Kinsta Managed WordPress Hosting Review (2019)

Kinsta är en av de mest välrenommerade förvaltade WordPress-värdleverantörerna, drivs av Google Cloud Platform. I den här artikeln granskar vi Kinstas hanterade WordPress-värdstjänst och jämför sina prestanda.


Kinsta WordPress Hosting

Vad vi täcker

Liksom de flesta hanterade WordPress-värdleverantörer erbjuder Kinsta förstklassiga prestanda och stjärnstöd. Men det som skiljer det från konkurrensen är dess olika mervärdestjänster som komplement dess kärnhanterade WordPress-webbhotell.

Vi bör påpeka att vi inte har jämfört Kinstas prestanda gentemot andra hanterade WordPress-värdleverantörer. Vår avsikt med Kinsta för 2019 att granska det för att markera ytterligare funktioner – bortsett från hanterad WordPress-värd – som skiljer Kinsta från tävlingen.

Vi kommer naturligtvis att dela prestandatestresultat som utförts på Kinsta med våra helt egna Totalt tema. Om du specifikt letar efter riktmärken kan du enkelt hitta dem på Google med en enkel “Kinsta vs ” Sök.

Som med alla våra recensioner är vår avsikt att inte övertyga dig att köpa Kinsta så att vi kan få en filialprovision. Vår enda avsikt är att presentera en granskning av tjänsten ur ett slutanvändare. Brian, som leder innehåll på Kinsta, var tillräckligt vänlig för att dela ett 30-dagars demokonto som vi har använt till fullo. (Tack, Bri!)

Här är en snabb översikt över vad vi kommer att täcka:

 • Översikt över Kinstas tekniska stack
 • Kinsta instrumentpanel i djupet (detta är den bästa delen, jag lovar)
 • WordPress-säkerhetskopior i Kinsta
 • Prestationsoptimeringsverktyg
 • WordPress-säkerhet med Kinsta
 • Kinsta-analys – inklusive trafik- och prestationsövervakning
 • Prestanda riktmärken
 • Prissättningsplaner, gemensamma erbjudanden och tillägg
 • Stöd och slutsats

Låt oss börja!

Översikt över Kinstas hanterade WordPress Hosting Tech Stack

Kinsta är helt byggt på Google Cloud Platforms “premiumnätverksnivå”. Detta ger Kinsta åtkomst till de bästa servrarna med lägsta latens över 20+ Googles molendatacenter. Du kan (och borde) välja ett datacenter som ligger närmast webbplatsens dominerande ursprungstrafik. Till exempel, eftersom de flesta av mina potentiella besökare kommer från Indien, hade jag valt Mumbai datacenter i testkontot.

Varje Kinsta-maskin som är värd i Google Cloud har 96 processorer och hundratals gigabyte RAM. Varje WordPress-webbplats som är värd i Kinsta är inrymt i sin egen isolerade programvarubehållare (inom Google Cloud). Detta betyder att om din Kinsta-plan har tre WordPress-webbplatser, kommer du att ha tre isolerade containrar. Denna mjukvaruisolering erbjuder två distinkta fördelar:

 1. Dina webbplatser kan skala på begäran utan driftsstopp. Detta är särskilt användbart för att navigera i “Shark Tank-effekten” – till exempel när din webbplats träffar Reddits första sida eller visas på HackerNews eller till och med Shark Tank!
 2. Din webbplats förblir opåverkad även om någon annans webbplats äventyras i samma offentliga moln. En containerlösning har säkerhet genom design.

När det gäller serverprogramvara kör Kinsta på en optimerad stack av Nginx (webbserver) och MariaDB och erbjuder flera versioner av PHP-motorer från 7.1 till den senaste versionen 7.3 (från och med december 2018). Det finns massor av andra säkerhets- och prestandafunktioner som vi kommer att diskutera under denna handledning. Låt oss nu utforska den lysande instrumentpanelen.

Utforska MyKinsta Dashboard

skärmdump av MyKinsta Dashboard

MyKinsta instrumentbräda

Kinstas helt egen webbplatshanteringsportal heter MyKinsta, är en fantastisk, intuitiv instrumentpanel för att hantera alla dina WordPress-webbplatser. Kinsta-instrumentpanelen följer designfilosofin som är symbolisk för WordPress-instrumentpanelen som vi alla känner och älskar.

Liksom WordPress admin-instrumentpanelen får du dina huvudalternativ på den blå sidofältet till vänster. Varje modul har sina egna underinställningar som följer en liknande designlayout.

MyKinsta-instrumentpanelen täcker allt från webbplatshantering, WordPress-säkerhetskopior, webbplatsanalys, fakturering, support och användarhantering. I de kommande avsnitten täcker vi de viktigaste modulerna.

Kinsta Site Management Module

skärmdump av MyKinta Site Management Module

MyKinta webbplatshanteringsmodul

De Sajtunderhåll modulen i MyKinsta-instrumentpanelen ger dig extern åtkomstinformation för din webbplats inklusive sFTP, SSH och databasåtkomst inklusive phpMyAdmin. Du kan enkelt ändra dina SFTP- och phpMyAdmin-lösenord med ett klick på en knapp.

Det första du märker är det gröna LEVA -ikonen som tydligt visas över varje undermodul över MyKinsta-instrumentbrädan. Du kan växla till ISCENSÄTTNING miljö genom att klicka på Ändra miljö längst upp till höger.

Domänhantering i MyKinsta

skärmdump av dashboard för domänhantering i kinsta

Domänhantering i Kinsta

De domäner fliken låter dig hantera domäner som mappas till din WordPress-installation. Här kan du lägga till / ta bort domäner och konfigurera en primär och sekundär domän för din webbplats. Du kan också dra nytta av Kinstas tillfälliga URL (sitename.kinsta.cloud) om du ville testa din webbplats innan du migrerar över den.

WordPress-säkerhetskopior med Kinsta

skärmdump av WordPress backuphantering i Kinsta

WordPress backuphantering i Kinsta

Vi har alltid betonat vikten av tar regelbundna säkerhetskopior av din WordPress-webbplats. Ärligt talat var vi imponerade av Kinstas allvar med WordPress-säkerhetskopior.

 • Automatiska dagliga säkerhetskopior: Till att börja med skapar Kinsta automatiskt en säkerhetskopia av din WordPress-webbplats varje dag. Du kan återställa den med ett enda klick. Säkerhetskopior bevaras i två veckor.
 • Manuella säkerhetskopior: Du kan skapa upp till 5 manuella säkerhetskopior som också lagras i två veckor.
 • Nedladdningsbara säkerhetskopior: Du kan också skapa en nedladdningsbar säkerhetskopia varje vecka, som är giltig under 24 timmar från skapandet av backup. Detta är till hjälp om du vill behålla en separat säkerhetskopia av din webbplats utanför Kinsta.
 • Systemgenererade säkerhetskopior: Bortsett från dagliga säkerhetskopior genererar Kinsta automatiskt säkerhetskopior av din webbplats när du utför någon av dessa händelser: (i) använda sök-ersättningsverktyget från MyKinsta instrumentpanelen, (ii) skjuta en STAGING-miljö LIVE, och (iii) återställa en säkerhetskopiera till din LIVE-miljö. Systemgenererade säkerhetskopior bevaras också i 14 dagar.
 • Säkerhetskopior per timme: För hög trafik och uppdragskritiska webbplatser erbjuder Kinsta oftare alternativ för säkerhetskopiering. Du kan säkerhetskopiera en webbplats var sjätte timme för ytterligare $ 50 / webbplats / månad och timliga säkerhetskopior kostar $ 100 / site / month.

Förutom de användaråtkomliga säkerhetskopiorna lagrar Kinsta också hårddiskbilder för varje maskin i sin infrastruktur var fjärde timme under 24 timmar och sedan varannan timme under två veckor. Snapshots (som innehåller din säkerhetskopia) lagras i olika datacenter från den plats där de ursprungligen skapades. Detta innebär att de är överflödig i händelse av katastrofattacker.

MyKinsta WordPress Management Tools

skärmdump av MyKinsta WordPress-hanteringsverktyg

MyKinsta WordPress-hanteringsverktyg

Detta är överlägset en av mina favorit saker från Kinsta. Med dessa verktyg kan du göra tråkiga uppgifter med några få klick. Låt oss utforska var och en av dem:

 1. Rensa cache för webbplats: Också tillgängligt i din WordPress-instrumentpanel, kan du använda det här alternativet för att rensa din WordPress-webbplats cache direkt från MyKinsta-instrumentpanelen.
 2. SSL-certifikat: Detta skapar ett nytt SSL-certifikat för din WordPress-webbplats med Let’s Encrypt. När det har genererats kan du uppdatera / ta bort SSL-certifikatet eller lägga till ett anpassat.
 3. Tvinga HTTPS: Med det här alternativet kan du aktivera HTTPS överallt på din webbplats – inklusive bilder och andra resurser som CSS och JavaScript-filer. Det här är mycket användbart när du vill se till att hela webbplatsen körs helt och hållet på en krypterad anslutning till en ände.
 4. PHP-motor: Kinsta erbjuder dig PHP-versioner 7.1 till den senaste, dvs. PHP 7.3. Du kan välja vilken version som helst med det här verktyget. Observera att PHP 7 är otroligt snabbare än föregångaren.
 5. Starta om PHP: När du ändrar din PHP-version eller står inför en plugin- eller temakonflikt kan ofta en enkel PHP-omstart hjälpa. Med det här alternativet kan du starta om PHP utan att behöva logga in på din webbplats via SSH, direkt från MyKinsta-instrumentpanelen..
 6. Ny relikövervakning: New Relic är en applikationsövervakningstjänst som är avsedd för avancerade användare som vill övervaka deras WordPress-webbplatsprestanda på extremt granulära nivåer. Kinsta erbjuder direkt integration med New Relic, som kan aktiveras med en enkel API-nyckel. Deras supportteam kan också aktivera New Relic i slutändan för dig tillfälligt om du felsöker ett prestandaproblem med en fråga eller plugin.
 7. Sök och ersätt: Med det här verktyget kan du hitta och ersätta alla värden i din WordPress-databas. Detta är en mycket kraftfull funktion och måste användas med stor försiktighet. Du bör först byta till scenmiljön, ta en manuell säkerhetskopia av din webbplats och sedan använda det här verktyget.

Förutom dessa verktyg erbjuder Kinsta prestandaförbättringsverktyg som CDN, omdirigeringsregler på servernivå och loggar för rååtkomst. Låt oss titta på dem.

Kinsta CDN

skärmdump av kinsta cdn

Kinsta CDN

KeyCDN har samarbetat med Kinsta för att tillhandahålla gratis CDN-bandbredd i alla deras hanterade WordPress-värdplaner. Du kan aktivera / inaktivera CDN eller rensa dess cache – allt med ett enda klick.

Kinsta CDN serverar allt statiskt innehåll på din webbplats, t.ex. bilder, CSS och JavaScript-filer. När det gäller begränsningar är den maximala filstorleken begränsad till 100 MB och endast filerna inuti wp-innehåll och wp-include kan inkluderas i CDN.

Kinsta erbjuder gratis CDN-bandbredd i sina värdplaner som sträcker sig från 50 GB i deras startplan, ända upp till 1 TB i sina Enterprise-planer. CDN-överskott debiteras med $ 0,1 / GB.

Kinsta DNS

skärmdump av Kinsta DNS

Kinsta DNS-hanteringsverktyg

Domännamnservern (DNS) är den allra första beröringspunkten mellan din webbplats besökaren. Den grundläggande funktionen för en DNS är att peka din webbadress (till exempel google.com) till värdserverns IP-adress (172.217.163.110). Gå vidare, ange IP-adressen i din webbläsare så öppnar Google sig! DNS konfigureras vanligtvis i din domänkontrollpanel eller din webbhotellpanel (cPanel, WHM, etc.).

Kinsta DNS är en premium-webbhotell som erbjuds av Kinsta gratis för alla kunder. Till skillnad från Google Cloud är Kinsta DNS byggd på Amazon Web Services Route53 premium DNS. AWS, dvs Kinsta DNS erbjuder hög tillgänglighet och låg latens DNS-upplösning för alla dina webbplatser. DNS-hanteringskonsolen är användarvänlig och stöder tillägg av G Suite med MX-poster med ett klick.

Dricks: För webbplatser med hög trafik som är värd för DNS med deras domänregistrator rekommenderar vi starkt att migrera till Kinsta DNS – för att se en snabb prestandaökning under DNS-upplösningstiden.

WordPress-omdirigeringsregler med MyKinsta

skärmdump av Kinsta URL-redigeringshanteringspanel

Kinsta URL-redigeringshanteringspanel

När du använder WordPress ‘inbyggda omdirigeringshanterare, wp_redirect () funktion kallas. Detta lägger mer belastning till din server CPU (ökar sidans belastningstid) och uppblåser din WordPress-databas.

Med Kinsta kan du implementera URL-omdirigeringsregler för din WordPress-webbplats på servernivå. Kodkörningen går betydligt snabbare och förlitar sig inte på WordPress för att omdirigera till den slutliga URL: en. Det stöder också inbyggda reguljära uttryck (RegEx) för bättre kontroll. Du kan lägga till enskilda regler eller bulkimportera dem om du överför från en värd.

Felsökning med Kinstas loggar för Raw Access

skärmdump av loggar för Raw-serveråtkomst i Kinsta

Raw server-åtkomstloggar i Kinsta

Kinsta erbjuder också direkt tillgång till sina råa loggar för övervakning och felsökning. Detta inkluderar åtkomst till felloggen, rååtkomstloggen och Kinsta-cache-prestandaloggen.

Kinsta WordPress säkerhetsfunktioner

När det gäller säkerhet finns det massor av mekanismer under huven för att säkerställa säkerheten på din webbplats från olika skadliga program och DDoS-attacker. För att säkerställa att din WordPress-webbplats alltid är uppdaterad, tillämpar Kinsta automatiskt mindre (icke-kärna) säkerhetsuppdateringar så snart de blir tillgängliga. Om din webbplats har hackats, fixar Kinsta den åt dig, gratis.

skärmdump av Kinsta IP Deny säkerhetsfunktion

Kinsta IP Deny säkerhetsfunktion

När det gäller extern åtkomst kan du bara komma åt webbplatsen via krypterad sFTP, SSH eller WP-CLI (ingen FTP). Du kan använda verktyget IP Deny för att blockera vissa IP-adresser från att ansluta till din webbplats. Dessutom förbjuder Kinsta automatiskt IP-adresser med över sex misslyckade inloggningsförsök under en minut.

Några andra säkerhetsfunktioner inkluderar:

 • GeoIP-blockering ingår i alla planer.
 • Kinsta tog automatiskt bort PHP-versionen som du använder från HTTP-rubrikerna på din webbplats.
 • Deras open_basedir-begränsningar tillåter inte heller körning av PHP i vanliga kataloger som är benägna att skadliga skript.
 • XML-RPC-förfrågningar blockeras som standard för att skydda dig mot brute force-attacker.

Tvåfaktorsautentisering för ditt Kinsta-konto

Kinsta erbjuder tvåfaktorautentisering (2FA) som ett extra säkerhetslager som förhindrar obehörig åtkomst till ditt Kinsta-konto, även om ditt lösenord är komprometterat. Detta är en av de “glasyr på kakan” -funktioner som MyKinsta har att erbjuda.

skärmdump av tvåfaktorautentisering när du loggar in på MyKinsta

Tvåfaktorsautentisering när du loggar in på MyKinsta

Du kan aktivera tvåfaktorautentisering genom att länka ditt mobilnummer och få engångsinloggningskoder via SMS. Alternativt kan du använda en autentiseringsapp som Google Authenticator eller Authy för att få koder när din telefon är offline.

När du har aktiverat tvåfaktorautentisering får du en engångskod via SMS eller i din app, varje gång du loggar in, beroende på din konfiguration.

Observera att aktivering av 2FA i ditt Kinsta-konto inte aktiverar 2FA för dina WordPress-webbplatser. Vi har en separat guide för att ställa in tvåfaktorautentisering på din WordPress-webbplats.

Kinsta User Management

skärmdump av MyKinsta User Management

MyKinsta översikt för användarhantering

Denna funktion är avsedd för företag med flera intressenter som är värd för en eller flera webbplatser på Kinsta. Du kan bjuda in användare till ditt Kinsta-konto genom att tilldela rollbaserade och platsspecifika åtkomstbehörigheter som:

 • Administration, som har tillgång till alla webbplatser.
 • Utvecklaren, med åtkomst till webbplatser men inte fakturering.
 • Fakturering, där människor bara kan se fakturerings- och företagsinformation.

Aktivitets logg

skärmdump av MyKinsta användaraktivitetslogg

MyKinsta användaraktivitetslogg

Aktivitetsloggen visar alla viktiga aktiviteter i ditt Kinsta-konto och värdplatser – utförda av alla användare. Exempel inkluderar skapande av webbplatser, DNS-poständringar, meddelanden från support och mer.

Övervaka plugin-status på MyKinsta Dashboard

skärmdump av övervakning av WordPress-pluginstatus i MyKinsta

Övervaka WordPress-pluginstatus i MyKinsta

MyKinsta-instrumentpanelen erbjuder också ett plugin-statusverktyg som låter dig visa WordPress-plugins som du har installerat, deras versioner och om de har en uppdatering tillgänglig eller inte. Och som vi alla vet är att hålla ditt tema och plugins uppdaterade hela tiden en av de bästa metoderna för att hålla din WordPress-webbplats säker.

Kinsta Analytics

Från din instrumentpanel ger Kinsta Analytics dig detaljerad prestanda och trafikmätningar på servernivå. Eftersom Kinsta prissätts baserat på antalet besök per månad är det viktigt att du har detaljerad åtkomst till besöksloggarna.

Hur beräknar Kinsta besök?

Det första du ska förstå är att Kinstas trafikrapport skiljer sig från din Google Analytics-rapport. Detta beror på att GA använder JavaScript, vilket innebär att det bara visar dig mänskliga besökare, inte något annat (som bots och sökrobotar) som kommer åt din webbplats. I de flesta scenarier kan GA inte heller räkna besökare som använder annonsblockerare.

Men Kinsta vet detta och har några funktioner på plats och rekommendationer som hjälper dig:

 • Kinsta räknar inte besök från kända “bot” -användaragenter och filtrerar bort data från analys så mycket som möjligt.
 • Du kan enkelt förbjuda IP: er om det behövs med deras IP-förnekningsverktyg.
 • En webbapplikationsfirewall (WAF) som Cloudflare eller Sucuri kan användas i kombination med Kinsta. Dessa tjänster har omfattande databaser över vad som ska behandlas som “dålig” trafik, och trafik från dessa “dåliga” IP-adresser förhindras någonsin att träffa din Kinsta-webbplats. Detta kan hjälpa till att hålla dina värdkostnader nere.

Kinsta ger dig en fågelperspektiv över dina webbplatsbesök, bandbreddanvändning, CDN-användning (om du har det aktiverat) och stationär kontra trafik. För mer information om hur Kinsta beräknar besök, kolla in deras djupgående artikel.

PS: Vi har täckt avgifter för trafik och CDN-överskott i artikelns plan och prissättning i artikeln.

Prestationsanalys på servernivå

Förutom besökares statistik erbjuder Kinsta Analytics också detaljerad analys på servernivå av prestanda, HTTP-svarskoder, cache-begäranden och Geo- och IP-förfrågningar.

Här är några av de bästa mätvärdena från varje modul:

PHP & databasprestanda: Genomsnittlig PHP + MySQL-responstid, PHP-genomströmning, arbetargräns, AJAX-förfrågningar och en lista över PHP-skript som har den högsta PHP + MySQL-responstiden. För demosidan i vår handledning var dessa tema och plugin-uppdateringsskript.

HTTP-svarskoder: Detta ger dig en översikt över webbplatsens övergripande responshälsa på alla inkommande HTTP-frågor – bot- och människotrafik.

 • Svarskoderna i 200 är helt fina.
 • 300 betecknar omdirigering. För många omdirigeringar är inte bra.
 • Svarskoder inom intervallet 400 till 500 anger ett fel och bör minimeras, eftersom de hindrar din prestanda och SEO-poäng.

Cache-prestanda: Den här rapporten berättar hur väl din WordPress-webbplats cache fungerar. Helst bör det finnas ett stort antal cache-träffar, lägre cache-missar och lite cache-utgångar. Detta indikerar att allt fungerar optimalt, och de flesta besökares förfrågningar serveras från WordPress-cache – vilket garanterar bästa möjliga prestanda.

Geo & IP: Detta ger dig en översikt över trafikursprung över de bästa länderna, städerna och IP-adresserna.

Kinsta Performance Benchmarks

Ingen värdegranskning är klar utan några riktmärken. Låt oss kolla in några prestanda riktmärken för Kinstas hanterade WordPress-värd.

Vi skapade en demo WordPress-installation i Kinsta och var värd för den i Indien datacenter i Google Cloud och använde följande installation:

 1. Tema: Vårt helt egna totala tema, och använde en portföljlayout med massor av bilder på första sidan. Observera att bilderna inte var optimerade eftersom det är ett demotema. Du kan och bör optimera alla dina bilder i WordPress.
 2. CDN var aktiverat
 3. Datacenter: Mumbai, Indien

Kinsta GTmetrix Performance Benchmarks

skärmdump av Kinsta-prestanda benchmarks - Gtmetrix

Kinsta prestanda riktmärken – GTmetrix

GTmetrix gav Kinsta en PageSpeed-poäng på 93% (grad A) och YSlow-poäng på 89% (grad B). YSlow-poängen påverkades på grund av de ooptimerade bilderna. Testet kördes också från servrar i Kanada, medan datacentret finns i Indien.

Sidstorleken var 774 kB bestående av 28 HTTP-förfrågningar och laddades fullständigt på 1,8 sekunder.

Kinsta WebPageTest Performance Benchmarks

skärmdump för Kinsta-prestanda benchmarks WebPageTest

Kinsta-prestanda benchmarks – WebPageTest

Vi genomförde tio kontinuerliga tester från Indiens datacenter. Laddningstiden på hela sidan var 1,4 sekunder med en sidstorlek på 760KB och 28 förfrågningar. Alla betyg var A.

Kinsta LoadImpact Performance Benchmarks

skärmdump av Kinsta prestanda benchmarks LoadImpact

Kinsta prestanda riktmärken – LoadImpact

Vi körde ett LoadImpact-test på Kinsta från Singapore-datacenteret, med 50 samtidiga användare under 12 minuter. Resultaten var ganska imponerande – den genomsnittliga responstiden var 74 millisekunder, med 75 förfrågningar / sekund.

Kinsta Prissättningsplaner förklarade

Kinsta-prisplaner

Det första du kommer att notera om Kinsta, som de flesta andra administrerade värdleverantörer, är att det inte är billigt. I själva verket började Kinsta mycket uppdrag på grund av de dåliga standarderna för vad som var acceptabelt för billig hosting då.

2013 satte de sig för att skapa bästa möjliga WordPress-hosting, och debiterade därefter för det. Spola framåt 2019, de har några av de bästa varumärkena som använder Kinsta – hela vägen från General Electric, TripAdvisor, Intuit, FreshBooks, Ubisoft till Buffer och Drift.

Kinsta s Förrätt planera kostnader $ 30 / month och innehåller en WordPress-webbplats, 20 000 besök, en gratis migrering och 50 GB CDN-bandbredd. Kinsta erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och varierande kvoter för stödsidor, gratis migrering och CDN-bandbredd i alla sina planer.

Kinstas planer är indelade i tre kategorier:

 1. Start- och proplaner: $ 30- $ 60 / månad för 20-40 000 besök / månad.
 2. Affärsplaner 1-4: 100- $ 400 / månad som stöder 100-600k besök / månad
 3. Företagsplaner 1-4: $ 600 – $ 1500 / månad som stöder 1-3M besök / månad
 4. Allt högre kräver anpassade företagsplaner.

Följande är standardfunktioner som är tillgängliga i alla Kinsta-värdplaner:

 • Gratis CDN med variabel bandbredd
 • Gratis SSL med Låt oss kryptera och möjligheten att importera anpassade SSL-certifikat
 • En gratis webbplatsmigrering. Ytterligare gratis migreringar för högre planer
 • Dagliga automatiska säkerhetskopior, manuella säkerhetskopior och 14-dagars säkerhetskopiering (affärs- och företagsplaner har 20- och 30-dagars säkerhetskopiering)
 • GCP-brandvägg för ökad säkerhet
 • Scenemiljö, SSH och sFTP-åtkomst till alla servrar
 • Automatiska MySQL-databasoptimeringar
 • Åtkomst med flera användare till MyKinsta-instrumentpanelen
 • 24/7 support och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • 2 månader gratis i årsabonnemang

Ytterligare anmärkningar:

 • Besöksöverskott kostar $ 1/1000 besök. CDN-trafikavgifter kostar 0,1 USD / GB
 • Webbkloning och WordPress multisite stöds i Pro-planen ($ 60 / mo). Kloning av webbplatser skiljer sig från webbplatsstegering
 • WooCommerce- och medlemssidor rekommenderas i Business 1-planen ($ 100 / mo). Du kan fortfarande använda den i startplanen

Tillgängliga tillägg för alla planer:

 • Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis: $ 100 / mo / webbplats för varje tillägg
 • Nginx Reverse Proxy: $ 50 / mo / site
 • Ytterligare säkerhetskopior: $ 100 / mo / site för timlig säkerhetskopiering och $ 50 / mo / site för 6-timmars backup

Kinsta Support

skärmdump av kinsta-support som körs på intercom

Kinsta-support körs på Intercom

Kinta hela supportsystemet körs på Intercom, vilket betyder chattstöd 24 × 7. WordPress-communityn är i allmänhet mycket uppskattande för Kinstas stöd och belyser deras tekniska expertis om serverhantering, säkerhet och WordPress-prestanda.

Under granskningen har jag kontaktat support två gånger – en gång när min Kinsta-sajtnod tog tid att ställa in (supportteamet klargjorde att det tar upp till 20 minuter att ställa in en ny webbplats), och andra gången var när jag försökte för att lägga till en lång TXT-post till Kinsta DNS. Supportteamet lägger snabbt till det för mig.

skärmdump av kinsta kunskapsbas

Kinstas kunskapsbas

En annan sak som imponerar mig är Kinstas kontinuerliga ansträngning för att skapa kunskapsbas av hög kvalitet och WordPress-relaterade artiklar. De har fantastiska WordPress tutorials och guider, resurser för olika online marknadsföringsämnen och min personliga favorit – detaljerade lektioner på deras entreprenörsresa.

Kinstas strategi för innehållsmarknadsföring tog mycket tid och resurser att bygga, vilket i slutändan skapade sin varumärkesimage som “kunniga värdfolk” i WordPress-communityn. För att inte tala om den ständigt växande sökmotortrafiken också!

Avslutar

Att växa din online-verksamhet är ingen enkel uppgift. Varje ny process, funktion eller förbättring kommer med sin egen uppsättning utmaningar.

När trafiken på din webbplats växer blir det viktigt att uppgradera till en pålitlig webbhotell. Ja, hanterade värdleverantörer tar ut en premie, men i utbyte får du sinnesfrid.

Kinsta erbjuder bra kundsupport, prestandaoptimering och proaktiva säkerhetsåtgärder för att säkerställa att din webbplats körs i toppklass.

FÅ KINSTA HOSTING

Vi hoppas att du gillade den här 3 600 ordreferensen. Om det är något du gillar för oss att inkludera, vänligen meddela oss. Som alltid ser vi fram emot dina kommentarer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me