Elementor 2.0 Review: Changeing the Face of Web Design

Elementor 2.0 Review: Changeing the Face of Web Design

I denna Elementor-granskning kommer vi att titta på detta välkända plugin för sidbyggare och dess senaste version av Elementor 2.0. Oavsett om du vill anpassa ett par webbsidor eller utforma en helt ny webbplats, har den nya versionen av Elementor 2.0 verktyg och funktioner som hjälper dig att förverkliga din kreativa vision.


Läs vidare för att ta reda på mer om vad Elementor har att erbjuda och för att få en fördjupad förståelse av de senaste funktionerna som släppts med Elementor 2.0. Vi kommer också att överväga fördelarna med att uppgradera till Elementor Pro. Och de avancerade funktionerna som denna premiumförlängning ger. Låt oss börja…

En introduktion till Elementor

Elementor

För de av er som inte har använt Elementor och vet lite om plugin kommer vi att börja med en snabb introduktion till denna lösning och överväga vad den har att erbjuda.

Elementor är ett populärt pluginprogram för WordPress-sidbyggare som förvånansvärt bara lanserades för knappt två år sedan. Under den tiden har Elementor blivit en seriös konkurrent i världen av plugins för sidbyggare. Det ger en imponerande upplevelse och omfattande funktioner, vilket resulterar i en ständigt växande kundbas.

Elementor stöder båda a fri och premiumversion av deras plugin. Elementor Pro är en förlängning av det gratis plugin-programmet och tillhandahåller avancerade verktyg för att förbättra arbetsflödet och öka konverteringar och försäljning. Vi kommer att diskutera Pro-versionen av Elementor vidare i artikeln. Men för tillfället, låt oss kolla vad den gratis Core Elementor-versionen erbjuder …

Elementor funktioner

Elementor har en intuitiv dra och släpp-redigerare som gör det möjligt för användare att enkelt utforma eller anpassa vilken sida eller anpassad posttyp som helst i WordPress. Och allt utan att behöva röra en kodrad. Alla anpassningar kan göras i framsidan av din webbplats, så att du kan se dina siddesign ske i realtid.

Elementor-mallbiblioteket innehåller över 300 vackert utformade mallar att välja mellan, skapade för att tillgodose alla branscher och nischer. När en mall har valts ger Elementor-redigeraren dig enorm kontroll över alla stylingdetaljer. Mallar och sidkonstruktioner kan sparas och återanvändas samt exporteras för användning på andra webbplatser.

Elementor tillhandahåller också ett komplett paket med widgetar gratis. Dessa widgets fungerar inuti live-sidbyggaren, så att du kan lägga till oändliga designmöjligheter på dina sidor. Här är bara några av de widgetar du kan använda på dina sidor …

 • Bildgalleri.
 • Bildkarusell.
 • Google kartor.
 • Knappar.
 • Video.

Tredjeparts widgets och plugins kan också inbäddas i Elementor-sidbyggaren. Därför kan du omge dig själv med alla dina favorit designelement.

Här är några av de andra toppfunktioner att Elementor erbjuder …

 • Total anpassning över layout.
 • Videobakgrunder.
 • Inline Editing.
 • Ljusbox för bild och galleri.
 • 800+ Google-teckensnitt.
 • Landning Page Design.
 • Mobilredigering.
 • Utvecklare vänlig.

Elementor levereras också med omfattande support, inklusive videohandledning och fördjupade artiklar. Dessa lär dig steg för steg hur du använder detta plugin för att skapa fantastiska webbplatser.

Så nu vet vi lite om Elementor och några av funktionerna som den innehåller i sin gratis kärnversion. Låt oss nästa titta på den senaste versionen av Elementor 2.0 och ta reda på vilka verktyg och funktioner som har lagts till i det redan funktionsrika plugin.

De nya funktionerna i Elementor 2.0

I februari började Elementor-teamet att rulla ut Elementor 2.0. Med varje ny utgåva av funktioner hoppas de på att lösa de problem som människor som använder WordPress möter dagligen när de försöker utforma och anpassa webbplatser. Så vilka funktioner har introducerats, och hur kommer de att förbättra Elementor-upplevelsen?

Elementorblock

Blocks

En av de första funktionerna som släpptes under Elementor 2.0 var Elementorblock. Denna helt gratis funktion ger ett flexibelt sätt att bygga sidor snabbt och effektivt.

Block är i huvudsak fördesignade sektioner som tillsammans kan skapa kompletta sidor. Bläddra och filtrera genom de olika tillgängliga designalternativen och lägg sedan till lämpliga block på varje sida på din webbplats med bara ett klick på en knapp. Detta ger dig mer flexibilitet än sidmallar, men ändå tillräckligt med designstöd för att spara tid och säkerställa att du producerar en användarvänlig, professionell och tilltalande webbplats.

Varje block kan anpassas, så att du kan förvandla innehållet och snabbt förvandla dina tankar och idéer till en webbplats. Och block är förbyggda med widget- och layoutinställningar, så att du helt enkelt kan koncentrera dig på designprocessen och inte oroa dig för de tekniska aspekterna av att bygga en sida. Block kan sedan sparas och återanvändas på olika sidor.

Att välja och välja block för att skapa en sida är inte bara ett roligt sätt att designa. Block blockerar ditt arbetsflöde och hanterar din skapande, vilket resulterar i färdiga, avancerade sidor, på kort tid.

För närvarande finns det i blockbiblioteket 253 olika blocktyper tillgängliga, fördelade på 15 kategorier, inklusive Pris, Team, Testimonials, Portfolio, Call to Action och Prenumerera. Elementor-teamet kommer också att lägga till i detta bibliotek över tid och se till att oavsett vilket projekt du har kommer det att finnas block som passar.

Elementor Developer API

Developer API

I april tillkännagav Elementor sin nya Utvecklare Center för Elementor-utvecklare. Detta är en ny webbplats och en verkligt imponerande resurs – en som kommer att ha stor inverkan på alla WordPress-utvecklare som vill utvidga Elementor eller integrera den i en produkt.

Utvecklarcentret har två avsnitt …

Låt oss titta på båda dessa mer i detalj …

Elementor Developer Resources

Developers Resources Center innehåller steg-för-steg-guider, handledning och kodexempel som förklarar hur utvecklare kan skapa sina egna Elementor-tillägg eller anpassade lösningar för klienter. Det finns både information för plugin- och temautvecklare, liksom information om senaste WordPress-kodningsstandarder och senaste bästa metoder.

Elementor-kodreferens

Med hjälp av Elementor Code Reference-dokument kan du snabbt lära dig vad varje Elementor-funktion, klass, metod och krok gör. Här kan du enkelt söka i kodreferensen för att hitta specifik kod, som automatiskt uppdateras med varje ny version av Elementor-versionen. Elementor-teamet planerar också att lägga till bitar och kodexempel till kodreferensen inom överskådlig framtid.

Om du är ett WordPress-plugin eller temautvecklare är Elementor Developers Center en ovärderlig resurs och väl värt att kolla in.

Elementor Pro 2.0 – Theme Builder

Theme Builder Elementor 2.0

Lanseringen av Elementor Pro 2.0 har sett den här sidan byggaren plugin uppgraderas till att inkludera tema byggare funktioner. Fram till nu har det inte varit möjligt att anpassa vissa områden i ditt tema med Elementor Pro-redigeraren, till exempel sidhuvud, sidfot, enstaka inlägg och arkiv..

Elementor Pro Theme Builder har utökat konceptet med mallar och introducerat nya malltyper för sidhuvuden, sidfot och andra områden på din webbplats. Detta gör det möjligt att nu utforma och anpassa alla delar av din webbplats, inte bara innehållsområdena, med hjälp av Elementor-drag-och-släpp-redigeraren. Så säg adjö till koden!

Elementor Pro Theme Builder arbetar med alla WordPress-teman och gör att du kan bygga alla aspekter av din webbplats visuellt, i framsidan av din webbplats. Genom att använda dynamiska mallar kan du skapa ramverket för ditt innehåll och sedan använda det på din webbplats. Mallarna fylls sedan med dynamiskt innehåll från din webbplats med bara ett klick.

Elementor Pro 2.0 erbjuder också 25+ sid- och sidfotblock, samt en klibbig rubrikfunktion som hjälper dig att komma igång. Du kommer inte längre att begränsas av rubriken och sidfoten för ditt tema. Du kan nu använda Elementor-blocken för att skapa snygga och iögonfallande mönster som fungerar tillsammans med resten av webbplatsens varumärke.

Elementor Pro 2.0 – Features Still to Come

Fortfarande att komma

Som vi nämnde tidigare rullas Elementor 2.0 ut i steg. Och för Elementor Pro 2.0 finns det fortfarande funktioner som kommer.

WooCommerce-integration bör vara med oss ​​inom kort och ge kraftfull designkontroll över din WooCommerce-butik, produktsidor och andra e-handelselement genom Elementor Editor. Widgets kommer att inkludera …

 • WooCommerce Products Widget – Visa och filtrera dina WooCommerce-produkter på din webbplats.
 • WooCommerce-kategori-widget – Välj vilka produktkategorier som ska visas.
 • Woo Elements Widget – Lägg till e-handelssidor på din webbplats, inklusive en vagnssida, en enda produktsida, kassasida och mer.
 • Woo Lägg till i kundvagnswidget – Visa en ‘Lägg till i kundvagn’ -knapp.

Dessa integrationer gör Elementor till det perfekta verktyget för att designa en e-handelswebbplats till dina exakta specifikationer.

Även att komma åt är omfattande stöd för Avancerade anpassade fält (ACF) och verktygset. Med den här funktionen kommer du att kunna skapa innehållsfält i ACF eller Toolset och sedan integrera dem visuellt på vilken sida som helst. Vilket för utvecklare där ute kan vara en spelväxlare.

Bör du uppgradera till Elementor Pro?

Elementor Pro

Efter att ha läst om den anmärkningsvärda Theme Builder som Elementor-teamet har införlivat i tillägget Elementor Pro, liksom WooCommerce, ACF och Toolset-integrationer som är runt hörnet, kanske du undrar om du ska uppgradera till Pro.

Så låt oss ta en snabb titt på vad annars Elementor Pro har att erbjuda …

 • Pro-mallar – Välj från ett urval av avancerade pro-mallar.
 • Blanketter – Designa och lägga till kontaktformulär, prenumerationsformulär, inloggningsformulär och mer.
 • Media – Visa bilder och video med en karusell- eller bildspel.
 • Anpassad CSS – Lägg till din egen kod och se den i handling på liveredigeraren.
 • Integrationer – Integrera enkelt med MailChimp, Facebook SDK, reCAPTCHA och Adobe TypeKit, för att nämna några.
 • Sociala medier – Lägg till delningsknappar, sociala ikoner, Facebook-integrationer och mer.

Elementor Pro-användare kan också dra nytta av kundsupport dygnet runt. Få snabbt hjälp med frågor och svar på eventuella frågor som kan uppstå. Uppenbarligen är Elementor Pro ett anmärkningsvärt verktyg, och om du är seriös när det gäller kvaliteten på din webbplats design, bör uppgradering till Pro vara på din radar.

Slutliga tankar om Elementor 2.0

Som du kan se, har Elementor 2.0 några imponerande nya funktioner. Från Elementor Blocks och Developer API, till den fantastiska nya Elementor Pro 2.0 Theme Builder och avancerade integrationer, ändrar Elementor ansiktet för webbdesign. Att Elementor-plugin är ett måste för alla som utformar eller anpassar en webbplats säger sig självt – men kommer du att välja gratis- eller premiumversion?

Har du några frågor om de nya versionerna av Elementor 2.0? Tveka inte att fråga i kommentarerna nedan …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map