Affiliate WP – Det bästa pluginprogrammet för marknadsföring för WordPress

Affiliate WP är ett helt nytt affiliate-plugin som hjälper dig att öka trafiken och generera mer försäljning från din webbplats. Plugin utvecklades av Pippin Williamson från Pippins Plugins och Andrew Munro från Sumobi. Pippin är känd för sitt enormt populära plugin Easy Digital Downloads, ett plugin som Andrew utvecklar Add Ons för också.


I den här artikeln vill jag visa dig hur Affiliate WP fungerar och vad det kan göra för dig och din webbplats.

Använda Affiliate WP

Affiliate WP designades för att arbeta med populära medlemskap och e-handel WordPress-plugins. Följande medlemskap och e-handelsplugins stöds för närvarande av Affiliate WP:

Du måste öppna integrationsområdet på inställningssidan för plugin och aktivera lämpligt plugin som du vill integrera.

Affiliate WP-integration

Det finns totalt sju sidor i inställningsområdet: Översikt, Affiliates, Hänvisningar, Besök, Rapporter, Verktyg och Inställningar.

Affiliate WP-meny

Översiktssidan visar en sammanfattning av betalda och obetalda hänvisningar och intäkter. Det visar också senaste hänvisningar, senaste remissbesök och de senaste medlemsförbunden för att registrera sig.

Affiliate WP-översiktsskärm

Att lägga till nya dotterbolag är direkt framåt. Du kan göra det manuellt via adminområdet. Allt du behöver göra är att definiera användaren, deras procentsats och deras e-postadress för betalning. Användaren måste redan existera i din databas för att du ska kunna lägga till dem som filial på detta sätt. Om de inte redan har ett konto på din webbplats måste du göra det manuellt via avsnittet Användare i WordPress.

Lägga till ett nytt affiliate

När Affiliate WP är aktiverat skapar det en ny sida på din webbplats med titeln “Affiliate Area”Och fyller sidan med kortkoden [affiliate_area]. Om filialregistrering är aktiverad kommer filialområdet att visa en registreringssida för nya filialer. Som du ser ber den om samma information som ett standardformulär för WordPress-registrering skulle begära.

Registrera ett nytt affiliate-konto

Affilieregistreringar kan aktiveras i området för olika inställningar för affilierade WP. Plugin gör att du kan meddelas alla nya applikationer via e-post och hålla tillbaka applikationer tills du manuellt godkänner dem. Ytterligare inställningar för hänvisningar finns också på denna sida.

Affiliate WP Diverse Inställningar

Affiliateområdet visar alla betalda och obetalda hänvisningar och intäkter, besök och konverteringar. Affiliatets omvandlingsfrekvens listas också.

Affiliateområdet

Dotterbolag kan meddelas när de gör en ny remiss. Affiliate WP tillåter dotterbolag att tjäna en provision genom att hänvisa besökare till någon del av din webbplats. Allt de behöver göra är att ange URL: en och klicka sedan på knappen “Generera URL”. Detta bör uppmuntra dotterbolag att länka till fler områden på din webbplats.

Referensalternativ för anslutningsområde

I adminområdet kan du se en lista över alla medlemsförbund. Den visar deras intäkter, deras provision, deras antal remisser och de besök de har genererat. Uppgifterna kan sorteras efter valfri kolumn, vilket gör det enkelt att snabbt visa de bäst resultat som har bäst resultat och dåligast resultat.

Lista över dotterbolag

Alla hänvisningar visas i en lista på referenssidan. Du kan filtrera resultat för att visa betalda, obetalda, väntande och avvisade hänvisningar. Data kan filtreras efter datum också. Hänvisningar kan modereras via åtgärdskolumnen. Du kan avvisa hänvisningar, markera dem som betalda och acceptera betalningen.

Anslutna WP-hänvisningar

Besökssidan är ett praktiskt sätt att se var din trafik kommer ifrån. Den visar sidan som besökaren kom på och den hänvisande URL. Den visar också det medlemsförbund som hänvisade besökaren. Tid och datum, referens-ID och IP visas. Det finns också en kolumn som belyser om besöket genererade en remiss (dvs. en försäljning).

Affiliate WP-besök

Rapportsidan kan generera rapporter om hänvisningar och besök. Viktig information visas högst upp i rapporten med en graf som visas under. Data kan filtreras för en rad tidslinjer som idag, igår, denna månad, förra månaden och i år. Du kan också definiera en anpassad tidslinje.

Anslutna WP-rapporter

All hänvisningsinformation kan exporteras till en CSV-fil. Uppgifterna kan filtreras för specifika dotterbolag och specifika datum. Du kan också begränsa data till hänvisningar som betalas, obetalda, väntande eller avvisade. Plugin-inställningar kan också importeras och exporteras genom detta område. Nästa flik ger dig möjlighet att berätta om statistik för en viss filial, medan den sista fliken låter dig migrera data från Affiliates Pro WordPress-plugin.

Affiliate WP-verktyg

Jag nämnde integreringen och diverse fliken tidigare. Det enda inställningsområdet jag inte har diskuterat ännu är Allmänna inställningar. På denna sida kan du ange ditt licensnummer. Ditt licensnummer är inte nödvändigt för att plugin-programmet ska fungera, även om det är nödvändigt att få automatiska plugin-uppdateringar och integrerat support.

Sidorna som används för ditt partnerområde och villkor kan också definieras i Allmänna inställningar. Du kan också definiera variabeln som används för webbadresser för referenser och standardprovisionshastighet. Valutainställningar definieras också i detta område.

Affiliate WP Allmänna inställningar

Lägg till Ons

Innehavare av licensutvecklare har tillgång till alla tillhörande WP-tilläggsprogram. The Add Ons PayPal anpassade betalningar och Besökslandsloggar är i pipeline, men för tillfället är den enda tillgängliga Add On Tiered Affiliate Rates.

Som namnet antyder, med Tiered Affiliate Rates kan du automatiskt öka provisionskostnaderna som dotterbolag får eftersom de genererar mer försäljning för dig. Till exempel kan du öka provisionerna från 20% till 25% när de har genererat femtio försäljningar och öka dem till 30% när de har genererat hundra försäljningar.

Denna typ av system används ofta av företag för att tilldela toppförvärvade dotterbolag.

Affiliate WP Tiered Affiliate Rates

Prissättning

Affiliate WP har en rättvis prissättningstruktur som är mycket konkurrenskraftig. En personlig licens återgår till 49 $ och låter dig använda Affiliate WP på en webbplats. Företagslicensen kostar $ 99 och gör det möjligt att använda plugin på tre webbplatser. Utvecklarlicensen har en pris på 199 $ och låter dig använda plugin på ett obegränsat antal webbplatser. Denna licens ger dig också användning av alla WP Add Ons.

Affiliate WP-prissättning

Alla licenser har ett års uppdateringar och support. Licenser kan förnyas med 40% rabatt på det ursprungliga priset och deras återbetalningspolicy gör att du kan kräva full återbetalning inom 30 dagar efter köp om du inte är nöjd med vad plugin kan göra.

Översikt

Affiliate WP är ett bra sätt att integrera affiliate-funktionalitet på din webbplats om du tjänar pengar via en onlinebutik eller medlemswebbplats. Plugin fungerar naturligt med alla WordPress-cache-plugin-program och är översättningsklar, så jag förutser inget plugin eller tema som strider mot det. Det stöder också ett obegränsat antal dotterbolag och det finns omfattande dokumentation tillgänglig för att hjälpa dig använda plugin.

När plugin-programmet har installerats kan du börja marknadsföra ditt partnerprogram och bygga en armé av filialer som kommer att marknadsföra dina produkter och tjänster åt dig.

Jag testade plugin i en timme eller så och var imponerad av vad den kan göra. Pippin har en genuin passion för WordPress och arbetar hårt för att utveckla praktiska WordPress-lösningar som Easy Digital Downloads, Better Recent Posts Widget Pro och Easy Content Types. Det engagemang som han har visat till sina andra plugins är en bra indikation på att Pippin och Andrew kommer att lägga till fler funktioner i Affiliate WP under nästa år.

Besök Affiliate WP om du vill veta mer om plugin-programmet.

Tack,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map