BAVOKO SEO-verktyg WordPress Plugin Review

BAVOKO SEO-verktyg WordPress Plugin Review

En av de allra första frågorna som kommer att tänka på när man granskar en ny SEO-plugin är att det är livskraft. Behöver vi verkligen ännu ett SEO-plugin på WordPress-marknaden? Låt oss ta reda på.


Innan vi börjar ska du veta att syftet med denna översyn inte är att övertyga dig om att det här plugin är bättre än de väletablerade lösningarna på marknaden. Jag har tillbringat några dagar på att studera plugin-filens USP. Det jag har hittat kan vara intressant för dig.

Det kommer till detta – BAVOKO SEO Tools WordPress-plugin fokuserar på förbättra ditt SEO-arbetsflöde. Du kan vara säker på att detta plugin har alla funktioner som erbjuds av de ledande SEO-pluginsna. Dessutom har dessa funktioner finjusterats för att vara mer intuitivt och snabbare att använda. Plugin ger dig en centraliserad vy av allt din SEO data, samlade från flera instrumentpaneler. Dessa inkluderar sökordsrankning, sökvolym, CPC och klickdata från Google Search Console; trafik från Google Analytics och backlink-data från BAVOKO API.

De BAVOKO SEO-verktyg WordPress-plugin har utformats för att hjälpa innehåll och SEO-team att effektivisera sitt arbete. Med bara några få klick kan plugin göra stora ändringar i SEO-beskrivningarna av alla inlägg och sidor på din webbplats. Som ett resultat, om din webbplats har massor av innehåll, kommer detta plugin att hjälpa dig spara mycket tid.

SEO-byråer, lyssna upp!

De flesta SEO-byråer ser många klientsajter med mycket grundläggande SEO-misstag. De kan ha mycket bra innehåll, men inte alla kan optimeras runt de rätta nyckelorden. Vissa kanske inte är korrekt kopplade till det befintliga innehållet. Få kan ha optimerat sina beskrivningar för delning av sociala medier.

Individuellt verkar dessa faktorer inte mycket viktiga. Kombinera dem och de lägger till för att bilda ryggraden i din SEO-strategi.

Om du är en SEO-byrå kan pluginprogrammet BAVOKO SEO Tools spara timmar från klientprojekt och avsevärt förbättra väntetiden.

En guide till översynen

BAVOKO-teamet har en detaljerad handledning på alla funktioner som erbjuds av BAVOKO SEO Tools plugin. Eftersom detta plugin utvecklas aktivt, rekommenderar jag att du läser den – efter att du läst den här recensionen.

Mitt mål för denna recension är att ge dig en översikt över alla funktioner som BAVOKO SEO-plugin har att erbjuda. Några av skärmdumparna har tagits från deras demonstrationspanel eftersom jag ville bibehålla integriteten för min webbplats sök- / trafikvolymer. Dessutom skulle en demo WordPress-webbplats inte fungera här, eftersom demodata inte indexeras av sökmotorerna.

Jag har testat både gratisversionen och premiumversionen av plugin-programmet för den här recensionen. Under hela översynen har jag emellertid uttryckligen nämnt om en funktion är premium. På det sättet kan du anta att funktionerna är tillgängliga i den gratis versionen av plugin, såvida inte nämnts.

Komma igång med BAVOKO SEO-verktyg WordPress Plugin

Den fria versionen av plugin BAVOKO SEO Tools kan installeras direkt från WordPress-instrumentpanelen. Gå över till Plugins> Lägg till nytt. Sök efter BAVOKO och installera och aktivera plugin.

Om du har köpt premiumversionen av plugin får du ett ZIP-arkiv för plugin-programmet. Gå över till WordPress-instrumentpanelen> Plugins> Lägg till nytt> Ladda upp. Ladda upp arkivet för att installera och aktivera plugin.

När du har installerat plugin-programmet kan du börja med installationsprocessen.

bavoko wordpress seo pro initial installation 1

Installationsprocess för premiumversionen av BAVOKO SEO Tools

För att komma igång måste vi ansluta BAVOKO API, Google Search Console API och Google Analytics API till plugin. Detta gör det möjligt för plugin att läsa SEO-data från respektive verktyg och visa dem i en centraliserad instrumentbräda. I den gratis versionen av plugin kan du dock bara ansluta Google Search Console API.

Om du dessutom har ett tidigare SEO-plugin installerat kan BAVOKO importera SEO-data från det plugin.

I det sista steget måste du välja de inlägg och sidor du vill ha inspekterad för på sidan SEO. Här är en skärmdump av installationsprocessen för den fria versionen av plugin.

bavoko wordpress seo gratis initial installation 1

Installationsprocess för den kostnadsfria versionen av BAVOKO SEO-plugin

Detaljerad SEO-analys

bavoko wordpress seo instrumentpanel pro

BAVOKO SEO Tools Dashboard (Premium version)

Efter den första installationsprocessen skannar pluginet ditt befintliga innehåll och hämtar data från Google Search Console, Google Analytics och BAVOKO API. Resultatet är en instrumentpanel som ger dig en fågelöversikt över din WordPress-webbplats SEO-status.

Du kan filtrera instrumentpanelen för att visa dig översiktsmätningar från sökning, SEO på sidan, bakåtlänkar eller prestanda – under en viss tidsperiod. Den kostnadsfria versionen av plugin-programmet är begränsat till sök- och sidmått. Backlänkar och prestanda är reserverade för premiumversionen av plugin.

SEO-innehållsoptimering

Som vi alla vet är bra innehåll hörnstenen i SEO. Men när du har mycket innehåll att hantera, tenderar saker och ting att bli rörigt. Det är här BAVOKO SEO-plugin börjar lysa. Det erbjuder en omfattande lista över alternativ för innehållsoptimering för varje inlägg och sida. Dessutom kan du bulkredigera dessa optimeringsfält för att spara tid (mer om detta senare).

bavoko wordpress seo content score pro

Alternativ för innehållsoptimering

BAVOKO SEO-verktygsprogrammet tilldelar en innehåll poäng (kallas CS) till varje inlägg och sida baserat på dets SEO-information. Det innehåller innehållsparametrar som H1-H6-taggar, titellängd, meta- och kodbeskrivning och sökordsdensitet.

Sök i Meta och sociala medieutdrag

bavoko wordpress seo innehållsoptimering sociala kod

Sök och sociala medieavsnitt

Bortsett från metatitlar och beskrivning för sökmotorer kan du ställa in kodavsnittets titel, beskrivning och bild för Facebook och Twitter. Liksom de flesta SEO-plugins använder den i princip Open Graph-metadata och Twitter-kort, vilket möjliggör sömlös åtkomst till alla viktiga sociala medienätverk. Förhandsgranskningen av fragmentet visar dig exakt hur ditt inlägg skulle se ut när det delas på sociala medier.

Analys av sökordsrankning och upptäckt

bavoko wordpress seo nyckelord för optimering av innehåll

Sökordsanalys och rankinghistoria

Innehållsoptimeraren erbjuder också nyckelordanalys för det specifika inlägget eller sidan. Det ger dig den aktuella sökordsrankningen och rankningshistoriken – inklusive klick, CTR, position och visningar. Denna information hämtas från Google Search Console. Dessutom kan du bedriva nyckelordstudier direkt från den här widgeten och upptäcka nya sökord inklusive liknande och relaterade sökord.

Interna länkar

interna länkar för bavoko wordpress seo-innehållsoptimering (pro)

Data om interna länkar (Premium-funktion)

En viktig faktor i din SEO-prestanda är interna länkar. BAVOKO SEO Tools plugin grupperar alla interna länkar baserade på nyckelord och föreslår nya interna länkar baserade på ditt innehåll. Den visar också en historisk lista över alla inkommande och utgående länkar (på din webbplats) för det inlägget / sidan.

bavoko wordpress seo innehållsoptimering ytterligare alternativ

Avancerade SEO-alternativ

Bortsett från sociala medieavsnitt kan du ändra avancerade alternativ som kanoniska taggar, omdirigering eller webbplatskarta.

SEO Prestationsövervakning

sökord för bavoko wordpress seo instrumentpanel

Sökordsrankningsdata från Google Search Console

Innehållsoptimering är en viktig del av en framgångsrik SEO-strategi. Att övervaka effekterna av dina SEO-ansträngningar är lika viktigt. BAVOKO SEO WordPress-plugin har verktyg som gör att du kan spåra din SEO-prestanda, direkt från din WordPress-instrumentpanel. I skärmdumpen ovan får vi en översikt över sökordsdata från Google Search Console.

Sökordsövervakning

bavoko wordpress seo instrumentpanelen sökordsövervakning

Använda Sökordsövervakning -funktionen, kan vi gruppera de viktigaste rankingorden för att övervaka klick, visningar, CTR och deras genomsnittliga sökmotorposition i en översikt.

Sökordforskning och konkurrentanalys

bavoko wordpress seo instrumentbräda sök konkurrenter 2 pro

Konkurrensövervakning

Med pro-versionen av plugin kan du göra ytterligare saker som att övervaka dina konkurrenter, genomföra nyckelordsundersökningar och dela söktrafik efter land och enheter.

bavoko wordpress seo instrumentpanel sökord forskning pro

Nyckelordforskning

Men enligt min mening, även om detta är en “bra att ha” -funktion, ger det dig inte all information du behöver för att genomföra en framgångsrik forskningsstrategi för sökord. Verktyg som Ahrefs eller Majestic SEO ger dig mer information om sökordsrankningen och hur du kan förbättra dem.

Som vi har sett tidigare presenterar BAVOKO SEO Tools information från olika datakällor som Google Analytics eller Google Search Console. Man bör dock inte undergräva vikten av bra sökordsundersökningar och implementera dem i webbplatsens innehåll.

Funktioner för SEO-optimering på sidan

metavitlar för bavoko wordpress seo onpage

Detta är en av mina favoritdelar i BAVOKO SEO-verktyg. Du kan få en rapport om “SEO-hälsa” med allt innehåll på din webbplats från en enda instrumentbräda. Detta inkluderar bland annat metatitlar, metabeskrivningar, rubriker och innehållslängd. Du kan sedan välja varje inlägg och fixa dem en och en i samma vy.

Översikter för prioriterade nyckelord och sociala utdrag kan avlägsna dåligt optimerade inlägg så att du kan optimera dem för bättre sökmotorrankning.

bavoko wordpress seo prioriterade nyckelord på sidan

Rapport om prioriterade nyckelord

Exempelvis ger SEO-sökordrapporten inte bara en översikt över dina tilldelade nyckelord, utan gör det också möjligt för dig att ta reda på vilka sidor de saknar..

bavoko wordpress seo onpage indexability pro

Indexeringsrapport

Premiumversionen av plugin ger dig ytterligare hälsokontroller som kanoniska, indexerbarhet och statuskoder. Indexeringsverktyget listar inlägg som kan indexeras eller inte indexeras av Google. Du kan använda verktygen för att säkerställa att din WordPress-webbplats inte straffas för duplicerat innehåll genom att ställa in kanonikaler för identiska eller mycket liknande sidor.

Backlink-analys, övervakning och avlägsna verktyg

bavoko wordpress seo backlinks dashbord pro

Att bygga och underhålla dina bakåtlänkar är nyckeln till en framgångsrik långsiktig SEO-strategi. Att bygga bakåtlänkar, även känd som länkbyggnad, är ett helt annat ämne som vi inte kommer att diskutera här. Istället fokuserar vi på underhållsaspekten.

Den premiumversionen av BAVOKO SEO Tools-plugin kommer med ett backlink-övervaknings-, analys- och avvisningsverktyg. Låt oss utforska det här.

bavoko wordpress seo backlinks avvisa verktyg pro

Ett klick på Disavow Tool

För det första är det mycket viktigt att avvisa bakåtlänkar av dålig kvalitet till din webbplats. Med plugins disavow-verktyg tar du bort alla domäner med ett enda klick. Alla bakåtlänkar från den avvisade domänen kommer att behandlas som NoFollow-länkar efter att de har skickats till Google Search Console.

bavoko wordpress seo backlinks domänanalys pro

Backlinking Domain Analysis and Monitoring (Premium-funktion)

BAVOKO SEO Tools-plugin kommer med backlink-analys- och övervakningsverktyg som hjälper dig att styra dina bakåtlänkar direkt från din WordPress-instrumentbräda. Du kan analysera bakåtlänkar grupperade efter domäner eller enskilda sidor.

Andra SEO-verktyg från BAVOKO

metabeskrivningar för bavoko wordpress seo-verktyg

Dynamiska metabeskrivningar

Förutom funktionerna som nämns ovan har BAVOKO SEO Tools en handfull mycket användbara SEO-verktyg som sparar mycket tid på SEO. Vi kommer snabbt att täcka dem under följande:

 • Dynamiska metatitlar och beskrivningar: Med dessa verktyg kan du ändra metatitlar och beskrivning av hela inläggstyper (t.ex. inlägg och sidor) genom att välja önskade attribut. Till exempel kan du generera metas med hjälp av postnamn och postutdrag. Du kan också använda anpassade fält för att generera dina metatitlar och beskrivningar mer flexibelt!
 • Metas Bulk Editor: Detta är ett av de mest tidsbesparande verktygen i instickspaketet. Det gör att du snabbt kan ändra metorna för alla dina inlägg manuellt utan att öppna varje inlägg i en ny flik / fönster.
 • Omdirigeringschef: Med detta verktyg kan du lägga till SEO-vänlig omdirigering för enstaka sidor och kataloger, för att bevara deras SEO-juice.
 • XML Sitemap Generator: Med det här verktyget kan du skapa en anpassad webbplatskarta för din WordPress-webbplats. Du kan enkelt inkludera specifika sidor, taggkategorier och mer. När den har sparats skickar den automatiskt webbplatskartan till stora sökmotorer och uppdaterar dem med jämna mellanrum.
 • .htaccess & robots.txt Editor: Du kan ändra dessa filer via en filhanterare eller via FTP, men plugin-programmet ger dig direkt tillgång till dem. Det är emellertid mycket viktigt att du ändrar dessa inställningar med extrem försiktighet, eftersom alla fel kan sänka dina SEO-poäng.

Premiumversionen av BAVOKO SEO Tools WordPress-plugin kommer också med en optimerings- och övervakningsfunktion för webbplatsprestanda. Webbplatshastighet är en mycket viktig faktor för SEO, och det har vi täckt grundlig i vår WordPress prestationsoptimering och WordPress-bildoptimeringsserie. Jag föreslår att du läser dem för en bättre förståelse.

Översikt över BAVOKO Premium-funktioner

BAVOKO SEO-verktyg har många fantastiska gratis- och premiumfunktioner. Följande är de premium-funktioner som erbjuds av plugin:

 1. Mer SEO-data: Till att börja med får du ansluta Google Analytics och BAVOKO API till plugin. Detta gör att du kan hämta mer data och se dem direkt i WordPress-instrumentpanelen.
 2. Sökordsundersökning: Med sökordsupptäckningsverktyget kan du se sökvolymer och genomsnittlig CPC för relevanta sökord. Jag skulle dock starkt rekommendera avancerade verktyg som Ahrefs eller Majestic SEO för djupgående sökordsforskning.
 3. Interna länkar: Detta är en fin premiumfunktion som hjälper dig att spara mycket tid på att koppla samman relaterade artiklar.
 4. Bakåtlänkar: Återigen kan verktyg som Ahrefs ge dig bättre backlink-data. Emellertid är verktyget med ett klick avvisande mycket användbart för att ta bort dålig kvalitet eller skräppost-backlänkar.
 5. Indexerbarhet och kanoniskt verktyg: Det här är verktyg på sidan som ger dig en statusrapport om hur webbplatsens innehåll presterar mot dessa mätvärden. Dessa är fantastiska för att upprätthålla SEO-hygien.
 6. Prestanda: Prestationsverktyget ger dig insikter om sidhastighet på alla sidor på din webbplats samt detaljerade begärandedata för CSS, JS och bildfiler.
 7. SEO-rapportering: Om du är en SEO-byrå kan rapportgenereringsverktyget direkt skicka SEO-rapporter till dina kunder via e-post varje vecka eller månad.

Avslutar

Som vi alla vet är en framgångsrik SEO-strategi ett långsiktigt spel. Det kräver mycket tålamod och strukturerat underhåll. Men genom att utnyttja en SEO-plugin anpassad efter dina behov kan du spara tid och se till att din webbplats förblir på rätt spår.

Jag tror att BAVOKO är mest användbar när du måste hantera mycket innehåll. Premiumversionen av plugin är inte nödvändig när du precis börjar. Just nu är du mycket bättre på att bygga innehåll av hög kvalitet. När du väl har ett korpus med bra innehåll kan du använda det här pluginet för att övervaka och upprätthålla din SEO-hälsa på sidan.

För att sätta det i ett nötskal är BAVOKO SEO-verktyg för WordPress ett bra plugin för bloggare och SEO-byråer – särskilt de som hanterar mycket och mycket innehåll.

Vilka är dina tankar om BAVOKO SEO Tools-plugin? Har du ett funktionsförslag? Låt oss veta om kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map