iThemes Exchange: Granskning av e-handelsplugin

Det här har gjorts en hel del förändringar av det här pluginet sedan vi gjorde denna recension, så vi har satt ihop en helt ny! Kolla in vår helt nya iThemes Exchange-granskning, ett av de snabbaste sätten att börja sälja online med WordPress!


Exchange är den helt nya (och helt gratis) e-handelsplugin som skapats av iThemes för att sälja digitala varor via din WordPress-webbplats. Vi kommer att gå igenom hur du använder plugin-programmet och bara kanske övertyga några av er att prova det. Titta på vår videoöversikt, eller om du föredrar, läs bara igenom texten nedan.

Installation och installation

Installera

Exchange är ett plugin – bara ta det från plugin-arkivet och installera det direkt från din instrumentbräda. Eller så kan du ladda ner zip-filen från iThemes webbplats och ladda upp den genom att välja “Lägg till ny” under Plugins på instrumentpanelen, klicka på upload och välj zip. Lätt!

Ladda ner iThemes Exchange

Det är dags att få din butiksinställning. Klicka på knappen “Snabbinställning” i meddelandefältet högst upp på instrumentpanelen. Om du inte har meddelandefältet, gå till Plugins> Installed Plugins och hitta “iThemes Exchange.” Kontrollera att du har aktiverat insticksprogrammet och klicka sedan på länken “Snabbinställning” för att öppna installationsguiden.

Allmän information

iThemes Exchange: snabb installation

Exchange har gjort det enkelt. Välj bara den betalningsmetod som din butik använder. Välj från offline (checkar eller kontanter), PayPal eller Stripe. Se till att du redan har registrerat dig för PayPal eller Stripe om du kommer att använda ett av dessa två alternativ, och för att använda Stripe finns ett obligatoriskt tillägg (men du kan köpa det till det inledande priset på bara $ 10 – som kommer att gå upp till $ 97, så jag föreslår att du får den nu om du tror att det här kan vara den metod du använder). Om du väljer att använda offline-betalningar finns det ett avsnitt som du kan fylla i med ytterligare betalningsinstruktioner för kunder (t.ex. var de ska skicka betalning). Uppdatera sedan din e-postadress för avisering om du inte vill använda adminens e-post som standard, välj din valuta och spara dina ändringar.

inställningar

Du kan lägga till lite mer information genom att klicka på det här menyalternativet i Exchange.

Den första fliken beskriver din grundläggande företagsinfo. Namn, skatte-ID, huvud e-postadress och adress. Du kan också välja en valutasymbol, dess position och separatorerna för din valuta (t.ex. i USA använder vi en decimalpunkt mellan dollar och byter, men många latinska länder använder komma istället – Byt ut låt dig lägga till din valuta som det ska vara). Slutligen på den här fliken kan du välja hur du vill att användare ska registrera sig (med Exchange för att registrera sig via plugin eller genom att använda Core WordPress-funktionen för att registrera sig via din webbplats själv).

På den andra fliken kan du anpassa e-postmeddelandet du får när du säljer, såväl som e-postkunderna får ett kvitto för deras köp. Med hjälp av iThemes Exchange-kortkoder kan du lägga till information som kundens användarnamn, köpdatumet eller det totala inköpsbeloppet till e-postmeddelandet. Lägg till information du tycker är relevant för dig och / eller dina kunder.

iThemes Exchange: Sidor

Den tredje och sista fliken låter dig organisera din onlinebutik hur du vill ha den. För de olika butiksrelaterade sidorna (som butikssidan, kundregistrering, kundkorg, köpbekräftelse osv.) Kan du välja att använda standardsidan för Exchange, att använda kortkoder för att bädda in relaterad information på en WordPress-sida, eller inaktivera sidan helt. Det är också här du kan lägga till anpassade sidtitlar och sniglar.

Add-ons

Härifrån kan du dubbelkontrollera att du har aktiverat alla funktioner du vill och inaktivera alla du inte gör. Vissa av de inkluderade alternativen är en produktkategori eller taggar för instrumentrapporteringswidget och alternativet för vagnar med flera objekt.

iThemes Exchange: Premium-tillägg

Efter köpet ser du också Stripe-tillägget eller andra premiumtillägg du har tillgång till.

Skaffa Exchange-tillägg

Lägga till produkter

För att lägga till produkter, gå till Exchange> Lägg till produkt.

iThemes Exchange: Produkter

Ge din produkt ett namn, pris och beskrivning. Du kan ladda upp så många produktbilder som du vill samt ladda upp digitala filer själva (dubbelkontrollera att Digital Downloads Add-On är aktiverat genom att navigera till Exchange> Tillägg). Det finns också avancerade alternativ som en utökad beskrivning, kategorier, taggar, produktspecifikt köpmeddelande, tillgänglighetsdatum eller kvantitet och gräns per person. Se till att publicera din produkt så läggs den direkt till i din butik.

Skapa kuponger

iThemes Exchange: KupongerVem älskar inte en bra affär? Med Exchange kan du skapa alla typer av kuponger för din kundkrets. Gå till Exchange> Tillägg och se till att kupongtillägget är aktiverat. När den är aktiv bör menyalternativet Kuponger visas på Exchange-menyn i din WordPress Dashboard. Gå nu till Exchange> Kuponger. Ge din kupong ett namn (som Grand Opening), lägg till en kupongkod (som 10OFF eller slumpmässigt), ställ in beloppet (som 10 dollar eller 10 procent) och lägg till användningsperioden. Med kupongerna kan du köra en mängd olika semester- eller användarspecifika försäljningar, e-postkampanjer, eller till och med hålla gåvor.

betalningar

Titta på vad dina kunder har köpt. Navigera till Exchange> Betalningar; kan du se var och en av dina butiks transaktioner här. För att se vem som har köpt vad, bara håll muspekaren på en transaktion och klicka på länken “Betalningsinformation”.

iThemes Exchange: Betalningar

Visa kundinformation

I “Betalningsinformation” för en transaktion ser du en länk till “Visa kunddata.” Detta tar dig till en skärm som visar en specifik kunds köphistorik, en lista över alla transaktioner (en användbar flik om du någonsin behöver utfärda en återbetalning eller skicka ett bekräftelsemeddelande igen), och ett avsnitt där du kan göra anteckningar om kunden (kanske faktureringsinfo eller en post med kuponger som du utfärdat dem).

Rapport om instrumentpanelen

Exchange innehåller också en stor widget för instrumentpanelen för att ge dig en ögonblicksbild av hur din onlinebutik går. För att aktivera tillägget går du till Exchange> Tillägg och aktiverar widgeten Basic Reporting Dashboard.

iThemes Exchange: Dashboard-rapport

Från och med nu, när du loggar in på webbplatsen, ser du en sammanfattning för idag, denna månad och en lista över senaste transaktioner. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att se om dina produkter säljer och om din dagliga försäljning är på rätt spår.

Hjälp & dokumentation

För mer information om alla Exchange-funktioner klickar du på Hjälp i menyn eller titta på den fantastiska dokumentationen på iThemes webbplats. Det täcker alla funktioner i Exchange ofta med användbara bilder så att du bättre kan förstå hur plugin fungerar. Det finns också ett gäng fantastiska videotutorials om våra inte gav dig tillräckligt med information om ett visst Exchange-ämne.

Sammantaget är detta ett bra plugin som du verkligen borde titta på eller till och med ta en testkörning på din localhost som vi gjorde. Det är superlätt att använda, snabbt att installera och har alla nyckelfunktioner som varje plugin för e-handel ska ha. Men om du kan tänka på något som Exchange saknas, fyll bara i Funktionsbegäran formulär på iThemes. De är öppna för förslag och vill ha lite feedback!

Låt oss veta vad du tycker om Exchange eller vad dina förslag till plugin är i kommentaravsnittet nedan!

Mer om iThemes

iThemes WordPress-teman och plugins
Vi älskar iThemes och kunde inte vara mer upphetsade med deras senaste gratis plugin-release. Hem till den berömda BackupBuddy-plugin och det kraftfulla Builder WordPress Theme Framework, vet du att allt som kommer från iThemes är säkert en högkvalitativ kod med fantastiska funktioner och support. Om du vill titta på några av iThemes andra fantastiska produkter klickar du bara på knappen.

Besök iThemes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map