Local by Flywheel Review: Bygg lokala WordPress-miljöer direkt

Local by Flywheel Review: Bygg lokala WordPress-miljöer direkt

Real quick, Local by Flywheel är ett revolutionerande lokalt WordPress-utvecklingsverktyg som är ett snitt över resten. Tidigare känd som Pressmatic, Local by Flywheel packar två gånger stansen till noll dollar. Yap, Local av Flywheel är helt gratis att ladda ner och använda!


Anteckningar, pennor, muggar och saker redo, du kommer att lära dig idag.

Du är en WordPress-utvecklare, designer eller den genomsnittliga Joe som vill testa WordPress. Oftare än inte piskar du upp lokala miljöer för att driva dina projekt, så du känner till den lokala utvecklingen. Om detta inte är du, kanske du är den andra killen som lär sig repen. Det är bra, du är på rätt plats.

Du kan använda MAMP, VVV, DesktopServer, XAMPP, WAMP eller något annat. Enkelt uttryckt bygger du webbplatser (och andra appar) lokalt. Mer exakt bygger du (eller vill bygga) WordPress-webbplatser, teman, plugins och andra WP-appar på din dator.

Men hur effektiv är din lokala utvecklingsapplikation? Kan du skicka testmeddelanden utan att översvämma din postlåda eller utsätta nämnda postlåda för externa hot? Kan du växla mellan servermiljöer, testa din webbplats på flera enheter eller enkelt redigera dina lokala webbadresser? Hur mycket tid kostar dig att skapa en grundläggande lokal utvecklingsmiljö för var och en av dina kunder?

Vi kommer överens om att det här är alla relevanta frågor att ställa dig själv. Och i ett försök att svara på dessa och fler frågor, kommer vi att peka dig mot en robust lokal WordPress-utvecklingsapplikation som syftar till att lindra de flesta av dina problem som utvecklare. Mina damer och herrar, träffas Lokal av svänghjulet.

Vad är lokalt av svänghjulet?

Jag ville nå ut för att informera dig om att Flywheel nyligen har lanserat Local by Flywheel, en GRATIS, robust lokal WordPress-utvecklingsapplikation som redan har en massa surr på Twitter och inom WordPress-communityn. Tidigare känd som Pressmatic, Local by Flywheel erbjuder ett problemfritt sätt att piska upp lokala WordPress-webbplatser. Medan Pressmatic tidigare var $ 129 för att ladda ner, har vi beslutat att erbjuda det gratis.

Det var för 12 dagar sedan från våra e-postmeddelanden, men från våra resultat, Local by Flywheel gick live den 1 december året för vår Lord 2016:

Lokala av svänghjulet Twitter tillkännagivande

Om du är en befintlig Pressmatic- eller svänghjulsanvändare vet du det förmodligen redan eftersom enligt Morgan Ryan skickade Flywheel uppdateringar till var och en av er. Vad? Jag skulle också göra mycket ljud om jag fick ett ovärderligt verktyg av den här typen.

Tidigare känd som Pressmatic, Local av Flywheel är det första och senaste förvärvet av Flywheel, killarna som är stolta över att tillhandahålla topp i sortimentet som hanteras WordPress-hosting.

Lokala utvecklare har anledning att le

Det här verktyget riktar sig till WordPress-designers, utvecklare och alla andra som slår sig ner till lokal utveckling. Mellan dig och mig är det en lokal WordPress-utvecklingsapplikation för steroider.

Local by Flywheel spelar till sina styrkor – samma styrkor som ger dig ett sätt att förenkla ditt WordPress-arbetsflöde. Prata om saker som hastighet, full enkelhet, SSL-stöd, flexibilitet och mycket mer.

Rätt utanför rutan sparar Local by Flywheel dig mycket tid. Det är den största belöningen – sparad tid, och vi vet att du ljuger om du säger att du inte behöver en extra minut på din dag.

Du kan hoppa över den här nästa delen om historielektioner skickar kyla frossa i ryggraden.

Lokal av svänghjul kort historia

Lokal av svänghjulingenjören Clay Griffiths

Clay Griffiths lanserade Pressmatic i juli 2016 och byggde på en relativt kort period verktyget till en av de bästa lokala WordPress-utvecklingsapparna du någonsin hittar. Han är pappa, man, medgrundare på Headway-teman och ingenjör på svänghjulet i skrivande stund.

Medan Clay arbetade hårt för att ta Pressmatic till stora höjder förvandlade Svänghjul drömmar till innovation och på marknaden för “… en vacker, modern lokal utvecklingsplattform …” Svänghjulet ville alltid ha ett sådant verktyg, eller som Dusty uttrycker det “… i bakom våra sinnen, vi visste alltid att vi skulle bygga det. ”

Men Clay hade redan slagit Ricky, Tony och Dusty till stansen med Pressmatic. Han hade redan “… en vacker, modern lokal plattform för utveckling …” som stod ut bland alla andra tillgängliga verktyg för lokal WordPress-utveckling. Ännu viktigare är ett verktyg som återspeglade Flywheels kärnvision.

I stället för att återuppfinna hjulet, gjorde trioen det som någon skarp företagare skulle göra; de inledde ett köp och erbjöd Clay ett lukrativt jobb. Idag är Pressmatic känd som Local by Flywheel, och det är på väg till en ljusare framtid i sitt nya hem.

När de skakade hand om affären fick Flywheel en femstjärnig produkt (för att locka ännu fler kunder) och Clay och familjen åtnjöt solvens:

Detta förvärv och sysselsättning kommer att ge mig och min familj mycket mer stabilitet än vi har haft på länge och kommer att göra det möjligt för mig att bättre fokusera på Headway på min fritid, ”sa Griffiths. ”Detta inkluderar att lansera den kommande 4.1-utgåvan och arbeta hårt för att se till att supporten och andra utestående problem löses för alla våra kunder. – Som sett på WPTavern.

Ja, här är vad svänghjulet sa:

Som ödet skulle ha det, precis när vi började undersöka projektet officiellt, fick vi kontakt med Clay på Pressmatic och beslutade att det var vettigt att starta en konversation och eventuellt arbeta tillsammans … Ju mer vi pratade, desto mer insåg vi att vi hade mycket liknande visioner, och att det kanske fanns en möjlighet att samarbeta och bygga något riktigt stort och slagfullt. – Dusty Davidson, grundare av svänghjulet.

Sammanfattningsvis är Local by Flywheel företagets ”… åtagande att bygga guldstandarden för lokal WordPress-utveckling.” Det är ett verktyg som varje WordPress-utvecklare / designer behöver i sin WordPress professionella verktygssats. Local by Flywheel är lokal WordPress-utveckling omdefinierad, och den är gratis. Om du gillar dig freebies med en nypa adjektiv är det vackert också ��

Lokala med svänghjulsfunktioner

Låt oss dela upp detta verktyg för att upptäcka exakt vad som väntar dig på andra sidan denna långa recension.

Local by Flywheel har en extremt lång lista över funktioner, för att inte tala om den kommande PRO-versionen som levereras med ännu fler godsaker. Detta är några av de funktioner som sparar dig mycket tid och pengar garanterat.

Flexibla servermiljöer

Tack vare Local by Flywheel kan du – med ett enda klick – välja mellan Apache och NGINX för att testa din webbplats i olika serveringsmiljöer. Och eftersom PHP finns i flera smaker kan du växla mellan versioner med bara ett klick. Du har fem PHP-versioner till ditt förfogande, inklusive PHP 7.0.3 och mer är på väg.

Xdebug och PHPStorm ingår som tillägg, och oj ja, du har Opcache också. Du kan byta versioner och till och med ändra din webbplatsdomän utan att förlora dina framsteg eftersom allt håller igång medan databaser uppdateras säkert.

Hastighet och enkelhet

Från användargränssnittet, till funktionerna och den intuitiva administratörskärmen, Local by Flywheel erbjuder dig möjligheten att minska tiden du har satt upp lokala miljöer. Denna app är snygg, snabb och funktionell. Det är enkelt att installera och använda, vilket är perfekt i linje med Flywheels operativa uppdrag att hjälpa designers att göra vad de älskar.

Vi tror verkligen att webbdesigners och byråer ska kunna fokusera på vad de gör bäst och inte behöva oroa dig för en massa tekniska mumbo-jumbo. – Dammig

Enkel WordPress-installation

Medan vissa (eller snarare mest) lokala utvecklingsappar kommer att kasta dig en kurvboll när du behöver installera WordPress, erbjuder Local by Flywheel dig en sömlös process som gör att skapa omedelbara WordPress-webbplatser till en bris.

Det finns ännu mer. Medan den har byggt en lokal utvecklingsapp för WordPress kan du enkelt skapa webbplatser som inte är WordPress. Allt du behöver göra är att skapa en typisk WordPress-webbplats och ta bort alla WordPress-filer. Du kan ta bort alla WordPress-relaterade tabeller i dina databaser, bara hålla databasanslutningen vid liv.

Visa upp ditt arbete med stil

Har du en WordPress-webbplats som du inte kan vänta med att visa vänner, fans, kollaboratörer eller en klient? Excellent! Local by Flywheel har exakt den funktion du behöver för att skapa delbara URL: er för att presentera dina lokala WordPress-webbplatser för hela världen.

Detta förenklar projektgodkännandet eftersom du förmodligen var tvungen att distribuera fjärrservrar eller ladda och konfigurera lokala servrar igen. Nu kan du visa webbplatser till dina kunder med ett enda klick och stänga av funktionen när du är klar.

Kunder kan till och med se sina lokala miljöer i realtid utan att störa ditt arbetsflöde, vilket är en livräddare. Så fantastiskt.

Lokal med svänghjul + HTTP / HTTPS-tunnel

Local by Flywheel har en tunnelfunktion som drivs av ngrok, som tillåter dig eller dina läsare att se din WordPress-webbplats från alla mobila enheter, surfplattor eller datorer över hela världen. Du behöver bara en live-internetuppkoppling pågår.

Det här är bra nyheter eftersom du enkelt kan testa webbläsarens kompatibilitet och lyhördhet. Dessutom låter den här funktionen testa tredjepartsintegrationer som PayPal, Stripe och REST API: er.

Mailcatcher

Att skicka ut testmeddelanden från din lokala WordPress-webbplats är oundvikligt. Det är något utvecklare gör hela tiden. Men det kan snabbt bli gammalt och smaklöst om du måste kämpa med en översvämmad brevlåda. Vidare varnar Google för att att ge lokala dev-appar tillgång till ditt Gmail-konto kommer att göra nämnda konto sårbart för potentiella attacker.

Mailcatcher lindrar detta problem genom att fånga utgående e-post från PHP sendmail och spara det i en central ruta för visning och felsökning. Inte mer översvämmar dina brevlådor! Det betyder också att du kan skicka e-post när du är offline.

Blåtryck, kloner och export

Till att börja med behöver du inte starta från grunden varje gång du startar ett nytt projekt. Föreställ dig hela tiden att du skulle spara om du inte behövde installera och aktivera dina go-to-plugins, startteman, alternativ för inställningswebbplatser osv..

Du kan spara alla webbplatser du skapar med Local by Flywheel som en mall som kallas Blueprint (mer om detta på en sekund). Med denna ritning kan du enkelt kopiera din startmall eftersom den återställer alla filer inklusive konfigurationsfiler, databaser och lokala inställningar.

Det är inte slutet på det, du kan klona dina lokala WordPress-webbplatser med ett enda klick för att skapa fullständiga säkerhetskopior (filer, databaser och serverkonfiguration).

Vidare kan du exportera och importera lokala WordPress-webbplatser enkelt. Exportera och importera webbplatser återställer alla filer, databaser, konfiguration och lokala inställningar. Du kan välja att utesluta filer från din export genom att helt enkelt välja ut dem. Allt detta bör ge dig rusa.

Övriga funktioner på en överblick

Att skapa ett nätverk (WP Multisite) är lika enkelt som att välja om du älskar underdomän (https://subdomain.network.dev) eller underkatalog (https://network.dev/subdirectory/).

Och med SSH och WP-CLI (WordPress Command Line Interface) kan du ha root SSH-åtkomst till var och en av dina webbplatser. Ovanpå det finns loggfiler till Apache, MySQL, NGINX och enskilda PHP-versioner.

Alla lokala webbplatser som du skapar är HTTPS-klara och med ett klick kan du undertrycka webbläsarmeddelanden för självsignerade certifikat. Hur låter det?

Kommer snart: Distribuera rakt till svänghjulet

Koppla ihop lokalt med svänghjulet, så har du ett arbetsflöde som ger konkreta resultat. Föreställ dig det här: Skapa en webbplats lokalt i en jiffy, få kundåterkoppling eller visa upp ditt arbete med hjälp av demo-webbadresser. Anpassa din webbplats till ditt hjärtas innehåll och publicera direkt till svänghjulet när det är klart. Du kan även prova svänghjulet gratis och den smidiga upplevelsen gör att du längtar efter mer. Färg mig imponerad.

Ja, under de kommande dagarna kommer du att kunna distribuera webbplatser till svänghjulet med ett enda klick. Under tiden kan du dock distribuera webbplatser du skapar med Local via gratis migrationsform. En plugin som Dupliceringsapparat kommer att vara praktiskt när du migrerar din webbplats.

Lokala med svänghjulskrav är OS X 10.9 och 1 GB ledigt diskutrymme. När en Windows-version kommer att träffa marknaden säger Flywheel:

Så snart! Det är först upp på färdplanen, så det kommer att finnas tillgängligt inom kort.

Ledsen Windows-användare, du måste vänta lite längre, men väntan är värd varje sekund.

Om du är en befintlig Pressmatic-användare kan du enkelt byta till Local by Flywheel. Radera helt enkelt Pressmatic-appen från din Mac, ladda ner och installera Local. Observera att migrering från Pressmatic till Local med svänghjul påverkar inte dina webbplatser ��

Hur man installerar lokalt med svänghjulet

Nu när du är intresserad av värmen ger detta verktyg till bordet med noll dollar, och med helt minimala systemkrav, låt oss gå igenom installationsprocessen bara för skojs skull.

Besök local.getflywheel.com och klicka på knappen Hämta. Detta lanserar ett kort formulär där du ska ange ditt namn och e-postadress. Skicka in din information för att påbörja nedladdningen:

Local av Flywheel Download

Det här är väldigt enkelt.

Installationspaketet är ungefär 400MB vilket innebär att du kommer att ha det på din Mac på nolltid. När du har paketet extraherar du det och klickar på Local by Flywheel-applikationsfilen för att få saker att gå.

När du är klar med den enkla installationsprocessen kommer du till den första skärmen med Local. Här kan du antingen börja skapa en ny webbplats eller konfigurera ett par inställningar. Allt hänger på dig:

Local by Flywheel Välkommen

Och här, inställningarna:

lLocal by Flywheel Settings

Du kan ändra många inställningar och konfigurera din miljö till stora längder så tveka inte att titta runt.

Skapa en ny WordPress-webbplats

Klicka på knappen Webbplatser och sedan på Lägg till webbplats-knappen. Kom ihåg att du kan skapa många webbplatser på detta sätt, var och en isolerad i sin egen behållare för att replikera en produktionsserver:

Local by Flywheel Välkommen

Därefter går du till skärmen Webbplatsinställning. Fyll i alternativen för din webbplats …

Local by Flywheel Site Setup Del 1

… anpassa din miljö …

Local by Flywheel Sit Setup Del 2

… och slutligen konfigurera dina WordPress-alternativ:

Lokal av svänghjul WordPress-alternativ

Med den angivna informationen är du bra att gå. Tryck på knappen Lägg till webbplats längst ner. Den sista inställningsskärmen kommer upp:

Local by Flywheel Add Site

Efter några sekunder presenterar Local by Flywheel dig alla detaljer på din första lokala WordPress-webbplats:

Lokal med svänghjulsinställningar efter installation

Du kan komma åt din WordPress-admin (klicka bara på Admin-knappen), förundras över din nya skapelse (tryck på knappen Visa webbplats), kolla in din databas och visa upp ditt arbete till vänner och klienter genom att navigera till Verktyg.

Inställningsbilder med tillstånd av den mest älskvärda Diane Laidlaw, frilansande webbdesigner baserad i London, Storbritannien:

Lokal av Flywheel Blueprints

Jag har, avsaknad av ett bättre ord, peppat in det här inlägget med termen Blueprints, så låt oss se vad de handlar om. Blåtryck är helt enkelt mallar som du kan använda som bas för relaterade projekt. En ritning innehåller dina go-to plugins, inställningar, teman och allt annat.

Detta innebär att du kan skapa olika ritningar för olika typer av webbplatser, oavsett om det är e-handel, portfölj, nyhetssidor etc..

Allt du behöver göra är att designa en mall som på en vanlig webbplats och spara den som en ritning. Du kan alltid välja vilken Blueprint du önskar när du startar ett nytt projekt:

Local av Flywheel Save Blueprint

Lokala med svänghjulsprissättning

Det bästa med all denna shebang är prissättningen. Tja, funktionerna (som demo-URL: er + Blueprints) bär dagen också, men ingenting kan slå det faktum att Local by Flywheel är helt gratis. Du behöver inte ens vara svänghjulskund för att njuta av det här ett slags verktyg!

Det finns en Local Pro-version i verken, och det finns ryktet om att alla befintliga Pressmatic-användare får Pro gratis, så ja, dina pengar är säkra. Men du vet rykten. Hur som helst, Local by Flywheel är det fantastiska verktyget det är, du kan förvänta dig att Pro-versionen slår din peruk av.

Utvecklare som Jeff Matson, Rich Tabor och många andra gillar om den här appen eftersom 1) Local by Flywheel är verkligen en riktig vinnare där lokal WordPress-utveckling går och 2) Flywheel är en uppskattad förvaltad WordPress-värd.

Slutsats

Pressmatic superusers behöver inte mycket övertygande för att byta eftersom Local är praktiskt taget samma utvecklingsverktyg som du är van vid, bara när det nu skickas med en extra stans. Utvecklare som tog Local av Flywheel för en snurr blev förälskade och så småningom gjorde denna dåliga pojke till sin go-to-utvecklingsapp.

Hur är det med dig? Är du redo för din livstid? Om du är redo för äventyret, börja med att ladda ner din gratis kopia av Local nu. Du har ju ingenting att förlora eftersom verktyget är gratis, men du måste komma med en plan för hela tiden du sparar.

Tills nästa gång, skål ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map