnemu mestu, ki ga gradite. Če menite, da bo šlo za dobro tekmo, pojdite – le prepričajte se, da ste sledili svojemu stopnja obiskov in čas na mestu meritve pred in po namestitvi vtičnika, da vidite, kako se vaša publika odziva na dodatne slike!

Kateri je vaš najljubši vtičnik WordPress za dodajanje slik? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map