Zgradite super spletne skupnosti s končnim članom za WordPress

Če želite ustvariti spletno mesto, na katerem se bodo ljudje lahko prijavili in postali člani, je na voljo nov vtičnik, ki bo vaše življenje poenostavil. Končni član je vtičnik za skupnost in uporabniške profile, kar omogoča enostavno dodajanje lepih uporabniških profilov na vaše spletno mesto in ustvarjanje naprednih spletnih skupnosti.


profil hm

Vtičnik je izjemno vsestranski in vam bo omogočil ustvarjanje najrazličnejših spletnih mest, na katerih se uporabniki lahko prijavijo in postanejo člani. Ima veliko funkcij in funkcionalnosti, vendar je še vedno enostaven za uporabo in lahek.

Medtem ko je v tej objavi preveč funkcij, ki jih lahko omenimo, so glavne značilnosti vtičnika: vloge uporabnika po meri; več prijavnic z dodelitvijo vlog; neomejena polja obrazca za zajem podatkov uporabnikov; pogojna logika za polja; napredni ustvarjalec obrazcev za povleci in spusti; lepi uporabniški profili; pogojni meniji; članski imeniki z izbirnimi iskalnimi filtri; stran računa, s katerim lahko uporabniki upravljajo svoj račun (spremenijo geslo, izbrišejo račun, zasebnost itd.); omejitev vsebine s preusmeritvami strani; predloge za e-pošto in še veliko več.

hm-članski imeniki

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Takojšnja namestitev

Odlična stvar pri vtičniku je, da lahko v nekaj minutah sprostite in zaženete svoje spletno mesto v skupnosti s takojšnjo namestitvijo vtičnika, ki bo samodejno dodala vse osnovne strani, ki so potrebne, da se lahko ljudje registrirajo in postanejo člani..

Podaljški

Če želite ohraniti svojo preprostost in ohraniti lahek in brez napihnjenosti, vtičnik uporablja model razširitve, ki je isti model, ki ga uporabljajo priljubljeni vtičniki, kot so WooCommerce, Easy Digital Downloads in Ninja Forms. Končni član trenutno ponuja naslednje Končne razširitve članov z več načrtovanimi za prihodnost:

Družbena prijava

Če želite uporabnikom dovoliti, da se prijavijo / prijavijo na vaše spletno mesto prek družbenih omrežij, da jim ni treba zapomniti drugega niza podatkov o prijavi, potem lahko to storite s pomočjo razširitve za družabne prijave, ki uporabnikom omogoča registracijo / prijavo prek Facebooka, Twitterja, Google+ , LinkedIn, Instagram, VK.com/VKontakte. Odločite se, katera omrežja boste uporabili in s pomočjo kratkih kod lahko prikažete gumbe na obrazcih za prijavo in registracijo ali kjer koli na spletnem mestu.

um-sociallogin

MailChimp

Razširitev MailChimp integrira MailChimp s pluginom in uporabnikom omogoča, da se naročijo na vaše poštne sezname, ko se registrirajo na vašem spletnem mestu. Uporabniki se lahko naročijo na več seznamov in se lahko odjavijo s seznamov neposredno s svoje strani računa. S to razširitvijo lahko sinhronizirate tudi meta meta na svoj MailChimp seznam.

um-mailchimp

bbPress

Pri ustvarjanju spletnih mest, ki temeljijo na skupnosti, je običajno imeti forum, na katerem lahko uporabniki med seboj komunicirajo. Ta razširitev brezhibno vključuje Ultimate Member in bbPress ter podatke bbPress profila premakne v profil Ultimate Member.

hm-bbpress

Mnenja uporabnikov

Razširitev uporabniških mnenj Ultimate Member vsebuje spletno mesto za ocenjevanje in ocenjevanje s 5 zvezdicami, ki omogoča ocenjevanje in pregledovanje drug drugega. S to razširitvijo lahko naročite članske imenike najvišjih uporabnikov, uporabnikom omogočite filtriranje imenikov po ocenah, dodajanje pripomočkov na vaše spletno mesto, na katerih so prikazani najbolj ocenjeni in najbolj ocenjeni uporabniki, in še veliko več.

um-userreviews

myCRED

Če želite dodobra nadgraditi svoje spletno mesto in nagraditi uporabnike, potem lahko to preprosto storite tako, da Ultimate Member vključite v myCRED, kar je po mojem mnenju najboljši sistem upravljanja točk s programom WordPress. Ta razširitev omogoča nagrajevanje uporabnikov s točkami za določena dejanja in na uporabniškem prikazu uporabnikovih točk, značk, ranga in napredka.

hm-mikred

Obvestila

Obstaja veliko vtičnikov, ki vam bodo omogočili, da na svoje spletno mesto dodate obvestila za celotno spletno mesto, vendar pa mnogi nimajo možnosti, da prikažejo obvestila določenim vlogam uporabnikov ali pa se prijavijo / odjavijo uporabniki. S to razširitvijo imate popoln nadzor nad tem, kateri uporabniki lahko vidijo vsako obvestilo. Obvestila lahko prikažete tudi na celotnem spletnem mestu ali na določenih straneh samo prek kode.

hm-obvestila

Obvestila v realnem času

Če želite na svoje spletno mesto dodati sistem obveščanja, podoben tistim, ki jih najdete na Facebooku in Twitterju, potem vam bo to razširitev omogočil. Sistem za obveščanje v realnem času omogoča, da uporabniki na svojem spletnem mestu prejemajo sprotna obvestila o dogodkih, ki so zanje pomembni.

hm-obvestila

Spletni uporabniki (brezplačno)

Če želite uporabnikom omogočiti, da vidijo, kateri drugi uporabniki so na spletu, vam bo ta brezplačna razširitev prikazala, kdo je trenutno prijavljen na vaše spletno mesto. Kot pri mnogih drugih elementih vtičnika, tudi ta razširitev omogoča uporabnikom nadzor nad svojo zasebnostjo, tako da, če uporabnik ne želi sporočiti drugim uporabnikom, da so na spletu, se lahko skrijejo prek svoje strani računa.

um-spletnih uporabnikov

Google reCAPTCHA (brezplačno)

Medtem ko vtičnik že vsebuje ukrepe za preprečevanje neželene pošte za prijavne in registracijske obrazce, vam ta brezplačna razširitev omogoča, da v obrazce dodate uradni Google reCAPTCHA, kar bo pripomoglo k nadaljnjemu boju proti neželeni pošti..

um-recaptcha

Galerija za UM (razširitev za tretje osebe)

Galerija za končnega člana

Vtičnik WordPress Galerija za končnega člana je ena izmed najboljših galerij, ki so na voljo za vtičnik družbe Ultimate Member. Nastavitev in uporaba je enostavna S pomočjo te galerije UM lahko katero koli družabno omrežje ponuja modernejšo izkušnjo s podporo za fotografije in videoposnetke, komentarje in nadzor albumov.

Ta vtičnik je kot nalašč za katero koli družabno omrežje, saj uporabnike ohranja aktivne v katerem koli družbenem omrežju, tako da jih nenehno vključujejo v neomejene albume in fotografije. Poleg tega obstajata dva načina; Način z enim albumom in Neomejen način. V načinu enojnih albumov uporabniki naložijo vse svoje fotografije v en album, medtem ko jim Neomejen način omogoča, da fotografije in video posnetke organizirajo v neomejene albume. Vtičnik se ponaša tudi s svojo prilagojeno oblikovalno ploščo, ki lastnikom medijev omogoča urejanje opisa albuma in napise fotografij.

Če spletno mesto ne potrebuje video podpore, ga lahko zlahka izklopi odsek galerije v skrbniku. V tem razdelku je mogoče omogočiti tudi dodatek za komentarje, ki bi dodal možnost pisanja komentarjev na fotografije iz svetlobnega polja.

Ko je aktivirana družabna aktivnost vtičnika Ultimate Member, lahko administrator omogoči dodatek Activity Wall za galerijo UM. Ko bodo omogočeni, bodo novi albumi prikazani na steni dejavnosti.

Vtičniku imajo razvijalci na voljo nekaj kavljev, vključno s kavlji po nalaganju fotografij, urejanju albuma, ustvarjenem albumu itd.


Če iščete preprost način za dodajanje funkcij skupnosti, kot so funkcije, na vaše spletno mesto, potem bo Ultimate Member morda le vtičnik za vas. Čeprav vtičnik trenutno ne omogoča ustvarjanja družbenega omrežja, kot ga lahko, z BuddyPressom, prilagodljivost vtičnika poleg vse večjega števila razširitev pomeni, da bo Ultimate Member odlična izbira za številne uporabnike WordPressa, ki želijo ustvariti spletne skupnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map