Dina gamla inlägg, befordrade: En återuppliva gammal inlägg WordPress Plugin Review

Återuppliva gamla posten, tidigare känd som Tweet Old Post, är en plugin till skillnad från någon annan. Det löser två intressanta problem som nästan varje person som arbetar på WordPress stöter på någon gång.


Först räknar du snabbt ut att dina gamla inlägg – de som så småningom lämnar din hemsida och hamnar i dina arkiv – aldrig någonsin ser dagens ljus igen. Visst kan du få lite organisk söktrafik, men det är inte alltid så tillförlitligt, även om några av dessa gamla inlägg kanske är det bästa du någonsin har skrivit.

Det andra problemet handlar om sociala medier. När jag började posta på Twitter och Facebook insåg jag en primär oro: Det tar evigt att hantera ett legitimt schema för sociala medier. Även om du tycker att det är roligt att designa bilder och dela coola länkar eller tips på dina sociala sidor, suger det upp din produktivitet som ett Dyson-vakuum.

Och det är ett enormt problem, för alla finns på sociala medier nu, och du går miste om någon enorm tillväxtpotential om du inte konsekvent delar relevant innehåll som dina kunder kan hitta tilltalande.

I ett nötskal, Revive Old Post samlar dina gamla inlägg och flera sociala system i en vacker typ av harmoni. Det når in i dina gamla inlägg och tweets eller delar dem på Facebook, Twitter eller LinkedIn slumpmässigt, vilket gör det så att du inte behöver slösa bort någon av dina dyra tid. Plugin brukade bara ta dina inlägg och tweeta dem, men de har sedan dess integrerats med andra sociala webbplatser, vilket kräver namnändring.

Återuppliva gamla inläggsprocessen för inlägg

För att få igång allt är det ganska enkelt. Gå bara till backend på din WordPress-webbplats, naviger till fliken Plugins på vänster sida av din instrumentbräda och sök efter Revive Old Post-plugin. Klicka på Installera-knappen och aktivera den för att fortsätta.

Återuppliva gamla inlägg - Auto-post till sociala medier

Inställningsfliken Revive Old Post visas på vänster sida av din instrumentbräda en gång, och den heter Revive Old Post – enkel nog. Klicka på huvudfliken för att starta installationen av ditt automatiska delningssystem. På fliken Konton kan du ansluta tre olika sociala konton. Klicka bara på knapparna Twitter, Facebook eller LinkedIn för att skriva in dina egna referenser för att ansluta.

Detta är ungefär så enkelt som det kan bli. De inkluderar några annonser och associerade länkar i huvudområdet på instrumentpanelen, men de är på sidan så det är inte riktigt besvär. Du behöver inte heller välja alla tre konton. Om du bara har ett Twitter-konto klickar du på knappen och loggar in inom några sekunder.

konton

Du kommer att märka att alla inställningar du kan ändra är fint organiserade i små flikar högst upp på sidan. Plugin har faktiskt inte många funktioner, så det är ganska enkelt att behålla din lugn och ställa in saken snabbt. Det är värt att notera att plugin-programmet inte har några onödiga funktioner, så att du inte hittar något rör.

När du går till Allmänna Inställningar på sidan kan du ändra olika alternativ som hur många timmar du vill vänta mellan varje automatisk delning. Detta är den primära inställningen för att ändras eftersom du kanske vill att ett inlägg ska gå ut en gång om dagen, flera gånger om dagen, eller till och med bara en gång i veckan.

Flera andra funktioner är tillgängliga för redigering i det här steget, så du kan ändra saker som hur gammalt du vill nå in i dina inläggsarkiv och antalet inlägg du vill dela med varje runda.

Jag tycker om Lägsta ålder för om du redan delar dina senaste inlägg automatiskt eller manuellt vill du inte att det här systemet ska skicka ut dem igen. Du kan också spåra hur mycket trafik plugin fick dig via Google Analytics och ta bort vissa specifika inläggstyper som du inte vill dela.

Till exempel skulle jag personligen aldrig vilja tweeta en av mina webbsidor eller fakturor, så jag skulle ta bort dessa från kön.

Allmänna Inställningar

Formatera dina inlägg

Flytta till Postformat fliken, kan du se några inställningsalternativ för att inkludera standardtext i varje inlägg som går ut. Jag är kär i det här området, för i de tidiga stadierna av detta plugin kunde du inte inkludera en hashtag eller ett användarnamn i tweets..

Det finns också en fin liten inställning för att använda en URL-förkortare så att tweets inte dyker upp riktigt länge. Andra inställningar inkluderar anpassning av inläggslängd, ytterligare textinklusioner och var du vill att länken ska visas när inlägget går ut.

Välkommen att navigera till Facebook och Linkedin sidor om du vill ändra de också. Dessa flikar liknar ganska Twitter sida.

Postformat

Anpassad schemaläggning och andra Pro-funktioner

När du navigerar till Anpassad schemaläggning fliken, kommer du snabbt att inse att du måste betala en extra avgift för att använda den. Detta är en av de fantastiska funktionerna som ingår i premiumversionen. Med anpassad schemaläggning kan du ställa in vissa timmar och till och med ändra hur många inlägg du vill skicka ut under hela veckan. Till exempel kanske du vill att två inlägg ska skickas ut på måndag med bara ett på söndag.

Anpassad schemaläggning

Här är vad du får mer med Pro-versionen:

  • LinkedIn-inläggsformatering
  • Postering på Facebook och Twitter med bilder
  • Välj vilka inläggstyper du vill dela

Jag skulle ärligt talat aldrig vilja använda plugin om jag inte kunde ta bort allt utom mina blogginlägg, så $ 75 Pro-alternativet är ett måste för mig.

Om du verkligen vill automatisera dina sociala program är detta ett av de bästa sätten att göra det. Därför skulle jag säga att en engångsavgift på $ 75 är värt det. Se bara till att du använder plugin i framtiden. Kom ihåg att du inte bara automatiserar dina sociala webbplatser; får du också en unik möjlighet att nå dina arkiv och göra dina gamla blogginlägg relevanta igen.

När allt är klart att gå kan du klicka på Börja dela knappen längst ner. Plugin innehåller också en Se exempel på inlägg -knappen, vilket är bra för att se hur inlägg kommer att se ut innan du går in.

Börja dela

Utesluter inlägg du aldrig vill skicka ut

Även efter att du har tagit bort de allmänna postgrupperna som sidor och fakturor kan du hitta specifika objekt som aldrig ska skickas ut. Om du går till Uteslut inlägg på vänster sida av din instrumentbräda kan du välja enskilda inlägg som aldrig ska skickas ut via systemet.

Uteslut inlägg


Revive Old Post är en av de bästa plugins för social delning där ute, och du får den extra bonusen att ge HLR till de gamla inlägg som du trodde var döda. 75 $ är inte förändring i chump, men på lång sikt är det vettigt att skaffa ut pengarna om du vill att dina gamla inlägg ska få exponering via sociala medier och vi ger dem 5,0 eftersom det verkligen är en av de bästa sociala plugins som finns.

Låt oss veta i kommentarsavsnittet om du har några frågor om plugin-programmet Revive Old Post!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map