Konvertera blogginlägg till sociala mediekampanjer med Missinglettr

saknas för granskning

I den här artikeln kommer vi att granska Missinglettr – ett lättanvänt, helautomatiskt verktyg för återanvändning av innehåll för sociala medier.


Med tanke på att räckvidden för organiska inlägg på sociala medier är precis runt 1-2%, det är bara vettigt att periodiskt dela ditt befintliga innehåll på dessa plattformar. Att skapa nya sociala medier från samma gamla innehåll är dock en tidskrävande uppgift. Skulle du inte hellre spendera den tiden på att arbeta med nytt innehåll?

Stiga på Missinglettr.

missinglettr målsida vända blogginlägg till kampanjer på sociala medier

Missinglettr är ett lättanvänt, automatiserat, återupptagande verktyg för sociala medier. Det förvandlar automatiskt dina blogginlägg till engagerande sociala mediekampanjer och publicerar dem hela året. Det är verkligen så enkelt som det låter. här är hur Missinglettr fungerar:

 • Du skriver in ett blogginlägg i Missinglettr.
 • Den genererar automatiskt en kampanj för sociala medier tillsammans med en innehållskalender.
 • Du kan redigera / ta bort varje inlägg i sociala medier enligt dina önskemål och sedan godkänna kampanjen.

Och det är allt. Missinglettr kommer att dela dina inlägg i dina respektive sociala mediekanaler.

Hur man använder Missinglettr för att automatiskt förvandla blogginlägg till schemalagda sociala mediekampanjer

Under recensionen tyckte jag att Missinglettr var extremt lätt att använda och vackert utformad. På bara några få klick kunde Missinglettr förvandla WPExplorer’s blogginlägg till årslånga sociala mediekampanjer.

Så här kan du skapa en kampanj för sociala medier i Missinglettr.

saknar registreringsregistreringssida

Steg 1: Det första steget är att registrera dig för ett nytt konto. Jag har registrerat mig för en Företag konto eftersom det innehåller alla produktfunktioner som Missinglettr har att erbjuda.

Att registrera sig för ett Missinglettr-konto kräver ingen CC och du får en 14-dagars provperiod på någon plan. Gå vidare och prova!

missinglettr skapa ny kampanj 01

Steg 2: Efter att du har registrerat dig för Missinglettr är nästa steg att skapa och konfigurera en nytt projekt. Tänk på en projekt som den källwebbplats från vilken alla blogginlägg kommer att hämtas. Jag har valt projektnamnet som WPExplorer och skrev in en ny tutorial som jag skrev.

Därefter anslöt jag mitt personliga Twitter-konto och fortsatte till nästa steg. Vid skrivandet av denna recension stöder Missinglettr Twitter, Facebook (Sidor och grupper) och Linkedin (Personliga och företagsfeeds). Stöd för Google My Business kommer snart.

missinglettr skapa ny kampanj 02 välj tidszon

Steg 3: Jag väljer sedan min tidszon och specifika tider för att publicera det sociala innehållet.

missinglettr skapa ny kampanj 03 efter schemaläggning

Steg 4: I nästa steg frågar Missinglettr att välja ett standarduppläggningsschema. Du kan välja valfritt schema bland följande:

 • Moderate: 4 inlägg på 2 veckor (rekommenderas)
 • Ljus: 9 inlägg / år
 • Tungt: 15 inlägg på 2 månader

missinglettr skapa ny kampanj 04-språkintegration

Steg 5: Nästa steg är språkval. Missinglettr stöder engelska som standard och du kan ändra det enligt ditt krav.

08 missinglettr skapa ny kampanj 06 branding

Steg 6: Nästa skärm är märkesbilden där du kan anpassa ditt varumärkes image, primärfärg och namn. Du kan också anpassa författarens namn.

09 missinglettr skapa en ny kampanj

Steg 7: I det sista steget måste du välja offertbubblan som du gillar mest, klicka Nästa, och Missinglettr börjar generera kampanjen.

10 saknas för att skapa ny kampanj 08 nästan klar

Och på bara några ögonblick (det tog mindre än en minut i mitt fall) kommer Missinglettr att ha skapat en årslånga sociala mediekampanj från ett enda blogginlägg.

11 saknas för att skapa ny kampanj 09 klar

Granska Missinglettrs automatiskt genererade kampanj för sociala medier

När Missinglettr genererar kampanjen är det dags att granska den. Granskningsprocessen är ganska enkel. Du tittar på inlägg, redigerar någon av dem eller tar bort de du inte gillar. Här är en översikt över processen:

12 saknade hashtags-kampanjer som saknas automatiskt

I det första steget på skärmen för kampanjgranskning kommer Missinglettr att föreslå några auto-genererade hashtags, tillsammans med deras popularitet. Dessa hashtags kommer att användas i var och en av de automatiskt genererade inläggen.

Du kan ta bort eller ordna om hashtags som du ser gran. Jag har valt följande hashtags för mitt WP-CLI-inlägg:

13 saknade hashtags för kampanjen saknas

När hashtags har granskats, fortsätt till nästa steg.

14 recension av saknade kampanjer

Här får du granska varje inlägg i kampanjen. Du kan ändra, ta bort eller ändra sekvensen på inlägg efter behov.

15 saknarträtt för kampanjgranskning redigera inlägg

För enskilda inlägg ger Missinglettr dig möjligheten att ändra offerten på texten såväl som bilden, välja en annan bild eller inte använda någon bild alls. Du kan också manuellt redigera hela innehållet i inlägget.

När du har granskat och verifierat kampanjens inlägg fortsätter du till nästa steg.

16 finallettr kampanjgranskning slutlig

Detta är den sista kampanjöversiktskärmen där du väljer kampanjens varaktighet och aktiverar kampanjen.

Kampanjhantering för sociala medier i Missinglettr

1) Översikt över Missinglettr-instrumentpanelen för sociala medier

17 Översikt över misslettr-kampanjen

Missinglettr-instrumentpanelen ger dig en översikt över dina kampanjresultat och alla nya kampanjer som väntar på granskning.

Missinglettr skannar bloggens RSS-flöde för att hitta blogginlägg som inte har konverterats till kampanjer och lägger till dem i Väntande kampanjer kö. Du kan granska dessa kampanjer och schemalägga dem för att posera i dina sociala kanaler för flerårig trafik.

2) Skapa ett nytt projekt i Missinglettr

18 saknade aktiva instrumentpanelen

Den grundläggande enheten för ett Missinglettr-konto är en projekt, även känd som en källa. Det är i huvudsak en blogg som stöds varifrån Missinglettr hämtar innehållet. Den nuvarande källan i skärmdumpen är WPExplorer. Du kan växla mellan projekt från rullgardinsmenyn.

I skrivande stund stöder Missingletter bloggarna Wix, WordPress, Squarespace och Shopify.

19 saknas för att lägga till nytt projekt p1

Steg 1: För att lägga till en ny källa, välj Ny webbplats från samma rullgardinsmeny.

20 saknas för att lägga till nytt projekt p2

Steg 2: Ange webbplatsens projektnamn och RSS-flödesadress, och Missinglettr genererar automatiskt inlägg på sociala medier från webbplatsens blogginlägg..

3) Missinglettr Schemalagd inläggsvisning i innehållskalender

21 saknas innehållskalender

De Schemalagd innehåll sidan visar en innehållskalender med sociala medier som innehåller alla aktiva kampanjer i ditt Missinglettr-projekt. Du kan dra och släppa inlägg för att planera om dem, lägga till nya inlägg eller redigera befintliga inlägg direkt från innehållskalendern.

4) Kampanjresultatmätning i Missinglettr

22 missilträningsrapport för kampanjrapportering

Rapporterings- och analyspanelen för Missinglettr visar toppkampanjer, totala klick och mest aktiva sociala nätverk. Visningsdata för organiska inlägg är det något som saknas just nu. Det skulle verkligen vara en bra metrisk att ha, vilket hjälper till att mäta visningen för klickfrekvens (bättre känd som klickfrekvens) för dina organiska inlägg på sociala medier.

Ytterligare funktioner från Missinglettr

Följande funktioner finns i inställningspanelen i Missinglettr och kan användas för att skapa mycket anpassade kampanjer.

1) Citat Bubblor och branding

23 saknas för citatbubblor och branding

Du kan anpassa citatbubblmallar och begränsa dem till att endast använda en fördefinierad uppsättning bilder. Detta hjälper dig att bibehålla varumärkekonsistens mellan alla inlägg.

2) Innehållsmallar

24 saknade innehållsmallar

Innehållsmallar hjälper Missinglettr att skapa inlägg enligt din skrivstil och matchar ditt varumärkes röst. Du kan också använda innehållsmallar för att skapa inlägg på sociala medier på ditt eget språk, förutom engelska.

25 saknade redigeringsinnehållsmall

Du kan skapa dina egna innehållsmallar med hjälp av standardplatshållare som finns tillgängliga i Missinglettr.

3) Innehållsplan

26 saknas innehållsschema

Missinglettr erbjuder fem standard schemaläggningsmallar som sträcker sig från två veckor till ett år. I början av denna tutorial valde vi schemat för 4 inlägg på 2 veckor. Du kan skapa nya inläggsscheman eller ändra befintliga, baserat på ditt krav.

4) Återlägga gamla blogginlägg på Medium

Missinglettr stöder att du publicerar dina befintliga blogginlägg i sin helhet (och inte som ett utdrag) till Medium. Du kan dock bara aktivera den här funktionen när en ny kampanj skapas.

Observera att du publicerar en kopia av ett befintligt blogginlägg på Medium makt påverka webbplatsens SEO negativt, såvida inte innehållet är korrekt syndikerat. Missinglettr tar hand om detta genom att använda kanoniska länkar i Medium, vilket citerar ditt blogginlägg för att vara den ursprungliga källan till innehållet. Du bör ändå använda den här funktionen med försiktighet.

5) Anpassade URL-förkortare och mer

27 saknade anpassade url-förkortare

Missinglettr använder lettr.ai domän för att förkorta dina länkar på sociala medier. Den stöder också tredjeparts URL-förkortare som Bitly, Replug, PixelMe, Short.cm och JotURL. Du kan också välja att inte använda några URL-förkortare, även om det inte rekommenderas.

Missinglettr stöder också lägga till anpassade UTM-parametrar till länkarna som publiceras i de schemalagda inläggen. På så sätt får du en fågelperspektiv över hela trafiken som dina Missinglettr-kampanjer har bidragit direkt från din Google Analytics-instrumentbräda..

Dessutom kan du lägga till standard hashtags som ska läggas till i alla inlägg, eller inaktivera hashtags helt.

Missinglettr prissättningsstrategi

saknade prisprissättningsmodell jan 2020

Det finns tre enkla Prissättningsplaner saknas med en 14-dagars kreditkortsprövning utan kostnad. Du får också två månader gratis på årsplanen.

De Blogger plan kostar $ 15 / mo och innehåller 1 innehållskälla (eller projekt), 3 sociala profiler, 1000 schemalagda inlägg och en enda användaråtkomst.

De Företag plan kostar $ 47 / mo och innehåller 3 innehållskällor, 8 sociala profiler, 5 000 schemalagda inlägg och obegränsad användaråtkomst. Du kan i princip hantera närvaro på sociala medier för tre märken. Affärsplanen innehåller också ytterligare funktioner som automatisk citatbubblegenerering, anpassat bokningsschema, anpassade postmallar, automatisk postning till Medium och avancerad analys. Speciellt nivån på stöd som erbjuds i Blogger och Företag planerna är desamma.

De Byrå plan kostar $ 147 / mo och inkluderar 7 innehållskällor, 25 sociala profiler, 10.000 schemalagda inlägg och obegränsad användaråtkomst. Bortsett från allt i affärsplanen, får du funktioner med vita funktioner, klientkonton (tillgängliga på begäran), anpassade märkesvaror i PDF-rapporter och prioriterat stöd med en dedikerad kontohanterare.

Vilken Missingettr-plan ska du välja?

 • Om du är en bloggare eller solopreneur, Missinglettr’s Blogger plan skulle vara en bra passform för dig.
 • De Företag plan passar bättre för varumärken med flera produkter (och därmed sociala medier profiler), och solopreneurs som erbjuder sociala medietjänster till varumärken.
 • De Byrå planen är väl lämpad för småskaliga byråer för sociala medier eller solopreneurs som erbjuder sociala medietjänster till små till medelstora kunder.

50% rabatt Missinglettr

Under en begränsad tid kan du spara 50% på ALLA planer från Missinglettr under de första tre månaderna du är medlem. Klicka bara för att spara och börja planera din strategi för sociala medier.

Spara 50% på Missinglettr

Avslutar

Att skapa episkt innehåll är utan tvekan den viktigaste faktorn för framgång i innehållsmarknadsföring. Den näst viktigaste faktorn är utan tvekan, marknadsföring av innehåll. 

Det finns flera sätt att marknadsföra ditt innehåll, inklusive syndikering, gäst inlägg, sociala uppsökande kampanjer, nyhetsbrev sprängningar och marknadsföring i dina egna sociala mediekanaler. Den sista delen är där Missinglettr kommer in, vilket hjälper dig att spara tid och samtidigt öka din bloggs trafik gratis!


Över dig – vad är dina tankar om Missinglettr? Vilka funktioner vill du se nästa? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map