Bästa WordPress-paket och medlemssidor

WordPress-temapaket / medlemssidor är ett bra sätt att få ett gäng premiumtema till ett rimligt pris. Enskilda temalicenser kan köras från några få dollar till hundratals dollar bara för det ena temat. Det fina med paket- och medlemssidor är att du får alla deras teman mot en månads- eller årsavgift, samt support och uppdateringar för dessa teman.


Vi har satt upp en lista över några av de bästa WordPress-temabunten / medlemskap på webben. Det här är bara en liten bråkdel av tillgängliga buntar, men alla kommer från pålitliga och pålitliga temaförfattare. Vår lista representerar högkvalitativa och användbara WordPress-temabutikpaket, och förhoppningsvis kommer du att dra nytta av några snart!

Teman Kingdom – $ 129 per år

teman-rike-wordpress-paket

Detta är ett prisvärt alternativ för en temapaktsida, men de har topptema och stöd för priset. Låt inte det låga priset lura dig – Teman Kingdom erbjuder kvalitetstema (41 för tillfället) för företag, bloggar och portföljer samt fler nischtema som tidskrifter, restaurang och e-handel. De erbjuder mycket för $ 129 per år pris.

Besök teman Kingdom

Eleganta teman – 69 dollar per år

Förmodligen en av de mest kända WordPress-temapaketwebbplatserna. Eleganta teman har byggt ett starkt rykte på funktionsrika och lättanvända teman till ett lågt årligt pris. De har för närvarande 87+ WordPress-teman i en mängd nischer (blogg, tidskrift, e-handel, portfölj, etc.) och släpper ett par nya varje månad. För endast $ 69 per år är detta ett otroligt värde.

Besök eleganta teman

ThemeFuse – $ 17 per månad

ThemeFuse erbjuder högkvalitativa WordPress-teman i en mängd olika stilar och layouter. De har för närvarande 23 teman fantastiska teman för äkta eastate, restauranger, advokatbyråer, konstnärer, medicinska kontor, sportnyheter och mycket mer. Få tillgång till alla deras WordPress-teman för $ 17 per månad (plus $ 199 engångsavgift).

Besök ThemeFuse

StudioPress – 399,95 dollar för livet

StudioPress är ett välkänt WordPress-temabutik med ett aktuellt antal av 47 imponerande teman för deras namn. Alla deras teman körs på Genesis Framework – en SEO-vänlig, superflexibel och lätt att anpassa WordPress-temaramverket. För 399,95 $ kan du köpa “Pro-Plus alla temapaketet” som innehåller alla StudioPress-teman för livet plus support och uppdateringar.

Besök StudioPress

Themify – 79 dollar per år

Med massor av e-handel, mångsidig och lyhörd WordPress-teman är detta ett bra medlemskapalternativ om du är (eller arbetar med) småföretag. Themify har 31 teman för närvarande, och de är alla professionella, enkla att använda och mycket mångsidiga. Varje temalicens kostar $ 49 – så den årliga medlemsavgiften på $ 79 är en stjäla om du planerar att använda två teman per år.

Besök Themify

Temaugn – 99 dollar per år

Theme Furnace är relativt nytt i spelet och erbjuder högkvalitativa teman byggda på Upemas-ramverket. Deras teman inkluderar också andra snygga funktioner, som Nivo-reglaget och anpassade widgetar för Flickr, Twitter och andra sociala medier. Få alla de 9 fantastiska teman för bara 99 dollar per år.

BizzThemes – 99 dollar per år

BizzTemas medlemskap är mycket bra eftersom de främst erbjuder affärs- och nischverksamhet (nagelsalong, advokatbyrå, restaurang, värd etc.) WordPress-teman. Deras samling av 24 mångsidiga affärsteman är perfekta för nystartade företag som vill göra ett bra första intryck på besökare på deras webbplats. Medlemskapet är endast 99 USD per år (plus en engångsavgift på 100 $) och är en bra investering i ditt företags framtid.

Besök BizzThemes

WPZoom – $ 19 per månad

WPZoom har en solid portfölj av moderna men ändå professionella WordPress-teman. De har affärs-, magasin-, nyhets-, responsiv-, portfölj- och multimedia-teman med alla WPZoom-alternativspanelen och en livstid för support. Du kan få deras fantastiska lista med 56 teman för endast $ 19 per månad (plus en engångsregistrering gratis på 199 $).

Besök WPZoom

VivaThemes – $ 129-paket

Denna WordPress-teman medlemskapssida erbjuder 38 enkla och professionella teman. Deras teman täcker en mängd olika standard- och nischsajter, inklusive CMS, portfölj, fotografering och bloggar. 129 $ -paketet “Alla teman”, som inkluderar alla aktuella Viva-teman, är en minimal mängd när du tänker på hur många webbplatser du kan bygga med anpassade versioner av Viva-teman.

Besök VivaThemes

Organiska teman – 249 $ för livet

Organiska teman utvecklar unika och professionella teman. Alla 19 av deras rena teman har komponerats med omsorg och är enkla att använda och anpassa. Skaffa “Developer Pack” för $ 249, som har alla tema för organiska teman inkluderade (tidigare, nuvarande och framtida teman alla inkluderade).

Besök organiska teman

PremiumPress – 249 $ för livet

Denna temabutik utvecklar WordPress-teman med hög kvalitet och har hög kvalitet. PremiumPress är specialiserat på SEO-optimerade teman som är perfekta för online-företag. Deras 11 detaljerade teman är för nischer som auktioner, kuponger, klassificering, kundvagnar och mer. Alla teman har också imponerande kundsupport dygnet runt. Att investera i “VIP Collection” säkerställer att du har tillgång till alla PremiumPress nuvarande och framtida teman för bara 249 dollar.

Besök PremiumPress

AppThemes – 249 $ första året

Kanske är de mest tekniska teman tillgängliga, AppTemas WordPress-teman extremt värdefulla. Deras 5 teman för annonser, jobbannonser, kuponghantering, ett hjälpforum och en företagskatalog är alla exceptionella. Varje monumentalt tema har en enorm mängd funktioner och unika stöd, och varje tema går för $ 99 per pop. Den initiala årskostnaden på $ 249 (och en förnyelsekostnad på $ 79 per år) för ett medlemskap innebär att du får hälften av den verkliga kostnaden för teman.

Besök AppThemes

Vilken är din favoritwebbplats om någon?

Det är mycket temamedlemskap / paketbutiker! Är du för närvarande medlem i någon, eller om du är galen, alla? Låt oss veta tidigare erfarenheter med någon av dessa temabutiker (bra eller dåligt) vi och våra läsare skulle gärna vilja veta om du har någon positiv eller negativ upplevelse med dessa teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map