MaxCDN Review: Bästa CDN för WordPress?

 1. 1. Nybörjarguide för att förstå interna funktioner i WordPress
 2. 2. Vad är WordPress Caching och varför är det viktigt?
 3. 3. Hur fungerar WordPress Caching?
 4. 4. Hur man installerar och installerar WordPress Caching med WP Super Cache
 5. 5. Så här ställer du in WordPress Caching med W3 Total Cache (W3TC)
 6. 6. Läser för tillfället: MaxCDN Review: Det bästa CDN för WordPress?

Ett nätverk för leverans av innehåll (CDN) är ett sammankopplat datorsystem på Internet som tillhandahåller webbinnehåll snabbt till många användare genom att duplicera innehållet på flera servrar och rikta innehållet till användare baserat på närhet. Det är en absolut nödvändighet för webbplatser med hög trafik och webbplatser med e-handel. Idag kommer vi att granska MaxCDN – ett av de populäraste CDN-företagen i branschen.


MaxCDN startades av Chris Ueland år 2009. De erbjuder ett brett utbud av CDN-tjänster inklusive specialiserade tjänster för stora innehållshanteringssystem (CMS) som WordPress, Magneto. Med lösningar för både enmanswebbplatser och företagsnivåföretag har MaxCDN snabbt utmärkelsen titeln CDN-märke.

Historielektion:

maxcdn-fusion

Fram till den sista månaden av 2013 var MaxCDNs moderbolag NetDNA – en CDN-leverantör på företagsnivå. På 17th i december meddelade MaxCDNs blogg en återförening mellan far och son under ett namn – MaxCDN. Från och med april 2014 sysselsätter MaxCDN över 50 anställda i olika delar av världen.

Server Chops:

maxcdn nätverk

MaxCDNs globala peeringnätverk består av över 53 PoP-platser, med 22 i Nordamerika och 31 i Europa. I Asien och Sydamerika har de samarbetat med ledande Internetleverantörer för att tillhandahålla det snabbast möjliga innehållsleveransnätverket.

MaxCDNs kundbas:

maxcdn kundbas

MaxCDN har en imponerande armé av kunder bakom sin tron. Branschledande Managed WordPress-värdföretag som WPEngine och ZippyKid samarbetade med MaxCDN för att ge sina kunder supersnabba laddningstider för webbsidor oavsett plats. Andra viktiga företag inkluderar Forbes, The Washington Post, The Next Web, AndroidCentral, MallMonster, Webbsidstest, Köp säljannonser, StumbleUpon och Yoast.

Varför använda ett CDN??

En CDN förbättrar drastiskt din webbplats laddningstid genom att distribuera det statiska innehållet på alla servrar i deras globala peeringnätverk. När en besökare begär en sida serveras de statiska filerna från CDN: s server som är fysiskt närmast hans / hennes (besökarens) plats. Statiska filer inkluderar JavaScript- och CSS-filer, bilder, anpassade webb-teckensnitt och andra webbobjekt.

Fördelarna med att använda ett CDN:

 • Det är en betydande ökning av webbplatsens hastighet och totala prestanda
 • En betydande del av värdserverns bandbredd sparas
 • Lastbalansering under “trafikspikar”
 • En snabb webbplats hjälper till att förbättra konverteringsfrekvensen och ranking av sökmotorerna (Google anser webbplatshastigheten som en av dess rankingfaktorer)

Fördelar med att använda MaxCDN

Jag har listat några av de funktioner jag gillar bäst om MaxCDN. Jag hoppas att du tycker att de är lika intressanta och användbara som jag:

1. Lätt att använda Kontrollpanelen

maxcdn instrumentbräda

MaxCDN har en allomfattande kontrollpanel, som gör utförande av uppgifter till en spontan händelse, även för första gången. Jag har laddat upp ett par skärmdumpar från MaxCDN-kontrollpanelen.

dra zonesettings

Att skapa och hantera push / pull-zoner i MaxCDN är en promenad i parken.

maxcdn rapporter

De rapporter panelen ger mig den senaste informationen om min webbplats bandbreddförbrukning.

2. Flera typer av CDN-zoner:

video on demand

En CDN erbjuder traditionellt Pull Zones och Push Zones. MaxCDN erbjuder också en VOD Zone och Live Zone. Den grundläggande skillnaden mellan de två är det faktum att en VOD-zon används för att strömma förinspelade video medan den senare används för att strömma livevideo. Som du kan se från länkarna är vanliga frågor dokumenterade.

3. Flera CMS-support:

cms-stöd

MaxCDN tillhandahåller omfattande dokumentations- och videohandledning för att hjälpa dig ställa in MaxCDN med flera CMS-plattformar, e-handelsportaler och forumprogramvara. MaxCDNs kunskapsbas innehåller alla deras självstudier på ett rent, organiserat sätt. Här är en lista över alla CMS-plattformar som för närvarande stöds: WordPress, Drupal, Joomla, Magneto, PrestaShop, OpenCart, X Cart, SocialEngine, IPBoard, vBulletin och PyroCMS.

4. Kunnig kundsupport

Varje företag måste erbjuda bra kundsupport. Med avgiftsfri telefon-, fax-, e-post- och chattsupport – 365 dagar per år är MaxCDNs kundsupport inget annat än utmärkt. Företagskunder får en dedikerad supportchef som de kan ringa efter behov. Inget mer oändligt väntande, svar från bots med förinställda ord. Du får lösningar anpassade efter dina behov.

Låt mig dela en personlig upplevelse med dig. Jag hade kontaktat MaxCDNs kundsupport via chattportalen. Ett par dagar senare får jag ett e-postmeddelande med att erbjuda mig rabatt. Jag fick en månads prenumeration på bara en dollar!

5. Allvarlig säkerhet

Aktivitets logg

Ditt MaxCDN-konto är skyddat med SSL, tvåfaktorautentisering, proaktiva e-postvarningar, IP-vitlista och en komplett aktivitetslogg. Du kan lägga till nya medlemmar i ditt konto så att de kan skapa / ändra zoner utan att dela dina kontouppgifter. Detta är oerhört användbart för lag som arbetar under ett enda konto. Öppna bilden för en bättre look.

6. API

MaxCDN erbjuder ett kraftfullt API för enkel integration i dina appar, på det programmeringsspråk du väljer. De har förvar i GitHub för följande språk:

 1. .NETTO
 2. Ruby on Rails
 3. Pytonorm
 4. PHP
 5. Perl
 6. Nod (NPM)

7. Konkurrenskraftig prissättning

standardpriser 2

MaxCDN erbjuder en mycket rimlig prissättning trots dess varumärkesvärde. Ett årsabonnemang får två månader gratis. Planerna börjar på 9 USD per månad, med en gräns på 2 zoner. Samma plan skulle kosta dig 90 USD per år (istället för de vanliga 108 USD).

Prissättning på hög volym börjar på 499 USD / månad för 10 TB, inklusive ett 1 till 1 installationssamtal. Och gissa vad, den årliga rabatten gäller också här!

8. Lucrative Affiliate Program

filialprogram

MaxCDNs medlemsprogram förtjänar ett särskilt omnämnande. De behandlar sina kunder såväl som människor som ger dem kunder – med lika respekt. Det lägsta du tjänar per remiss är 20 USD. Maximal? En käke-släpp, dubbel semester finansiering $ 12 500 USD. För att göra saker ännu mer oemotståndliga har de ett tvåmans dedikerat affiliate-team som hjälper oss – via telefon, e-post eller Skype!

9. De ger tillbaka

Har du någonsin hört talas om Subway som matar hemlösa på fredagskvällar? MaxCDN gör samma sak på Internet. Tja, inte mata hemlösa per säga, men de sponsrar en mängd öppen källkodsprojekt – några allvarliga bandbredd som konsumerar sådana som Bootstrap CDN, jQuery och FontAwesome. Ta en titt på alla projekt sponsrade av MaxCDN. Detta är verkligen ett prisvärt arbete från MaxCDN och de har min respekt.

Slutsats: När ska jag använda ett CDN?

Ung härlig kvinna i affärsslitage på arbete

Som du kan föreställa dig är en CDN-tjänst inte gratis. Även om det finns gratis CDN: er för WordPress som CloudFlare eller Incapsula som fungerar bra till en viss punkt, kommer det en tid då en övergång är nödvändig. Det är viktigt att när du investerar i något är det alltid en fråga om värde för pengarna – “bang for the buck” om du vill. Så när börjar du använda ett CDN?

 • Personer med hög trafik (över 500 besökare / dag) webbplatser med massor av bilder bör använda ett CDN.
 • Om din webbplats är mindre än tre månader gammal och får cirka 100 sidvisningar dagligen, är ett CDN meningslöst – din server borde räcka för att hantera belastningen
 • e-handelswebbplatser bör använda ett CDN från första dagen. Varje reklamkampanj via TV, radio eller sociala mediekanaler som Facebook eller Twitter skulle driva en enorm mängd besökare till din webbplats. CDN: n skulle balansera serverbelastningen och förhindra driftstopp.

Som alltid vill vi gärna höra dina tankar. Vad är ditt favorit-CDN? Vad är din dagliga bandbreddförbrukning? Vi ser fram emot att höra av dig! Om du har några frågor är kommentarformuläret allt ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map