Hantera händelser bättre med den moderna händelsekalendern

Hantera händelser bättre med den moderna händelsekalendern

Jag tror att du kommer att hålla med när jag säger: att köra en evenemangswebbplats är en utmanande prestation. Du måste skapa händelser, publicera samma på din webbplats och registrera deltagare utan att krossa saker. När du arbetar med variabler som olika tider, priser och platser för olika evenemang blir uppgiften 10X svårare.


Det visar sig; Du kan enkelt skapa ett händelseshanteringssystem på din webbplats med hjälp av plugin-programmet för moderna händelser kalender. Och i dagens granskning / hur du ska posta, visar vi dig exakt varför Modern Events Calendar är en av de bästa WordPress-händelseplugin för att gå in på webben.

Läs vidare för att upptäcka de funktioner och alternativ som gör Modern händelsekalender plugin sticker ut från mängden. Glöm inte att kolla in coola videor har vi lagt till mot slutet av artikeln. Annat än så, dela dina tankar i kommentarerna. Det är ur vägen, låt oss komma igång.

Vad är moderna händelsekalender?

modern händelse kalender plugin granskning

Modern Events Calendar är ett lysande plugin som hjälper dig att skapa, publicera och hantera händelser på din WordPress-webbplats. Det är hjärnan till Webnus Team, ett ärade WordPress-tema och plugin-utvecklare. Plugin är full av alla funktioner som du behöver för att hantera händelser på din WordPress-webbplats som en proffs.

Och som namnet antyder erbjuder Modern Events Calendar dig de senaste designmetoderna och ett praktiskt sätt att hantera händelser utan att bryta svett. Som sådant är plugin-enheten mobilklar, fullt responsiv, översättningsklar och spelar bra med dina favoritverktyg, som WooCommerce, bland andra.

Plus att plugin är exceptionellt användarvänlig och väl utformad för att spara massor av tid. I stället för att slösa bort tid på att konfigurera inställningar, kan du ställa in hela saken med några klick och slå marken igång. Att skapa och hantera händelser med MEC är lika enkelt som A, B, C, du behöver inte någon att hålla handen.

Om du letar efter ett fantastiskt plugin för evenemangshantering för din WordPress-webbplats är Modern Events Calendar den riktiga affären. Och tack vare bra snabb kundtjänst hjälper plugin dig att spara tid, pengar och ge en fantastisk användarupplevelse på din webbplats.

Nu när du vet vad vi arbetar med börjar vi med den kostnadsfria versionen av Modern Events Calendar. Senare i granskningen täcker vi PROFFS version och tillägg som ger dig mer funktionalitet utan att bryta banken. Utan att slösa bort en sekund, låt oss se vad plugin tillhandahåller när det gäller funktioner.

Funktioner för moderna evenemangskalender

moderna evenemangskalender funktioner

Plugin för moderna evenemangskalender förpackar en stans i funktionsavdelningen. Till och med gratisversionen får dig att le med en imponerande serie funktioner som går utöver vad många konkurrerande plugins erbjuder. Du kommer att ha en fantastisk tid med gratisversionen, men om du väljer att uppgradera kan du bara förvänta dig mer kraftfulla funktioner.

Antalet funktioner på den här saken är ganska långt, men jag kommer att göra mitt bästa för att sammanfatta vad du kan förvänta dig av en WordPress-händelseplugin som ingen annan. Dessutom kommer du förmodligen aldrig att behöva alla funktioner ändå, men om du någonsin gör det, moderna händelser kalendern gör inte besviken.

Moderna evenemangskalender skickas med en mängd olika funktioner som vi har klassificerat nedan.

Händelsefunktioner

även moderna evenemangskalender

Plugin kommer med ett bra urval av funktioner och alternativ som gör att du enkelt kan skapa en mängd olika evenemangstyper. Till att börja med kan du skapa en-dagshändelser, heldagshändelser och händelser som håller mer än en dag.

Dessutom kan du anpassa dina evenemang i stor utsträckning. Till exempel kan du lägga till händelser i Google Kalender, iCal eller Outlook för att hantera händelser med ditt favoritverktyg. Dessutom kan du enkelt lägga till bilder, arrangörer, högtalare, taggar, kategorier, anpassade bokningsformulär, timtabeller, biljettvariationer och kartor till dina evenemang.

Vidare kan du ställa in händelser som ska upprepas på anpassade dagar, t.ex. varje första måndag i varje månad och så vidare. Det är inte allt; du kan skapa händelser som händer dagligen, veckovis, månadsvis eller årligen. Du kan också skapa oändliga händelser, visa visade händelser, ställa in nedräkningar av händelser, dölja händelsetid, lägga till dynamiska händelsetiketter och göra så mycket mer.

Fret ingen; får du se de flesta av dessa funktioner i aktion när vi testkör pluginprogrammet senare i artikeln. Låt oss för närvarande täcka fler funktioner.

Displayfunktioner

funktioner för moderna evenemangskalender

När det gäller visning av händelser på din webbplats är inte plugin-modulen för händelser kalender kort av attraktiva layouter som inte kommer i vägen för användarupplevelsen. Dina evenemang ser skarpa och rena ut och är tillgängliga att visa och boka. Detta är verkligen bra nyheter eftersom många andra händelseplugins kräver massor av anpassning för att få ett anständigt utseende.

Men moderna händelsekalender har inget av det. För att hjälpa dig att visa dina händelser i bästa möjliga ljus, kommer plugin med flera färgskal, möjlighet att välja anpassade färger, teckensnitt Awesome ikoner, 5 listvyer, 7 rutnätvyer, full kalendervy, agendavy, murvy, händelser på Google Maps, kraftfull händelsessökning och så vidare.

Så oavsett om du vill visa dina händelser i ett rutnät, lista, karusell eller modal, har plugin-modulen för händelser kalender ryggen. Med fullt RTL-stöd, filter och så mycket mer kommer dina evenemang att se bra ut på olika enheter. Dessutom, tack vare alla anpassningsalternativ du får kan du anpassa dina evenemang till ditt varumärke på några minuter.

Bokningsfunktioner

funktioner för moderna evenemangskalenderbokningar

Att skapa, visa och hantera händelser på din WordPress-webbplats är bra och allt, men att boka deltagare vid evenemanget är överflödigt. Varför skulle en klient visa händelsedetaljerna på din webbplats och vänta med att betala när de kommer till evenemanget?

Tror du inte att det är bättre att debitera för evenemanget långt innan deltagarna lämnar din webbplats? På så sätt behöver deltagaren bara presentera sin biljett vid evenemanget. Du sparar tid, tjänar mer pengar och fångar framtidsutsikter som annars skulle ha missat ditt evenemang.

Modern Events Calendar erbjuder dig en lysande svit med bokningsfunktioner, men bara i proversionen. Du får fem betalningsportar, olika biljettyper, kuponger, anpassade fält, skatter, meddelanden, valutalternativ och listan fortsätter.

När det gäller bokningsevenemang erbjuder Modern Events Calendar alla funktioner du behöver för att automatisera bokningen på din webbplats helt.

Integrationsfunktioner

moderna evenemangskalenderintegrationer

Modern Events Calendar är ganska integrationsvänlig. Oavsett om du använder en annan WordPress-händelseplugin eller app, diskriminerar inte Modern Events Calendar. Du kan integrera plugin-programmet med en mängd olika händelsekalender-plugins sömlöst.

Vad det betyder är att du enkelt kan importera händelser från andra WordPress-händelseplugins och -tjänster. Annars kan du exportera dina evenemang till tredjepartsplattformar med absolut enkelhet. Dessutom fungerar Modern Events Calendar med WooCommerce och en mängd sidbyggare ur lådan.

Plugin är extremt flexibel, så att du kan köra ett helautomatiserat system för händelser och bokning på din webbplats. Från att skapa till att visa och boka händelser, moderniserar Modern Events Calendar ditt arbetsflöde så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

Modern Events Calendar är kompatibel med SEO-plugins, WordPress multi-site, EventOn, The Event Calendar, Calendarize, cache-plugins, Google Kalender och WP-plugin för evenemangsplan, bland andra.

Utvecklare vänliga funktioner

Modern Events Calendar är det perfekta verktyget för WordPress-kraftanvändare, tack vare en serie utvecklarvänliga funktioner. Till att börja med kan du åsidosätta sidor, arkiv och färgskal i ditt tema. Dessutom kan du avfyra anpassade WordPress-funktioner, filtrera insticksalternativ, anpassa kortkoder och göra så mycket mer med krokar.

Hur man installerar Modern Events Calendar Lite

Hittills så bra har vi testat vattnet, om bara med tårna. Det är dags att ta steget. Vi kan inte lära oss någonting genom att hålla oss fast vid kanterna, så låt oss dyka in och få praktiska upplevelser med detta djur. Gratisversionen är tillgänglig på den officiella WordPress plugin repo, så du vet att detta kommer att bli enkelt.

Navigera till Plugins> Lägg till nytt, enligt nedanstående.

Nästa, ange “Moderna händelsekalender” i sökrutan och tryck sedan på Installera nu knapp.

installera moderna evenemangskalender

Efter det, slå på Aktivera för att slutföra installationen.

aktivera det moderna evenemangskalenderpluginet

Om du gör det leder du till välkomstsidan för Modern Events Calendar som du ser i screengrab som visas nedan.

modern kalender välkomstsida

Lägg märke till den nya från bilden ovan M.E.-kalender på WordPress-adminmenyn. Vid denna tidpunkt kan du börja skapa evenemang.

Skapa händelser

Det är enkelt att skapa en ny händelse med kalendern Modern Events. Navigera till M.E.-kalender och klicka Lägg till händelse, som visas på bilden nedan.

lägga till en ny händelse modern händelsekalender

Om du gör det leder du till en välbekant redaktör, som vi redogör för nedan.

lägg till ny evenemangsredigerare

Lägg till din eventtitel, beskrivning och bläddra nedåt för att lägga till fler evenemangsdetaljer som vi markerar nedan.

modern evenemang kalender redaktör

På skärmen ovan kan du lägga till alla detaljer om ditt evenemang. Du kan lägga till plats, plats, arrangörer, kostnad, timtabell, upprepning av evenemang, visad bild osv. Det är enkelt att skapa händelser med Plugin för moderna händelser kalender.

När du har lagt till alla detaljer du behöver, tryck på Publicera för att publicera händelsen på din webbplats. Så här ser vårt provhändelse ut på vår testwebbplats.

prov på moderna evenemangskalenderhändelse

Ser bra ut om du frågar mig ��

Användare kan dock inte boka händelser ännu eftersom vi inte har aktiverat bokningsmodulen, som – om du kommer ihåg – endast är tillgänglig i Modern Events Calendar PRO.

För att aktivera bokningsmodulen i proversionen navigerar du till M.E.-kalender> Inställningar> Bokning, kryssa för Aktivera bokningsmodulen kryssrutan och klicka på Spara ändringar som visas nedan.

aktivera bokningsfunktioner

Att göra så lägger till Betalningsportar till dina MEC-bokningsinställningar och a bokningar till din WordPress-adminmeny.

Nu när du kan skapa en händelse och visa den på din webbplats, låt oss täcka Modern Events Calendar Pro och tillägg.

Moderna evenemangskalender Premium-tillägg

prissättning för moderna evenemangskalender

Om du behöver fler funktioner, kan du alltid springa efter Modern Events Calendar Pro. Webnus erbjuder tre paket: 1 licens till $ 75 dollar, fem licenser till $ 255 och 10 licenser till $ 455 dollar.

Välj planen som fungerar för dig, köp och ladda ner plugin. Logga sedan in på din WordPress admin-instrumentpanel och navigera till Plugins> Lägg till nytt.

lägga till ett nytt plugin till wordpress

På Lägg till plugins skärm, klicka Ladda upp plugin, välj .zip-filen för Modern Events Calendar och gå till Installera nu.

Aktivera sedan plugin-programmet.

aktivera moderna evenemangskalenderpremie

Klicka sedan på M.E.-kalender, bläddra ner, ange ditt köptoken och klicka på Skicka in som visas nedan.

aktivera moderna köpkoden för händelser

Nu när din premiumversion av Modern Events Calendar är klar, låt oss utforska några premiumtillägg. Navigera till om du vill se och installera tillägg M.E.-kalender> Addons enligt nedanstående.

moderna evenemangskalendertillägg

Alternativt kan du ladda ner tillägg från ditt MEC-konto och installera dem på din webbplats som ett typiskt plugin. För handledning installerade vi alla tillägg eftersom var är det roliga att hålla tillbaka? ��

Låt oss gå igenom tilläggskalendrarna för moderna evenemangskalender.

WooCommerce-tillägg

Med moderna evenemangskalender WooCommerce tillägg kan du sälja evenemangsbiljetter via WooCommerce. På toppen av att köpa biljetter kan dina användare också köpa andra WooCommerce-produkter. Att använda WooCommerce Integration tillägg, du behöver Modern Events Calendar Pro och WooCommerce.

Lär dig hur man säljer evenemangsbiljetter via WooCommerce-tillägget i följande video:

Allt gjort �� Nu vet du hur du säljer evenemangsbiljetter på din webbplats via WooCommerce-tillägget. Nu är du redo att installera nästa tillägg för Modern Events Calendar: Elementor Form Builder.

Elementor Form Builder-tillägg

De Elementor Form Builder tillägg hjälper dig att skapa unika formulär för dina biljetter i Elementor-sidbyggaren. Tillägget kommer med många alternativ för att skapa och utforma dina former på vilket sätt du önskar.

För att använda tillägget behöver du Modern Events Calendar Pro och Elementor-sidbyggaren. Se den korta videon nedan för att lära dig mer.

Därefter har vi Elementor Single Builder Addon.

Elementor Single Builder Addon

De Elementor Single Builder Addon erbjuder exakt vad du behöver för att skapa skräddarsydda mallar för dina evenemang i Elementor. Tillägget erbjuder dig många alternativ för att skapa eleganta evenemangssidor som är superduper enkla att anpassa i Elementor.

Se videon nedan för mer information om hur du installerar tillägget på din WordPress-webbplats.

Elementor Single Builder Addon ur vägen, låt oss gå vidare till nästa.

Elementor Shortcode Builder Addon

De Elementor Shortcode Builder Med Addon kan du skapa och anpassa obegränsade MEC-kortkoder i Elementor. Genom kortkoder kan du visa dina händelser var som helst på din webbplats. Du kan enkelt anpassa stilar och enkelt visa och dölja element i olika kortkoder.

För mer information, se den korta videon nedan.

Sedan har vi Event API Addon.

Event API Addon

Om du vill kopiera händelser från en webbplats till en annan kommer du absolut att älska det Event API Addon. Tillägget låter dig visa händelser från din WordPress-webbplats på alla webbapplikationer eller plattformar. Det är det perfekta verktyget för att flytta händelser mellan applikationer utan kodningskunskap.

Se den korta videon nedan för mer information.

Därefter, Multisite Event Sync Addon.

Multisite Event Sync Addon

Har du en webbplats med flera webbplatser? Tack vare Multisite Event Sync Addon, Du kan enkelt synkronisera händelser på dina underlag med huvudwebbplatsen. När du väljer de delområden som ska synkroniseras i din administratörspanel kommer alla ändringar på huvudwebbplatsen att ärvas av delarna.

Kolla in videon nedan för mer information.

User Dashboard Addon

Om du vill skapa en specifik sida för varje användare behöver du User Dashboard Addon. Den anpassade användarsidan innehåller detaljer som köpta biljetter, bokade evenemang och så vidare. Tillägget låter dina användare logga in på gränsen för att köpa biljetter.

Kolla in videon nedan för mer information.

Och det är allt. Fler premiumtillägg som fakturering kommer snart, vilket innebär att du har ännu fler funktioner att se fram emot.

Addons prissättning

Om du vill köpa något av premiumtillägg är de alla tillgängliga på Webnus. Priserna sträcker sig från:

 • WooCommerce Integration, som gör att du kan ansluta plugin till WooCommerce sömlöst så att du kan samla in betalningar på din webbplats. Tillägget kostar $ 35 dollar
 • Elementor Shortcode Builder, som sätter dig tillbaka $ 35
 • Elementor Form Builder till $ 35
 • Elementor Single Builder till $ 35
 • Elementor Add-Ons Bundle, som inkluderar alla 3 Elementor-tillägg för $ 79
 • Woo Plus Elementor Bundle (består av alla fyra Elementor- och WooCommerce-tillägg) till $ 99
 • Event API till $ 45 dollar – Den här låter dig visa händelser på andra enheter eller webbplatser
 • Multisite Event Sync till $ 35
 • Användardashboard för att skapa anpassade användarsidor till $ 35

Modern Events Calendar är ett fantastiskt alternativ för alla som vill skapa professionella evenemang utan att bryta svett eller banken. Plugin är enkel att konfigurera och använda, även om den levereras med en miljon och en funktion. Och om du någonsin behöver mer juice, har du både proversionen och premiumtillägg.

Vilket är din favorit-plugin för WordPress-evenemang? Eller har du några frågor om den moderna händelsekalendern som inte tas upp i guiden? Låt oss veta i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map