DE: Kommentarer WordPress Comments Plugin Review

Kommentarsystem är föremål för evig kontrovers på WordPress-området. För det mesta plågas de av inkonsekvenser, bra system med fruktansvärda användargränssnitt, de med fantastiska användargränssnitt men hemskt kommersiella alternativ och naturligtvis gratis alternativ med reklam om du inte uppgraderar. Sådan är en värld av kommentarsystem på WordPress. Detta borde inte vara ett problem om inte för det faktum att standardkommentarsystemet på WordPress lämnar mycket att önska. När jag trodde att allt var förlorat och jag borde vara tacksam för att ha Disqus (fylld med reklam) som det bästa alternativet för ett kommentarsystem introducerades jag för DE: Kommentarer.


DE: Comments är ett nytt premiumalternativ för WordPress-kommentarer. Priset är ungefär rätt och presentationen verkar vara bättre än Disqus. Systemet är baserat på det grundläggande WordPress-kommentarsystemet. Det lagrar alla kommentarer i din lokala databas, fungerar som en ny hud med bättre funktioner än standard WordPress, vilket lovar en mycket bättre prestanda och hantering av kommentarer.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

DE: Kommentarer Premium WordPress Plugin

Plugin-prissättningen är indelad i tre olika planer. En 1-platslicens med ett rimligt pris på $ 50 per år och en 3 och 10-licens med en mycket högre prislapp. Du kan prova DE: Kommentarer live demo men om du fortsätter att läsa gräver vi verkligen in hur plugin fungerar.

För denna granskning kommer vi att granska licensen för en webbplats. Processen för att aktivera plugin är ganska enkel. Du får bara nyckeln från din instrumentpanel på DE: Kommentarer och aktiverar sedan nämnda nyckel i din plugin, det är det! Inga dolda länkar, ingen extra reklam – bara ett perfekt fungerande plugin som förvandlar dina kommentarer.

DE: Kommentarer WordPress Kommenteringsfunktioner

Huvudstödet består av olika alternativ som kan konfigureras för att dra fördel av DE: Kommentarer.

Du kan ändra huvudfärgen, aktivera externa URL: er, antal kommentarer och till och med uppladdning av bilder.

Plugin behöver WP Social för automatisk inloggning på sociala nätverk, liknande vad Disqus gör. Den enda skillnaden är att du själv kontrollerar inloggningen så att du måste konfigurera alla sociala nätverk för hand. Detta är en omfattande process, men det är värt det om du vill kontrollera användarinloggningen helt istället för att låta ett externt kommentarsystem kontrollera det åt dig.

Standardabonnemang och meddelandesystem kan justeras men plugin-programmet har ännu inte någon metod för att manuellt konfigurera en SMTP för att skicka dessa e-postmeddelanden. Detta förvandlas till ett problem eftersom de flesta e-postmeddelanden verkar visas med standardtemat som visar DE: Comments-logotypen och det verkar komma in i skräppostmappen på vissa e-posttjänster, främst eftersom e-postmeddelanden skickas via PHP-funktion. En sådan funktion kan läggas till i framtiden men vi har ingen specifik tidslinje.

Konfiguration av varje socialt nätverk på WP Social är ett måste för att DE: Comments Plugin fungerar korrekt. DE: Kommentar ger också ett märkesystem, vilket är bra för att främja ytterligare interaktion med och mellan dina webbplatsbesökare.

Det är viktigt att också påpeka att utvecklaren aktivt stödjer och uppdaterar deras plugin. Vi har varit i kontakt några gånger under den här granskningen och har den inre skopan att en ny och förfinad version av plugin kommer att komma ut inom en snar framtid.

DE: Kommentarer Frontend Funktion & design

Gå vidare – när kommentarerna har aktiverats är det standardlayouten som du ser på dina inlägg och sidor med kommentarer aktiverade.

Det är också viktigt att överväga hur lätt det är att finjustera CSS-koden för plugin för att möjliggöra bättre representation. Att helt enkelt märka en CSS-klass och lägga till den i standard CSS-anpassa i WordPress är mer än tillräckligt för att snabbt ändra utseende (Obs! Utvecklaren förbättrar också anpassningen i nästa utgåva med fler alternativ).

Svaralternativen ser bra ut, med tydliga + och – alternativ för att upp eller ner rösta en kommentar. Dessutom möjliggör det direkt delning av kommentarer, administration och anpassade märken.

Så här ser det ut på en utökad konversation.

Och så ser det ut på en mycket omfattande konversation med Youtube-inbäddningar.

DE: Kommentarer WordPress Kommentars Prestanda

Systemets prestanda är helt enkelt fantastiskt. DE: Kommentarer bryr sig inte hur mycket kommentarer du har på inlägget eftersom det verkar göra hela arbetet baserat på standard WordPress-kommentarsystemet. Databasresurser är minimal eftersom DE: Kommentarer lagrar bara ytterligare värden för röstning och märken och resten laddas som standardkommentarer från WordPress med en bättre stil inbyggd i det.

DE: Kommentarer är lika snabba som vanliga WordPress-kommentarer och verkar vara ännu snabbare än Disqus (det slog till och med det vid UI-presentationen).

DE: Kommentarer WordPress Comments Spam

Eftersom detta är ett plugin som bygger på kärnkommentarer från WordPress har det inbyggt stöd för alla de mest kända spam-plugins för WordPress. För den här recensionen har jag använt Akismet, som är certifierat för att fungera nästan rätt med DE: Kommentarer. Utvecklaren uttryckte också sin avsikt att stödja fler spamfilter plugins i framtiden.

Sista tankar om DE: Kommentarer

DE: Kommentarer är ett utmärkt alternativ för standard WordPress-kommentarer till ett rimligt pris. Plugin fungerar som förväntat och bortsett från några mindre nackdelar som PHP-postfunktionen, formar det sig att bli ett av de bästa kommenteringsalternativen. Plugin har trevligare utseende än Disqus (enligt min mening), det är lätt att arbeta med, och det ökade också interaktionen i bloggen jag testade den för den här recensionen. DE: Kommentarer är också mycket mindre klumpiga än Disqus för styling, med enklare klasser och en lättanvänd struktur.

DE: Kommentarerna har inte ett gratis nivå och inkluderar därför inte någon form av annonspanelreklam. Detta är ett bra plus, eftersom utvecklaren enbart fokuserar på att utveckla, istället för att behöva hantera olika fria val. Detta gör det också enklare att vitra etiketten för klientsajter eftersom det inte finns konstant meddelanden om “uppgradering” eller en annan version.

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vad tycker du om DE: Kommentarer? Har du några frågor angående det här fantastiska nya systemet? Låt oss höra dem i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map