Hur du delar ditt WordPress-innehåll med hjälp av Blog2Social

Hur du delar ditt WordPress-innehåll med hjälp av Blog2Social

Om du vill få ut mesta möjliga av innehållet på din WordPress-webbplats kan du inte råd att försumma sociala medier. Du vill dela ditt arbete på så många plattformar som möjligt, för att hjälpa till att växa din publik och öka trafiken till din webbplats. Detta kan dock vara en tidskrävande strävan om du inte har hjälp. En plugin som kan göra processen betydligt enklare är Blog2Social.


Med detta verktyg kan du enkelt dela ditt WordPress-innehåll på de mest populära plattformarna för sociala medier. Det håller dig också kontroll över hur dina inlägg ser ut när de delas – och du kan till och med automatisera processen.

I det här inlägget kommer vi att diskutera varför det är viktigt att utnyttja sociala medier och presentera dig för plug-in Blog2Social. Sedan kommer vi att gå igenom stegen för att börja dela dina inlägg. Låt oss börja!

Varför dela ditt innehåll på sociala medier är avgörande

Om du läser detta är det mycket osannolikt att du behöver en introduktion till sociala medier. Under det senaste decenniet har sociala medieplattformar som Facebook och Twitter blivit fixturer i vardagen. Över 2 miljarder människor är aktiva Facebook-användare, till exempel medan Twitter lockar över 300 miljoner användare. Chansen är stor att du själv har profiler i dessa nätverk.

Den stora mängden användare gör dessa plattformar avgörande när det gäller att utöka publiken för din WordPress-webbplats. I en värld där nästan hälften av alla människor på planeten använder sociala medier har det aldrig funnits ett utlopp som är så potent för att sprida ditt innehåll till en globalt mångfaldig grupp människor.

De flesta webbplatser har redan insett detta och 78% av småföretag använder sociala medier för att locka kunder. Detta är meningsfullt, eftersom sociala medier gör det möjligt för användare att engagera sig mer med ditt innehåll. Plus om du kan få fler sociala aktier på dina inlägg, kan detta i sin tur bidra till att öka trafiken till din webbplats eller butik.

För att säkerställa framgången för ditt WordPress-innehåll bör du därför sträva efter att ha en effektiv strategi för sociala medier på plats. Det handlar om att veta när du ska dela ditt innehåll, vilka plattformar du ska rikta in dig och vilket schema som är optimalt. Lyckligtvis är allt mycket lättare om du har rätt verktyg.

Vi introducerar Blog2Social plugin

Blog2Social Plugin

Om du letar efter ett sätt att effektivt hantera din sociala mediestrategi är få verktyg lika fördelaktiga som Blog2Social för WordPress. Detta är en plugin som hjälper dig att lägga upp ditt innehåll till flera av de mest populära plattformarna för sociala medier med lätthet.

Blog2Social gör det enklare att följa upp din närvaro på sociala medier. Med den kan du ansluta din webbplats till Facebook, Twitter, Instagram, Reddit, Pinterest och många andra plattformar. Men bara att dela ditt innehåll är bara det minsta av vad Blog2Social kan göra. Låt oss utforska några av dess mer användbara funktioner, en åt gången.

Dela innehåll automatiskt över flera plattformar för sociala medier

Som vi nämnde stöder Blog2Social ett stort antal webbplatser för sociala medier. Dessa sträcker sig från de största som Facebook, Twitter och Instagram till fler nischnätverk som Medium och BlogLovin:

Dela innehåll automatiskt över flera plattformar för sociala medier

Det bästa är att när du har installerat insticksprogrammet är det lite mer du behöver göra. Blog2Social kan automatiskt dela dina inlägg till de nätverk du anger med dina önskade inställningar. Detta minskar den tid du spenderar bara på att få ordet om ditt innehåll ner till nästan noll. Allt du behöver göra är att koncentrera dig på att skapa kvalitetsinlägg och när de publiceras kommer alla dina följare att veta direkt.

Planera inlägg separat på olika webbplatser

Dela ditt innehåll genom att publicera det på sociala medier så snart det publiceras är en vanlig strategi och fungerar vanligtvis bra. Men det är inte den enda möjliga metoden. Du kanske också vill schemalägga inlägg som ska delas vid en viss tidpunkt snarare än omedelbart.

Du kan till exempel publicera ett antal olika bitar på samma gång men inte vill skräppost skiva dina sociala medieprofiler med en spärr av länkar samtidigt. Alternativt har du kanske gjort ansträngningen att undersöka bästa tider att dela innehåll i olika nätverk, och du vill maximera antalet intryck och engagemangsnivå du får.

Blog2Social ger dig till och med möjlighet att schemalägga inlägg på sociala medier för olika tider beroende på plattformen (vilket är mycket likt det sätt du planerar dina blogginlägg). Detta betyder att du har full kontroll över din sociala medias strategi oavsett hur fördjupad du vill få med den.

Hantera dina inlägg och andelar

Om du jonglerar med mycket innehåll och plattformar kan det lätt bli svårt att hålla reda på vilka inlägg du har delat och var. För att hjälpa dig innehåller Blog2Social en instrumentpanel där du kan få en översikt över alla dina aktier i alla nätverk:

Hantera dina inlägg och andelar

Den här kalendern gör det enkelt att följa dina delningar och filtrera dem baserat på specifika inlägg och nätverk. Genom att spåra ditt innehåll på detta sätt kan du se till att din strategi följs och du kan optimera din strategi när du vill. Du kan till och med dela om äldre inlägg som kanske inte har presterat så bra första gången.

Anpassa utseendet på dina delade inlägg

Sociala medier är mer än bara vanlig text och länkar som kastas ihop utan en ny tanke. Att faktiskt se till att dina inlägg ser bra ut när de är spridda över olika nätverk är en viktig fråga. Med Blog2Social kan du ange utseendet på varje inlägg när det publiceras på olika plattformar:

Anpassa utseendet på dina delade inlägg

Du kan lägga till metataggar för att inkludera bilder och till och med bestämma exakt vad rubriken och beskrivningen kommer att säga. Detta är också det enklaste sättet att lägga till öppna diagram och Twitter-kort till dina aktier, eftersom du inte behöver röra dig med någon kod eller ytterligare plugins. Du har alltid full kontroll över hur dina inlägg ser ut hela tiden.

Generera Hashtags från WordPress-taggar

Slutligen är en annan viktig aspekt av sociala medier hashtags. För de oinitierade är detta en metod för att tagga inlägg efter deras ämne eller potentiella publik (# blog2social). Genom att inkludera hashtags i dina inlägg låter du potentiella läsare se vilka ämnen som kommer att täckas i själva innehållet och göra det lättare för användare som redan är intresserade av ämnet att hitta dina inlägg:

Generera Hashtags från WordPress-taggar

Med Blog2Social kan du generera hashtags automatiskt med hjälp av WordPress-taggarna som du har angett i varje inlägg. På det här sättet behöver du inte inkludera relevanta hashtags manuellt, utan kan lita på de som plugin skapar för dig. Med andra ord är det ett annat praktiskt sätt att automatisera din sociala medias strategi.

Hur du delar ditt WordPress-innehåll på plattformar med sociala medier med hjälp av Blog2Social (i två steg)

Nu när vi har täckt de främsta anledningarna till att Blog2Social är ett så kraftfullt verktyg för delning av sociala medier, låt oss bli praktiska. I följande genomgång visar vi dig hur du använder detta plugin för att dela ett inlägg över olika sociala medieplattformar.

1. Anslut dina sociala medieprofiler

När du har laddat ner och installerat Blog2Social-insticksprogrammet (här är vår guide om hur du installerar plugins om du har några frågor) är det första du behöver göra att ansluta de sociala mediaprofilerna du vill använda. Det här är plattformarna där dina inlägg delas, så det är viktigt att du lägger till alla webbplatser som du bryr dig om på förhand (även om du alltid kan inkludera mer senare).

Navigera till Blog2Social> Nätverk i din admin instrumentpanel för att se en lista över tillgängliga plattformar:

Blog2Social: Anslut dina sociala medieprofiler

Du kommer att märka att vissa plattformar gör det möjligt att välja flera alternativ, till exempel sida eller grupp. Som du kan förvänta dig, med dessa val kan du dela innehåll direkt till hanterade sidor och grupper samt till din grundläggande profil.

När du klickar på en knapp bredvid en specifik plattform visas en ny popup-popup. Du blir ombedd att auktorisera ditt konto på den tjänsten:

Blog2Social: Auktorisera social tillgång

Beroende på plattform kan du behöva ange dina kontouppgifter och bekräfta att du vill ge åtkomst. När du har gjort det stängs fönstret och du ser din profil visas under nätverket i listan:

Blog2Social: Facebook Connect

Upprepa bara den här processen med alla konton, sidor och / eller grupper som du vill ansluta. När du är klar med att installera de nödvändiga plattformarna är du redo att börja dela direkt.

2. Dela ditt innehåll på webbplatser med sociala medier

Standardförfarandet för publicering av innehåll med Blog2Social är mycket enkelt. För att illustrera processen, låt oss dela ett grundläggande blogginlägg till Facebook. För att detta ska fungera måste inlägget redan publiceras eller planeras att publiceras.

Öppna ett inlägg som uppfyller ett av dessa kriterier, och du kommer att märka en ny ruta nära toppen av redigeringsgränssnittet (kallad Auto-Post på sociala medier):

Blog2Social: Auto-Post på webbplatser för sociala medier

Här kan du klicka på Anpassa och schemalägga inlägg för sociala medier för att konfigurera inlägget innan du delar det. Detta öppnar en ny sida, där du kan anpassa hur inlägget kommer att se ut i ditt specifika nätverk:

Blog2Social: Auto-Post Scheduling

I detta fall är nätverket Facebook. Så inlägget kommer att åtföljas av en bild från artikeln, liksom dess rubrik och metabeskrivning. Dessa alternativ kommer att variera beroende på vilket nätverk du väljer, liksom om du använder den gratis eller premiumversionen av plugin (mer om detta på ett ögonblick).

Du kan nu klicka på Dela för att publicera inlägget i din Facebook-profil. Sedan kan du kolla in din profil för att se inlägget:

Blog2Social: publicerat innehåll

Med det gjort har du framgångsrikt använt Blog2Social för att dela ett WordPress-inlägg!

Naturligtvis är det bara att skrapa ytan på vad du kan göra med plugin. Som vi nämnde tidigare kan du också schemalägga inlägg med Blog2Social eller dela innehåll automatiskt i dina profiler. Du kan få tillgång till dessa avancerade funktioner genom att uppgradera till en av plugin-filerna premiumplaner, som börjar på $ 69 per år.

Slutsats

Många användare litar på sociala medier för att hitta innehåll, så du måste kunna dela dina WordPress-inlägg enkelt och med minimal besvär. Ett sätt du kan göra denna process enklare är att använda Blog2Social plugin. Med detta verktyg kan du anpassa hur du delar inlägg och till och med automatisera processen.

I den här artikeln har vi visat dig hur du kommer igång med Blog2Social och hur du använder den. För att sammanfatta, allt som krävs för att dela ett inlägg är att följa dessa två steg:

  1. Anslut dina sociala medieprofiler.
  2. Dela ditt innehåll på webbplatser på sociala medier.

Har du några frågor om hur du delar ditt innehåll på sociala medier, eller hur Blog2Social kan hjälpa? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map