Fanciest Author Box: The Best Author Box Solution for WordPress?

Att hantera en WordPress-webbplats med flera författare är som en annan värld jämfört med att köra en enmansshow (eller en person visa för att vara politiskt korrekt ;-)).


Du har en rad nya överväganden att hålla reda på: användarroller och -funktioner, redaktionella uppgifter och så vidare. Men sidorna är enorma – med att skapa innehåll så tidskrävande kan det vara oerhört fördelaktigt att ha flera författare som arbetar på din blogg. Inte bara det, utan att skapa ett team kan skapa en uppfattning bland läsarna att din blogg är en mycket större (och mer värdefull) operation än den var tidigare.

Med detta i åtanke måste du sträva efter att få ut mesta möjliga av din bloggs status för flera författare genom att visa upp varje författare. Detta görs inte lätt med WordPress utanför rutan, men i det här inlägget vill jag introducera dig till ett fantastiskt plugin som gör jobbet med författarfrämjande enkelt.

Författarlådor

Om du är en vanlig läsare av WPExplorer-bloggen, har du antagligen lagt märke till författarens biolåda längst ner i varje inlägg. Här är min:

Fanciest Writer Box

Ganska cool, eller hur? Som ni ser innehåller det mitt huvudskott tillsammans med mitt namn och en kort biografi. Dessutom finns det flikar för mina sociala medieprofiler och en för de senaste inlägg som jag har skrivit här på WPExplorer.

För en webbplats med flera författare är dessa “författarboxar” perfekta – de visar dina författare, som i sin tur visar skalan och kvaliteten på din blogg. Alternativet är att inkludera några rader i slutet av inlägget, som knappast har samma inverkan. För mig är författarlådor som exemplet ovan endast sätt att visa upp författare på din WordPress-blogg.

Vilket tar mig till Fanciest Writer Box. I ett nötskal ger plugin-programmet dig möjlighet att infoga författarens biolådor på flera platser på din WordPress-webbplats. Det är dess mest grundläggande funktionalitet.

Fanciest Writer Box

Standardfönstret författarbox visas.

Tro det eller inte, vi använder Fanciest Author Box på denna webbplats. Medan våra författarlådor ser mycket annorlunda ut än exemplet ovan, visar det delvis dess flexibilitet och användarvänlighet.

Låt oss titta närmare!

Det grundläggande

När du har installerat Fanciest Author Box läggs olika nya fält till i alla profiler i WordPress:

Några av inställningarna på profilskärmen.

Några av inställningarna på profilskärmen.

För att komma igång, lägg bara till relevant information i ovanstående fält och tryck på Spara. Det är allt! Du har nu en fullfjädrad författarbox igång på din webbplats.

Om du bara är intresserad av att komma igång med författarlådor för din webbplats, behöver du bara fylla i denna information. Fanciest Writer Box gör resten åt dig.

Med det sagt kan du verkligen göra för att få ut så mycket som möjligt av den här plugin-funktionen.

Författarens ruta i detalj

Låt oss titta på ett levande exempel – en blogg med flera författare som jag för närvarande arbetar med: Gratis råd om online-datering.

Jag har inte tid att skapa allt innehåll själv så jag har outsourcat mycket av skrivandet till ett litet team. Det är en win / win – jag får innehåll av högsta kvalitet som produceras för webbplatsen och (delvis genom att använda Fanciest Author Box) verkar storleken på min blogg så mycket större för det faktum.

Här är en av mina författars profiler på den bloggen:

Fanciest Writer Box

Som ni ser har Gina inkluderat sitt Twitter-handtag och sitt Facebook-användarnamn, så dessa flikar har lagts till automatiskt. Om du klickar på flikarna på sociala medier får du möjlighet att följa eller gilla henne.

Som du kan se från min egen författarbox här på WPExplorer finns det ett antal potentiella flikar:

 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Linkedin
 • Senaste inläggen

Du kan också inkludera en “Anpassad” -flik som kan innehålla nästan vad du vill.

Profilfotoet dras automatiskt från profilens e-postadress ” Gravatar, men om du inte har en så kan du alltid länka profilen till en foto-URL.

The Many Uses of Fanciest Writer Box

Standardanvändningen av Fanciest Writer Box är ganska uppenbar – den visas längst ner i varje inlägg (du kan också ställa in att den ska visas på sidor). Men det är inte där dess myriad använder slut; Du kan faktiskt ställa in den så att den ska visas var som helst via widgets, kortkoder eller PHP-kod.

Jag har använt den här funktionen för att presentera alla författare på min datingsajts sida Om. Här är mina vanliga författare:

Vanliga författare

Och några av mina bidragsgivare:

Medverkande

Istället för att behöva kopiera sina huvudbilder och bioinformation på sidan Om kan jag bara använda [[Ts_fab]] kortkod för att visa författarlådorna.

Den här kortkoden kan anpassas på flera sätt – i exemplet ovan har jag dragit enskilda profiler och tagit bort flikarna (visar endast bio) med hjälp av följande kod: [[ts_fab authorid = "xx" tabs = "bio"]].

Som du ser är det med Fanciest Writer Box extremt enkelt att visa upp dina författare nästan var du än vill.

Anpassa författarboxen

Jag nämnde tidigare att utformningen av författarlådorna är anpassningsbar (vilket visas av våra författarlådor här på WPExplorer). Det är extremt enkelt att ändra den grundläggande formateringen via sidan Inställningar:

Färginställningar

Som du kan se kan du ändra färgerna på varje element i en blixt med hjälp av den inbyggda WordPress färgväljaren. Och om du ångrar vissa vilda färgval finns det alltid ett alternativ att återställa till standard.

Om du letar efter något som är lite mer skräddarsytt kan du anpassa CSS – du kommer att upptäcka att var och en av de element som utgör författarboxen är tydligt märkta och lätta att redigera som det är lämpligt. Det var exakt vad vi gjorde här på WPExplorer för att producera en författarbox som smälter smidigt in i bloggens design.

Det fria alternativet

While Fanciest Writer Box är ett premium-plugin, det kommer bara att få dig tillbaka $ 10. Det är ett värdigt pris att betala för en så väl utformad och dokumenterad plugin (för att inte tala om det fantastiska stödet och det faktum att killarna på Themato soppa är fantastiska och förtjänar pengarna!).

Skaffa den finaste författarboxen

Men om du vill ha en testkörning innan du tar steget, bara ge Fancier Writer Box sedan. Det är en gratis version av plugin som kan laddas ner från WordPress.org. En nästan perfekt stjärnklassificering bör gå långt för att övertyga dig om att detta är den bästa författarlådan där ute!

Ett perfekt plugin?

När jag granskar ett plugin gör jag ett försök att välja ut brister, även om jag tycker att det är en bra lösning totalt sett. Men med Fanciest Writer Box kan jag inte tänka på något annat än det mest mindre greppet.

Till exempel skulle det vara trevligt att ha ett uppladdningsalternativ för profilfoton istället för att behöva ladda upp bilden separat och klistra in webbadressen i det relevanta fältet. Det vore också coolt att ha relevanta flöden inom flikarna Twitter, Facebook, Google+ och LinkedIn i motsats till bara ett prenumerationsalternativ..

Men det handlar om det för att vara ärlig – jag kan inte tänka på något annat sätt att förbättra detta plugin. Jag är säker på att killarna på Themato Soup kommer att tänka på några coola nya funktioner, men deras fantasi och kreativitet överträffar mina!

Sammanfattningsvis, om du vill skapa en blogg av hög kvalitet med flera författare och ge dina författare den exponering de förtjänar, är Fanciest Author Box de lösning. Det är oändligt och erbjuder en nästan felfri funktionsuppsättning. Jag använder det själv och du kan se det här på WPExplorer – vilket bättre stöd är det?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map