WordPress vtičniki za socialne medije za povečanje prometa

Promet je resnično življenjska doba vsakega spletnega mesta. Brez ustreznega prometa je le koda in vsebina. Nimate podjetja in če ne beležite rednega števila zadetkov, nimate niti orodja za trženje. Toda kako pridobiti več ljudi, ki obiščejo vašo spletno stran? S temi socialnimi mediji WordPress vtičniki seveda!


Najprej morate zagotoviti, da je vaš WordPress SEO vrhunski, saj iskalnikov ne moremo prezreti kot največji vir prometa na spletu. Drugič, svojo vsebino morate deliti (ali omogočiti svojim uporabnikom) prek družbenih omrežij, kar je še en odličen vir spletnega prometa, ki je le sekunda za iskalnike.

V nedavni preteklosti smo razkrili najboljše vtičnike za socialne medije za WordPress. Ta drugi seznam želi nadgraditi na tej objavi z dodatnimi dvajsetimi (20) vtičniki za širjenje vsebine, kot je požar, po družbenih medijih in povečanje prometa.

To je nenavadno, tu je dvajset močnih vtičnikov WordPress za socialne medije, ki povečajo promet na vašem spletnem mestu ali naslednjem projektu. Uživajte!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. VIVO Live Tweets WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-vivo-live-tweets-wpexplorer

Povečajte sodelovanje na svojem spletnem mestu z vtičnikom Vivo Live Tweets WordPress, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto vstavite tweete na podlagi lokacije, hash oznak (iskalnih izrazov) in uporabniških tvitov. Ta vtičnik lahko pride prav, če imate spletno mesto z novicami, ki bi lahko imelo veliko koristi od trendov in kanaliziranih tvitov.

Funkcije na prvi pogled so enostavno prilagodljive, popolnoma odzivne, nastavite število tvitov za prikaz, združljive z glavnimi brskalniki, funkcijo kratke kode in enostavne za uporabo. Vivo Live Tweets ima odlično oceno kupcev 4,75 / 5,00 in prodaja le 16 dolarjev.

2. jQuery Facebook Wall WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-jquery-facebook-wall-wall-wordpress-wpexplorer

Ta vtičnik je Facebook-ov ekvivalent Vivo Live Tweets le z nekaj več funkcijami. Na primer, vtičnik jQuery Facebook Wall WordPress omogoča preprosto postavljanje albumov, fotografij, virov in dogodkov med drugim na vaše WordPress spletno mesto.

Ta vtičnik WordPress za socialne medije ponuja neverjetne funkcije, kot so čudovite animacije CSS, odziven dizajn, podpora za več strani, Facebook svetlobno polje za fotografije, komentarje in podobne gumbe ter več kot štirideset (40) drugih možnosti. jQuery Facebook Wall WordPress vtičnik prodaja za 17 dolarjev in ima impresivno oceno kupca 5,00 / 5,00.

3. Enostaven socialni metriki Pro WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-easy-social-metrics-pro-for-wordpress-wpexplorer

Ko se vaša strategija socialnih medijev začne izplačevati, boste potrebovali rešitev za meritve družabnih meril, s katero boste lahko spremljali uspešnost svoje vsebine na družbenih omrežjih. Tukaj prihaja Easy Social Metrics Pro za WordPress.

Ta vtičnik za socialne medije je enostaven za namestitev in uporabo, prihaja z odlično nadzorno ploščo, samodejno zbira podatke in nato ponuja podrobna poročila, ki omogočajo sledenje vsebini na največ dvanajstih (12) večjih družbenih omrežjih. Easy Social Metrics Pro za vtičnik WordPress ima tudi druge funkcije, vključno s pripomočkom za prikaz vaših najboljših objav v družabnem omrežju. Vtičnik je relativno nov (objavljen 2. septembra 2014), zato še ni ocenjen. Kupci pravijo veliko stvari o vtičniku. Ta vtičnik vam bo povrnil samo 28 USD.

4. Sossy – Socialni profil in števec za WordPress

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-sossy-social-profile-and-counter-for-wordpress-wpexplorer

Ali ste vedeli, da prikaz socialnih dokazov lahko poveča vašo uporabniško aktivnost in družabno aktivnost na vašem spletnem mestu? Po ustvarjanju prometa iz spletnih iskalnikov, družbenih medijev ali drugje, se fotografirajte za sodelovanje in Sossy vam ponuja samo tisto, kar potrebujete.

Sossy je najbolj znana po naslednjih funkcijah: popolnoma odziven, kar pomeni, da bodo vaši socialni števci videti dobro v kateri koli napravi, neomejeni socialni profili, povleci in spusti, funkcionalnost kratkega koda, neomejene možnosti prikaza (npr. Lahko prikažete Facebook Likes, Twitter followers itd.), Predpomnilnik funkcionalnost za zmanjšanje časa nalaganja strani in še veliko več. Vtičnik za socialne medije Sossy za WordPress je ustvaril Phpbits, ima odlično oceno 4,80 / 5,00 in se prodaja samo za 14 dolarjev. Velika naložba za vaše spletno mesto WordPress.

5. Zavihki socialnih omrežij za WordPress

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-social-network-zavihki-za-wordpress-wpexplorer

Od Design Chemical, elitnega avtorja WordPress socialni tok, prihaja še en močan vtičnik WordPress za socialne medije, ki vam pomaga, da “… združite vse svoje najljubše profile družabnih omrežij in vire v gladke diapozitive ali statične zavihke.” In imate dovolj prostora za ustvarjanje neverjetnih zavihkov, saj ta vtičnik podpira šestnajst (16) družabnih omrežij in do šestindevetdeset (69) vrst virov.

Druge funkcije vključujejo hitro nalaganje AJAX, funkcionalnost kratkega koda, fleksibilno pozicioniranje, enostavno prilagoditev, vlečenje in spuščanje vmesnika in popolno dokumentacijo, če omenim le nekaj. S približno 4.000 prodajnimi ocenami in oceno 4,53 / 5,00 lahko sklepamo, da je Design Chemical zavezan odličnosti in kakovosti. Zavihki socialnih omrežij za WordPress znašajo 14 dolarjev, vtičnik pa je vreden vsakega penija.

6. Preprost vtičnik WordPress Social Social Inbox za Facebook, Twitter in Google+

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-simple-social-inbox-facebook-twitter-google-plus-wpexplorer

Povežite svoj WordPress socialni medijski marketing na naslednjo raven s Simple Social Inbox, WordPress vtičnikom za socialne medije kot noben drug. Mimogrede je razvil dtbaker, elitni avtor, ki stane le 18 dolarjev in z odlično oceno kupca 4,33 / 5,00, Simple Social Inbox vam omogoča, da z enim klikom delite objave na spletnem mestu Facebook, Twitter in Google+. Območje za WordPress.

Poleg tega lahko na nadzorni nadzorni plošči WordPress spremljate uspešnost svojih socialnih povezav in odgovarjate na družabna sporočila (komentarje, tweete itd.)! Kako super. dtbaker je v ta vtičnik za socialne medije vlil kreativnost in genij!

Po mnenju avtorja je Simple Social Inbox odlična alternativa Hootsuite. Dejstvo, da lahko uživate v podobnih lastnostih hootsuite na svoji nadzorni plošči WordPress, ta vtičnik še bolj navduši. Vpišite se na dtbaker za ustvarjanje resnično edinstvenega vtičnika za socialne medije za WordPress, čeprav v času pisanja podpira le tri (3) družbena omrežja.

7. Pinterest samodejni vtičnik WordPress

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-pinterest-automatic-pin-plugin-wpexplorer

Od uvedbe leta 2010 je Pinterest zrasel tako kot socialno omrežje, ki temelji na upravnem odboru, in vir prometa. Pravzaprav Pinterest v primerjavi s storitvami Google+, LinkedIn in YouTube naklonjuje konkurenčnost v smislu prometa. Vključiti se morate v ta ogromen vir prometa in vtičnik Pinterest Automatic Pin je točno tisto, kar potrebujete.

Ta vtičnik WordPress za socialne medije vam omogoča samodejno pripenjanje neomejenih slik na plošče Pinterest. Lahko celo pripnete svoje predstavljene slike (ali prvo sliko v vsaki objavi), na veliko pripnete več slik in povežete zatiče s svojimi objavami. Samodejno. Samo namestite vtičnik in vaše delo je končano.

Pinterest samodejni vtičnik za podporo podpira sistem WooCommerce (samodejno pripenjajte slike izdelka), vrste objav po meri, zatiči na podlagi kategorij in taksonomije po meri. Vtičnik ima druge funkcije, ki niso omenjene zgoraj, in brezplačno podporo. Pinterest samodejni vtičnik WordPress ima več kot 1200 prodaj, odlično oceno 4,30 / 5,00 in prodaja le 15 dolarjev.

8. DITTY Twitter Ticker WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-ditty-twitter-ticker-wpexplorer

To je bolj dodatek, saj zahteva Ditty News Ticker (brezplačno) delati. Poleg tega lahko z orodjem Ditty Twitter Ticker ustvarite več virov Twitterja za vaše WordPress spletno mesto. Z množico možnosti vam ta vtičnik omogoča prikaz virov na seznamu, rotatorju, drsniku ali pripomočku. Viri tweetov lahko ustvarite iz več Twitter računov in imen izdelkov. Ditty Twitter Ticker ima odlično oceno 4,33 / 5,00, kupljen je bil več kot osemsto (800) krat in stane le 7 dolarjev.

9. WordPress vtičnik za socialna plačila

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-social-plaćanja-wpexplorer

Številni razvijalci so vgradili vtičnike za socialne medije WordPress, ki uporabnikom omogočajo »plačilo« s podobnim, tvitom ali +1 za ogled omejene vsebine. Vendar pa se le nekateri od teh vtičnikov lahko ujemajo z eleganco in enostavnostjo uporabe, ki je na voljo s pluginom WordPress SocialPayS, ki ga izda Butterfly Media.

Social Payments je združljiv z glavnimi brskalniki, WordPress 3.9 in omogoča popolno prilagoditev. Poleg tega vtičnik podpira kratke kode, tako da lahko kjer koli dodate ikone za socialno plačilo. Super je, da moraš videti vtičnik, da lahko verjameš. Ta relativno nov vtičnik se prodaja samo za 18 dolarjev.

10. Instagram Theater WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-instagram-theatre-wpexplorer

Ste aktivni na Instagramu? Če vsak dan večkrat objavljate slike na Instagramu, jih lahko preprosto in s slogom s pomočjo vtičnika Instagram Theater potegnete in prikažete na svojem spletnem mestu WordPress. Kaj je več? Vtičnik vam bo pomagal nadgraditi vašo igro na Instagramu, če zaostajate.

Instagram Theater vam omogoča, da na svojem spletnem mestu WordPress ustvarite čudovite Instagram galerije / portfelj brez večjih naporov. Na voljo vam je več postavitev, vključno s seznamom, mrežo in celotnim zaslonom. Vtičnik je popolnoma odziven, ima kupca 4,3 / 5,00 in se prodaja po 14 dolarjev.

11. WordPress vtičnik Social Locker

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-social-omarica-za-wordpress-wpexplorer

Včasih, ne glede na to, kako velika je vaša vsebina, ljudje preprosto ne bodo kliknili socialnih gumbov tako pogosto, kot bi želeli. Kako je s tem, da bi ljudje “plačali” s podobnim, tvitom ali Googlom +1 za dostop do vaše najdragocenejše vsebine? Social Locker za WordPress je lepo oblikovan vtičnik za socialne medije, ki vam pomaga, da povečate socialno uspešnost svojega spletnega mesta, pridobite izpostavljenost in zgradite skupnost sledilcev enostavno in hitro. Social Locker za WordPress je bil kupljen več kot 3.600-krat, impresivno oceno 4,68 / 5,00 in prodaja na 24 $.

12. Smešen Facebook Popup WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-funny-facebook-pop-up-wpexplorer

Kdo ne bi občasno nasmejal? Smeh je najboljše zdravilo, pravijo, in če želite svoje spletne obiskovalce nasmejati in hkrati povečati svoj socialni rezultat, potrebujete to smešno Facebook Pop-Up.

Za začetek ima pojavno okno značilni gumb Like, za komično olajšanje pa gumb »Ni mi všeč«, ki ga ni mogoče klikniti. Ja, premakne se s kazalcem miške. Dovolj je povedati, da lahko stran všečkate samo tako, da zaprete pojavno okno. Kakorkoli že, nasmejali se boste. Funny Facebook Pop-up ima oceno kupca 4,00 / 5,00 in stane samo 5 dolarjev.

13. ULTIMATE WP Social Deux WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-ultimate-social-deux-wpexplorer

Z neverjetno oceno 4,68 / 5,00, več kot 1700 prodaj in obilico odličnih funkcij, je Ultimate Social Deux vtičnik za socialne medije, ki ga želite spodbuditi v družabne aktivnosti na svojem spletnem mestu. Ultimate Social Deux deluje brez težav in se dobro igra z drugimi vtičniki WordPress. Glavne značilnosti so, da je vtičnik zelo hiter, popolnoma odziven, vključuje barve po meri, samodejne posodobitve, več jezikovno podporo itd. Ultimate Social Deux gre za samo 14 dolarjev.

14. Socialslider Universal Social Sidebar WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-socialsider-wpexplorer

Vtičnik za socialne medije SocialSider je še najmanj čudovit. Z več kot šestdesetimi (60) socialnimi ikonami, šestimi (6) barvnimi slogi in elegantnim dizajnom med drugimi edinstvenimi funkcijami vam bo SocialSider v nekaj minutah pomagal ustvariti čudovito stransko vrstico. Ta vtičnik za socialne medije WordPress ima odlično oceno 4,9 / 5,00 in prodaja na 13 dolarjev, kar vam nudi tudi veliko podporo.

15. ShareIt – delljivi vsebinski delčki WordPress vtičnika

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-shareit-wpexplorer

Navadila sem se, da hvalim ustvarjalnost vsakič, ko jo vidim. Elliot je izbral idejo in dodal rob delnim delcem vsebine s svojim edinstvenim vtičnikom ShareIt. Vtičnik je najbolj znan po nekaterih odličnih funkcijah, kot je zmožnost skupne rabe z različnimi socialnimi omrežji, kot so Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn in Tumblr, med drugim, popolnoma odziven dizajn, več možnosti poravnave (tj. Odrezke postavite na levo, na desno ali v središču), integracija v WYSIWYG vizualni urejevalnik, prilagojeni CSS, integracija ikon FontAwesome, odlična podpora in še več. ShareIt ima super oceno 4,62 / 5,00 in stane samo 14 dolarjev.

16. Skupna raba Jetpack WordPress.com

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-jetpack-sharing-wpexplorer

Verjetno ste že slišali za Jetpack. Ta vtičnik ima številne kul module, vključno z Sharing, ki vam omogoča, da svoji vsebini dodate čudovite gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih. Jetpack Sharing podpira nekaj družabnih omrežij, med katerimi so Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon in Pinterest. Namestiti, aktivirati in uporabljati je enostavno Poleg tega modul Jetpack Sharing omogoča, da povlečete in spustite družabne gumbe, da jih razporedite po želji. Jetpack ima več kot dvanajst (12) milijonov prenosov in oceno 3,9 / 5,00. Ta modul za skupno rabo vam bo všeč, če cenite preprost in čist dizajn.

17. Gumb Mashshare Social Sharing Free WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-share-button-mashshare-wpexplorer

Mashable.com je dobil pravico do družabne izmenjave s svojim edinstvenim sistemom socialne izmenjave, ki povzema in prikaže skupno število delnic na vrhu vsake objave. Gumb Skupna raba MashShare vam daje priložnost, da na svojem spletnem mestu ponovite socialne gumbe programa Mashable. Vtičnik ne naloži zunanjih skript in uporablja predpomnjenje, kar pomeni, da je uber-quick. Poleg tega je združljiv z vsemi temami programa WordPress in ima funkcijo kratkega koda, zato lahko družabne gumbe postavite kamor koli želite..

18. FLARE Brezplačni WordPress vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-flare-wpexplorer

Po prijavi na račun Filament (enostavno in brezplačno) boste hitro izvedeli, da Flare prihaja z veliko prilagodljivimi možnostmi. Za začetek je družabne gumbe enostavno konfigurirati in prilagoditi. Poleg tega. Flare je na voljo z odličnim uporabniškim vmesnikom, ki vam omogoča, da ustvarite želeno družbeno izkušnjo. Resnično ste zadolženi za socialni marketing na svojem mestu WordPress, saj bo v Flareu ljudje, ki bodo delili vašo vsebino in vas slej ko prej videli. Ta vtičnik je vgrajen s programom jQuery, podpira pa tudi večje brskalnike.

19. Socialna orodna vrstica Prosti WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-social-toolbar-wpexplorer

Organizirajte vse svoje družabne gumbe v vizualno privlačni orodni vrstici s pomočjo neverjetnega vtičnika Social Toolbar. Z drugimi besedami, vtičnik za socialno omrežje Social Toolbar vam omogoča, da v razdelek o nogah svojega spletnega mesta dodate enostavno orodje za prilagajanje. Orodno vrstico lahko prilagodite po lastni izbiri barv (npr. Barve blagovne znamke). Vtičnik je popolnoma odziven in pomagal vam bo spodbuditi sodelovanje na vašem spletnem mestu, ne da bi pri tem ovirali bralce.

20. Družbeno deljenje Danny Free WordPress Vtičnik

20-awesome-social-media-plugins-for-wordpress-social-sharing-by-danny-wpexplorer

Ta vtičnik WordPress za socialne medije vam prinaša Danny van Kooten, fant, ki je med drugimi velikimi vtičniki WordPress razvil priljubljeni vtičnik MailChimp WordPress. Ta vtičnik je hiter, prilagodljiv in preprost. Z več kot petnajst tisoč (15K) prenosi, izjemno oceno 5,0 / 5,0 in vrsto odličnih funkcij vam bo Danny Social Sharing pomagal, da svojo družabno igro delite na povsem novo raven. Nato vtičnik deluje s programom WordPress 3.5 ali novejšim in podpira več jezikov ter funkcijo kratkega koda.

Vaše misli o vtičnikih WordPress za socialne medije

Zdaj, ko imate še dvajset neverjetnih WordPress vtičnikov za socialne medije, ni razloga, da bi vaše spletno mesto WordPress imelo slabo delovanje, kolikor gre za trženje socialnih medijev. Hkrati si zapomnite, da bodo kakovost in vrednost dobili več ljudi, ki bodo delili vašo vsebino. Katere vtičnike WordPress za socialne medije uporabljate na svojem spletnem mestu WordPress? Prosimo, delite in prispevajte k tej objavi v spodnjem razdelku za komentarje. Vse najboljše!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me