Granskning av affiliate-kuponger: Öka konverteringar och försäljning

Granskning av affiliate-kuponger: Öka konverteringarna och få mer försäljning

Är du en affiliate-marknadsförare som vill öka klickfrekvensen och försäljningen på din webbplats? Om så är fallet, kommer du definitivt att älska denna recension av affiliate-kuponger WordPress-plugin.


Jag tror att du kommer att hålla med när jag säger: det är utmanande att skapa en framgångsrik affiliate-webbplats. Allt från att hitta de bästa erbjudandena till marknadsföring och omvandla användare till kunder är inget skämt.

Som sådan behöver du bara de bästa verktygen för att göra framsteg billigt, snabbt och utan att dra ut håret. Om du är ute efter ett sådant verktyg, säg ett stort hej till Affiliate-kuponger.

I det här inlägget upptäcker du funktionerna som gör affiliate-kuponger till en av de bästa affiliate-plugins som du får på internet.

Vi konfigurerar och testar också plugin-programmet så att du kan slå marken igång. Om det låter spännande, låt oss släppa taget och dansa!

Vad är affiliate-kuponger?

anslutna kuponger wordpress plugin

Första saker först, vad är exakt affiliate-kuponger och vad gör det? I en rad är Affiliate-kuponger en vacker WordPress-plugin som hjälper dig att marknadsföra din kuponger och erbjudanden lätt.

Tack vare en spännande serie funktioner kan du använda plugin för att effektivt öka konverteringarna på din affiliate-kupongwebbplats.

Om du, som många andra dotterbolag, använder kuponger och erbjudanden metod för att marknadsföra produkter och tjänster, kommer du särskilt att älska affiliate-kuponger WordPress-plugin.

Plugin hjälper dig att enkelt skapa kuponger och sedan visa dem på din webbplats vackert, vilket innebär bättre konverteringar för dig.

Dessutom sparar du mycket tid medan du får mer försäljning eftersom plugin är oerhört lätt att använda.

Plugin har en intuitiv administratörspanel och lockande stilar som gör att dina produkter blir lätta.

Tillhört dig av utvecklare extraordinaire flowdee, är affiliate-kuponger välkodade, lätta och den perfekta lösningen för alla seriösa marknadsförare.

Det finns i två smaker. EN gratis version det är perfekt för alla dotterbolag och en premiumversion som packar ännu fler funktioner för elanvändaren.

Nu när du vet vad affiliate-kuponger är, låt oss fortsätta och upptäck de funktioner som gör att dina affiliate-marknadsföringsdrömmar går i uppfyllelse.

Affiliate-kuponger Viktiga funktioner

En plugin är bara lika bra som de funktioner som den erbjuder. Så hur samarbetar affiliate-kuponger mot tävlingen när det gäller funktioner? Läs vidare för att lära dig mer.

Responsiv & mobilvänlig design

Under denna tid har du inte råd att driva en stel webbplats som är svår att använda på smartphones och andra mobila enheter.

En styv design är särskilt nackdel för en marknadsförare som vill öka försäljningen, eftersom utsikterna är mer benägna att klicka på tillbaka-knappen länge innan de kommer till dina kuponger..

WordPress-proffsen bakom affiliate-kuponger vet detta, varför de gjorde plugin 100% lyhörd och mobilvänlig.

Nu behöver du inte oroa dig för att plugin kommer att krossa din design oavsett vilken enhet kunden använder.

Oavsett enhet kommer alla användare att ha en smidig upplevelse på din webbplats, vilket betyder fantastiska saker för din slutlinje.

Dessutom stöder affiliate-kuponger snabbare mobilsidor eller AMP.

Kompatibilitet med alla WordPress-teman

Har du någonsin installerat ett plugin som krossade ditt WordPress-tema? Kanske har vissa stilar varit i konflikt och saker var överallt.

Om det inte var fallet, kanske någon plugin-stil bara inte passade bra med resten av ditt tema, och några gränser var inte i linje?

Har du någonsin varit tvungen att ändra ett tema helt bara för att arbeta med en viss plugin? Vi vet hur inkompatibilitet med plugin-tema kan ge dig en dålig smak i munnen.

Några plugins är ökända för att röra ditt tema, men affiliate-kuponger är inte en av dem. Tack vare bra kodning, inbyggda mallar och en handfull kortkoder kan du använda plugin-enheten var som helst på din webbplats utan kompatibilitetsproblem.

Flera stilar och anpassad CSS

Varje webbplats har olika stilar, av vilka några är personliga preferenser. Och det är allt eftersom frontend är lika viktigt som backend.

Om du använder en kupong och erbjuder plugin som inte tillåter anpassning kommer dina kuponger att se ut på sin plats. Eller fula.

När allt kommer omkring, vill du inte ha ett anslutet tilläggskupongkupong som låter dig visa kuponger och erbjudanden i dina egna unika stilar?

Om det är ett rungande ja, kommer du att njuta av det faktum att Affiliate-kuponger levereras med omfattande anpassningsalternativ. Ovanpå flera olika pre-made stilar och mallar, Du kan anpassa plugin via CSS tills du tappar.

Det är inte allt, du kan anpassa de färdiga mallarna och skapa dina egna. Tillgängliga mallar inkluderar Standard, rutnät, lista och widget.

Detta betyder att dina kuponger kommer att se exakt ut hur du ser dem i ditt sinne och matcha resten av din webbplats. Harmony i stil är alltid bra för bättre konverteringar, och du kan inte argumentera med psykologi.

Dessutom kommer plugin med flera widgetar som låter dig visa dina kuponger i sidofältet och andra widgetområden. Två inbyggda färgteman i.e., Mörk och Ljus, göra saker ännu mer intressanta.

Affiliate-kuponger Klicka för att avslöja

Dessutom kommer premiumversionen med en ny och lysande funktion som kallas Klicka för att avslöja. Funktionen är populär bland dotterbolag eftersom den hjälper dig att dölja rabattkoder tills användaren klickar på kupongen. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till en uppmaning till din webbplats och kan till och med bidra till att öka konverteringsgraden. Prata om oändliga display- och stylalternativ!

Kraftfulla kupongalternativ

Styling åt sidan, en plugin som levereras med kraftfulla back-end-alternativ är alltid en välkommen idé. Jag menar, varför fokusera på frontend när motor det är baksidan är ingenting att skriva hem om?

Det skulle vara som att klä en katt i leopardtryck, och jag blir verkligen dålig med mina analogier �� Men du vet redan hur den här går; du kan inte för ditt liv säga att du har en leopard.

Samma fall gäller plugins, frontalternativen är ingenting om baksidan suger. Affiliate-kuponger suger inte, damer och herrar.

Tvärtom, det kommer med en kraftfull adminpanel som är full av alla alternativ du behöver för att skapa och marknadsföra kuponger som proffsen.

Här är en lista för att visa vad jag menar (du kommer att se mer när vi installerar plugin). På adminpanelen kan du:

 • Skapa flera leverantörer och fördefiniera affiliate-länkar
 • Lägg till ett obegränsat antal kuponger och erbjudanden
 • Definiera anpassad kupong och erbjudanden
 • Länka kuponger till leverantörer med ett klick
 • Klicka, kopiera och visa statistik
 • Aktivera händelsespårning
 • Dölj datum och kuponger som löpt ut
 • Beskriv dina kuponger
 • Kategorisera kuponger
 • Style med anpassad CSS
 • Markera och ha enskilda kuponger
 • Bokstavligen uppnå det omöjliga ��

Superior support i världsklass

Jag har upplevt dåligt stöd tidigare, och jag kan inte önska det på min värsta fiende. Det gör ont mycket när du inte kan hitta hjälp när du behöver det. Vanligtvis leder dåligt stöd till onödig stress och inkomstbortfall.

Så vad händer om du stöter på problem när du använder pluginprogrammet Affiliate Coupons? Kommer du att fastna eller kommer du att få snabb och hjälpsam support? Låt oss se hur du kan få support.

Till att börja med finns det en kunskapsbas som svarar på många relevanta frågor. Det här avsnittet besvarar förförsäljning, installation, felsökning, utökning, styling, licensiering och andra frågor.

För det andra får du ett avsnitt med vanliga frågor (FAQ) som svarar på många frågor på en sida, vilket är bekvämt att säga minst.

Om ovanstående alternativ misslyckas kan du alltid höja en supportbiljett för att direkt kommunicera med det professionella supportteamet.

Bortsett från, låt oss nu installera och provköra affiliate-kuponger.

Hur man installerar och använder affiliate-kuponger

Det är enkelt att installera pluginprogrammet för affiliate-kuponger. Oavsett om du är nybörjare eller proffs kan du ställa in allt på tio minuter. Det är enkelt att konfigurera alternativ och utforma kupongerna, men ta inte mitt ord för det, låt oss börja fungera.

Installera affiliate-kuponger

För att få bollen att rulla måste du installera gratisversionen. Annars fungerar inte premiumversionen. Det beror på att premiumversionen är byggd ovanpå det gratis plugin-programmet men har några användbara funktioner som sparar dagen.

Logga in på din WordPress admin-instrumentpanel utan att gå vidare och navigera till Plugins> Lägg till nytt. På nästa skärm, dvs.., Lägg till plugins, ange “Affiliate Coupons” i sökordsrutan och klicka sedan på Installera nu när du hittar plugin.

anslutna kuponger

Därefter aktiverar du plugin genom att klicka på Aktivera -knappen som ersätter Installera nu -knappen på samma skärm.

Om du har köpt en kopia av pro-versionen måste du först ladda ner din kopia från Affcoups.com. Logga sedan tillbaka till din WordPress admin-instrumentpanel och navigera till Plugins> Lägg till nytt. Men istället för att söka som vi gjorde med gratisversionen, klicka på Ladda upp plugin längst upp på skärmen som visas nedan.

affiliate kuponger pro version

Klicka sedan på Välj FIL -knappen och sedan Installera nu -knappen som vi beskriver i bilden nedan.

installera affiliate-kuponger pro-version

Vänta på installationen för att slutföra och sedan Aktivera plugin. Just nu är Affiliate-kuponger redo att användas. Låt oss nu skapa en provkupong.

Skapa en kupong

Att skapa kuponger med affiliate-kuponger är enkelt arbete. Men innan du lägger till en kupong måste du lägga till en leverantör. Navigera till Affiliate-kuponger menypost och klicka på Försäljare enligt nedanstående.

lägga till en ny leverantör till affiliate-kuponger

Klicka sedan på Lägg till leverantör som beskrivs nedan.

lägger till ny leverantör

Fyll därefter i leverantörsinformation och tryck på Publicera som vi markerar på bilden nedan.

Nu när vi har en leverantör, låt oss skapa vår första kupong. Navigera till det nya Affiliate-kuponger menypost och klicka på Lägg till kupong som vi visar nedan.

skapa ny kupong med hjälp av plugin-programmet för kopplade kuponger

Detta leder till skärmen för att skapa kuponger som visas nedan. Fyll i formuläret med dina kupongdetaljer och tryck på Publicera när vi markerar. Din skärm kan se annorlunda ut, eftersom jag förmodligen kan säga testar jag Gutenberg Editor. Oavsett om du är i Gutenberg- eller Classic Editor-lägret, förblir processen i stort sett densamma.

lägga till ny kupong

När du har skapat kupongen navigerar du till Affiliate-kuponger> Alla kuponger för att se din kupong såväl som kortkoden som ska användas. Se bild nedan för mer information.

Jag gick vidare, skapade en ny sida och klistrade in kortkoden. Följande bild visar vår exempelkupong. Observera att jag använder temat Twenty Seventeen.

Inte illa alls med tanke på alla andra visningsalternativ till ditt förfogande.

Navigera till för alla andra inställningar Affiliate-kuponger> Inställningar på din WordPress admin-meny som visas nedan.

Snabbstartsguide

Den första skärmen du möter under inställningar är Snabbstartsguide. På den här skärmen (visas nedan) lär du dig hur du ställer in plugin och hur du visar dina kuponger på flera sätt.

affiliate-kuponger inställningar

Som du ser finns det massor av kraftfulla kortkoder du kan använda för att infoga dina kuponger. Använd bara de parametrar du föredrar. Till exempel kan du sätta ihop en liten kortkod för att visa de senaste, aktiva kupongerna som du kan lägga till på din hemsida:

[affcoups max = "4" orderby = "date" hide_expired = "true"]

licensiering

Den andra skärmen du ser efter det är licensiering. Här kan du lägga till din licensnyckel för att få regelbundna uppdateringar och professionellt stöd.

Kupongsidor

Nästa vi har Kupongsidor visas nedan.

På skärmen ovan kan du välja att:

 • Skapa sidor för varje kupong (som jag skulle rekommendera om du lägger till betydande innehåll i dina kuponger, om du vill att dina enskilda kuponger ska visas i Googles sökresultat)
 • Omdirigera länkar och knappar till kupongsidor först
 • Definiera en anpassad snigel för enstaka kupongsidor
 • Inkludera kuponger i dina sökresultat på plats

Allmän

Efter det har vi Allmän panelen markerad nedan.

De Allmän panelen är den längsta eftersom det är där all åtgärd är. Du kan göra mycket på skärmen ovan, och många är viktiga inställningar så jag rekommenderar starkt att du inte hoppar över den här sidan.

Härifrån kan du definiera viktiga standardkupongkuponger, till exempel beställningsmall och standardlayoutmall. Du kan också definiera ditt kupongutdragslängd, redigera / anpassa knapptexten och lägga till anpassad CSS.

Spårning och statistik

Nästa skärm är Spårning och statistik som innehåller ett par användbara alternativ.

På skärmen ovan kan du se att det finns ett alternativ för att inaktivera inbyggd spårning. Men jag ser inte varför du skulle vilja göra det, såvida du inte upplever problem.

Det andra alternativet är värt att aktivera. På så sätt kan du spåra klick med Google Analytics, Google Tag Manager och Matomo (tidigare känd som Piwik). Detta ger dig inblick i vilka kuponger som konverteras.

Hjälp och support

Och slutligen kommer Hjälp och support skärm.

Även om skärmen inte erbjuder kontaktinformation eller en direktlänk till biljettstöd, erbjuder den information som kan komma till nytta om du får problem med plugin-programmet. Skärmen visar felloggar och ännu viktigare en snabb bild av dina WordPress- och PHP-versioner. Om du någonsin stöter på problem med plugin-programmet börjar du här innan du kontaktar supporten (de behöver troligen den här informationen för att hjälpa dig ändå).

Affiliate-kuponger Kundrecensioner

Folk söker efter WordPress-plugin för affiliate-kuponger, och vad finns det för att inte älska. Plugin-enheten är lätt att använda även om den är fullständig med fantastiska funktioner. Den gratis versionen har en nästan perfekt 5 stjärnor (gå över till WordPress.org att se själv) tillsammans med fantastiska recensioner från proffskunder.

I slutet av dagen är det säkert att säga att du är i goda händer med Flowdee och Co., eftersom – mellan dig och mig – det här är ett fantastiskt plugin.

Priser för affiliate-kuponger

För bekvämligheten denna dåliga pojke erbjuder, tycker jag ärligt att priset är för lågt. Utvecklarna erbjuder tre prispaket baserat på antalet webbplatser som visas på bilden ovan.

I skrivande stund, 39 dollar Personligt paketet stöder en webbplats, 99 dollar plus paketet innehåller tre webbplatser, och 199 $ Pro paketet kan användas på upp till tio webbplatser. Och naturligtvis finns det gratisversionen tillgänglig på WordPress.org.

Slutliga tankar om vår granskning av affiliate-kuponger

Vi vet alla att du, som en marknadsförare som har en anknytning, har mycket lite utrymme att göra misstag med dina kampanjer. Du behöver alla de bästa verktygen du kan få. Om du använder kuponger och erbjudanden på din webbplats är Affiliate-kuponger den riktiga affären.

Affiliate-kuponger är en lysande plugin för ditt affiliate-företag. Det är lätt att använda och har massor av spännande funktioner (som de flera mallarna). Dessutom påskyndar det verkligen processen att lägga till och hantera kuponger på din webbplats. Du kommer aldrig att glömma att ta bort en giltig kupong igen. Sammantaget rekommenderar jag att du försöker plugin-programmet. Mellan gratis- och proversionerna kan det fungera för varje budget.

Få affiliate-kuponger     Prova Live Demo

Har du försökt använda Affiliate Coupons-plugin för WordPress? Vad är dina tankar? Har du en fråga eller ett förslag? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map