Begränsa Content Pro Review & Guide

Begränsa Content Pro WordPress-plugin

Hej igen vänner! Vi är tillbaka med en annan fantastisk affär för dig. Den här gången är det för Restrict Content Pro WordPress-plugin från Pippins plugins, vilket gör att du enkelt kan skapa en medlemskapssida. Låt oss nu undersöka varför det här pluginet är så fantastiskt!


Skäl att lägga till medlemskap på din webbplats

Det kan finnas skäl att lägga till ett medlemssystem på din webbplats. Här är några av anledningarna till att du kanske vill eller behöver lägga till endast en medlemmar på din webbplats.

Starta din egen onlinebutik

Begränsa alternativ för innehållsplaner

Medlemskap är ett utmärkt sätt att tjäna pengar på din webbplats, och om du vill sälja produkt- eller servicepaket på din webbplats vill du integrera din egen medlemsplattform. Restrict Content Pro kommer med fullt stöd för planer med massor av anpassningsalternativ så att du kan redigera pris, varaktighet, åtkomstnivå och mer. Och pluginet har till och med tillägg för att integreras med Download Monitor (så att du kan hantera dina egna nedladdningar från din egen webbplats) samt AffiliateWP (om du vill starta ditt eget affiliate-program).

Väx ditt företag

Begränsa innehåll Pro Begränsat innehåll

Du kan också erbjuda gratis medlemskap, vilket är ett bra sätt för dig att växa ditt företag. Med ett medlemsavsnitt kan du ge mer värde och få fler läsare. Här på WPExplorer har vi användare loggar in för våra exklusiva gratis teman som du bara kan hitta på vår webbplats. Om du vill erbjuda någon form av exklusivt innehåll eller endast medlemmar innehåll är Restrict Content Pro ett bra sätt att göra det.

Lägg till medlemskap med begränsat innehåll Pro

Att lägga till medlemskap på din webbplats behöver inte vara svårt – Begränsa Content Pro gör det mycket enkelt! Installera bara plugin och konfigurera alternativen för dina prenumerationer, hantera dina medlemmar, exportera finansiella data och mer.

Begränsa innehåll Pro-prenumerationer

Allt är tillgängligt från din WordPress-instrumentpanel och är tydligt märkt (med beskrivningar) för att hjälpa dig förstå och utnyttja alla funktioner till hands. Och du kan lägga till flera nivåer, uppgraderingar och till och med rabattkoder.

Begränsa Content Pro-rapportering

Åh, och det finns en ganska fantastisk rapporteringsdel också. Du kan se diagram för dina intäkter och anmälningar (som båda kan filtreras efter prenumerationsnivå och tidsintervall så att du kan övervaka dina framsteg).

Vad som anger Begränsning av innehåll Pro förutom konkurrenter

Vi vet att det finns många gratis och premiumalternativ att överväga, men för många WordPress-bloggare och entreprenörer är Restrict Content Pro en av de bästa alternativen. Först av allt kan du prova plugin gratis genom att ladda ner Begränsa innehållet gratis WordPress-plugin från WordPress.org. När du väl vet att det är rätt plugin för dig är det lika enkelt att uppgradera till Pro-versionen som att välja din plan.

Plugin har också varit kodad med ett syfte. Vi har känt Pippin under mycket lång tid och vi vet att han är en av de bästa plugin-utvecklarna. Varför annars skulle WordPress.org lita på honom för att granska inlagor? När han skapar ett plugin, som Restrict Content Pro, väljs varje kodrad och varje plugin-funktion eftertänksamt och med syfte. Detta ger en stark, pålitlig och säker plugin.

Men plugendens backend är inte den enda viktiga faktorn, Restrict Content Pro är också mycket lätt att använda. Alla alternativ och funktioner är tillgängliga direkt från WordPress-instrumentpanelen (som dina intäkter och anmälningsrapporter, pdf-fakturor eller exportalternativ till medlems- och betalningsdata). Och det finns kortkoder så att du kan infoga formulär, begränsa innehåll, lägga till prenumerationsinformation och mer var du än behöver dem.

Dessutom, om du har en fråga kan du förmodligen hitta svaret i omfattande online-dokumentation. Allt finns där, från installation och användning av kortkoder, till utvecklarfokuserade dokument om actionkrokar och funktioner. Ännu bättre, det finns videor och skärmdumpar som leder dig genom varje steg i varje guide så att du kan följa med. Och med en chans att du inte hittar något svar, eller om du har en begäran om funktion, Restrict Content Pro supportteam hjälper gärna. Skicka bara en begäran så kommer en teknik att komma tillbaka till dig så snart de kan.

Åh, och även om det inte är specifikt för Restrict Content Pro, ger ett premium-pluginmedlemskap för en av Pippins kraftfulla plugins dig åtkomst till exklusiva handledning och resurser på hans webbplats. En bra resurs för alla WordPress-kraftanvändare!

Och begränsa Content Pro kan göra så mycket mer med tillägg

Begränsa tilläggsprogram för Content Pro

Vill du ha mer? Det finns massor av funktioner du kan lägga till i din installation av Restrict Content Pro med tillägg. För närvarande finns det 12 gratis och premiumtillägg skapade av Pippin, för nedladdningskontroll, AffiliateWP, WP Job Manager, MailChimp, Braintree Payment Gateway, Campaign Monitor, Wysija Add On, Math Verification, bbPress integration, CSV User Import, EDD Member Rabatter och tvinga fram starka lösenord.

Och det finns ytterligare 9 tredjepartstillägg att starta, för ActiveCampaign, ConvertKit, iDevAffiliate, MailChimp Pro, BuddyPress, taxamo, GetResponse, villkor och EDD-rabatter. Du kan se och lära dig mer om allt Begränsa tillägg till Content Pro på hemsidan.

Begränsa Content Pro, ett top notch-plugin

Vi ger Restrict Content Pro 5 stjärnor för enkel användning, tillgänglighet av tillägg och tillägg och kvaliteten på dokumentationen. Det är ett bra plugin för nybörjare eftersom alternativen är enkla att förstå och konfigurera, men det är lika passande för avancerade utvecklare som kommer att dra fördel av actionkrokar, mallfiler och mer.

Bli begränsad Content Pro idag

Vi ser fram emot att se dig tillbaka imorgon för ytterligare en helt ny exklusiv affär från en av våra favoritresurser för WordPress – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me